Se video

Hvordan du bestiller

Våtservietter med logotrykk

Våtservietter med eget trykk passer perfekt for nesten alle selskaper i HoReCa-bransjen, så enten du jobber for et hotell, en restaurant eller kafé, er våtservietter med trykk et... Les mer

Foretrukket av

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...et godt supplement til din virksomhet. Ikke bare gir de dere mer synlighet og oppmerksomhet, men de gir også kundene dine en bedre opplevelse når de nyter maten din.

Vi ønsker å gjøre våtservietter med logo tilgjengelig for alle ved å tilby små minimums bestillingsantall og ved å tilby gratis levering i hele Europa. Leveringen er ikke bare gratis, men våtserviettene dine leveres også innen bare 4 uker. Vi tilbyr også ekspresslevering hvis du har en frist som vi må nå.

Dufter - Hemmeligheten bak våtservietter!

Våtservietter er ikke bare gode å ha fordi de lar kundene dine rengjøre seg, men de har også dufter som lukter godt etter bruk. Våtserviettene kan lages både alkoholfrie og alkoholholdige, og vi tilbyr begge deler. Våre våtservietter som inneholder alkohol har ikke blitt testet som antibakterielle. Hvis du har et spesielt behov for at våtserviettene dine skal være antibakterielle, har vi muligheten til å få dem testet for det.

Det finnes mange forskjellige dufter for våtservietter, og det vil ofte være en fordel å velge en duft som supplerer maten din, da det er en enkel måte å sikre at kundene dine husker maten din. Produsenten vi jobber med har mer enn 5 forskjellige dufter, men som standard tilbyr vi bare tre forskjellige; 70% alkohol, sitron og såpe. Dette er de mest brukte duftene. Hvis du har noen spørsmål angående dufter, kan du kontakte oss og så vil vi gjøre alt for å finne den rette duften for deg.

Et design som kundene husker

Våtservietter kan trykkes på hele overflaten, slik at du kan lage akkurat det designet du ønsker. De fleste kundene våre velger enten å ha en bakgrunnsfarge og logoen deres eller et design som strekker seg over hele overflaten. Våre våtservietter er trykket med Pantone-farger, slik at du kan velge spesifikke farger som er gjennomgående i bedriften din, noe som gjør våtserviettene lett gjenkjennelige. Vi kan skrive ut våtservietter i opptil 4 Pantone-farger, men hvis du vil ha flere farger i designet ditt, kan vi også bruke CMYK-farger der vi kan ha så mange farger du ønsker, uten ekstra kostnad. Kontakt oss hvis du vil ha flere farger på trykket.

Materialet på papiret

En annen ting som påvirker utformingen av våtserviettene dine, er typen materiale de er laget av og overflaten som dette materialet har. Standarden for våtservietter er at de enten har kraft (brun) eller hvit som standardfarge. Det hvite materialet passer best hvis du skal ha et design på hele overflaten. Det brune materialet har et mer naturlig og rustikk utseende og man bruker vanligvis den typen hvis brun fargen er viktig for designen.

Våtserviettene kan ha tre forskjellige overflater; blank (papir), kraft og plast. Den blanke og kraft overflaten er laget av papir og plastoverflaten er selvfølgelig laget av plast. Den blanke overflaten gir et jevnt utseende til våtservietter, standardfargen er hvit. Kraftoverflaten er mer naturlig, og den er laget med kraft(brun) som standardfarge. Plastoverflaten kommer med hvit som standardfarge, og på grunn av plastens natur reflekteres lys i overflaten, noe som gjør den veldig blank.

Samme serviett, i forskjellige innpakninger

Servietten inni våtservietten kommer alltid i størrelsen 140x200mm, men innpakningen for våtserviettene har to forskjellige størrelser. Årsaken til de forskjellige størrelsene er at du kan du tilpasse størrelsen best mulig til designet ditt. Prisen endres ikke med de forskjellige størrelsene, så velg den størrelsen som passer best til ditt design. Vår mest valgte størrelse er 60x100mm. Hvis du vil ha andre størrelser har vi også dette.

Våtservietter med logo produsert i Europa

Våre våtservietter med logotrykk er produsert i Europa for å sikre at vi kan levere dem raskt og i mindre antall. Vi har for øyeblikket et minimumsopplag på 5000 stk. I fremtiden ønsker vi å samarbeide med flere produsenter av våtservietter for å kunne tilby lavere minimumsantall, andre dufter og størrelser på våtserviettene. Så hvis du har spesielle henvendelser angående vårt nåværende utvalg, må du ikke nøle med å ta kontakt.

Spar tid og bestill våtserviettene dine med logo på nettet

Å bestille våtservietter med logo på nettet trenger ikke å være komplisert, hos Limepack tilbyr vi en like god kundeopplevelse på nettet som hvis du hadde snakket med en selger fysisk. Vi ønsker bare å gjøre opplevelsen raskere, enklere og billigere. Vårt team av emballasjeeksperter står til din disposisjon, og du vil ha kontakt med den samme kontaktpersonen gjennom hele prosessen. Vi har til og med designere som kan lage designet akkurat slike du ønsker det, selvfølgelig helt gratis. Og du kan endre på designet helt til du er fornøyd! Sist men ikke minst tilbyr vi en 105% prisgaranti, noe som betyr at hvis du finner våtservietter med logo billigere et annet sted, vil vi matche prisen og gi en 5% rabatt. Du kan med andre ord ikke finne en bedre deal!

Gjør deg selv en tjeneste og ta tak i teamet vårt med emballasjeeksperter, så kan du sikre deg noen kjempe stilige våtservietter med ditt eget design!

Limepack | Få tilsendt vareprøver

Vil du prøve produktene våre?

Få tilsendt vareprøver
Limepack | Få et tilbud

Trenger du noe spesielt?

Få et tilbud
Testimonials
4,9
124 anmeldelser