Se video

Hvordan du bestiller

Du er unik – og det burde pappkrusene dine være også!

Fargelegg hverdagen din med en kaffekopp med egen logo, eller kanskje med favorittsitatet ditt? Inviter kundene dine med på en varm kopp kaffe, kakao eller... Les mer

Foretrukket av

absolutvodkadeliveryheroredbulloriginalcoffeefirsthotelsshotlondon

...eller te ”to-go” og gi markedsføringen din en forfriskende vri. Pappkrus med eget trykk eksponerer logoen din og hjelper med å skape imaget rundt selskapet ditt. 

Markedsføring som etterlater positive inntrykk

Kundemøte, messe, eller fest? Uansett anledning starter møtet mellom mennesker ofte med en god kopp kaffe, enten du har en kaffebar, kafé, organisasjon eller selskap, så hvorfor ikke tilføre litt ekstra stas til den visuelle identiteten din gjennom pappkrus med trykk? Våre eksklusive pappkrus med trykk er av høy kvalitet og etterlater et positivt inntrykk – akkurat som du vil bli husket!

Pappkrus med enkelt- vs. dobbeltlag – hva skal jeg velge?

Grunnleggende for valget ditt av pappkrus med logo eller trykk er hvilket formål du skal bruke pappkrusene dine til. Skal du hovedsakelig servere kalde eller tempererte drikkevarer som f.eks. sodavann, saft, juice eller brus i pappkrusene dine, er koppene med enkeltlag nok det sikre valget for deg. 

Pappkrus med enkelt lag – en god ”all-rounder” – kopp

Enkeltlagspappkrus funker til å servere både kalde og varme drikker i, men er drikken alt for varm kan det føles litt varmt å holde koppen i hånda. Koppen kan brukes til mye og er derfor den mest populære blant kundene våre. Det er også den koppen du typisk finner i sortimentet til de største kaffekjedene som f.eks. Starbucks, Espresso House, osv.

Dobbeltlagspappkrus – engangskopper til varme drikke

Er du på utkikk etter pappkrus som holder drikken din varm og som samtidig sørger for at du kan holde koppen uten ubehag? Da er dobbeltlag pappkrus det perfekte valget. Dobbeltlagskoppen med logotrykk er ideell når du ønsker å ta med dine varme yndlingsdrikker ”to-go”, uansett om det er te, kaffe eller varm sjokolade på du vil ta med deg ut i det ruskete, norske været. 

Skjenk deg en lindrende kopp te i våre dobbeltlagspappkrus og ta den med mens du er på farten, enten du foretrekker en chai latte eller en frisk fruktte. Foretrekker du heller kaffe kan du enkelt medbringe en svart kaffe, eller hva med en latte?

Dobbeltlag pappkrus er også gjenkjennelige med deres ”ekstra” lag. Det isolerende luftlaget mellom pappkrusets indre og ytre lag sikrer at drikkevaren holder seg varm over lengre tid, samtidig som at hendene dine ikke blir for varme.

Pappkrus i ulike størrelser for alle dine to-go-behov

 Vi tilbyr en rekke forskjellige størrelser av både standard- og BIO pappkrus, så du er sikret å finne akkurat den størrelsen som passer perfekt for dine kalde eller varme drikker.

Våre enkeltlagskrus er tilgjengelige i 4 størrelser:

 • The Shot - 100 ml
 • Cup of Joe - 240 ml
 • Mug’a’Chino - 350 ml
 • The Monday Killer - 450 ml

Dobbeltlagkrusene er tilgjengelige i 3 størrelser:

 • Cup of Joe - 240 ml
 • Mug'a'Chino - 350 ml
 • The Monday Killer - 450 ml

Størrelsene ovenfor gjelder både våre standard- og BIO-pappkrus. 

Pappkrusene våre er selvfølgelig vanntette og produseres primært i fullfargetrykk. Trykket er – i likhet med alle våre andre kopper med trykk – 100% lukt- og smaksfri. Vi tilbyr forskjellige størrelser og typer kopper for at du skal finne akkurat det som passer ditt budsjett og behov. 

Våre takeaway pappkrus er godkjente til servering av både varme og kalde drikkevarer, og kan også bli brukt til å servere alkohol - det er det mange av kundene våre som gjør! Det finnes dog en risiko for at alkoholholdige drikkevarer med over 5% alkohol - og generelt sterke alkoholholdige drikkevarer som rom, vodka og lignende kan gjøre at kvaliteten på pappkrusene svekkes, og begynner å lekke. Hvis du har noen spørsmål i forbindelse med dette, må du gjerne ta kontakt med oss!

Haster det? Velg ekspress!

Har du det travelt med å motta pappkrusene med trykk? Vi har deg dekket med våre ekspress pappkrus! Disse pappkrusene er den perfekte løsningen når du har en kort tidsfrist og trenger pappkrusene dine i tide til et kommende arrangement.

