Notice. Longer delivery times due to overwhelming demand all over Europe. Read more

Pappkrus

Du er unik – det burde pappkrusene dine også være!

Fargelegg hverdagen din med en kaffekopp med egen logo, eller kanskje med favoritt sitatet ditt? Inviter kundene dine med på en varm kopp kaffe, kakao eller te ”to-go” og gi markedsføringen din en forfriskende vri. Pappkrus med eget trykk eksponerer logoen din og hjelper skape imaget rundt selskapet ditt. 

Sett markedsføringen din på ”krus”-kontroll

Kundemøter, foreldresamtale eller messer? Uansett anledning starter møtet mellom mennesker ofte med en god kopp kaffe, enten du er en kaffebar, kafé, organisasjon eller selskap. Så hvorfor ikke tilføre litt ekstra stas til din visuelle identitet gjennom våre pappkrus med trykk? Våre eksklusive pappkrus med trykk er av høy kvalitet og etterlater et positivt inntrykk – akkurat som du vil bli husket!

Pappkrus med enkelt vs. dobbelt lag – hva skal jeg velge?

Grunnleggende for valget ditt av pappkrus med logo eller trykk er hvilket formål du skal bruke pappkrusene dine til. Skal du hovedsakelig servere kalde eller tempererte drikkevarer som f.eks. vann, saft, juice eller brus i pappkrusene dine, er koppene med enkel vegg det sikre valget for deg. 

Pappkrus med enkelt lag– en god ”all-rounder” – kopp

Enkeltlag pappkrus er godkjent til å servere både kalde og varme drikker, men er drikken alt for varm kan det bli ubehagelig for brukeren. Koppen kan brukes til mye og er derfor den mest populære blant kundene våre. Det er også den koppen du typisk finner i sortimentet til de største kaffebarer som f.eks. Starbucks, Espressohouse, osv.

Vi tilbyr en rekke forskjellige størrelser av enkeltlag pappkrus, så du er sikret å finne akkurat den størrelsen som passer best for deg! Enkeltlag pappkrusene våre kommer i 5 forskjellige størrelser:

 • 115 ml (4 oz) ‘Oppkvikkeren’
 • 210 ml (7 oz) ‘Pick-Me-Up’
 • 240 ml (8 oz) ‘Cup-of-Joe’
 • 350 ml (12 oz) ‘Mug-a-Chino’
 • 450 ml (16 oz) ‘Mandagsdreperen’ 

Pappkrusene våre er selvfølgelig vanntette og produseres primært i fullfargetrykk. Trykket er – i likhet med alle våre andre kopper med trykk – 100% lukt- og smaksfri. Vi tilbyr forskjellige størrelser og typer kopper for at du skal finne akkurat det som passer ditt budsjett og behov. 

Enkeltlag pappkrus kan også bestilles i en spesialutgave beregnet for alkohol. Sprit med relativt høyt alkoholvolum, som f.eks. vodka, whisky og rom, kan potensielt oppløse vanlige pappkrus, så en spesiell type må bestilles. 

Dobbeltlag pappkrus – perfekt til varme drikkevarer

Er du på utkikk etter pappkrus som holder drikken din varm og som samtidig sørger for at du kan holde koppen uten ubehag? Da er dobbeltlag pappkrus det perfekte valget. Dobbeltlags koppen med logo eller trykk er ideell når du ønsker å ta med dine varme yndlings drikker ”to-go”, uansett om det er te, kaffe eller varm sjokolade i den kalde, norske vinteren. Det isolerende luftlaget mellom pappkrusets indre og ytre lag sikrer at drikkevaren holder seg varm over lengre tid, uten at du risikerer at hendene dine blir for varme.

Skjenk deg en forfriskende kopp te i våre dobbeltlag pappkrus og ta den med deg mens du er på farten, enten du foretrekker Earl Grey, Roiboos eller Grønn Matcha. Foretrekker du heller kaffe kan du enkelt ta med deg en Americano, Cappuccino eller en Espresso. Dobbeltlag pappkrus er også gjenkjennelige med deres ”ekstra” bunn.

Våre dobbeltlag pappkrus med trykk kommer i 3 størrelser:

 • 240 ml (8 oz) ‘Cup-of-Joe’
 • 350 ml (12 oz) ‘Mug-a-Chino’
 • 450 ml (16 oz) ‘Mandagsdreperen’

Unike pappkrus 

Har dere spesielle ønsker til pappkrusene deres eller et ønske om å skape en wow-opplevelse for kundene deres? I samarbeid med produsentene våre tilbyr vi Europas mest luksuriøse pappkrus, med tilbud om bl.a. gull- eller sølvfolie på yttersiden.

Pappkrusene kan også brukes til andre formål, dobbeltlagskoppen kan f.eks lages om til en kupong-kopp ved å klippe en kupong i pappkoppens ytterste vegg. På denne måten kan du arrangere konkurranser, loddtrekninger eller utlevere rabattkuponger ved bruk av koppene dine!

Det er stort sett bare fantasien som setter begrensinger, så ta gjerne kontakt med oss og fortell oss hva du ser etter. 

Offsettrykk!

Det er mange varierende meninger om de forskjellige trykkformene og om hvilken som er best. Hos Limepack har vi valgt å bruke offsettrykk, ettersom trykkplatene i denne trykkmetoden er billigere. På denne måten er du som kunde sikret en konkurransedyktig pris ved både små og store ordre. 

Offsettrykk er også den mest brukte trykkmetoden når det kommer til pappkrus. Offsettrykk bruker trykkplater som tillater oss å trykke i høy kvalitet og ikke minst med høy bildeoppløsning. Det betyr at man også kan trykke vanlige bilder i god kvalitet. Ettersom offsettrykk er tiltenkt større bestillingsantall krever ofte produsenter et minimum bestillingsantall. Hos Limepack er dette minimum 1000 stk. 

