Se video

Hvordan du bestiller

Papirposer med logotrykk

Bestill papirposene dine med trykk på nettet og spar både tid og penger - vårt team av emballasjeeksperter står alltid klare til å hjelpe deg med alle spørsmålene dine, enten via... Les mer

Foretrukket av

Delivery HeroWeberFeedMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...ia telefon eller e-post. Vi lover å tilby vil den samme gode opplevelsen når du kjøper papirposer på nettet som hvis du hadde gjort det fysisk i en butikk. Og trenger du hjelp til å designe posene, så har vi designere som kan hjelpe deg med det, selvfølgelig helt gratis. 

Norges beste priser på papirposer med logo

Hos Limepack ønsker vi å gjøre papirposer med eget trykk tilgjengelig for alle, og vi vet at for å gjøre dette, må vi kunne tilby lave priser. Vi er faktisk så sikre på at vi tilbyr Norges laveste priser at vi har en prisgaranti på produktene våre: finner du det samme produktet et annet sted til en billigere pris, matcher vi prisen og gir til og med en 5% rabatt. 

Ønsker du se produktet før du kjøper?

For å kunne tilby den beste kjøpsprosessen av papirposer med trykk, tilbyr vi muligheten til å motta prøver av papirposene, helt gratis. Er du kanskje usikker på hvilken størrelse du leter etter, eller vil du sjekke at kvaliteten er god nok til å kunne bære produktene dine? Da kan du få en gratis vareprøve med papirposene våre. Prøvene blir sendt med enten Limepack-design eller uten design, vi kan med andre ord ikke lage prøveutskrifter av papirposene med ditt design.

Europeisk produksjon

Våre papirposer produseres i Europa for å sikre raske leveringstider og lave minimumsbestillinger. Men det beste med produksjonen i Europa er de lave CO2-utslippene tilknyttet transport, i motsetning til transport fra for eksempel Kina.

Hva brukes papirposer med logoer til?

Papirposer er muligens et av de vanligste emballasjeproduktene, da de brukes av alle butikker der du tar produktet med hjem. Så uansett om du har en lokal klesbutikk, bakeri eller burgersjappe, er trykte papirposer både nyttig og et miljøvennlig alternativ til plastposer.

Ettersom det er så mange butikker som bruker papirposer, produseres det mange forskjellige typer papirposer som passer til forskjellige formål. Noen av variantene er laget for veldig spesifikke formål, mens andre er mer standard og kan brukes til hva som helst. Et eksempel er papirposer tilpasset som brødposer, de brukes hovedsakelig av bakerier hvor søtsaker eller brød legges i posen når kunden ønsker å ta med varene hjem. Et annet eksempel er den større bæreposen som kunden bruker for å frakte hjem sine nyinnkjøpte delikatesser. Papirbrødposene er laget av materiale som er godkjent til å være i kontakt med mat, noe som ikke er tilfelle for de fleste andre papirposene.

Papirposer som brukes til take-away måltider fra forskjellige restauranter er en av de absolutt største bruksområdene når det gjelder papirposene våre. Disse posene er normalt kortere og bredere i form for å kunne stabilisere maten. Det er også en annen type takeaway-pose som er større og uten et håndtak, der åpningen av posen lukkes ved å rulle / brette ned sidene, for å holde maten varm. Disse takeaway papirposene brukes spesielt ofte av hamburgerrestauranter. Så er det selvfølgelig den standard kategorien, den mest brukte typen papirposer. Disse bærepapirposene brukes av både dagligvarebutikker, bakerier, klesbutikker - you name it. Bæreposene er normalt relativt store og har et håndtak, noe som gjør dem velegnet til å ta med også de litt tyngre varene.

En annen kategori papirposer vi tilbyr er papirposer belagt med aluminiumsfolie. Denne type poser kan lukkes og brukes til forskjellige produkter - den brukes for eksempel ofte til kaffepulver. Disse papirposene er spesialprodusert for å kunne lukkes og lages lufttett, noe som holder produktet friskt.

Har du noen spesifikke behov eller ønsker å vite mer om hvilken type papirpose som passer ditt formål? Ikke nøl med å kontakte vårt team av emballasjeeksperter og la dem hjelpe deg med å finne den perfekte papirposen for deg og dine behov. Hvis vi ikke har den produktkategorien du leter etter, vil vi bruke vårt store nettverk av produsenter for å finne en løsning for deg.

