Bionedbrytbare isbegre med logotrykk

Biologisk nedbrytbarBest priceResirkulerbare

Bionedbrytbare isbegre med logotrykk

Biologisk nedbrytbarBest priceResirkulerbare
Stykkpris
Spar
Total 4.943,75 
NOK. Eksklusive MVA
eller Motta et PDF tilbud

3D design

Gratis eksperthjelp til design

Få en 3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105 % prisgaranti

De beste prisene i Norge

Fast shipping

Alltid gratis frakt

Rask produksjon tilgjengelig

Finnes det en bedre måte å få folk til å legge merke til den herlige isen du serverer enn å servere den i et helt personlig bionedbrytbart isbeger med personlig trykk? Med dine egne og helt unike bionedbrytelige isbegre vil du garantert etterlate et bra inntrykk på kundene dine. Bestill dem nå, og motta de bionedbrytbare isbegrene dine med et flott trykk på bare 4 uker.

Bionedbrytbare isbegre i tre størrelser

Uansett om du har planer om å servere smaksprøver på torget, et par kuler is i iskiosken din, eller noe helt annet, har vi garantert en størrelse som passer til formålet. Ta en titt på de forskjellige størrelsene, og velg den som passer produktet ditt. Størrelsene på de bionedbrytbare isbegrene er en smule forskjellig fra standardisbegrene våre, og kommer i følgende størrelser: 115ml, 180ml og 220ml. Isbegrene kommer med en matt overflate. 

Slipp kreativiteten løs! 

De bionedbrytbare isbegrene våre blir trykket med tradisjonelt offsettrykk, hvilket garanterer resultater i super kvalitet i både store og små opplag. Vi trykker bioisbegrene våre med CMYK-farger i fullfargetrykk – dette betyr at du er helt fri til å velge og vrake nøyaktig de fargene du ønsker til isbegret ditt, uten at det koster noe ekstra. Med andre ord er det bare fantasien som setter grenser!

Hvis du kunne tenke deg litt hjelp til å få de kreative idéene dine ned på “papiret”, er designteamet vårt alltid parat til å hjelpe deg med designet – helt gratis. Du behøver altså ikke nøle med å ta kontakt med oss, for sammen finner vi frem til det perfekte designet som representerer brandet ditt på den beste mulige måten.

Bionedbrytbare og resirkulerbare isbegre

De bionedbrytbare isbegrene våre er 100% komposterbare og resirkulerbare. I disse begrene har vi byttet ut det alminnelige PE-plastbelegget med et vannbasert belegg, hvilket gjør at de kan resirkuleres som vanlig papir. Vi oppfordrer deg på ingen måte til å kaste dem i naturen, men heller til å resirkulere dem. Hvis du er i tvil om hvordan dette skal gjøres, kan du alltid kontakte din lokale gjenbruksstasjon. Det kan være litt vanskelig å se forskjell på standardisbegre med plastbelegg og bionedbrytbare isbegre, og vi vil gjerne motvirke dette med å markere biobegrene med bio-merker.  

Fordeler ved å handle hos Limepack 

Vi samarbeider utelukkende med lokale produsenter i Europa, hvilket er grunnen til at vi har mulighet for å tilby raske leveringstider og lave minimum bestillingsantall (fra bare 750 stk på bioisbegrene!). En annen super fordel ved å produsere i Europa, er at det fører til et lavt CO2-utslipp under transporten. Hvis du har lyst til å vite mer om hvordan vi arbeider, er du alltids velkommen til å ta kontakt med oss på mail@limepack.no.  

La oss håndtere designet

Ønsker du gratis designhjelp? Vi står alltid klare til å hjelpe! Kontakt oss, eller bare last opp grafikken din mens du bestiller.

Vårt designteam vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning som du skal godkjenne. Du kan be om endringer til designet gratis, helt til du er fornøyd.

Lag designet selv

Vi tilbyr en enkel måte å konfigurere designet ditt selv. Last ned en mal nedenfor, og følg instruksjonene tilgjengelig der.
Vi foreslår at du arbeider med malene våre i Adobe Illustrator.

