Se video

Hvordan du bestiller

Utforsk de uendelige mulighetene med spesialtilpasset hotellemballasje

Ønsker du å løfte hotellets merkevareidentitet og gjesteopplevelsen med tilpasset emballasje? Å forstå effekten og viktigheten av... Les mer

Foretrukket av

firsthotelsestrelabsolutvodkabarcamparilillethotelswissstar

...eddersydd hotellemballasje av høy kvalitet kan utgjøre hele forskjellen når det gjelder å skille seg ut fra mengden.

I denne artikkelen ser vi nærmere på hvordan valg av riktig emballasje - alt fra tilpassede papirkopper til personlige servietter - kan styrke hotellets varemerkesynlighet.

En verden av spesialtilpassede hotellemballasjeprodukter

Disse produktene er perfekt tilpasset hotellbransjens spesifikke behov. De tar sikte på å:

  • Øke merkevarens synlighet
  • Fremme bærekraft og implementere bærekraftige praksiser
  • Garantere kvalitet
  • Leverer bekvemmelighet

Pappkrus med eget trykk: Det beste valget for merkevaresynlighet

Pappkrus med eget trykk er et effektivt verktøy for merkevarereklame. Med ditt varemerkes visuelle uttrykk overført til koppene, etterlater de et sterkt inntrykk.

Ideelle for alle typer to go-drikkevarer

Disse koppene, som fås med både enkel og dobbel vegg, egner seg til servering av et bredt spekter av drikkevarer, både kalde og varme. Denne allsidigheten gjør dem til et ideelt valg for ethvert hotell, uansett størrelse og kundekrets.

I alt fra lobbyen til hotellrommene og konferansesalene kan disse spesialtilpassede koppene brukes til å servere gjestene en rekke ulike drikkevarer, både to-go og to-stay. Uansett om det dreier seg om en forfriskende iste eller en varm kopp kaffe, er disse koppene perfekte.

Tilpasset trykk i alle regnbuens farger

Disse pappkrusene fungerer også som et levende markedsføringsverktøy, og gir deg muligheten til å vise frem hotellets logo og design i et 360-graders trykk rundt koppen i den fargekombinasjonen du ønsker.

Når varemerkets visuelle uttrykk trykkes perfekt på koppene, gjør de et varig inntrykk på brukerne og fremhever varemerkets tilstedeværelse og identitet på en subtil måte.

Biologisk nedbrytbare og resirkulerbare pappkrus: Best for bærekraft

Hvis du er på utkikk etter et grønnere emballasjealternativ, er biologisk nedbrytbare og resirkulerbare kaffekopper av papir definitivt et alternativ du bør vurdere.

Disse koppene er et utmerket valg for bedrifter som prioriterer miljøansvar, ettersom de er biologisk nedbrytbare og resirkulerbare, noe som gjør dem til en viktig bidragsyter til avfallsreduksjon og mindre miljøpåvirkning.

Ikke bare er de funksjonelle og miljøvennlige, men de gir også mulighet til å markedsføre merkevaren din. Ved å trykke logoen til merkevaren din på disse miljøvennlige, resirkulerbare kaffekoppene kan du øke merkevarens synlighet samtidig som du viser ditt miljøengasjement.

Fettbestandig papir med eget trykk: Ideelt til presentasjon av mat

Wrappapir med eget trykk er en utmerket løsning for hoteller som ønsker å forbedre presentasjonen av maten.

Dette multifunksjonelle produktet er perfekt til å presentere en rekke retter på hotellets restaurantmeny, for eksempel pommes frites, burgere og andre smakfulle retter, slik at maten holder seg fersk og ser tiltalende ut.

Det fettbestandige papiret med eget trykk er spesielt utviklet for å tåle fett, noe som gjør det til et praktisk og attraktivt valg for hoteller som tilbyr matservering.

Fettbestandig papir som kan tilpasses: Skreddersydde utskjæringer tilpasset dine spesifikke behov

Du kan trykke en rekke allsidige design på fettbestandig papir, og det er til og med mulig å skreddersy kuttene etter dine spesifikke behov. Det betyr at papiret ikke bare kan skreddersys for å passe inn i hotellets visuelle profil, men også for å imøtekomme dine spesifikke produktkrav.

I tillegg til at papiret er rimelig, er det slitesterkt og miljøvennlig, siden det er biologisk nedbrytbart. Dette miljøvennlige grepet reduserer ikke bare hotellets miljøpåvirkning, men sender også et positivt budskap om virksomhetens engasjement for bærekraft.

