Isbegre med logo – Matt overflate

Biologisk nedbrytbarPE-belagtKomposterbar
  • 100ml isbeger med trykk og matt overflate
  • 150 ml isbeger med matt overflate med logo
  • Iskrembeger på 200 ml med tilpasset design

Isbegre med logo – Matt overflate

Biologisk nedbrytbarPE-belagtKomposterbar
Stykkpris
Spar
Total 22.000,00 
NOK. Eksklusive MVA
eller Motta et PDF tilbud

3D design

Gratis eksperthjelp til design

Få en 3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105 % prisgaranti

De beste prisene i Norge

Fast shipping

Alltid gratis frakt

Rask produksjon tilgjengelig

Isbegre med ditt eget trykk er den perfekte måten å skape en helt unik opplevelse for kundene dine. Disse isbegrene har en matt overflate, som gir forretningen din et naturlig og mer rustikk inntrykk. Ved å designe dine egne isbegre gir du forretningen din det lille ekstra som hjelper til å skape en opplevelse rundt produktet ditt. 

Isbegre med trykk i alle regnbuens farger 

Vi samarbeider utelukkende med produsenter som kan lage fullfarge-trykk på isbegrene. Dette betyr at du har stor frihet når det kommer til design og kan benytte (nesten) alle farger i CMYK-spektret, uten ekstra kostnader per farge. Har du ikke en in-house designer som kan hjelpe deg lage ditt design, så hjelper gjerne Limepack-teamet vårt med å sette opp designet - helt gratis! 

Isbegre med logo i 5 størrelser

Hos Limepack finner du garantert det riktige isbegeret til det du ønsker å servere. Vi har både små størrelser, ideelle til smaksprøver på messer, og større størrelser, som kan brukes til å servere flere kuler is. Vi tilbyr følgende størrelser: 100 ml (4 oz), 150 ml (5 oz), 200 ml (8 oz), 300 ml (12 oz) og 400 ml (16 oz). 

Er du på utkikk etter en spesiell størrelse eller kanskje isbegre med lokk? Ta gjerne kontakt med oss, så kommer vi sammen frem til den rette løsningen til deg. 

Bionedbrytbare Isbegre med trykk

Du kan få glede av alle fordelene ved våre trykte isbegre helt uten PE-plast, fordi du kan få det samme isbegret i en bionedbrytbar utgave. I den utgaven bytter vi ut PE-plastlaget på innsiden av begeret med PLA-plast. Disse bionedbrytbare isbegrene blir altså fremstilt med fornybare og plantebaserte ressurser, hvilket gjør dem mer miljøvennlige. 

De bionedbrytbare isbegrene blir produserte helt uten fossile brennstoff, men du burde allikevel ikke kaste dem i naturen – de hører, som alt annet søppel, hjemme i søppelspannet etter bruk. Noen gjenvinningsstasjoner har mulighet for å resirkulere og gjenbruke papiret i disse koppene, og vi anbefaler at du sjekker med din lokale gjenvinningsstasjon hvilke muligheter som finnes. Dessverre er det sånn at de fleste land ikke ennå har fått disse gjenvinningsstasjonene ennå, men ettersom disse har et plantebasert beskyttelseslag skåner du allikevel miljøet ved å kjøpe et plastfritt isbeger. 

Hva blir de forskjellige størrelsene brukt til? 

En ekstra bonus ved isbegre er at de er belagt med et lag PE-plast, som gjør at de kan brukes til alt fra flytende væske til mat med fast konsistens. Isbegrenes lave høyde, men store diameter, gjør dem også velegnet til en variasjon av produkter. 

Den minste størrelsen, 100 ml-begeret (4 oz) blir hovedsakelig bare brukt til å dele ut smaksprøver på messer og i dagligvarebutikker. Dette kan være alt fra smaksprøver på yoghurt til nye typer kjeks. 

Våre 150 ml-begre (5 oz) blir som oftest brukt for å servere en kule eller to med lekker is i forskjellige isbarer. 

200 ml-begeret (8 oz) er den mest populære størrelsen vår. Den brukes både av virksomheter som skal på messe og ønsker å servere en litt større porsjon snacks eller lignende, og av isbarer som bruker den som en mellomstørrelse for å servere litt flere kuler is. 

350 ml-begeret (12 oz) tas ofte i bruk som den største størrelsen på menyen hos isbarer, men kan også brukes til å servere fruktsalat eller annet digg. 