Våre ekspress-pappkrus finnes både som enkelt- og dobbeltlagskrus, og kan velges med BIO- eller PE-belegg. De er tilgjengelige i 6 størrelser, hvor de to første kun er tilgjengelige som enkeltlags:

 • The Shot - 100 ml
 • Lite Sip - 180 ml
 • Cup of Joe - 240 ml
 • Mug'a'Chino - 350 ml
 • The Monday Killer - 450 ml
 • Jumbo - 550 ml

Unike pappkrus 

Har dere spesielle ønsker til pappkrusene deres eller et ønske om å skape en ”wow”-opplevelse for kundene deres? I samarbeid med produsentene våre tilbyr vi Europas mest luksuriøse pappkrus, med tilbud om bl.a. gull- eller sølvfolie på yttersiden.

Pappkrusene kan også brukes andre formål, dobbeltlag koppen kan f.eks lages om til en kupong-kopp ved å klippe en kupong i pappkoppens ytterste vegg. På denne måten kan du arrangere konkurranser, loddtrekninger eller utlevere rabattkuponger ved bruk av koppene dine! 

Det er stort sett kun fantasien som setter begrensinger, så ta kontakt med oss og fortell oss hva du ser etter. 

Offsett- og digitaltrykk

Hos Limepack opererer vi hovedsakelig med to forskjellige trykkemetoder: offsettrykk og digitaltrykk. Dette er de to mest populære trykkmetodene når det gjelder trykk på papir. 

Offsettryk

Offsettrykk er den mest brukte trykkmetoden når det kommer til pappkrus. Offsettrykk bruker trykkplater som tillater å trykke i høy kvalitet og ikke minst med høy bildeoppløsning. Det betyr at man også kan trykke vanlige bilder i god kvalitet. Ettersom offset-trykk er tiltenkt større bestillingsantall krever ofte produsenter et minimum bestillingsantall. Hos Limepack er dette minimum 1000 stk. 

Digitaltrykk

Digitaltrykk er den mest brukte trykkemetoden på en generell basis. I motsetning til offsettrykk, er det en metode som ikke bruker trykkplater og er derfor flott for små antall og rask produksjon. Denne metoden har ikke høye oppstartskostnader. Hos Limepack har våre digitalt trykte pappkrus en minimumsbestillingsmengde på 1.000 stk. og en leveringstid på bare ned til 8-9 arbeidsdager.

Pappkrus trykket i alle regnbuens farger

Vi tilbyr pappkrusene våre i alle tenkelige fargekombinasjoner. Enten du foretrekker pappkrus i et diskret og rent design, som gir et enkelt og profesjonelt look, eller om du foretrekker et friskt og fargerikt design som tiltrekker oppmerksomhet, er det helt opp til deg. Hos Limepack er vi klare til å imøtekomme dine ønsker og preferanser – alt er mulig! Som en ekstra service, hjelper vi hos Limepack deg gjerne med oppsettet av designet på koppen din, helt uten ekstra kostnader!

Fargesystemet vi hovedsakelig bruker når vi produserer emballasjen din kalles CMYK. CMYK er en forkortelse for Cyan, Magenta, Yellow (gul) og Key (sort), og er det fargesystemet som de fleste trykkerier bruker i produksjonen av emballasje samt andre trykksaker. Fullfarge trykk med CMYK gir deg mulighet til å variere og kombinere farger i det uendelige – og det beste av alt er at prisen forblir den samme, uansett hvor mange farger du velger.

Matt eller blank overflate? Valget er ditt!

Vi produserer pappkrusene våre med logo med enten en matt eller blank overflate. Foretrekker du en mer ru overflate med en mer diskré fargesammensetning, er den matte overflaten det perfekte valget. 

Spesielt hvis merket dit handler om den rustikke estetikken, er våre kraftpapirpappkrus akkurat det du leter etter! Med sin matte overflate og jordfarge gir de en rå, naturlig look og er det ideelle valget for å forsterke merkets rustikke sjarm. Ønsker du derimot pappkrus med en livlig og skinnende gjengivelse av fargen på logoen eller trykket ditt, anbefaler vi i stedet den blanke overflaten. 

Utvid sortimentet ditt med flere design – i mindre opplag

Vi liker når ting er enkle og lette å finne ut av - og det er også her fokuset vårt ligger. Du slipper derfor å brenne inne med store mengder ubrukte og støvete pappkrus gjemt vekk på et fjernt lager. Hos Limepack bestiller du det antallet DU har bruk for!

Derfor tilbyr vi de laveste bestillingsantallene på markedet, fra 1000 stk. for både pappkrus med enkelt- og dobbeltlag. På denne måten kan du fornye designene dine når det passer deg eller kanskje til og med matche bakgrunnsfargene på pappkrusene dine med årstiden eller de nyeste fargetrendene? Kontakt Limepack-teamet vårt i dag for veiledning og hjelp til å utvikle ditt design! 

