Se video

Hvordan du bestiller

Papkrus med logotrykk

Fargelegg hverdagen din med en kaffekopp med egen logo, eller kanskje med favoritt sitatet ditt? Inviter kundene dine med på en varm kopp kaffe, kakao eller te ”to-go” og gi... Les mer

Foretrukket av

absolutvodkadeliveryheroredbulloriginalcoffeefirsthotelsshotlondon

...øringen din en forfriskende vri. Pappkrus med eget trykk eksponerer logoen din og hjelper skape imaget rundt selskapet ditt. 

Sett markedsføringen din på ”krus”-kontroll

Kundemøter, foreldresamtale eller messer? Uansett anledning starter møtet mellom mennesker ofte med en god kopp kaffe, enten du er en kaffebar, kafé, organisasjon eller selskap. Så hvorfor ikke tilføre litt ekstra stas til din visuelle identitet gjennom våre pappkrus med trykk? Våre eksklusive pappkrus med trykk er av høy kvalitet og etterlater et positivt inntrykk – akkurat som du vil bli husket!

Pappkrus med enkelt vs. dobbelt lag – hva skal jeg velge?

Grunnleggende for valget ditt av pappkrus med logo eller trykk er hvilket formål du skal bruke pappkrusene dine til. Skal du hovedsakelig servere kalde eller tempererte drikkevarer som f.eks. sodavann, saft, juice eller brus i pappkrusene dine, er koppene med enkel vegg det sikre valget for deg. 

Pappkrus med enkelt lag– en god ”all-rounder” – kopp

Enkeltlag pappkrus er godkjent til å servere både kalde og varme drikker, men er drikken alt for varm kan det bli ubehagelig for brukeren. Koppen kan brukes til mye og er derfor den mest populære blant kundene våre. Det er også den koppen du typisk finner i sortimentet til de største kaffebarer som f.eks. Starbucks, Espressohouse, osv.

Vi tilbyr en rekke forskjellige størrelser av enkeltlag pappkrus, så du er sikret å finne akkurat den størrelsen som passer best for deg! Enkeltlag pappkrusene våre kommer i 5 forskjellige størrelser:

 • 115 ml (4 oz) ‘Oppkvikkeren’
 • 210 ml (7 oz) ‘Pick-Me-Up’
 • 240 ml (8 oz) ‘Cup-of-Joe’
 • 350 ml (12 oz) ‘Mug-a-Chino’
 • 450 ml (16 oz) ‘Mandagsdreperen’ 

Pappkrusene våre er selvfølgelig vanntette og produseres primært i fullfargetrykk. Trykket er – i likhet med alle våre andre kopper med trykk – 100% lukt- og smaksfri. Vi tilbyr forskjellige størrelser og typer kopper for at du skal finne akkurat det som passer ditt budsjett og behov. 

Våre takeaway pappkrus er godkjente til servering av både varme og kalde drikkevarer, og kan også bli brukt til å servere alkohol - det er det mange av kundene våre som gjør! Det finnes dog en risiko for at alkoholholdige drikkevarer med over 5% alkohol - og generelt sterke alkoholholdige drikkevarer som rom, vodka og lignende kan gjøre at kvaliteten på pappkrusene svekkes, og begynner å lekke. Hvis du har noen spørsmål i forbindelse med dette, må du gjerne ta kontakt med oss! 

Dobbeltlag pappkrus – perfekt til varme drikkevarer

Er du på utkikk etter pappkrus som holder drikken din varm og som samtidig sørger for at du kan holde koppen uten ubehag? Da er dobbeltlag pappkrus det perfekte valget. Dobbeltlags koppen med logo eller trykk er ideell når du ønsker å ta med dine varme yndlings drikker ”to-go”, uansett om det er te, kaffe eller varm sjokolade i den kalde, norske vinteren. Det isolerende luftlaget mellom pappkrusets indre og ytre lag sikrer at drikkevaren holder seg varm over lengre tid, samtidig som at dine hender ikke blir for varme. 

Skjenk deg en forfriskende kopp te i våre dobbeltlag pappkrus og ta den med mens du er på farten, enten du foretrekker Earl Grey, Roiboos eller Grøn Matcha-te. Foretrekker du heller kaffe kan du enkelt medbringe en Americano, Cappuccino eller en Espresso. Dobbeltlag pappkrus er også gjenkjennelige med deres ”ekstra” bunn.

Våre dobbeltlag pappkrus med trykk kommer i 3 størrelser:

 • 240 ml (8 oz) ‘Cup-of-Joe’
 • 350 ml (12 oz) ‘Mug-a-Chino’
 • 450 ml (16 oz) ‘Mandagsdreperen’

Unike pappkrus 

Har dere spesielle ønsker til pappkrusene deres eller et ønske om å skape en ”wow” opplevelse for kundene deres? I samarbeid med produsentene våre tilbyr vi Europas mest luksuriøse pappkrus, med tilbud om bl.a. gull eller sølv folie på yttersiden.

Pappkrusene kan også brukes andre formål, dobbeltlag koppen kan f.eks lages om til en kupong-kopp ved å klippe en kupong i pappkoppens ytterste vegg. På denne måten kan du arrangere konkurranser, loddtrekninger eller utlevere rabattkuponger ved bruk av koppene dine!

Det er stort sett kun fantasien som setter begrensinger, så ta kontakt med oss og fortell oss hva du ser etter. 

Offsett-trykk!

Det er mange varierende meninger om de forskjellige trykk formene og om hvilken som er best. Hos Limepack har vi valgt å bruke offset-trykk, ettersom trykkplatene i denne trykkmetoden er billigere. På denne måten er du som kunde sikret en konkurransedyktig pris ved både små og store ordre. 