Utvid ditt sortiment med flere design – i mindre opplag

Hos Limepack liker vi godt når ting er enkle og effektive – det gjelder også for pappkrusene våre. Du slipper derfor å brenne inne med store mengder ubrukte og støvete pappkrus gjemt vekk på et fjernt lager. Hos Limepack bestiller du det antallet DU har bruk for.

Derfor tilbyr vi de laveste bestillingsantallene på markedet, fra 1000 stk. for både pappkrus med enkelt- og dobbeltlag. På denne måten kan du fornye designene dine når det passer deg eller kanskje til og med matche bakgrunnsfargene på pappkrusene dine med årstiden eller de nyeste fargetrendene? Kontakt Limepack-teamet vårt i dag for veiledning og hjelp til å utvikle ditt design! 

Pappkrus trykket i alle regnbuens farger

Vi tilbyr pappkrusene våre i alle tenkelige fargekombinasjoner. Enten du foretrekker pappkrus i et diskret og rent design, som gir et enkelt og profesjonelt look, eller om du foretrekker et friskt og fargerikt design som tiltrekker oppmerksomhet, er det helt opp til deg. Hos Limepack er vi klare til å imøtekomme dine ønsker og preferanser – alt er mulig! Som en ekstra service, hjelper vi hos Limepack deg gjerne med designet av din kopp, helt uten ekstra kostnader!

Fargesystemet vi bruker når vi produserer emballasjen din kalles CMYK. CMYK er en forkortelse for Cyan, Magenta, Yellow (gul) og Key (sort), og er det fargesystemet som de fleste trykkerier bruker i produksjonen av emballasje samt andre trykksaker. Fullfarge trykk med CMYK gir deg mulighet til å variere og kombinere farger i det uendelige – og det beste av alt er at prisen forblir den samme, uansett hvor mange farger du velger.

Matt eller blank overflate? Valget er ditt!

Vi leverer pappkrusene våre med logo og trykk med enten en matt eller blank overflate. Foretrekker du en mer ru overflate med en mer diskré fargesammensetning, er den matte overflaten det perfekte valget. Ønsker du derimot pappkrus med en livlig og skinnende gjengivelse av fargen på logoen eller trykket ditt, anbefaler vi i stedet den blanke overflaten. 

Kaffe på farten? Legg lokk på!

I en travel og hektisk hverdag er det ikke alltid tid til å sette seg ned og nyte en kopp te/kaffe. Med det praktiske lokket til pappkrusene kan du ta med kaffen din ”to-go”, uten problemer. Lokk til pappkrus med logo er perfekt egnet til å ta med i bilen på vei til jobb eller på bussen på vei til skolen. Et lite hull på den motsatte siden av drikkehullet sikrer at det ikke skapes undertrykk i pappkoppen, så du slipper å få noe søl på klærne dine.

Lokkene kommer i 8 forskjellige farger:

 1. Svart
 2. Hvitt
 3. Grøn
 4. Gull
 5. Blå
 6. Rød
 7. Lyserød
 8. Oransje

Og i 2 forskjellige størrelser:

Ø 80 mm i diameter: passer til 240 ml pappkrus (8 oz), både pappkrusene med enkel og dobbel vegg

Ø 90 mm i diameter: passer til 350 ml (12 oz) og 450 ml pappkrus, både pappkrusene med enkel og dobbel vegg

Hvis ingen av fargene nevnt ovenfor passer for smaken din, er du velkommen til å kontakte oss med ditt spesifikke fargevalg. 

Gjør CO2-utslippet ditt litt mindre

Hos Limepack strever vi etter en mer bæredyktig verden og tar stor ære i å tilby pappkrus med logo trykk som skåner miljøet og slipper ut så lite CO2 som mulig. Det gjør vi bl.a. ved å utelukkende samarbeide med de største og beste emballasjeprodusentene i Europa. På denne måten sikres det lavere CO2-utslipp i forbindelse med frakt. Du kan derfor med god samvittighet og med omtanke for miljøet bestille pappkrusene dine med logo hos Limepack.

Vis ansvarlighet med biologisk nedbrytbare pappkrus

Ønsker du å styrke virksomheten din sin grønne profil? Ikke noe problem! Vi tilbyr diskrete bio-etiketter på pappkrusene med logo. Skill deg ut fra dine konkurrenter og fremhev CSR-profilen til virksomheten din og og ditt budskap om bærekraft.

De bionedbrytbare pappkrusene våre er til forskjell fra de normale pappkrusene våre fremstilte uten et innvendig plastlag, men er i stedet laget med et vannbasert belegg. Pappkrusene er derfor fullt gjenbrukbare, men det er ikke alle gjenvinningsanlegg som kjenner til denne formen for vannbaserte lag ennå, og derfor kan man risikere at koppene blir sortert som om de inneholdt plast. Systemene kommer snart til å tilpasse seg dette, og man kan trygt si at dette vannbaserte belegget er fremtiden innen pappkrusverden ettersom det fører til at mer av papiret vi alle bruker blir gjenbrukt.De bionedbrytbare pappkrusene våre er laget helt uten fossile brennstoff, som alminnelige pappkrus er, og er altså det mer bæredyktig alternativet som er tilgjengelig på markedet i dag. 

Foretrukket av

Delivery HeroWeberMercedesFeedVolkswagen R GmbHAbsolut VodkaKonica Minolta
Limepack | Få tilsendt vareprøver

Vil du prøve produktene våre?

Få tilsendt vareprøver
Limepack | Få et tilbud

Trenger du noe spesielt?

Få et tilbud
Testimonials