Ekspress isbegre i hvitt og brunt kraftpapir med digitaltrykk

PE-belagt

Ekspress isbegre i hvitt og brunt kraftpapir med digitaltrykk

PE-belagt
Stykkpris
Spar
Total 13.620,00 
NOK. Eksklusive MVA
eller Motta et PDF tilbud

3D design

Gratis eksperthjelp til design

Få en 3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105 % prisgaranti

De beste prisene i Norge

Fast shipping

Alltid gratis frakt

Rask produksjon tilgjengelig

Har du det travelt og har du bruk for skreddersydde isbegre på null komma niks? Hos Limepack tilbyr vi isbegre med personlig trykk og med leveringstid på kjappe 10-14 arbeidsdager. Du kan altså være sikker på at du får dem levert i tid til arrangementet eller åpningngsdagen din! Med et lavt minimum bestillingsantall på bare 1000 stk kan du også bestille flere designs eller flere typer, alt etter hva du har bruk for, uten å sitte inne med et kjempestort lager. Bestill i dag og få dem levert på 1-2-3!

Velg mellom hvitt og brunt kraftpapir 

Isbegrene våre med rask leveringstid kommer med en matt overflate, og de er tilgjengelige i både hvitt og brunt kraftpapir. Isbegrene i hvitt papir har en ren og hvit bakgrunn som byr inn til kreativ fargebruk, mens de brune begrene har et rustikt og litt “naturlig” utseende. Uansett hva du foretrekker kan du altså velge det som står best i stil med varemerket og firmaet ditt.   Isbegrene blir laget med et tynt PE-plastbelegg som gjør dem holdbare og stabile, slik at kundene dine får spist desserten sin uten å bekymre seg om å søle.

Oppdag uendelige designmuligheter 

Når du bestiller isbegre med ditt særegne design ser den fristende desserten du serverer enda mer digg ut! Uansett om du ønsker et minimalistisk og elegant design eller et fullt av farger, så hjelper vi deg med glede med å finne frem til det riktige designet til deg og varemerket ditt.

Isbegrene med trykk blir laget med fullfargetrykk i CMYK-farger, hvilket betyr at du kan bruke så mange farger du bare vil uten å bekymre deg og om ekstra kostnader. Det gir deg mulighet til å skape noen helt unike og spennende designs som virkelig skiller seg ut. Så sett bare i gang og slipp kreativiteten løs! Hos oss er det bare fantasien som setter grenser. 

Vi bruker to forskjellige trykkmetoder for å trykke isbegrene, avhengig av det ønskede bestillingsantallet. Digitaltrykk blir brukt på bestillinger fra 1 000 - 19 000 stk., og ordre på over 20 000 stk. blir trykket med offsettrykk. Det er ingen avgifter i forbindelse med oppsett eller lignende i hverken av metodene. Digitaltrykk er en trykkmetode som er super for å trykke lave bestillingsantall, mens offsettrykk er ypperlig til større bestillinger fordi det sikrer at hver eneste beger ser helt likt ut. Det er viktig å være oppmerksom på at digitaltrykk har en noe lavere trykkvalitet enn offsettrykk, hvilket kan resultere i at isbegrene ser litt pigmenterte ut. Mørke farger kan også bli litt mer skinnende når de blir trykket med digitaltrykk enn når de blir trykket med offsettrykk. 

Isbegre med personlig trykk i 3 størrelser

Ekspress-isbegrene er tilgjengelige i 3 størrelser, hvilket gjør dem perfekte til å servere is, frozen yoghurt, softis, eller andre desserter i forskjellige mengder. Du kan velge mellom de følgende størrelsene: 100 ml (4 oz), 160 ml (6 oz) og 230 ml (8 oz). Den minste størrelsen er super til å utdele smaksprøver på en messe, men den rommer også en enkelt kule is. Det største begeret er derimot supert til en god porsjon, og til dem som vil nyte tre kuler av yndlingsisen sin eller ‘fro-yo’ toppet med frukt eller nøtter og sjokolade. Mellomstørrelsen er et supert alternativ til dem som ønsker mer enn en munnfull, men som ikke vil bli helt mette. Den er ikke for liten, og ikke for stor, og passer ypperlig til de fleste. 

Ønsker du å tilby kundene dine et lokk på isbegeret? Våre plastlokk på 90mm til pappkrus passer også fint til de store isbegrene på 230 ml. 

