Se video

Hvordan du bestiller

Papirposer med logo som lett blir gjenkjent av kundene dine

Bestill papirposer med eget trykk på nettet fra bare 1 000 stk. og spar tid og penger! Vi er en gjeng emballasjeeksperter som alltid er klare til å... Les mer

Foretrukket av

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

... hjelpe deg med alle spørsmålene dine, enten via telefon eller e-post. Vi lover å tilby vil den samme gode opplevelsen når du kjøper papirposer på nettet som hvis du hadde gjort det fysisk i en butikk. Og trenger du hjelp til å designe posene, så har vi designere som kan hjelpe deg med dette, selvfølgelig helt gratis. 

Norges beste priser på papirposer med logo

Hos Limepack ønsker vi å gjøre papirposer med eget trykk tilgjengelig for alle, og vi vet at for å gjøre dette, må vi kunne tilby lave priser. Vi er faktisk så sikre på at vi tilbyr Norges laveste priser at vi har en prisgaranti på produktene våre: finner du det samme produktet et annet sted til en billigere pris, matcher vi prisen og gir deg til og med en ekstra 5% rabatt. 

Ønsker du se produktet før du kjøper?

For at vi skal gjøre bestillingsprosessen så enkel som mulig, tilbyr vi deg muligheten til å bestille gratis prøver av papirposene våre. Så hvis du er usikker på hvilken type eller størrelse takeaway-pose du trenger, eller bare vil føle på kvaliteten på nært hold før du kjøper, kan du be om gratis vareprøver i dag! Prøvene blir sendt med enten Limepack-design eller uten design; vi kan med andre ord ikke lage prøvetrykk av papirposene med ditt eget design.

Hva brukes papirposer med logoer til?

Papirposer er muligens et av de vanligste produktene når det kommer til takeawayemballasje, da de brukes av alle butikker der du tar produktet med hjem. Så uansett om du har en lokal klesbutikk, bakeri eller burgersjappe, er trykte papirposer både nyttig og et miljøvennlig alternativ til plastposer.

Ettersom det er så mange butikker som bruker papirposer, produseres det mange forskjellige typer papirposer som passer til forskjellige formål. Noen av variantene er laget for veldig spesifikke formål, mens andre er mer standard og kan brukes til hva som helst. 

Et eksempel er papirposer tilpasset som brødposer, de brukes hovedsakelig av bakerier hvor søtsaker eller brød legges i posen når kunden ønsker å ta med varene hjem. Et annet eksempel er den større bæreposen som kunden bruker for å frakte hjem sine nyinnkjøpte delikatesser. Papirbrødposene er laget av materiale som er godkjent til å være i kontakt med mat, noe som ikke er tilfelle for de fleste andre papirposene.

Papirposer som brukes til take-away måltider fra forskjellige restauranter er en av de absolutt største bruksområdene når det gjelder papirposene våre. Disse posene er normalt kortere og bredere i form for å kunne stabilisere maten. Det er også en annen type takeaway-pose som er større og uten et håndtak, der åpningen av posen lukkes ved å rulle / brette ned sidene, for å holde maten varm og sikker på vei avgårde. Disse takeawaypapirposene brukes spesielt ofte av hamburgerrestauranter. 

Så er det selvfølgelig den mest vanlige posen; papirposen med hank! Disse bæreposene av papir brukes av både dagligvarebutikker, bakerier, klesbutikker - you name it. Bæreposene er normalt relativt store og har et håndtak, noe som gjør dem velegnet til å ta med også de litt tyngre varene.

En annen kategori papirposer vi tilbyr er papirposer belagt med aluminiumsfolie. Denne type poser kan lukkes og brukes til forskjellige produkter - den brukes for eksempel ofte til kaffepulver. Disse papirposene er spesialprodusert for å kunne lukkes og lages lufttett, noe som holder produktet friskt.