Kaffe på farten? Husk lokk!

I en travel og hektisk hverdag er det ikke alltid tid til å sette seg ned og nyte en kopp te/kaffe. Med det praktiske lokket til pappkrusene kan du ta med kaffen din ”to-go”, uten problemer. Lokk til pappkrus med logo er perfekt egnet til å ta med i bilen på vei til jobb eller på bussen på vei til skolen. Et lite hull på den motsatte siden av drikke hullet sikrer at det ikke skapes undertrykk i pappkoppen, så slipper du å få noe søl på klærne dine. Ta både små og store slurker uten frykt for søl og rot. 

Lokkene til pappkrusene våre kommer i 4 varianter:

 • Gjennomsiktig (PET-plast)
 • Standard (PE-plast)
 • BIO (PLA-plast)
 • BIO+ (Papir)

Våre lokk er tilgjengelige i svart og hvitt, med unntak av våre BIO+ lokk, som kun kommer i hvitt.

Velg mellom 3 ulike størrelser på lokkene:

 • Ø 62 mm i diameter: passer til 100 ml pappkopper
 • Ø 80 mm i diameter: passer til 240 ml pappkopper
 • Ø 90 mm i diameter: passer til 350 ml og 450 ml pappkopper

Gjør CO2 avtrykket ditt litt mindre

Hos Limepack strever vi etter en mer bæredyktig verden og tar stor ære i å tilby pappkrus med logo trykk som skåner miljøet og slipper ut så lite CO2 som mulig. Det gjør vi bl.a. ved å utelukkende samarbeide med de største og beste emballasjeprodusenter i Europa. På denne måten sikres det mindre CO2  utslipp i forbindelse med frakt. Du kan derfor med god samvittighet og med omtanke for miljøet bestille pappkrusene dine med logo hos Limepack.

Vis ansvarlighet med biologisk nedbrytbare pappkrus

Ønker du å styrke virksomheten din sin grønne profil? Ikke noe problem! Vi tilbyr diskrete bio-etiketter på pappkrusene med logo. Skill deg ut fra dine konkurrenter og fremhev CSR-profilen til virksomheten din og deres budskap om bærekraft.

Våre BIO-pappkrus er det mest miljøvennlige alternativet tilgjengelig på markedet inntil videre. I motsetning til pappkrusene våre med PE-belegg blir disse krusene laget med et vannbasert belegg, noe som gjør dem fullstendig nedbrytbare og gjenvinnbare som papiravfall. Dette gjør at krusene i seg selv er helt komposterbare og at de kan resirkuleres som papir. Mer spesifikt har disse pappkrusene en gjenvinningsgrad på 92%, og de kan resirkuleres i alle standard gjenvinningsanlegg hvis de sorteres korrekt. Imidlertid er mange gjenvinningsanlegg ennå ikke vant til å håndtere det vannbaserte belegget, så de vil ofte sortere koppene som om de var laget av plast. Derfor kan de ende opp som plastavfall i stedet for gjenvinnbar papp på grunn av manglende bevissthet. Likevel er vi sikre på at disse systemene snart vil tilpasse seg, og at dette vannbaserte belegget er fremtiden for papirkopper, da det reduserer plastproduksjonen.

FSC-sertifisering – ansvarlig produksjon og skogdrift

Ønsker du at virksomheten din skal ”Walk the talk” når det kommer til bæredyktighet og sosial ansvarlighet? Da er FSC-sertifiserte pappkrus med trykk det perfekte valget!  

FSC (Forest Stewardship Council) er en global organisasjon som har godkjent at pappkrusene våre blir fremstilt under ansvarlige forhold. Det innebærer at dyre- og plantelivet blir beskyttet og at det ikke blir felt flere trær enn skogene klarer å reprodusere.

I tillegg er det et krav at skogsarbeiderne er utdannede og mottar en ordentlig lønn, som tilsvarer lønnsnivået i det gjeldende landet, uansett om trærne er felt i en dansk løv- eller barskog eller i sør-amerikanske regnskoger. Skogsarbeidernes arbeidsvilkår sikres bl.a. gjennom det riktige sikkerhetsutstyret.

Vi tilbyr FSC-pappkrus, men dette alternativet er kun tilgjengelig for våre enkeltlag kopper. Dette skyldes at våre dobbeltlag pappkrus inneholder et lag laget av 40% resirkulert papir, og vi kan ikke garantere kilden til det resirkulerte materialet. Hvis du er interessert i FSC-sertifiserte enkeltlagspappkrus, vennligst ta kontakt med oss for mer informasjon.

Limepack | Få tilsendt vareprøver

Vil du prøve produktene våre?

Få tilsendt vareprøver
Limepack | Få et tilbud

Trenger du noe spesielt?

Få et tilbud
Testimonials
4,9
136 anmeldelser