Se video

Hvordan du bestiller

Papkrus med logotrykk

Fargelegg hverdagen din med en kaffekopp med egen logo, eller kanskje med favoritt sitatet ditt? Inviter kundene dine med på en varm kopp kaffe, kakao eller te ”to-go” og gi... Les mer

Foretrukket av

absolutvodkadeliveryheroredbulloriginalcoffeefirsthotelsshotlondon

...øringen din en forfriskende vri. Pappkrus med eget trykk eksponerer logoen din og hjelper skape imaget rundt selskapet ditt. 

Sett markedsføringen din på ”krus”-kontroll

Kundemøter, foreldresamtale eller messer? Uansett anledning starter møtet mellom mennesker ofte med en god kopp kaffe, enten du er en kaffebar, kafé, organisasjon eller selskap. Så hvorfor ikke tilføre litt ekstra stas til din visuelle identitet gjennom våre pappkrus med trykk? Våre eksklusive pappkrus med trykk er av høy kvalitet og etterlater et positivt inntrykk – akkurat som du vil bli husket!

Pappkrus med enkelt vs. dobbelt lag – hva skal jeg velge?

Grunnleggende for valget ditt av pappkrus med logo eller trykk er hvilket formål du skal bruke pappkrusene dine til. Skal du hovedsakelig servere kalde eller tempererte drikkevarer som f.eks. sodavann, saft, juice eller brus i pappkrusene dine, er koppene med enkel vegg det sikre valget for deg. 

Pappkrus med enkelt lag– en god ”all-rounder” – kopp

Enkeltlag pappkrus er godkjent til å servere både kalde og varme drikker, men er drikken alt for varm kan det bli ubehagelig for brukeren. Koppen kan brukes til mye og er derfor den mest populære blant kundene våre. Det er også den koppen du typisk finner i sortimentet til de største kaffebarer som f.eks. Starbucks, Espressohouse, osv.

Vi tilbyr en rekke forskjellige størrelser av enkeltlag pappkrus, så du er sikret å finne akkurat den størrelsen som passer best for deg! Enkeltlag pappkrusene våre kommer i 5 forskjellige størrelser:

    • 'Oppkvikkeren' (115 ml)
    • 'Pick-Me-Up' (210 ml)
    • 'Cup-of-Joe' (240 ml)
    • 'Mug-a-Chino' (350 ml)
    • 'Mandagsdreperen' (450 ml)

Våre ekspress enkeltlagskrus med digitaltrykk kommer i disse størrelsene:

    • 'Vekk-meg-opp!' (100 ml)
    • 'Good-ol'-Americano' (180 ml) 
    • 'Latte-Licious' (230 ml)
    • 'Den Skikkelig Store’ (370 ml) 

Pappkrusene våre er selvfølgelig vanntette og produseres primært i fullfargetrykk. Trykket er – i likhet med alle våre andre kopper med trykk – 100% lukt- og smaksfri. Vi tilbyr forskjellige størrelser og typer kopper for at du skal finne akkurat det som passer ditt budsjett og behov. 

Enkeltlag pappkrus kan også bestilles i en spesialutgave beregnet for alkohol. Sprit med relativt høyt alkoholvolum, som f.eks. vodka, whisky og rom, kan potensielt oppløse vanlige pappkrus, så en spesiell type må bestilles. 

Dobbeltlag pappkrus – perfekt til varme drikkevarer

Er du på utkikk etter pappkrus som holder drikken din varm og som samtidig sørger for at du kan holde koppen uten ubehag? Da er dobbeltlag pappkrus det perfekte valget. Dobbeltlags koppen med logo eller trykk er ideell når du ønsker å ta med dine varme yndlings drikker ”to-go”, uansett om det er te, kaffe eller varm sjokolade i den kalde, norske vinteren. Det isolerende luftlaget mellom pappkrusets indre og ytre lag sikrer at drikkevaren holder seg varm over lengre tid, samtidig som at dine hender ikke blir for varme. 

Skjenk deg en forfriskende kopp te i våre dobbeltlag pappkrus og ta den med mens du er på farten, enten du foretrekker Earl Grey, Roiboos eller Grøn Matcha-te. Foretrekker du heller kaffe kan du enkelt medbringe en Americano, Cappuccino eller en Espresso. Dobbeltlag pappkrus er også gjenkjennelige med deres ”ekstra” bunn.

