Skreddersydde servietter 

Ønsker du at varemerket ditt skal skille seg ut fra konkurrentene dine og på samme tid øke merkekjennskapen din? Skreddersydde servietter er ideelle hvis du ønsker å tilby en... Les mer

Foretrukket av

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...rsonlig og spesialtilpasset opplevelse som skiller seg ut fra mengden. Kvaliteten på serviettene er suveren, og det er en billig måte å tilby det lille ekstra i enhver sammenheng. Tilpass og skreddersy serviettene våre, og bruk dem i restaurangen din, ditt neste arrangement eller til din neste fest. Med disse serviettene kommer du garantert til å imponere både kollegaer, gjester og kunder!

‘Lunch’- eller ‘middags’serviett? 

Hver gang kundene dine er i kontakt med firmaet ditt oppstår en mulighet til å øke merkekjennskapen din. Litt på samme måte som når noen legger merke til den flotte lattekunsten de får servert, de friske blomstene på bordene i kafeen din, eller den unike innredningen i restauranten du driver, så legger folk også merke til logotrykte produkter. Ved å benytte deg av sjansen til marketing på produkter du allikevel har bruk for gir du kundene dine samtidig det lille ekstra. Ikke bare er servietter versatile og brukbare til så mangt, men de passer ypperlig i alle situasjoner, uansett om det er snakk om lunsjpauser på kontoret, finere måltider, eller takeaway sandwicher. På mange måter er servietter din beste venn, enten du driver en mindre eller en større virksomhet. Uansett om du selger lys, kaker, eller burgere er servietter med personlig logo en nøkkel til effektiv marketing. 

Øk utvalget ditt med flere design

Du kan endelig glemme alt om å spille penger på servietter som ikke blir brukt. Hos oss kan du kjøpe servietter med logotrykk fra bare 25 000 stk, hvilket gir deg muligheten til å skifte ut design og logo ofte - eller hva med å prøve ut noe nytt med sesongens farger? Det er bare kreativiteten som setter grensene her. Ta kontakt med oss for å få hjelp til designet!

Hva med levering?

Vi ønsker å gjøre det mulig for alle å benytte seg av servietter med eget trykk, og derfor tilbyr vi lave bestillingsantall og gratis levering i hele Europa. Leveringen er ikke bare gratis, men den er også rask – serviettene blir levert på bare 10 uker. Hvis du har det travelt tilbyr vi også ofte ekspresslevering. Vennligst kontakt oss for mer informasjon. 

Øk bevisstheten om bærekraft på kontoret 

Klimaforandringer og miljø er to fokusområder for både virksomheter, lovgivere og forbrukere – og det med god grunn. Her i Limepack vil vi være med i en positiv utvikling, og dette gjør vi ved å bruke papir som er fritt for giftstoffer som eksempelvis klor. I tillegg jobber vi utelukkende med produsenter i EU, hvilket sikrer lave CO2-utslipp under transport. Vis kundene dine at du er engasjert i en grønnere fremtid med å få trykket servietter som er laget av ubehandlet og klorfritt papir fra Skandinavia og som blir produserte i Danmark. At papiret er ubehandlet vil si at papirfibrene er helt hvite, resirkulerbare og mer miljøvennlige enn standardservietter. At serviettene kan kastes i komposten betyr også at du reduserer mengden avfall du sender til søppeldynga, hvilket også hjelper til med å minimere CO2-avtrykket ditt og gjør at du forblir attraktiv – også hos miljøengasjerte kunder. 

Er serviettene bionedbrytbare?

Ettersom papir blir laget av plantematerialer er papirservietter i seg selv bionedbrytbare. Det betyr også at de kan bli kastet i kompost-/bio-spannet, hvor de brytes ned. Derfor anbefaler vi dette, ettersom brukte servietter med matrester ikke kan gjenvinnes som papir. Serviettene er ikke bare nedbrytbare, men de er også utrolig myke og holdbare, og har en fantastisk sugeevne, hvilket gjør at de passer utmerket til en hver situasjon. Det betyr også at man kommer langt med en enkel serviett! 

Vil du se produktet før du kjøper det? Helt i orden! 

For å gjøre kjøpsprosessen så enkel som mulig for deg tilbyr vi å sende ut gratis vareprøver av serviettene våre helt gratis. Så hvis du er litt i tvil om hvilken størrelse du skal gå for, eller hvis du bare vil føle på kvaliteten for å være sikker på at det svarer til forventningene dine, kontakt oss for å få gratis vareprøver i dag! Vennligst legg merke til at prøvene sendes med prøvedesigns, og at vi ikke kan sende ut fysiske vareprøver med ditt eget logo på.

100% skreddersydde 

Serviettene våre med personlig trykk er 100% skreddersydde til deg. Ikke bare kan du velge størrelsen som passer perfekt til deg, men også om du ønsker 2 eller 3 lag, og om du ønsker dem trykket med CMYK- eller Pantonefarger. Uansett om du serverer varme og kalde drikkevarer på en kafé, bar, restaurant eller pub så er de skreddersydde serviettene en genial måte å få kundene dine til å reflektere over varemerket ditt mens de nyter en kopp te eller et glass øl ved bordet sitt. 

CMYK eller Pantone

Vi kan trykke serviettene med både Pantone- og CMYK-farger. Hvis du er ute etter et veldig spesifikt design som krever veldig presise fargekoder, anbefaler vi at du velger Pantone. Det er fordi Pantone er et standard fargeskjema, og det er også det som blir brukt mest på serviettene våre. Ønsker du flere farger kan du også velge CMYK med et bra resultat. Ta vennligst kontakt med oss hvis du ønsker flere enn to farger i designet ditt. 

Flexografisk (flexo) trykk 

Trykkmetoden som blir brukt til serviettene med trykk er flexotrykk. Denne trykkmetoden sikrer et flott og funksjonelt trykk, og det er en unik trykkmetode som bruker en fleksibel og bøyelig trykkplate. Denne trykkformen er god til mange forskjellige overflater, og man kan bruke forskjellige typer blekk - også vannbasert blekk. Fordi det er en så versatil trykkmetode passer den ypperlig til trykk på både plast, metall og papir. 

Limepack | Få tilsendt vareprøver

Vil du prøve produktene våre?

Få tilsendt vareprøver
Limepack | Få et tilbud

Trenger du noe spesielt?

Få et tilbud
Testimonials
4,9
136 anmeldelser