Den største størrelsen er 400 ml-begeret (16 oz), som nesten rommer en halv liter. Den blir derfor sjeldent brukt til kuleis, men den er til gjengjeld perfekt til frozen yoghurt, hvor man gjerne vil ha ekstra plass til massevis av toppings. Den blir også brukt av noen butikker til å servere andre desserter som f.eks. kaker, brownies, etc. 

Europeisk produksjon

Alle isbegrene våre blir produsert i Europa, og dette innebærer mindre CO2 utslipp tilknyttet transport sammenlignet med produksjon på andre kontinenter. Det at vi bruker lokal produksjon betyr også at du kan bestille så få som 1000 stk. i enkelte størrelser. 

La oss håndtere designet

Ønsker du gratis designhjelp? Vi står alltid klare til å hjelpe! Kontakt oss, eller bare last opp grafikken din mens du bestiller.

Vårt designteam vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning som du skal godkjenne. Du kan be om endringer til designet gratis, helt til du er fornøyd.

Lag designet selv

Vi tilbyr en enkel måte å konfigurere designet ditt selv. Last ned en mal nedenfor, og følg instruksjonene tilgjengelig der.
Vi foreslår at du arbeider med malene våre i Adobe Illustrator.

Når du bestiller, er det bare å laste opp designet. Designteamet vårt vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning, som du må godkjenne før vi setter i gang produksjon. Be om endringer gratis, helt til du er fornøyd.

Størrelse100 ml (4 oz)150 ml (5 oz)200 ml (8 oz)300 ml (12 oz)400 ml (16 oz)
Høyde 47 mm 50 mm 50 mm 61 mm 75 mm
Diameter (topp) 66 mm 85 mm 95 mm 105 mm 105 mm
Diameter (bunn) 47 mm 71 mm 79 mm 86 mm 86 mm
Vekt 4,63 g 6,6 g 7,6 g 10,2 g 10,9 g
Papirtykkelse (gsm) 232 g/sqm + 18 PE g/sqm 301 g/sqm +18 PE g/sqm 301 g/sqm + 18 PE g/sqm 301 g/sqm + 18 PE g/sqm 301 g/sqm + 18 PE g/sqm
Bio tilgjengeligt?Ja- PLA-coatingJa- PLA-coatingJa- PLA-coatingJa- PLA-coatingJa- PLA-coating
Overflate Mat Mat Mat Mat Mat
Trykkmetode Offset, CMYK farger Offset, CMYK farger Offset, CMYK farger Offset, CMYK farger Offset, CMYK farger
Antall pr. sleeve50 stk.63 stk.50 stk.50 stk.50 stk.
Sleeves pr. eske36 stk.20 stk.24 stk.20 stk.20 stk.
Antall pr. eske1800 stk. 1260 stk.1200 stk.1000 stk.1000 stk.
Vekt pr. eske9,6 kg9,6 kg10,9 kg.11,8 kg11,8 kg
Størrelse på eskerne56x50x48cm56x50x48cm66x58x52cm66x58x52cm66x58x52cm
Esker pr. pall25 stk.25 stk.20 stk.20 stk. 20 stk.
Antall pr. pall45.000 stk. 31.500 stk.24.000 stk.20.000 stk.20.000 stk.

Leveringsmetode

Vi tilbyr en rekke fraktalternativer som passer behovene dine. Utforsk de tilgjengelige alternativene på produktsiden og velg det som passer best for deg.

Gratis frakt

Hos Limepack får du alltid gratis frakt til Norge på alt du bestiller, med unntak av øyer uten fastlandsforbindelse. Dersom du ønsker å få levert varene til en øy uten fastlandsforbindelse, vennligst kontakt oss for å motta et tilbud på leveransen.

Du trenger ikke å bekymre deg for skjulte avgifter eller ekstra kostnader i kassen!

Fremskyndet produksjon

Har du en tidsfrist og trenger bestillingen din i en fei? Ikke noe problem i det hele tatt. Vi kan fremskynde produksjonen på de fleste produktene og forkorte den totale leveringstiden, slik at du kan motta bestillingen din enda raskere. Og det beste av alt? Du betaler bare ekstra for den raskere produksjonen - frakt er fortsatt helt gratis!

Ta en titt på de tilgjengelige fraktalternativene på produktsiden og velg den som passer best for deg. Den totale prisen på bestillingen din, som inkluderer produksjonstiden, er allerede beregnet. Vær oppmerksom på at fremskyndet produksjon vil resultere i en høyere kostnad, så hvis du ikke har det travelt med å motta bestillingen din, foreslår vi at du velger en lengre leveringstid for å sikre deg den beste prisen. Ta deg tid til å utforske de tilgjengelige alternativene og finn det som passer dine behov!

Foretrukket av

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
131 anmeldelser