Lokal produksjon 

Vi jobber med europeiske produsenter for å få produktene så tett på kundene våre som overhodet mulig. Dette betyr raske leveringstider, produkter av høy kvalitet, og ikke minst lave bestillingsantall og priser. Noe av det beste ved å jobbe med lokal produksjon er lave CO2-utslipp, ettersom produktene våre ikke behøver sendes over hele jorden for å komme frem. Så når du kjøper fra oss får du ikke bare supre produkter i god kvalitet, men du gjør en god gjerning for jordkloden. 

La oss håndtere designet

Ønsker du gratis designhjelp? Vi står alltid klare til å hjelpe! Kontakt oss, eller bare last opp grafikken din mens du bestiller.

Vårt designteam vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning som du skal godkjenne. Du kan be om endringer til designet gratis, helt til du er fornøyd.

Lag designet selv

Vi tilbyr en enkel måte å konfigurere designet ditt selv. Last ned en mal nedenfor, og følg instruksjonene tilgjengelig der.
Vi foreslår at du arbeider med malene våre i Adobe Illustrator.

Når du bestiller, er det bare å laste opp designet. Designteamet vårt vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning, som du må godkjenne før vi setter i gang produksjon. Be om endringer gratis, helt til du er fornøyd.

Quality System Certification – ISO 9001: 2015

ISO 9001: 2015 fastsetter kriteriene for et kvalitetsikring system og er basert på en rekke prinsipper, inkludert et sterkt kundefokus og oppfyllingen av lovene i det landet produktet selges. Dette sikrer at forbrukerne for kvalitetsprodukter og service.

Management System Certificering - ISO 9001, ISO 14001: 2015

ISO 14001: 2015 spesifiserer kravene til et CSR-ledelse som hjelper en organisasjon til å oppnå mer bærekrafting produksjon. Det er både bra for lommeboken og for miljøet.

Størrelse100 ml160 ml230 ml
OverflateMattMattMatt
PapirfargeHvitt papir / Brunt kraftpapirHvitt papir / Brunt kraftpapirHvitt papir / Brunt kraftpapir
Diameter (Top)75 mm85 mm90 mm
Diameter (Bund)64 mm74 mm75 mm
Høyde40 mm45 mm58 mm
Vekt4 g6 g7 g
Papirtykkelse275 g/m2275 g/m2275 g/m2
TrykkmetodeDigitaltrykk & offsettrykkDigitaltrykk & offsettrykkDigitaltrykk & offsettrykk
Antall pr. kasse1.400 stk.1.300 stk.1.100 stk.
Antall pr. sleeve140 stk.130 stk.110 stk.
Sleeves pr. kasse101010
Kassestørrelse410 x 320 x 490 mm460 x 370 x 510 mm460 x 370 x 510 mm
Kassevekt6 kg7,4 kg8 kg
Antall pr. pall33.600 stk.20.800 stk.17.600 stk.
Minimum antall1.000 stk.1.000 stk.1.000 stk.

Leveringsmetode

Vi tilbyr en rekke fraktalternativer som passer behovene dine. Utforsk de tilgjengelige alternativene på produktsiden og velg det som passer best for deg.

Gratis frakt

Hos Limepack får du alltid gratis frakt til Norge på alt du bestiller, med unntak av øyer uten fastlandsforbindelse. Dersom du ønsker å få levert varene til en øy uten fastlandsforbindelse, vennligst kontakt oss for å motta et tilbud på leveransen.

Du trenger ikke å bekymre deg for skjulte avgifter eller ekstra kostnader i kassen!

Fremskyndet produksjon

Har du en tidsfrist og trenger bestillingen din i en fei? Ikke noe problem i det hele tatt. Vi kan fremskynde produksjonen på de fleste produktene og forkorte den totale leveringstiden, slik at du kan motta bestillingen din enda raskere. Og det beste av alt? Du betaler bare ekstra for den raskere produksjonen - frakt er fortsatt helt gratis!

Ta en titt på de tilgjengelige fraktalternativene på produktsiden og velg den som passer best for deg. Den totale prisen på bestillingen din, som inkluderer produksjonstiden, er allerede beregnet. Vær oppmerksom på at fremskyndet produksjon vil resultere i en høyere kostnad, så hvis du ikke har det travelt med å motta bestillingen din, foreslår vi at du velger en lengre leveringstid for å sikre deg den beste prisen. Ta deg tid til å utforske de tilgjengelige alternativene og finn det som passer dine behov!

Foretrukket av

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
131 anmeldelser