Se video

Hvordan du bestiller

Det ultimate utvalget av spesialtrykket takeawayemballasje til din burgerbar

Emballasje er svært viktig i burgerbarens verden. Det er det pålitelige elementet som sørger for at hver eneste burger🍔, pommes... Les mer

Foretrukket av

bandoburgersdeliveryheroburgerbodengordonramsaypoplburgerweber

...s frites og drikke kommer frem til kunden i best mulig stand.

Den bidrar ikke bare til å opprettholde matens kvalitet og hygiene, men er også et effektivt verktøy for merkevarebygging og markedsføring.

La oss begi oss ut på en reise gjennom en verden av emballasjeløsninger til burgerbarer. Mulighetene er ubegrensede, fra burger- og pommes frites-bokser til personlige servietter og våtservietter.

Hver type emballasje tjener et unikt formål og tilfører burgerbaren din en særegen sjarm.

Gå på oppdagelsesferd i en verden av burgeremballasje

Når man går inn i burgerbarenes verden, er det tydelig at burgeremballasje er mer enn bare et beskyttende lag til maten. Det er et lerret som kommuniserer merkevarens historie, verdier og engasjement for kvalitetsservice.

Det er her magien i merkevarebygging kommer til live og forvandler en enkel eske til et kraftfullt markedsføringsverktøy.

Hver eske er en stille ambassadør for varemerket ditt og forteller om ditt engasjement for kvalitet, bærekraft og kundetilfredshet.

Det handler ikke bare om å levere en burger - det handler om å levere en opplevelse. Hver gang en kunde holder en av dine burgerbokser i hånden, holder han eller hun ikke bare et måltid, men også en del av merkevarens identitet.

Uunnværlig for enhver burgerbar - burgerbokser med eget trykk

Burgerbokser er det mest grunnleggende elementet i emballasjen til burgerbarer. De er ikke bare utrolig sterke og holdbare, men også miljøvennlige. De er laget av biologisk nedbrytbar papp og er i tråd med den moderne forbrukergenerasjonens miljøbevissthet, som setter pris på og forventer at bedrifter tar miljøansvarlige valg.

Størrelsen kan tilpasses til ulike burgere, fra små cheeseburgere til store burgere med dobbelt så mye stæsj. Denne fleksibiliteten sikrer at det finnes en eske som passer perfekt til alle burgere, uansett størrelse og stil, slik at hamburgeren bevarer sin integritet fra kjøkkenet til kunden.

Burgerbokser skreddersydd etter dine behov

Burgerbokser i papp gir gode muligheter for spesialtilpasning, slik at bedrifter kan trykke logoer, slagord eller andre merkevareelementer direkte på boksene. De kan også tilpasses i størrelse, slik at de passer perfekt til alle burgere!

Burgerbokser med eget trykk av høy kvalitet revolusjonerer merkevaregjenkjenningen. De er ikke bare beholdere, men bærere av merkevarens identitet. Hver eneste detalj, fra farge og finish til logo og slagord, sier mye om bedriften din. De gjør varemerket ditt minneverdig og skaper kundelojalitet.

Med fullt tilpassede burgerbokser pakker du ikke bare inn en burger, du pakker inn en minneverdig opplevelse for kundene dine.

Pommes frites-esker med eget trykk - en allsidig emballasjeløsning

Pommes frites-esker med eget trykk er en allsidig og effektiv emballasjeløsning for alle hurtigmatrestauranter. En av de viktigste egenskapene ved disse eskene er at de kan tilpasses i størrelse. Uansett om du serverer en liten porsjon pommes frites, deilige mozzarellasticks eller en stor porsjon løkringer, finnes det en spesialdesignet eske som passer perfekt. Dette sikrer at delikatessene dine alltid presenteres på best mulig måte, slik at kvaliteten opprettholdes fra kjøkkenet til kunden.

Men det er ikke bare størrelsen som kan tilpasses. Disse eskene kan trykkes i hvilken som helst farge, slik at du kan matche dem med merkevarens visuelle identitet. Dette åpner en verden av muligheter for merkevarebygging og markedsføring, og gjør hver eske til et lite lerret for bedriften din.

Eskene er mer enn bare beholdere - de er en plattform for varemerket ditt og forsterker markedsføringsarbeidet ditt med sin profesjonelle presentasjon.

Pommes frites-esker med eget trykk er en unik kombinasjon av funksjonalitet, estetikk og markedsføringspotensial. De er et uunnværlig verktøy i ulike sammenhenger i næringsmiddelindustrien, særlig i burgerbarer, der de spiller en avgjørende rolle for å styrke merkevarens image og forbedre kundeopplevelsen.

Fargerike muligheter for merkevarebygging - pappkrus med eget trykk

Pappkrus med eget trykk er en viktig del av burgerbarens arsenal av flere grunner. For det første egner de seg til servering av et bredt utvalg av drikkevarer. Alt fra forfriskende limonade, brus og kremet milkshake til fyldig iskaffe og til og med ulike typer håndverksøl, slik at drikkevarene alltid presenteres på best mulig måte.

