Se video

Hvordan du bestiller

Skill deg ut fra mengden med isbegre med logo

Hvorfor nøye seg med kjedelig emballasje når den så enkelt kan være unik? Isbegrene våre er den perfekte måten å differensiere ditt navn og brand fra konkurrentene... Les mer

Foretrukket av

bananachoochoofivesensesfrozencupmrtipsyplanetdoughnut

...rentene dine og samtidig gjøre kundene dine oppmerksomme på forretningen din og deres spesialiteter. Du kan velge å få isbegrene dine med enten en blank eller matt overflate, som gjør det lett for deg å tilpasse resten av forretningen sitt utseende. 

Med eller uten lokk?

Produsentene våre av iskrembeger kan lage begerene enten med eller uten lokk. Iskrembeger uten lokk brukes hovedsakelig av iskrem butikker og boder, og av selskaper som skal på messer og gjerne vil dele ut smaksprøver i begrene. Iskrembeger med lokk derimot er lagd med et litt tykkere papir, og passer derfor perfekt til selskaper som fryser ned produktene sine og selger dem i isdisker i supermarkeder eller i butikkene sine. 

Iskrembeger uten lokk kommer i 5 forskjellige størrelser; 100 ml, 150 ml, 200 ml, 300ml og 400 ml. 

Iskrembeger med lokk kommer i to størrelser; 350 ml og 480 ml. Begge størrelsene har en bredde i toppen på 90 mm, og lokkene er derfor også 90 mm i diameter. 

Matt eller blank overflate? Valget er ditt!

Foretrekker du en mer ru overflate, med en mer diskré fargegjengivelse, er den matte overflaten det ideelle valget. Ønsker du derimot isbegre med logo eller trykk i livlige og skinnende farger, anbefaler vi i stedet den blanke overflaten. 

Isbegre til flere formål

Isbegrene våre har et lag PE-plast, som gjør dem velegnet til både væsker og mat, som for eksempel frozen yoghurt, utskåret frukt, is, softis, osv. Isbegrene våre er laget av papir av høy kvalitet fra Stora Enso Cupforma, som spesialiserer i produksjon av papir til papp-beholdere.

Isbegre med logo kan brukes i utallige forskjellige sammenhenger, som f.eks. firma-events, messer, i is-boden på stranden eller for å servere frukt desserter i restauranter. Vi setter en høy standard for kvaliteten av isbegrene våre og for trykket på dem. 

Ubegrensede fargekombinasjoner med fullfargetrykk

Isbegrene våre blir trykket i det populære offset-trykket med bruk av et fullfargetrykk (CMYK-farger). CMYK er en forkortelse for cyan, magenta, yellow (gul) og key (sort), og er det mest populære fargesystemet anvendt av trykksaker-produsenter. Fullfargetrykk gir oss mulighet til å printe i alle regnbuens farger og til å printe på hele koppens overflaten – prisen er den samme uansett hvor mange farger du velger! Du har dermed ubegrenset frihet i din designprosess. Fargene våre har verken lukt eller smak. 

Liten, stor, ekstra stor... og noe midt i mellom

Som en del av vårt standard utvalg av iskrembeger tilbyr vi 5 forskjellige størrelser; 100 ml, 150 ml, 200 ml, 300 ml og 400 ml. Leter du kanskje etter en annen størrelse? Da trenger du ikke lete lenger! Hos Limepack jobber vi tett med flere produsenter, noe som gjør at vi kan tilby deg et stort utvalg av forskjellige størrelser. Ikke nøl med å ta kontakt med oss, så kan vi hjelpe deg finne akkurat den riktige løsningen for deg! 

  • 100 ml - Passer til 1 iskremkule
  • 150 ml - Passer til 2 iskremkuler 
  • 200 ml - Passer til 3 iskremkuler - Dette er den mest populære størrelsen
  • 300 ml - Denne størrelsen blir brukt til store porsjoner iskrem og er vanligvis den største i butikker - kan holde opp til 5 kuler is. 
  • 400 ml - Dette begeret brukes primært til salg av frossen yoghurt eller softis 

Produsert i Europa – tettere på deg!

Hos Limepack er vårt visjon å være så grønne som mulig. Vi strever etter en mer bæredyktig verden og tar derfor ære i å kunne tilby isbegre med logotrykk som skåner miljøet og fører til lavere CO2 utslipp.

Vi oppsøker og finner de beste produsentene i EU for å sikre gode priser, rask levering på kun 3 uker og små minimumsbestillinger som starter fra kun 1200 stk. Alle produsentene våre er ISO-sertifiserte, både innenfor kvalitet og bæredyktighet. Ettersom alle våre spesialdesignede isbegre er produsert i Europa, slippes mindre CO2 ut under transport – godt for både deg og miljøet! Bestill dine isbegre med logo med god samvittighet og omtanke for miljøet hos Limepack.

Utvid sortimentet ditt med flere design 

os Limepack liker vi godt når ting er enkle og effektive – det gjelder også for isbegrene våre. Du slipper derfor å brenne inne med store mengder ubrukte og støvete begre gjemt vekk på et fjernt lager. Hos Limepack bestiller du det antallet DU har bruk for.

Derfor tilbyr vi de laveste minimum bestillingsantall på markedet, fra 1200 stk. for både pappkrus med enkelt- og dobbeltlag. På denne måten kan du fornye designene dine når det passer deg eller kanskje til og med matche bakgrunnsfargene på isbegrense dine med årstiden eller de nyeste farge trendene? Kontakt Limepack-teamet vårt i dag for veiledning og hjelp til å utvikle ditt design!

Limepack | Få tilsendt vareprøver

Vil du prøve produktene våre?

Få tilsendt vareprøver
Limepack | Få et tilbud

Trenger du noe spesielt?

Få et tilbud
Testimonials
4,9
102 anmeldelser