Offset-trykk er også den mest brukte trykkmetoden når det kommer til pappkrus. Offset-trykk bruker trykkplater som tillater å trykke i høy kvalitet og ikke minst med høy bildeoppløsning. Det betyr at man også kan trykke vanlige bilder i god kvalitet. Ettersom offset-trykk er tiltenkt større bestillingsantall krever ofte produsenter et minimum bestillingsantall. Hos Limepack er dette minimum 1000 stk. 

Utvid ditt sortiment med flere design – i mindre opplag

Hos Limepack liker vi godt når ting er enkle og effektive – det gjelder også for pappkrusene våre. Du slipper derfor å brenne inne med store mengder ubrukte og støvete pappkrus gjemt vekk på et fjernt lager. Hos Limepack bestiller du det antallet DU har bruk for.

Derfor tilbyr vi de laveste bestillingsantallene på markedet, fra 1000 stk. for både pappkrus med enkelt- og dobbeltlag. På denne måten kan du fornye designene dine når det passer deg eller kanskje til og med matche bakgrunnsfargene på pappkrusene dine med årstiden eller de nyeste fargetrendene? Kontakt Limepack-teamet vårt i dag for veiledning og hjelp til å utvikle ditt design! 

Pappkrus trykket i alle regnbuens farger

Vi tilbyr pappkrusene våre i alle tenkelige fargekombinasjoner. Enten du foretrekker pappkrus i et diskret og rent design, som gir et enkelt og profesjonelt look, eller om du foretrekker et friskt og fargerikt design som tiltrekker oppmerksomhet, er det helt opp til deg. Hos Limepack er vi klare til å imøtekomme dine ønsker og preferanser – alt er mulig! Som en ekstra service, hjelper vi hos Limepack deg gjerne med designet av din kopp, helt uten ekstra kostnader!

Fargesystemet vi bruker når vi produserer emballasjen din kalles CMYK. CMYK er en forkortelse for Cyan, Magenta, Yellow (gul) og Key (sort), og er det fargesystemet som de fleste trykkerier bruker i produksjonen av emballasje samt andre trykksaker. Fullfarge trykk med CMYK gir deg mulighet til å variere og kombinere farger i det uendelige – og det beste av alt er at prisen forblir den samme, uansett hvor mange farger du velger.

Matt eller blank overflate? Valget er ditt!

Vi leverer pappkrusene våre med logo og trykk med enten en matt eller blank overflate. Foretrekker du en mer ru overflate med en mer diskré farge sammensetning, er den matte overflaten det perfekte valget. Ønsker du derimot pappkrus med en livlig og skinnende gjengivelse av fargen på logoen eller trykket ditt, anbefaler vi i stedet den blanke overflaten. 

Kaffe på farten? Legg lokk på!

I en travel og hektisk hverdag er det ikke alltid tid til å sette seg ned og nyte en kopp te/kaffe. Med det praktiske lokket til pappkrusene kan du ta med kaffen din ”to-go”, uten problemer. Lokk til pappkrus med logo er perfekt egnet til å ta med i bilen på vei til jobb eller på bussen på vei til skolen. Et lite hull på den motsatte siden av drikke hullet sikrer at det ikke skapes undertrykk i pappkoppen, så slipper du å få noe søl på klærne dine. Juster slurkene dine som du ønsker, med pappkopp lokk.

Lokkene kommer i 8 forskjellige farger:

 1. Svart
 2. Hvitt
 3. Grøn
 4. Gull
 5. Blå
 6. Rød
 7. Lyserød
 8. Oransje

Og i 2 forskjellige størrelser:

Ø 80 mm i diameter: passer til 240 ml pappkrus (8 oz), både pappkrusene med enkel og dobbel vegg

Ø 90 mm i diameter: passer til 350 ml (12 oz) og 450 ml pappkrus, både pappkrusene med enkel og dobbel vegg

Hvis ingen av fargene nevnt ovenfor passer for smaken din, er du velkommen til å kontakte oss med ditt spesifikke fargevalg. 

Gjør CO2 avtrykket ditt litt mindre

Hos Limepack strever vi etter en mer bæredyktig verden og tar stor ære i å tilby pappkrus med logo trykk som skåner miljøet og slipper ut så lite CO2 som mulig. Det gjør vi bl.a. ved å utelukkende samarbeide med de største og beste emballasjeprodusenter i Europa. På denne måten sikres det mindre CO2  utslipp i forbindelse med frakt. Du kan derfor med god samvittighet og med omtanke for miljøet bestille pappkrusene dine med logo hos Limepack.

Vis ansvarlighet med biologisk nedbrytbare pappkrus

Ønker du å styrke virksomheten din sin grønne profil? Ikke noe problem! Vi tilbyr diskrete bio-etiketter på pappkrusene med logo. Skill deg ut fra dine konkurrenter og fremhev CSR-profilen til virksomheten din og deres budskap om bærekraft. 

Våre biologisk nedbrytbare pappkrus er fremstilt med et innvendig lag av plantebasert plast (PLA) som typisk er utvunnet fra en såkalt biomasse i form av enten mais, sukker eller stivelse, fremfor fossile brennstoffer (typisk naturgass eller olje). Under produksjonen er det derfor bare CO2 som biomassen selv har absorbert som slippes ut. Sett isolert er produksjonen dermed CO2-nøytral, i motsetning til konvensjonelt produserte pappkrus. 

Limepack | Få tilsendt vareprøver

Vil du prøve produktene våre?

Få tilsendt vareprøver
Limepack | Få et tilbud

Trenger du noe spesielt?

Få et tilbud
Testimonials
4,9
107 anmeldelser