Isbegre med logo og digitaltrykk

Biologisk nedbrytbarPE-belagt

Isbegre med logo og digitaltrykk

Biologisk nedbrytbarPE-belagt
Stykkpris
Spar
Total 8.520,00 
NOK. Eksklusive MVA
eller Motta et PDF tilbud

3D design

Gratis eksperthjelp til design

Få en 3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105 % prisgaranti

De beste prisene i Norge

Fast shipping

Alltid gratis frakt

Rask produksjon tilgjengelig

Gi iskremen din eller andre syndige desserter den oppmerksomheten de fortjener ved å servere dem i flotte isbegre med ditt særegne trykk! Å ha et imponerende design på koppene dine fremhever den deilige smaken av iskrem, sorbet eller frossen yoghurt og gjør kundenes opplevelse enda kjekkere. Isbegre med din helt særegne logo og ditt design er også den perfekte vandrende reklamen, og innen kort tid vil folk stå i lang kø for å få en smak av de deilige dessertene dine.

Skap det ideelle utseendet for isbegrene dine med våre endeløse designalternativer

Det er mer sannsynlig at folk husker merkevaren din jo mer de ser den, så å få logoen, designet eller budskapet ditt trykt på isbegrene dine er det perfekte verktøyet for å markedsføre virksomheten din. Ved å få ditt unike design trykt på isbegrene dine, viser du at du bryr deg om produktet ditt og presentasjonen av det. Med de uendelige designalternativene vi tilbyr, kan du lage akkurat det designet du ønsker som gjenspeiler merkevaren din. Og enten det er et enkelt og sofistikert design med bare logoen din, eller et lyst og fargerikt design med forskjellige visuelle elementer du vil ha til isbegrene dine, kan du enkelt få ønsket utseende! Vi skriver ut våre isbegre på overflaten med CMYK (cyan, magenta, gul og svart), som er en fargeprosess som kan skape et bredt spekter av farger. Dette betyr at du kan få akkurat den fargen du vil ha, men også så mange du vil, og det beste av alt er at du ikke trenger å betale noe ekstra for hver farge du bruker. Så la fantasien løpe løpsk og dra nytte av alle designmulighetene vi tilbyr! 

Bestillinger på opptil til 30.000 isbegre trykkes digitalt, mens bestillinger større enn dette trykkes med offsettrykk. Digitaltrykk er supert når det kommer til kjapt trykk av mindre bestillinger, mens offsettrykk er mer kostnadseffektivt for større mengder, og sikrer alltid en topp kvalitet. Det er viktig å merke seg at med digitaltrykk er det en risiko for at trykket blir litt pigmentert, og selv om isbegrene har en matt overflate, kan mye blekk og mange mørke farger i trykket få overflaten til å se litt blank ut. Men uansett trykkmetode garanterer vi at du får flotte begre levert!

Størrelser som er perfekte til enhver dessert

Våre iskrembegere med trykk kommer i forskjellige størrelser, så det handler bare om å finne den perfekte til dine spesifikke behov! Du kan velge mellom følgende størrelser: 250 ml, 350 ml og 400 ml. Begrene er ikke bare ideelle til iskrem, men passer også til forskjellige desserter som sorbet, acai-bowls (en super frokost!) eller kanskje til og med sjokolademousse. Den minste størrelsen er super til to-tre kuler iskrem, men er også perfekt til en liten porsjon med for eksempel frisk frukt eller pudding. Iskrembegeret på 350 ml kan romme en sjenerøs mengde iskrem eller frossen yoghurt, og har plass til deilig topping som pisket krem, hakkede nøtter og sjokoladebiter. Den største størrelsen kan inneholde flere kuler med iskrem, noe som gjør den perfekt for kunder som ønsker å smake på en hel haug med forskjellige issmaker.

Hvis du ikke er sikker på hvilken av våre størrelser som passer best til ditt produkt, ikke nøl med å ta kontakt med oss! Våre emballasjeeksperter er alltid klare til å hjelpe deg.

Få miljøvennlige iskrembeger 

I tillegg til våre størrelsesalternativer tilbyr vi også to forskjellige typer isbegre. Vi har standard isbegre som er belagt med PE-plast for å forhindre lekkasjer og sikre holdbarhet, men vi tilbyr også et miljøvennlig alternativ for kunder som ønsker å kunne tilby kundene sine miljøvennlige alternativer. Disse iskrembegrene er fullstendig biologisk nedbrytbare, noe som betyr at de kan brytes ned i naturen over tid, men de er også fullstendig resirkulerbare og kan resirkuleres sammen med papir. 