Når du bestiller, er det bare å laste opp designet. Designteamet vårt vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning, som du må godkjenne før vi setter i gang produksjon. Be om endringer gratis, helt til du er fornøyd.

Nedenfor kan du lese om de sertifikatene denne produsenten har i deres produksjonsanlegg av pappkrus.

Good manufacturing practice

GMP er en garanti og i utgangspunktet en enhet som kontrolerer at produsenten garanterer forbrukersikkerhet av produktene sine. Det er et kvalitetsstempel og et bevis på at produktene lever opp til standarder som forbrukerne stiller.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 er et kvalitetssystem sertifikat. Det blir ved dette sertifikatet kontrollert at systemet lever opp til en lang rekke prinsipper. Det kan f.eks. være ift. at produktene har en jevn og høy kvalitet.

ISO 14001:2015

Dette er i motsetning til ISO 9001:2015 et sertifikat som sikrer at produksjonen oppfyller en viss miljøytelse og at de kontinuerlig forbedrer denne ytelsen. Dette sikrer at produsenten lever opp til sitt miljøansvar.

FSC®

FSC står for Forest Stewardship Council®, som er en selvstendig organisasjon etablert med fokus på at papirindustrien sørger for at deres medarbeidere og skogene har gode vilkår. Dette innebærer at det ikke blir felt flere trær enn det blir gjenplantet og at skogproduksjonen støtter lokalmiljøet. Vil du vite mer om FSC kan du lese dette blogginnlegget.Vi er FSC-sertifisert under FSC® C132484, SCS-COC-005763-BC.

UNI EN 15593:2008

Dette er et emballasje sikkerhets kontrollsystem, som er en standard for hvordan man som produsent som minimum skal sikre at matvare emballasje lever opp til kravene for matvarekontakt emballasje.

Størrelse115 ml (4 oz)180 ml (6 oz)220 ml (8 oz)
Hoyde46 mm54 mm54 mm
Diameter (topp)77 mm87 mm95 mm
Diameter bunn61 mm68,5 mm77,5 mm
Vekt7,2 g9 g9,7 g
Papirtykkelse340 gsm340 gsm340 gsm
OverflateMattMattMatt
TrykkmetodeOffset (CMYK-farger)Offset (CMYK-farger)Offset (CMYK-farger)
Antall pr. sleeve40 stk.30 stk.35 stk.
Antall pr. eske1.000 stk.750 stk.875 stk.
Størrelse på eskerne39 x 39 x 52 cm55 x 35,5 x 40,5 cm59 x 39 x 44 cm
Vekt pr. eske7,7 kg7,25 kg9,01 kg
Esker pr. pall242020
Antall pr. pall24.000 stk.15.000 stk.17.500 stk.

Leveringsmetode

Vi tilbyr en rekke fraktalternativer som passer behovene dine. Utforsk de tilgjengelige alternativene på produktsiden og velg det som passer best for deg.

Gratis frakt

Hos Limepack får du alltid gratis frakt til Norge på alt du bestiller, med unntak av øyer uten fastlandsforbindelse. Dersom du ønsker å få levert varene til en øy uten fastlandsforbindelse, vennligst kontakt oss for å motta et tilbud på leveransen.

Du trenger ikke å bekymre deg for skjulte avgifter eller ekstra kostnader i kassen!

Fremskyndet produksjon

Har du en tidsfrist og trenger bestillingen din i en fei? Ikke noe problem i det hele tatt. Vi kan fremskynde produksjonen på de fleste produktene og forkorte den totale leveringstiden, slik at du kan motta bestillingen din enda raskere. Og det beste av alt? Du betaler bare ekstra for den raskere produksjonen - frakt er fortsatt helt gratis!

Ta en titt på de tilgjengelige fraktalternativene på produktsiden og velg den som passer best for deg. Den totale prisen på bestillingen din, som inkluderer produksjonstiden, er allerede beregnet. Vær oppmerksom på at fremskyndet produksjon vil resultere i en høyere kostnad, så hvis du ikke har det travelt med å motta bestillingen din, foreslår vi at du velger en lengre leveringstid for å sikre deg den beste prisen. Ta deg tid til å utforske de tilgjengelige alternativene og finn det som passer dine behov!

Foretrukket av

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
124 anmeldelser