Verdien i 360-graders trykk

Pappkrus er også et effektivt verktøy for merkevarebygging. De gir deg en unik mulighet til å vise logoen, slagordet og andre designelementer, slik at hvert enkelt beger blir en mobil reklame for bedriften din.

Med 360-graders trykk blir disse pappkoppene med eget trykk en levende og effektiv måte å gjøre varemerket ditt mer synlig på. De tilbyr et bredt fargespekter som gjør hver kopp til et levende lerret for varemerket ditt. Hver slurk en kunde tar, er et møte med varemerket ditt, noe som øker gjenkjennelsen og gjenkjenningen av varemerket!

Pappkrus med eget trykk kan dessuten være laget av miljøvennlige materialer, noe som er i tråd med den økende trenden med bevisst forbruk og viser at merkevaren din er opptatt av bærekraft.

Dette bidrar ikke bare til å redusere bedriftens miljøpåvirkning, men kan også gi gjenklang hos miljøbevisste kunder, noe som kan styrke merkevarens omdømme og tiltrekningskraft.

Best til måltider på farten - Takeaway-poser med logo

Papirposer med eget trykk er en allsidig og effektiv emballasjeløsning til enhver burgerbar. Disse posene skiller seg ut ved at de kan tilpasses fullt ut, blant annet ved at de kan trykkes på begge sider. Dette dobbeltsidige trykket gir god plass til merkevarebygging og budskap, og gjør hver pose til en liten reklametavle for bedriften din.

I tillegg er de tilgjengelige i en rekke ulike størrelser for å dekke ulike behov. Enten du pakker en enkelt burger eller et helt burgermåltid med tilbehør, finnes det en pose som passer perfekt. Fleksibiliteten når det kommer til størrelser sikrer at produktene dine alltid presenteres på best mulig måte, slik at kvaliteten opprettholdes fra kjøkkenet til kunden.

En annen god egenskap ved papirposer er at de kan lages med eller uten håndtak, noe som gir enda en mulighet for tilpasning. Noen hamburgerrestauranter velger kanskje papirposer uten håndtak, såkalte papirposer med blokkbunn, fordi de gjenspeiler merkevarens estetikk og stil på en bedre måte.

For å oppsummere kan vi si at papirposer med merkevare tilbyr en unik kombinasjon av funksjonalitet, estetikk og markedsføringspotensial, noe som gjør dem til et uunnværlig verktøy i næringsmiddelindustrien.

Utmerket til å vise frem drikke - plastkrus med logo

Plastbeger med logo gir bedrifter en unik mulighet til å vise frem varemerket sitt på en praktisk og visuelt tiltalende måte. Med muligheten til å trykke den unike logoen din på disse koppene kan du sørge for at kundene dine ser merkevaren din for hver slurk de tar.

En av de viktigste egenskapene til plastkoppene med logotrykk er at de er allsidige i størrelse. De er tilgjengelige i en rekke ulike størrelser som dekker alle drikkevarebehov. Enten du serverer en middels stor milkshake eller en stor brus, finnes det et beger som passer perfekt.

Dette sikrer at drikkevarene dine alltid presenteres på best mulig måte, slik at kvaliteten opprettholdes fra disken til kunden får dem i hendene.

Disse plastkoppene med logotrykk passer til et bredt spekter av drikkevarer. Fra milkshake og brus til iskaffe og smoothies - disse koppene tåler alt.

De er en fantastisk måte å servere drikke på samtidig som du markedsfører varemerket ditt. Hver eneste drikkevare som bestilles, er en påminnelse om varemerket ditt for kunden, noe som øker merkevarekjennskapen og skaper kundelojalitet.

Best til presentasjon - fettbestandig papir med eget trykk

Fettavvisende papir med eget trykk forandrer matpresentasjonen på burgerbarer. Det er ikke bare et enkelt stykke papir, men et allsidig verktøy som gjør maten mer visuelt tiltalende og samtidig gir gode muligheter for merkevarebygging.

Det fettbestandige papiret kan brukes på mange forskjellige måter.

Det er perfekt til å vise frem burgeren din ved å plassere den rett på topp av papiret, noe som gir presentasjonen et profesjonelt preg og holder tallerkenen ren. Det egner seg også utmerket som underlag i pommes frites-bakker, slik at fett ikke siver gjennom, og pommes fritesen holder seg sprø og god.

Men det er også et utmerket alternativ for innpakning av burgere og andre takeaway-varer i en burgerbar. Papirets fettbestandige egenskaper sørger for at maten holder seg fersk og emballasjen intakt, selv om maten er fet eller fuktig.

Dessuten er dette papiret tilgjengelig i spesialtilpassede størrelser, slik at det passer perfekt til alle produkter. Uansett om det dreier seg om en liten cheeseburger eller en stor gourmetkreasjon, finnes det et stykke papir som passer perfekt. Det er denne allsidigheten som gjør det fettete papiret med eget trykk til en uunnværlig del av burgerbarens emballasjearsenal.