I tillegg gir bruken av fettbestandig papir med eget trykk et snev av profesjonalitet og oppmerksomhet på detaljer som gjestene setter pris på.

Personlige papirservietter: Den ultimate bekvemmeligheten

Personlige servietter er et uunnværlig og utmerket supplement til enhver hotellrestaurant. Disse serviettene er laget av nyfiber og utstråler en luksuriøs aura som minner om mykheten, kvaliteten og raffinementet til middagsservietter i lin.

Serviettene kan lages i to eller tre lag, noe som øker holdbarheten og absorberingsevnen. Den høye absorberingsevnen gjør dem perfekte til å håndtere søl og søl, og sikrer kundene en ren og behagelig matopplevelse.

Du kan trykke hotellets navn eller andre designelementer direkte på serviettene i en rekke ulike farger, noe som gir spisestedet ditt et personlig preg.

Personlige servietter er mer enn bare en praktisk løsning for renhet og komfort. De kan forsterke merkevarens synlighet og tilføre et snev av luksus til restaurantopplevelsen.

Våtservietter med logotrykk: Perfekt for kundenes bekvemmelighet

Våtservietter med merkevare er ikke bare en rask og effektiv måte for gjestene å friske seg opp på, de gir også en fantastisk mulighet til å markedsføre merkevaren din.

Overflaten på våtserviettene kan trykkes i hvilken som helst farge, slik at hotellets logo kommer tydelig frem. Det betyr at hver gang en gjest bruker en av disse våtserviettene, blir han eller hun subtilt minnet om varemerket ditt, noe som styrker gjenkjennelsen og lojaliteten.

I tillegg finnes våtserviettene i ulike tiltalende dufter som sitron, såpe og alkohol, noe som gir gjestene en forfriskende opplevelse.

Våtservietter med eget trykk er ikke bare et praktisk tillegg til hotellets fasiliteter. De er et strategisk verktøy som kan gjøre merkevaren din mer synlig og etterlate et varig inntrykk.

Papirsugerør med eget trykk: Et grønt alternativ

Papirsugerør med eget trykk er biologisk nedbrytbare og et prisgunstig og miljøvennlig alternativ til plastsugerørene. De er laget av bærekraftige kilder og er et godt valg for hoteller som er bevisste på sin miljøpåvirkning.

Dessuten gir de en unik mulighet til å markedsføre varemerket ditt. Hotellets logo eller et hvilket som helst annet design kan trykkes på disse sugerørene i opptil seks forskjellige farger, slik at du får en subtil påminnelse om varemerket ditt hver gang du tar en slurk av drikken.

Perfekt til alle størrelser av drikkevarer

Disse sugerørene finnes i en rekke ulike størrelser og er den perfekte løsningen for alle typer drikke, fra små til store. Uansett om det dreier seg om en mojito i baren eller en iskaffe på kaffebaren, er disse sugerørene perfekte. De mindre sugerørene er ideelle til å nippe til cocktails og gir akkurat passe mengde flyt for den perfekte slurken, mens de større sugerørene egner seg godt til tykkere drinker.

Papirsugerør med eget trykk er ikke bare en praktisk løsning for servering av drinker, men også et viktig bidrag til merkevaresynlighet og et skritt i retning av en mer miljøvennlig og bærekraftig fremtid.

Takeaway-papirposer med logo: Effektiv emballasje for markedsføring av varemerket

Takeaway-papirposer med logo er et utmerket valg for hoteller som ønsker å synliggjøre merkevaren sin. Posene er en svært slitesterk og praktisk emballasjeløsning for takeaway og fungerer som effektive takeaway-beholdere.

Posene finnes i ulike størrelser og kan brukes til en rekke ulike formål, fra snacks til frokost. Under arrangementer eller konferanser som hotellet arrangerer, kan disse posene for eksempel også brukes til å dele ut arrangementsmateriell.

En av de viktigste egenskapene ved disse posene er muligheten til å få hotellets logo trykt på dem. Du kan velge et enkelt design på forsiden eller et mer forseggjort design på både for- og baksiden.

Disse posene er mer enn bare takeaway-poser; de er levende markedsføringsverktøy som gjør varemerket ditt mer synlig hver gang gjestene bruker og bærer dem med seg.

Skreddersydde papirposer i parti: Et kostnadseffektivt valg av takeaway-emballasje

Spesialtilpassede papirposer er et praktisk valg for bedrifter som ønsker å minimere kostnadene og samtidig maksimere merkevarens synlighet. De kan skreddersys med heldekkende trykk, slik at varemerkets design får en fremtredende plass på posen.

