Se video

Hvordan du bestiller

Presenter din virksomhet og mat med skreddersydde suppebegere

Suppe- eller matbegere med lokk er den perfekte måten å servere maten din på, ikke minst er de perfekte til varm mat ettersom det tjukke lageret av... Les mer

Foretrukket av

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

... av papir som omgir beholderen isolerer matens varme. Dette gjør at kundene dine får nyte suppen som den bør nytes – nemlig varm! Vi kan skreddersy hele suppebegeret med trykk både på selve begerets overflate, samt på både toppen og sidene av lokket, hvilket gir deg full kontroll over utseendet og designet på suppebegrene dine. Server maten og storyen din på samme tid, uten å gå på kompromiss med hverken utseende eller funksjonalitet. 

Suppebegre med lokk to-go i alle regnbuens farger

Suppebegrene blir trykket med CMYK-farger hvilket gjør at du kan bruke så mange farger i designet ditt som du ønsker, uten at det koster noe ekstra. CMYK-farger er ofte brukt i forbindelser med trykk av flyers og visittkort. Med dette sagt er det bare fantasien som setter grenser for ditt design, enten du foretrekker bilder eller tekst – eller begge deler!

Hvis du har brukt Pantone i designet ditt, ber vi deg vennligst om å sende oss CMYK-koden for å sikre oss at vi benytter av oss nøyaktig den samme nyansen. Hvis du ikke har en CMYK-kode prøver vi å finne en farge som ligner så mye som mulig på den du ønsker. 

Trykkmetoden vi benytter ved suppebegre med logotrykk er offsettryk. Ved offsettrykk er kvaliteten høy, og det sikrer at alle produktene med det samme designet ligner hverandre på en prikk. En annen fordel ved denne slags trykk er de lave kostnadene på trykkplater som tillater oss å tilby små opplag. 

Glansfull og blank overflate

Våre trykte suppebegre med logo har en blank og glansfull overflate som gjør at begerne og det tilhørende lokket skinner pent og skiller seg ut fra mengden. Den blanke overflaten gjør også at fargene på designet fremheves, og især mørke og lyse farger komplementerer hverandre riktig fint på den blanke overflaten. 

Den blanke overflaten kan også trykkes på en måte hvor begerets kvalitet ser mer naturnært og rustikt ut, hvis dette ønskes. Begere med en glansfull overflate har føles mer robuste i hånden, og gjør teksten på designet klart og tydelig å lese. 

Størrelser

Vi har to standardstørrelser for de trykte suppebegrene, og du kan velge mellom 300 ml eller 480 ml. Vi har dog mulighet for å produsere begrene i mindre størrelser, så hvis dette er noe du ønsker ber vi deg vennligst ta kontakt med oss, så hjelper vi deg gjerne med dette. 

Begerne vi tilbyr kan brukes i mange forskjellige anledninger, men som produktnavnet tilsier blir de ofte brukt til supper, nudler eller andre former for varm mat. De to størrelsene refereres ofte til som den store og den lille utgaven, og kan altså tilfredsstille både de skikkelig sultne og de mer snacklystne kundene.

Begeret på 300 ml (12 oz) blir brukt til mange anledninger, men den primære bruken er varm og ofte væskeholdig mat. Det skal dog nevnes at mange også velger å bruke denne størrelsen til snacks og annen varm mat som kundene ønsker å ta med seg når de er på farten.

Begeret på 480 ml (16 oz) blir altså primært brukt som den større valgmuligheten når kunden ønsker å ta med seg varm mat på farten. Denne størrelsen passer også fint til is og snacks. 

Suppebegerne med logo kan altså bli brukt til så mangt, men mange velger dem først og fremst fordi det nettopp er mulig å trykke på hele overflaten, slik at man får mulighet til å presentere varemerket og virksomheten sin nøyaktig slik man måtte ønske. 

Ta med hjem eller bli sittende? Det er ditt valg!

Ønsker kunden å bli sittende og spise hos deg? Da er matbeger uten lokk det ideelle valget. Gi kundene dine en praktisk matopplevelse når de lener seg tilbake og nyter måltidene hos deg.  Hvis kundene dine derimot er på farten, er alternativet med lokk supert, så får maten mulighet til å forbli varm inntil den skal spises. 