Våre dobbeltlag pappkrus med trykk kommer i 3 størrelser:

  • 240 ml (8 oz) ‘Cup-of-Joe’
  • 350 ml (12 oz) ‘Mug-a-Chino’
  • 450 ml (16 oz) ‘Mandagsdreperen’

Unike pappkrus 

Har dere spesielle ønsker til pappkrusene deres eller et ønske om å skape en ”wow” opplevelse for kundene deres? I samarbeid med produsentene våre tilbyr vi Europas mest luksuriøse pappkrus, med tilbud om bl.a. gull eller sølv folie på yttersiden.

Pappkrusene kan også brukes andre formål, dobbeltlag koppen kan f.eks lages om til en kupong-kopp ved å klippe en kupong i pappkoppens ytterste vegg. På denne måten kan du arrangere konkurranser, loddtrekninger eller utlevere rabattkuponger ved bruk av koppene dine!

Det er stort sett kun fantasien som setter begrensinger, så ta kontakt med oss og fortell oss hva du ser etter. 

Offsett- og digitaltrykk!

Hos Limepack har vi valgt å bruke offsettrykk og digitaltrykk. Dette er de to mest populære trykkmetodene når det gjelder trykk på papir. 

Offset-trykk er også den mest brukte trykkmetoden når det kommer til pappkrus. Offset-trykk bruker trykkplater som tillater å trykke i høy kvalitet og ikke minst med høy bildeoppløsning. Det betyr at man også kan trykke vanlige bilder i god kvalitet. Ettersom offset-trykk er tiltenkt større bestillingsantall krever ofte produsenter et minimum bestillingsantall. Hos Limepack er dette minimum 1000 stk. 

Digitaltrykk er den mest brukte trykkmetoden i det hele tatt. I motsetning til offsettrykk krever digitaltrykk ingen trykkplater, og derfor er det en ypperlig metode til små mengder og rask levering. På den andre siden er denne trykkmetoden ikke optimal til store bestillinger, og på pappkrus kan man ved komplekse design få et litt pigmentert resultat. 

Det er ingen oppstartskostnader ved denne trykkmetoden, og hos oss i Limepack kan krus med digitaltrykk bestilles fra bare 1000 stk. Leveringstiden er rask og ligger på bare 2-3 uker.

Utvid sortimentet ditt med flere design – i mindre opplag

Vi liker når ting er enkle og lette å finne ut av - og det er også her fokuset vårt ligger. Du slipper derfor å brenne inne med store mengder ubrukte og støvete pappkrus gjemt vekk på et fjernt lager. Hos Limepack bestiller du det antallet DU har bruk for.

Derfor tilbyr vi de laveste bestillingsantallene på markedet, fra 1000 stk. for både pappkrus med enkelt- og dobbeltlag. På denne måten kan du fornye designene dine når det passer deg eller kanskje til og med matche bakgrunnsfargene på pappkrusene dine med årstiden eller de nyeste fargetrendene? Kontakt Limepack-teamet vårt i dag for veiledning og hjelp til å utvikle ditt design! 

Pappkrus trykket i alle regnbuens farger

Vi tilbyr pappkrusene våre i alle tenkelige fargekombinasjoner. Enten du foretrekker pappkrus i et diskret og rent design, som gir et enkelt og profesjonelt look, eller om du foretrekker et friskt og fargerikt design som tiltrekker oppmerksomhet, er det helt opp til deg. Hos Limepack er vi klare til å imøtekomme dine ønsker og preferanser – alt er mulig! Som en ekstra service, hjelper vi hos Limepack deg gjerne med designet av din kopp, helt uten ekstra kostnader!

Fargesystemet vi bruker når vi produserer emballasjen din kalles CMYK. CMYK er en forkortelse for Cyan, Magenta, Yellow (gul) og Key (sort), og er det fargesystemet som de fleste trykkerier bruker i produksjonen av emballasje samt andre trykksaker. Fullfarge trykk med CMYK gir deg mulighet til å variere og kombinere farger i det uendelige – og det beste av alt er at prisen forblir den samme, uansett hvor mange farger du velger.

Matt eller blank overflate? Valget er ditt!

Vi leverer pappkrusene våre med logo og trykk med enten en matt eller blank overflate. Foretrekker du en mer ru overflate med en mer diskré farge sammensetning, er den matte overflaten det perfekte valget. Ønsker du derimot pappkrus med en livlig og skinnende gjengivelse av fargen på logoen eller trykket ditt, anbefaler vi i stedet den blanke overflaten. 

