Se video

Hvordan du bestiller

Skill deg ut fra mengden med skreddersydde isbegre

Hvorfor nøye seg med kjedelig emballasje når den så enkelt kan være unik? Isbegrene våre er den perfekte måten å differensiere ditt navn og brand... Les mer

Foretrukket av

bananachoochoofivesensesfrozencupmrtipsyplanetdoughnut

...brand fra konkurrentene dine og samtidig gjøre kundene dine oppmerksomme på forretningen din og deres spesialiteter. Du kan velge å få isbegrene dine med enten en blank eller matt overflate, som gjør det lett for deg å tilpasse resten av forretningen sitt utseende. 

Med eller uten lokk?

Vi tilbyr isbegre både med og uten lokk. Isbegre uten lokk brukes hovedsakelig av isbutikker, men de er også populære blant bedrifter som deltar på messer og ønsker å gi smaksprøver i pokalene. Iskrembegre med lokk er laget av litt tykkere papir og brukes vanligvis av bedrifter som ønsker å fryse ned produktene sine og selge dem til forbrukerne i supermarkeder.

Matt eller blank overflate? Valget er ditt!

Foretrekker du en mer ru overflate, med en mer diskré fargegjengivelse, er den matte overflaten det ideelle valget. Ønsker du derimot isbegre med logo eller trykk i livlige og skinnende farger, anbefaler vi i stedet den blanke overflaten. 

Matt

Med et minimalistisk, matt design på isbegrene dine utstråler du klasse og stil, og kundene vil huske bedriften din eller konseptet ditt som seriøst og profesjonelt. Kundene våre velger ofte et mer nedtonet design når de vil sikre at isbegrene og innholdet ikke stjeler oppmerksomheten fra hovedbudskapet, men i stedet fungerer som en smakfull detalj som utfyller essensen i forretningskonseptet.

Skinnende

Hvis du ønsker at kundene skal huske deg som innovativ, eksperimentell og leken, er personaliserte isbegre med skinnende og blank overflate det riktige valget. Med en blank overflate har du muligheten til å ta i et tak og skru opp fargene for å understreke og fremheve det fysiske produktet i stedet for tjenesten bedriften eller organisasjonen tilbyr.

Isbegre til flere formål

Vi tilbyr iskrembegre med PE-plast, noe som gjør dem egnet for ulike matvarer som frossen yoghurt, oppskåret frukt, iskrem, softis osv. Isbegrene våre er laget av papir av høy kvalitet fra Stora Enso Cupforma, som spesialiserer i produksjon av papir til papp-beholdere.

Isbegre med logo kan brukes i utallige forskjellige sammenhenger, som f.eks. firma-events, messer, i is-boden på stranden eller for å servere frukt desserter i restauranter. Vi setter en høy standard for kvaliteten av isbegrene våre og for trykket på dem. 

Ubegrensede fargekombinasjoner med fullfargetrykk 🎨

Isbegrene våre blir trykket i det populære offset-trykket med bruk av et fullfargetrykk (CMYK-farger). CMYK er en forkortelse for cyan, magenta, yellow (gul) og key (sort), og er det mest populære fargesystemet anvendt av trykksaker-produsenter. Fullfargetrykk gir oss mulighet til å printe i alle regnbuens farger og til å printe på hele koppens overflaten – prisen er den samme uansett hvor mange farger du velger! Du har dermed ubegrenset frihet i din designprosess. Fargene våre har verken lukt eller smak. 

Liten, stor… og midt imellom!

Hos Limepack samarbeider vi tett med flere produsenter, noe som gjør at vi kan tilby deg et bredt utvalg av ulike størrelser. Ikke nøl med å ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å finne den perfekte løsningen for dine iskrembehov!