Lokkene er også en perfekt løsning for kundene å oppbevare maten sin på en beleilig måte inntil de ønsker å spise den. Uansett om begeret inneholder varm mat, en snack, eller en porsjon nudler – lokket gjør livet lettere for kunden!

Få et komplett design med trykk på dine lokk slik at kundene blir oppmerksomme på og husker varemerket ditt neste gang de vil ha med seg mat på farten. Du kan vise samme logo, bilde, eller tekst eller hva enn du ønsker på både begeret og på lokket. 

Frys maten din ned suppebegrene våre

Denne slags beger kan i tillegg til å brukes i forbindelse med servering av varm mat også brukes til å fryse ned mat, om det måtte være is, yoghurt, eller annen mat man ønsker å servere etter at det har blitt frosset ned i noen måneder. Beholderne kan være nedfrosset i minst 6 måneder uten at de begynner å lekke eller at det går utover kvaliteten eller hvor robuste de er.  

Suppebegrene med lokk må ikke inneholde altfor høye mengder alkohol eller fett, da dette kan skade plastfolien som dekker innsiden av både begeret og lokket – hvilket kan føre til at de kan lekke litt. 

Europeisk produksjon 

Suppebegrene med trykk er produserte i Europa, hvilket betyr at vi har en leveringstid på 5 uker for både lokk og begre. Vi leverer til og med gratis i hele Norge, og vi kan imot ordre med et minimumsantall på 1.000 stk både på lokk og beger. Vi hjelper deg selvfølgelig også med designet, helt kostnadsfritt. 

Den aller største fordelen ved produksjon i Europa er det lave Co2-utslippet. Dette er et resultat av kortere transportstrekninger, samt den høye kvaliteten på produksjonsanleggene. 

Bruk flere designs til å vise frem hele sortimentet ditt

Ettersom vi tilbyr et lavt ordreantall fra 1.000 stk kan du enkelt få flere forskjellige slags design tilpasset de forskjellige produktene dine, enten de er sesongbaserte, med forskjellige smaker, eller når du har en nyhet i sortimentet. 

Med hvert design kan du på denne måten fortelle en historie om produktet inni og samtidig sørge for at varemerket som pryder matbegerne og lokkene mer enn unikt! Jo flere unike opplevelser kundene har med deg, desto mer tillit får kundene til deg og varmerket ditt. Dette gjør det lettere og mer positivt for kunden å velge deg i fremtiden, i stedet for dine konkurrenter. 

Hva bruker kundene våre de trykte suppebegre med lokk til? 

Suppebegre med lokk har mange slags bruksområder, og noen av kundene våre bruker dem også som emballasje for produkter de så selger online. Produktet behøver heller ikke å være spiselig, den flotte forpakningen er også både en praktisk og pen måte å presentere andre slags produkter på.

I tillegg til varme retter kan de trykte suppebegrene med lokk også brukes til å selge eller servere frokost og lunsj. Mange kafeer og bensinstasjoner bruker dem til for eksempel yoghurt og müsli, men også til pastasalater. Det finnes altså noe for både den morgensultne og den som trenger et mellommåltid etter en lang arbeidsdag.

Vi har også hatt kunder som bruker begrene til frukt eller annet søtt, for så å forsegle og fryse dem slik at de kan bli solgt i supermarkeder. Så kan kundene kjøpe dem med seg hjem og blende innholdet til en forfriskende smoothie eller spise som en snack. 

I det hele tatt er de trykte suppebegrene med lokk perfekte til allslags anledninger, og vi hjelper deg mer enn gjerne med å finne ut om de også passer til deg og ditt firma. Kontakt oss gjerne, så finner vi en løsning!

Limepack | Få tilsendt vareprøver

Vil du prøve produktene våre?

Få tilsendt vareprøver
Limepack | Få et tilbud

Trenger du noe spesielt?

Få et tilbud
Testimonials
4,9
136 anmeldelser