Kaffe på farten? Sett et lokk på!

I en travel og hektisk hverdag er det ikke alltid tid til å sette seg ned og nyte en kopp te/kaffe. Med det praktiske lokket til pappkrusene kan du ta med kaffen din ”to-go”, uten problemer. Lokk til pappkrus med logo er perfekt egnet til å ta med i bilen på vei til jobb eller på bussen på vei til skolen. Et lite hull på den motsatte siden av drikke hullet sikrer at det ikke skapes undertrykk i pappkoppen, så slipper du å få noe søl på klærne dine. 

Lokkene til pappkrusene våre kommer i tre varianter:

    • Standard (PE-plast)
    • BIO (PLA-plast)
    • BIO+ (Papir)

De kommer i to farger:

    • Svart
    • Hvit (Papirlokkene er kun tilgjengelig i hvit)

Og de kommer i tre størrelser:

    • Ø 62 mm i diameter: passer 110-115 ml pappkrus 
    • Ø 80 mm i diameter: passer 240 ml pappkrus (enkelt- og dobbeltlag) 
    • Ø 90 mm i diameter: passer 350 ml og 450 ml pappkrus (enkelt- og dobbeltlag)

Hvis ingen av fargene nevnt ovenfor passer for smaken din, er du velkommen til å kontakte oss med ditt spesifikke fargevalg. 

Gjør CO2 avtrykket ditt litt mindre

Hos Limepack strever vi etter en mer bæredyktig verden og tar stor ære i å tilby pappkrus med logo trykk som skåner miljøet og slipper ut så lite CO2 som mulig. Det gjør vi bl.a. ved å utelukkende samarbeide med de største og beste emballasjeprodusenter i Europa. På denne måten sikres det mindre CO2  utslipp i forbindelse med frakt. Du kan derfor med god samvittighet og med omtanke for miljøet bestille pappkrusene dine med logo hos Limepack.

Vis ansvarlighet med biologisk nedbrytbare pappkrus

Ønker du å styrke virksomheten din sin grønne profil? Ikke noe problem! Vi tilbyr diskrete bio-etiketter på pappkrusene med logo. Skill deg ut fra dine konkurrenter og fremhev CSR-profilen til virksomheten din og deres budskap om bærekraft.

De bionedbrytbare pappkrusene våre er det mest miljøvennlige valget du finner på markedet. I motsetning til pappkrusene våre med PE- eller PLA-belegg blir disse krusene laget med et vannbasert belegg som er helt plastfritt. Dette gjør at krusene i seg selv er helt komposterbare og at de kan resirkuleres som papir. De har en resirkulerbarhet på 95%, hvilket vil si at de kan sorteres på alle standard gjenvinningsstasjoner - så sant de blir sortert fra på riktig måte. Det er dog mange gjenvinningsstasjoner som ikke er vant til dette vannbaserte alternativet til plast, og derfor blir krusene dessverre noen ganger sortert som om de inneholdt plast. Dette vil si at de blir resirkulert med brennbart i stedet, rett og slett ut av uvitenhet eller mangel på oppdaterte maskiner. Men vi vet at alt er i forandring, og at det vannbaserte belegget er fremtiden når det kommer til pappkrus - og en super måte å redusere mengden plast i verden på!

FSC-sertifisering – ansvarlig produksjon og skogdrift

FSC (Forest Stewardship Council) er en global organisasjon som har godkjent at pappkrusene våre blir fremstilt under ansvarlige forhold. Det innebærer at dyre- og plantelivet blir beskyttet og at det ikke blir felt flere trær enn skogene klarer å reprodusere.

I tillegg er det et krav at skogsarbeiderne er utdannede og mottar en ordentlig lønn, som tilsvarer lønnsnivået i det gjeldende landet, uansett om trærne er felt i en dansk løv- eller barskog eller i sør-amerikanske regnskoger. Skogsarbeidernes arbeidsvilkår sikres bl.a. gjennom det riktige sikkerhetsutstyret.

Ønsker du at virksomheten din skal ”Walk the talk” når det kommer til bæredyktighet og sosial ansvarlighet? Da er FSC-sertifiserte pappkrus med trykk det perfekte valget!  

Limepack | Få tilsendt vareprøver

Vil du prøve produktene våre?

Få tilsendt vareprøver
Limepack | Få et tilbud

Trenger du noe spesielt?

Få et tilbud
Testimonials
4,9
101 anmeldelser