Trenger du håndtak?

Noe av det som påvirker hva papirposene dine kan brukes til og hvordan de ser ut, er om posene har håndtak eller ikke. Papirposene uten håndtak er ofte brettet litt, slik at det er lettere for kundene å holde den. Når det gjelder papirposer med håndtak, er det to alternativer, håndtaket kan enten være flatt eller vridd - Det vridde håndtaket koster ekstra, men det gir også et mer luksuriøst utseende.

Hvorfor papirposer med logo er viktige for bedriften din

I en verden der vi har flere og flere alternativer å velge mellom når det gjelder å dra ut for å spise og drikke, er det utrolig viktig å være synlig og ikke undervurdere markedsføringseffekten til trykt emballasje. Det kan virke enkelt, men en av de letteste måtene å bli husket av kunder og potensielle kunder er å eksponere merkevaren din så mye som mulig. Takeaway papirposer med logoen din er en effektiv måte å gjøre dette på.

Hvordan trykkes papirposene?

Papirposene er trykket med Pantone-farger. Med disse fargene kan du få et veldig spesifikt design, i tråd med resten av varene og merkeidentiteten din. Utskriften på papirposene dekker som standard bare 30% av overflaten på posen. Men har du et spesifikt design i tankene, kan posene trykkes 100% både foran og bak. Ettersom papirposene er lukket i bunnen for å gjøre dem solide, er det ikke mulig å trykke et design på bunnen, bare på sidene.

Er papirposene resirkulerbare og nedbrytbare?

En av grunnene til at papirposer har blitt veldig populære de siste årene er et økt fokus på miljøkonsekvensene av plastavfall. Fordi papirposer er laget av papir og ikke er belagt med plast eller aluminium (som standard), kan de brytes ned i naturen. Dette gjelder også papirposer med trykk, ettersom blekket som brukes til utskriften også er nedbrytbart. Dette betyr imidlertid ikke at du skal kaste papirposene dine i naturen, da det fortsatt tar mellom 6-12 måneder for dem å bryte ned i skog og land.

Vi anbefaler våre kunder å sortere papirposene og kaste dem i papiravfall, slik at de kan gjenvinnes og brukes til å produsere andre produkter. Imidlertid, hvis papirposene er belagt eller har blitt brukt i nærkontakt med mat, bør de sorteres som vanlig husholdningsavfall.

Papirposer vs. plastposer

En diskusjon som har pågått lenge nå er hvorvidt plastposer eller papirposer er mer bærekraftige. Det er selvfølgelig mange perspektiver og holdninger til dette, men la oss kort oppsummere noen av nøkkelområdene.

Plastposer er ikke nedbrytbare i naturen, men det er mulig å lage biologisk nedbrytbare plastposer som kan nedbrytes i spesielle industrielle komposteringsanlegg. Det er derimot veldig vanskelig å skille mellom bio- og ikke-bioplastposer, noe som betyr at disse spesielle industrielle komposteringsanleggene ikke er veldig vanlige. Papirposer, derimot, kan brytes ned både i naturen og av vanlige komposteringsanlegg.

Når det gjelder resirkulering, kan begge typer poser faktisk gjenvinnes hvis de blir samlet og brakt til et resirkuleringsanlegg. Det primære problemet med plastposer og den såkalte "resirkulerbarheten" er at mange plastposer er veldig tynne, noe som gjør materialet vanskelig å resirkulere, da kvaliteten på resirkulert plast er veldig lav.

Det siste aspektet vi kommer over i denne korte gjennomgangen er CO2-utslipp under produksjonen av papir og plastposer. Det har vært et tema for mye forskning, i Danmark har det danske miljøvernbyrået lagt frem en rapport som konkluderer med at plastposer er mer klimavennlige enn papirposer på grunn av lavere CO2-utslipp under produksjonen. Raporten sammenligner blekede papirposer med den vanlige shoppingplastposen laget av LDPE.

Limepack | Få tilsendt vareprøver

Vil du prøve produktene våre?

Få tilsendt vareprøver
Limepack | Få et tilbud

Trenger du noe spesielt?

Få et tilbud
Testimonials
4,9
102 anmeldelser