Best til en bærekraftig drikkeopplevelse - papirsugerør med eget trykk

Papirsugerør med eget trykk er et fantastisk tilskudd til enhver burgerbar, og egner seg perfekt til å nippe til deilige milkshakes eller forfriskende brus.

De er laget av bærekraftig matsikkert papir, er miljøvennlige og biologisk nedbrytbare, og er et bærekraftig alternativ til tradisjonelle plastsugerør. Det som gjør disse sugerørene helt unike, er mulighetene for merkevarebygging.

De kan tilpasses med logo, farger og andre designelementer, noe som gjør sugerørene til en bærbar reklame for bedriften din. Hver gang en kunde tar en slurk, blir han eller hun kjent med varemerket ditt, noe som øker gjenkjennelsen og gjenkjenningen.

Papirsugerør med logo er altså ikke bare funksjonelle, de spiller også en viktig rolle i markedsføringsstrategien din. Med disse sugerørene serverer du ikke bare en drink, men også en del av identiteten til varemerket ditt.

Forbedre kundeopplevelsen med våtservietter med eget trykk

Ingenting er som en saftig burger fra en burgerbar, men det er ingen hemmelighet at disse deilige måltidene lett kan bli litt sølete. Det er her våtservietter med eget trykk kommer inn i bildet. Disse praktiske våtserviettene er perfekte til å tørke opp etter et fettrikt måltid.

Men våtserviettene gir mer enn bare renhet. De kan tilpasses med merkevarens logo eller slagord, noe som setter et unikt preg på matopplevelsen. I tillegg finnes de i forskjellige dufter, som såpe og sitron, noe som gir kundene en forfriskende opplevelse.

Så neste gang kundene dine nyter et måltid i burgerbaren, kan du sørge for at de har en våtserviett med eget trykk ved siden av. Det er en liten detalj som kan utgjøre en stor forskjell i matopplevelsen!

Velg riktig emballasje til burgerbaren din

Det krever omtanke å velge riktig emballasje til burgerbaren. Det handler om å velge en emballasje som representerer varemerket ditt, oppfyller behovene dine og kanskje til og med støtter bærekraftsmålene dine.

Emballasjen bør være utformet slik at den lett får plass til matvarene, enten det dreier seg om cheeseburgere eller store burgere med mye topping. Når du velger riktig størrelse på emballasjen, kan du være sikker på at burgere, pommes frites og annet godt på menyen kommer best mulig til sin rett.

Emballasjen bør også gjenspeile merkevarens identitet. Alt fra farger og design til materiale og utførelse bør si noe om merkevaren din. Er den morsom og finurlig eller sofistikert og elegant?

Emballasjen bør gjenspeile dette. Designet bør være iøynefallende og minneverdig, og bidra til å skille varemerket ditt fra konkurrentene.

Oppsummering

For å oppsummere: Riktig matemballasje kan forbedre merkevarens image, forbedre kundeopplevelsen og bidra til en sunnere planet. Fra burgerbokser og pommes frites-esker med eget trykk til plastbeger og sugerør av papir - det finnes en rekke emballasjealternativer som passer til ulike behov.

Ved å velge miljøvennlige materialer og spesialtilpassede løsninger kan du gjøre merkevaren din enda mer attraktiv og gjenkjennelig.

Ofte stilte spørsmål

Hvorfor bør jeg vurdere burgeremballasje med eget trykk?

Emballasje med eget trykk er et effektivt markedsføringsverktøy som øker merkevarens synlighet og gjenkjennelse. For en burgerbar vil det å ha logoen, slagordet eller et unikt design på burger- og pommes fritesboksene ikke bare forbedre presentasjonen av maten, men også gjøre hvert måltid til en merkevareopplevelse for kundene.

Det er en investering som lønner seg i form av økt kundelojalitet og gjenkjenning av varemerket.

Kan jeg bestille burgeremballasje i forskjellige størrelser for å få plass til ulike burgeralternativer?

Absolutt! Emballasjen kan tilpasses i ulike størrelser slik at den passer perfekt til ditt utvalg av burgere. Enten det dreier seg om en liten hamburger eller et overdimensjonert gourmetmesterverk, finnes det en eske som passer perfekt.

Er de spesialtilpassede burger- og pommes frites-eskene med trykk fettbestandige?

Ja, våre burger- og pommes frites-esker med eget trykk er faktisk laget av fettbestandig papir. Men vi tilbyr også alternativer med PE-belegg for de som serverer ekstra saftige måltider med ekstra fett. Dette sikrer at eskene forblir solide og fettfrie uansett hvor saftige burgere og pommes frites du serverer!

Limepack | Få tilsendt vareprøver

Vil du prøve produktene våre?

Få tilsendt vareprøver
Limepack | Få et tilbud

Trenger du noe spesielt?

Få et tilbud
Testimonials
4,9
136 anmeldelser