Vi tilbyr isbegre med PE-belegg uten lokk i følgende 5 størrelser:

  • 100 ml – Ideell til 1 kule iskrem

  • 150 ml – Perfekt til 2 kuler iskrem

  • 200 ml – Passer godt til 3 kuler iskrem. Dette er også vår mest brukte størrelse

  • 300 ml – Denne størrelsen brukes ofte som den største alternativet i iskremforretninger, da den kan romme opptil 5 kuler iskrem

  • 400 ml – Denne størrelsen brukes primært av butikker som selger frozen yogurt, der det er behov for plass til ulike typer toppinger

Isbegrene med lokk er tilgjengelige i 2 størrelser:

  • 300 ml – Denne størrelsen brukes som det minste alternativet av iskrem- og frozen yogurt-forretninger, men kan også brukes til frukt og nøtter

  • 480 ml – Hovedsakelig brukt for nedfrysing og salg av iskrem i supermarkeder, men også som det store alternativet i iskrem- og frozen yogurt-forretninger

Begge isbegre har en diameter i topp på 90mm, og det har lokkene også. 

Mangler du tid? Velg ekspress!

Finner du deg selv på vei til et siste øyeblikk-arrangement og trenger isbegre med trykk i en fart? Ingen bekymringer - våre ekspress iskrembegre med logo er her for å redde dagen! Med en rask leveringstid på bare 10-14 arbeidsdager, vil du være klar i tide til å vise frem merket ditt mens du serverer deilige frosne godbiter!

Våre ekspress isbegre kommer i 3 super praktiske størrelser: 100 ml til en enkelt kule iskrem, 160 ml til to kuler og 230 ml til 3 kuler. Dessuten kan du velge mellom hvite og kraftpapir isbegre for å matche stilen som best representerer merket ditt!

Gjør en grønn erklæring med BIO-isbegre 🌱

Server frosne godbiter i våre tilpassede BIO isbegre og vis ditt engasjement for miljøet. Vi er stolte av å ha disse pakkene i vårt utvalg, da de er et av de mest bærekraftige valgene når det kommer til isbegre. Det som skiller disse begrene fra de vanlige er deres vannbaserte belegg laget av mineraler og latex i stedet for PE-plast. Dette betyr at de er fullstendig nedbrytbare og kan resirkuleres sammen med vanlig papir i standard resirkuleringsanlegg, takket være deres 92% resirkulerbarhet. Velg nedbrytbare isbegre og vis at merket ditt er dedikert til en grønnere planet!

Produsert i Europa – tettere på deg!

Hos Limepack er vårt visjon å være så grønne som mulig. Vi strever etter en mer bæredyktig verden og tar derfor ære i å kunne tilby isbegre med logotrykk som skåner miljøet og fører til lavere CO2 utslipp.

Vi oppsøker og finner de beste produsentene i EU for å sikre gode priser, rask levering på kun 4 uker og små minimumsbestillinger som starter fra kun 750 stk. Alle produsentene våre er ISO-sertifiserte, både innenfor kvalitet og bæredyktighet. Ettersom alle våre spesialdesignede isbegre er produsert i Europa, slippes mindre CO2 ut under transport – godt for både deg og miljøet! Bestill dine isbegre med logo med god samvittighet og omtanke for miljøet hos Limepack.

Utvid sortimentet ditt med flere design 

Hos Limepack liker vi godt når ting er enkle og effektive – det gjelder også for isbegrene våre. Du slipper derfor å brenne inne med store mengder ubrukte og støvete begre gjemt vekk på et fjernt lager. Hos Limepack bestiller du det antallet DU har bruk for.

Derfor tilbyr vi de laveste minimum bestillingsantall på markedet, fra 750 stk på de bionedbrytelige isbegrene og 1000 stk for de PE-belagte begrene. På denne måten kan du fornye designene dine når det passer deg eller kanskje til og med matche bakgrunnsfargene på isbegrene dine med årstiden eller de nyeste farge trendene? Kontakt Limepack-teamet vårt i dag for veiledning og hjelp til å utvikle ditt design! 

Limepack | Få tilsendt vareprøver

Vil du prøve produktene våre?

Få tilsendt vareprøver
Limepack | Få et tilbud

Trenger du noe spesielt?

Få et tilbud
Testimonials
4,9
136 anmeldelser