Har du noen spesifikke behov eller ønsker å vite mer om hvilken type papirpose som passer ditt formål? Ikke nøl med å kontakte vårt team av emballasjeeksperter og la dem hjelpe deg med å finne den perfekte papirposen for deg og dine behov. Hvis vi ikke har den produktkategorien du leter etter, vil vi bruke vårt store nettverk av produsenter for å finne en løsning for deg.

Hvorfor papirposer med logo er viktige for bedriften din

I en verden der vi har flere og flere alternativer å velge mellom når det gjelder å dra ut for å spise og drikke, er det utrolig viktig å være synlig og ikke undervurdere markedsføringseffekten til trykt emballasje. Det kan virke enkelt, men en av de letteste måtene å bli husket av kunder og potensielle kunder er å eksponere merkevaren din så mye som mulig. Takeaway-papirposer med logoen din er en effektiv måte å gjøre dette på!

Hva med trykk på papirposene?

Papirposene våre trykkes med Pantone-farger, noe som betyr at fargene på posen din vil matche de spesifikke fargene i retningslinjene for merkevaren din! Designet på papirposene dine vil se superflott ut og garantert få deg til å skille deg ut fra mengden. 

Vil du at logoen din skal stå i sentrum på papirposene dine? Eller ønsker du en helhetlig merkevarepresentasjon? Det er helt opp til deg. Du kan dekke hele posens overflate –, inkludert sidene og håndtakene – med ditt fargerike design!

Er papirposene resirkulerbare og nedbrytbare?

En av grunnene til at papirposer har blitt veldig populære de siste årene er et økt fokus på miljøkonsekvensene av plastavfall. Fordi papirposer er laget av papir og ikke er belagt med plast eller aluminium (generelt), kan de brytes ned i naturen. Dette gjelder også papirposer med trykk, ettersom blekket som brukes til trykket også er nedbrytbart. Dette betyr imidlertid ikke at du skal kaste papirposene dine i naturen, da det fortsatt tar mellom 6-12 måneder for dem å bryte ned i skog og land.

Vi anbefaler våre kunder å sortere papirposene og kaste dem i papiravfall, slik at de kan gjenvinnes og brukes til å produsere andre produkter. Imidlertid, hvis papirposene er belagt eller har blitt brukt i nærkontakt med mat, bør de sorteres som vanlig husholdningsavfall.

Papirposer vs. plastposer

En diskusjon som har pågått lenge nå er hvorvidt plastposer eller papirposer er mer bærekraftige. Det er selvfølgelig mange perspektiver og holdninger til dette, men la oss kort oppsummere noen av nøkkelområdene.

Plastposer er ikke nedbrytbare i naturen, men det er mulig å lage biologisk nedbrytbare plastposer som kan nedbrytes i spesielle industrielle komposteringsanlegg. Det er derimot veldig vanskelig å skille mellom bio- og ikke-bioplastposer, noe som betyr at disse spesielle industrielle komposteringsanleggene ikke er veldig vanlige. Papirposer, derimot, kan brytes ned både i naturen og av vanlige komposteringsanlegg.

Når det gjelder resirkulering, kan begge typer poser faktisk gjenvinnes hvis de blir samlet og brakt til et resirkuleringsanlegg. Det primære problemet med plastposer og den såkalte "resirkulerbarheten" er at mange plastposer er veldig tynne, noe som gjør materialet vanskelig å resirkulere, da kvaliteten på resirkulert plast er veldig lav.

Det siste aspektet vi kommer over i denne korte gjennomgangen er CO2-utslipp under produksjonen av papir og plastposer. Det har vært et tema for mye forskning, i Danmark har det danske miljøvernbyrået lagt frem en rapport som konkluderer med at plastposer er mer klimavennlige enn papirposer på grunn av lavere CO2-utslipp under produksjonen. Rapporten sammenligner blekede papirposer med den vanlige plastposen laget av LDPE.

Limepack | Få tilsendt vareprøver

Vil du prøve produktene våre?

Få tilsendt vareprøver
Limepack | Få et tilbud

Trenger du noe spesielt?

Få et tilbud
Testimonials
4,9
136 anmeldelser