Hver gang en gjest bærer en av disse veskene, blir han eller hun en vandrende reklame for hotellet ditt og sprer merkevarekjennskap overalt.

Det er dessuten praktisk for hotellene å bestille disse posene i store kvanta. Det sikrer en jevn tilførsel av poser, reduserer risikoen for å gå tom i perioder med stor pågang og kan være mer kostnadseffektivt på grunn av stordriftsfordeler. Det gir også en enhetlig merkevarebygging, ettersom alle posene har samme høykvalitets trykk og design.

Forbedre opplevelsen med tilpasset hotellemballasje

Spesialtilpasset hotellemballasje spiller en viktig rolle når det gjelder å styrke hotellets varemerke. Ved å tilby en unik og minneverdig opplevelse forsterkes hotellets merkevareimage betraktelig.

Hver eneste del av den tilpassede emballasjen, fra servietter i spisesalen til takeaway-poser, fungerer som et lerret for å vise frem hotellets merkevareidentitet.

Disse emballasjeløsningene gir ikke bare beskyttelse og funksjonalitet, men fungerer også som et effektivt markedsføringsverktøy. De kan tilpasses med hotellets logo og andre designelementer, noe som på en subtil måte forsterker varemerkets tilstedeværelse og identitet ved hver bruk.

I tillegg kan tilpasset takeaway-emballasje også gjenspeile hotellets verdier og karakter. Bruk av biologisk nedbrytbare eller resirkulerbare materialer kan for eksempel kommunisere et engasjement for bærekraft.

Gratis designhjelp fra våre eksperter

Trenger du hjelp til å skape en unik, tilpasset hotellemballasje som skiller seg ut?

Vårt team av dyktige designere står alltid klare til å hjelpe deg med å designe din helt egen unike, tilpassede hotellemballasje som passer perfekt til merkevarens identitet og estetikk.

Du får til og med en gratis forhåndsvisning av designet i løpet av bare to timer!

Ta kontakt med oss i dag - vi er her for å hjelpe deg!

Våre eksperter på takeaway-emballasje står alltid klare til å hjelpe deg med å finne de ideelle emballasjeløsningene og størrelsene som passer perfekt til hotellets behov.

Vårt dedikerte team er tilgjengelig fra kl. 08.00 til 16.00 og er klare til å hjelpe deg med å ta det perfekte valget.

Ofte stilte spørsmål

Hvilken type spesialtilpasset emballasje brukes vanligvis på hoteller?

Hoteller bruker en rekke ulike typer spesialtilpasset emballasje og tjenester for å forbedre gjesteopplevelsen og markedsføre varemerket.

En av de mest brukte emballasjeløsningene på hoteller er pappkrus med eget trykk, som er en praktisk løsning for gjester som ønsker å nyte morgenkaffen eller -teen på farten. De er spesielt praktiske for gjester som har det travelt, eller som forbereder seg på en dag fylt med aktiviteter.

Hotellene bruker også andre populære emballasjeløsninger, for eksempel fettbestandig papir, personlige servietter og poser med eget trykk. Smørepapir er utmerket til å presentere maten på, personlige servietter gir matopplevelsen et luksuriøst preg, og takeaway-poser med logo er en praktisk emballasjeløsning for takeaway-varer.

Tilpassede esker til mat er også et populært valg blant hotellene. Hos Limepack tilbyr vi spesialtilpassede esker til hamburgere, kaker og bakverk, og beholdere til salater, suppe og annet. Hvis du er på utkikk etter noe lignende til hotellet ditt, er det bare å ta kontakt.

Er det mulig å se den spesialtilpassede hotellemballasjen før jeg bestiller?

Absolutt! Vi tilbyr gratis vareprøver av alle produktene i vårt sortiment.

På denne måten kan du oppleve kvaliteten på emballasjen vår på nært hold og teste den med produktet ditt før du bestiller.

Vi gjør oppmerksom på at vi ikke har mulighet til å sende deg vareprøver med ditt eget design, og at designet på prøvene kan variere.

Hvor viktig er tilpasset hotellemballasje?

Spesialtilpasset hotellemballasje er viktig for å synliggjøre hotellets varemerke, berike gjesteopplevelsen og kommunisere hotellets verdier på en subtil måte. Din unike takeaway-emballasje vil gjøre et varig inntrykk på gjestene.

Limepack | Få tilsendt vareprøver

Vil du prøve produktene våre?

Få tilsendt vareprøver
Limepack | Få et tilbud

Trenger du noe spesielt?

Få et tilbud
Testimonials
4,9
136 anmeldelser