Lave minimumsbestillinger og raske leveringstider

Du kan bestille isbegre med ditt egne trykk fra bare 1.000 stykker, og hvis du har bruk for dem i en fei, kan vi levere iskrembegrene på bare 9-10 arbeidsdager. Hvis du trenger dem enda raskere enn det, kan vi noen ganger levere dem raskere. I dette tilfellet er det viktig at du kontakter oss med tidsfristen din så raskt som mulig, så vi vil gjøre vårt beste for å få dem levert til deg i tide.

Good Manufacturing Practice (GMP)

Formålet med GMP er å garantere forbrukersikkerhet ved bruk av produktene og å sørge for at kvaliteten på produktene er tilfreds. GMP behandler derfor både produksjons- og kvalitetsikring prosedyrer.

Quality System Certification – ISO 9001: 2015

ISO 9001: 2015 fastsetter kriteriene for et kvalitetsikring system og er basert på en rekke prinsipper, inkludert et sterkt kundefokus og oppfyllingen av lovene i det landet produktet selges. Dette sikrer at forbrukerne for kvalitetsprodukter og service.

Type PE BIO PE BIO PE BIO PE BIO
Størrelse 250ml 250 ml 350 ml 350 ml 400 ml 400 ml 480 ml 480 ml
Vekt på koppen 7,6g 8g 8,6g 9,2g 9,2g 9,8g 10,3g 11,38g
Diameter øverst 93mm 93mm 103mm 103mm 120mm 120mm 90mm 90mm
Diameter bunn 80mm 80mm 87mm 87mm 101mm 101mm 73,3mm 73,3mm
Overflate Matt Matt Matt Matt Matt Matt Matt Matt
Trykkmetode Digitaltrykk, CMYK Digitaltrykk, CMYK Digitaltrykk, CMYK Digitaltrykk, CMYK Digitaltrykk, CMYK Digitaltrykk, CMYK Digitaltrykk, CMYK Digitaltrykk, CMYK
Høyde 57mm 57mm 63mm 63mm 53mm 53mm 112,5mm 112,5mm
Antall kopper per eske (stk.) 1000 1000 750 750 750 750 700 700
Størrelse på eske 60x38x43,5 cm 60x38x43,5 cm 60x38x43,5 cm 60x38x43,5 cm 60x38x43,5 cm 60x38x43,5 cm 60x38x43,5 cm 60x38x43,5 cm
Vekt på esken 7.6kg 8kg 6,45kg 6,9kg 6,9kg 7,35kg 7,21kg 7,21kg

Leveringsmetode

Vi tilbyr en rekke fraktalternativer som passer behovene dine. Utforsk de tilgjengelige alternativene på produktsiden og velg det som passer best for deg.

Gratis frakt

Hos Limepack får du alltid gratis frakt til Norge på alt du bestiller, med unntak av øyer uten fastlandsforbindelse. Dersom du ønsker å få levert varene til en øy uten fastlandsforbindelse, vennligst kontakt oss for å motta et tilbud på leveransen.

Du trenger ikke å bekymre deg for skjulte avgifter eller ekstra kostnader i kassen!

Fremskyndet produksjon

Har du en tidsfrist og trenger bestillingen din i en fei? Ikke noe problem i det hele tatt. Vi kan fremskynde produksjonen på de fleste produktene og forkorte den totale leveringstiden, slik at du kan motta bestillingen din enda raskere. Og det beste av alt? Du betaler bare ekstra for den raskere produksjonen - frakt er fortsatt helt gratis!

Ta en titt på de tilgjengelige fraktalternativene på produktsiden og velg den som passer best for deg. Den totale prisen på bestillingen din, som inkluderer produksjonstiden, er allerede beregnet. Vær oppmerksom på at fremskyndet produksjon vil resultere i en høyere kostnad, så hvis du ikke har det travelt med å motta bestillingen din, foreslår vi at du velger en lengre leveringstid for å sikre deg den beste prisen. Ta deg tid til å utforske de tilgjengelige alternativene og finn det som passer dine behov!

Foretrukket av

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
131 anmeldelser