Se video

Hvordan du bestiller

Skill deg ut fra mengden med spesiallaget restaurantemballasje

I den konkurranseutsatte restaurantbransjen er det avgjørende å skille seg ut fra mengden for å lykkes. En ofte oversett del av... Les mer

Foretrukket av

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...velsen er tilpasset restaurantemballasje🏆.

Ved å skape en unik og minneverdig opplevelse gjennom merkevareemballasje kan du gjøre kundene dine til ambassadører for merkevaren og befeste din posisjon i markedet.

Gjør kundene til merkevareambassadører

Det å bruke skreddersydd matemballasje er mer enn bare å få bedriften til å skille seg ut visuelt.

Emballasjen kan også gi kundene en bedre opplevelse og gjøre dem mer tilbøyelige til å dele sine positive erfaringer med venner og familie, noe som er helt uvurderlig når det gjelder å utvide kundebasen og øke merkevarekjennskapen.

Spesialtilpasset emballasje viser også at du er opptatt av kvalitet og detaljer, noe som gir gjenklang hos kundene. Fra det øyeblikket de henter takeaway-kaffen sin eller nyter et måltid i restauranten din, vil kundene sette pris på at emballasjen er gjennomtenkt og gjennomarbeidet.

Med så mange valgmuligheter er mulighetene for å skape en unik og minneverdig merkevareopplevelse uendelige.

Viktige valg av spesialtilpasset emballasje for restauranter

Vi har satt sammen en liste over grunnleggende alternativer for tilpasset restaurantemballasje som kan bidra til å skille ut merkevaren din og forbedre kundeopplevelsen.

Disse alternativene omfatter en rekke materialer og produkter, noe som sikrer at det finnes en løsning som passer til dine behov.

Best til transport - tilpassede papirposer

Papirposer med eget trykk er en ideell løsning til både transport av maten og på samme tid merkevarebygging, og du kan velge mellom en rekke størrelser og farger.

De er ikke bare miljøvennlige, men gir også mulighet til å vise frem varemerket ditt, noe som gjør dem perfekte for burgersjapper, sandwichkafeer, bakerier og andre takeaway-steder.

Alt i alt er papirposer med eget trykk et allsidig og miljøbevisst alternativ for restaurantens emballasjebehov.

Papirposer med eget trykk finnes dessuten i en rekke ulike typer og størrelser for å dekke ulike behov. Det finnes en papirpose for enhver anledning, fra små poser som egner seg til snacks og bakverk, til større poser som passer til hele måltider.

Noen av posene har håndtak som gjør det enkelt å bære dem, mens andre er laget som “grab bags” som du kan brette ned for å holde maten varm. Størrelsen og typen pose du velger, kan tilpasses restaurantenes og kundenes spesifikke behov.

Uansett om du skal pakke ned en enkelt croissant eller et helt familiemåltid, finnes det en papirpose som passer perfekt til dette.

Tilpassede papirposer har et bredt spekter av trykkmuligheter, slik at du kan uttrykke merkevarens personlighet og verdier fullt ut. Valgmulighetene er nærmest ubegrensede, fra enkle logoer i én farge til komplekse designs i flerfargetrykk.

Den vanligste trykkmetoden er fleksotrykk. Denne prosessen bruker fleksible plater og hurtigtørkende blekk, noe som muliggjør høyhastighetstrykk av høy kvalitet på en rekke materialer, inkludert papirposer.

Det er et utmerket valg når det skal trykkes store mengder papirposer med spesialtilpasset design, ettersom det gir ensartethet og effektivitet.

For mer intrikate og detaljerte design kan digitaltrykk være det beste valget. Selv om digitaltrykk vanligvis er dyrere enn fleksotrykk, gir det mulighet for større detaljrikdom og fargevariasjon, noe som gjør det perfekt for komplekse logoer og design.

Best til varme drikker - pappkrus med eget trykk

Personlige papirkopper egner seg ypperlig til servering av varme drikker som kaffe på restauranten eller kafeen. De kan tilpasses med logo eller design, noe som gjør dem til en effektiv måte å synliggjøre merkevaren på.

Noen takeaway-steder har dessuten funnet en kreativ måte å bruke større papirkopper på. De er ikke lenger bare til varm drikke! Disse serveringsstedene har begynt å bruke dem til å servere kalde drikker som smoothies, milkshakes og brus.

Denne doble funksjonaliteten er ikke bare en kostnadseffektiv løsning for restauranten, men gir også kundene en enhetlig merkevareopplevelse, enten de nipper til en varm latte eller en kald smoothie.

Så ikke la fantasien ta overhånd når det gjelder bruken av personaliserte papirkopper i restauranten eller kafeen.

De fleste standard papirkopper på markedet i dag har et plastbelegg, noe som dessverre hindrer resirkulerbarheten og utgjør et problem når de kastes i naturen.

Vi tilbyr imidlertid også papirkopper som er designet med minimalt plastbelegg, noe som gjør dem kompatible med papirgjenvinningsprosesser - altså at de kan resirkuleres som papir.

Dette reduserer miljøpåvirkningen betydelig sammenlignet med tradisjonelle papirkopper. Når du velger våre nesten plastfrie papirbeger, velger du en mer bærekraftig og ansvarlig tilnærming til restaurantemballasje.

Best til matpresentasjon - skreddersydd fettbestandig papir 

Fettbestandig papir er den perfekte løsningen for å forbedre matpresentasjonen og holde maten varm. Det egner seg godt til en rekke matvarer, for eksempel smørbrød, pommes frites og burgere.

De fettbestandige egenskapene gjør at maten holder seg fersk og ser bedre ut, samtidig som det fremhever varemerket ditt. Fettbestandig papir er den mest allsidige løsningen for matemballasje.

Det kan ikke bare brukes til å pakke inn sandwicher eller paninis - bruksområdene er uendelige! Du kan bruke det som innpakning av bakervarer, som en elegant innpakning til håndverksbrød eller til og med som en stilig underlag til tacos og pizza. Det er perfekt for alt fra gatekjøkken til eksklusive restauranter.

Det fettbestandige papiret er også et fantastisk valg for bedrifter som ønsker å styrke varemerket sitt. Det kan trykkes med logo eller design, slik at du kan markedsføre varemerket ditt samtidig som du serverer deilige retter.

I tillegg er det et bærekraftig alternativ, siden det er biologisk nedbrytbart og komposterbart.

Så uansett om du serverer en gourmetburger eller et enkelt smørbrød, er fettbestandig papir det beste valget for allsidig, funksjonell og bærekraftig matemballasje.

Best til kalde drikker - tilpassede plastkrus

Tilpassede plastkrus er et godt alternativ for servering av kald drikke i restauranten eller kafeen. De kan tilpasses med logo og design, noe som gjør dem til en effektiv måte å markedsføre varemerket ditt på.

Du kan velge mellom ulike størrelser og farger for å dekke dine behov. Det at koppene er gjennomsiktige, er en ekstra fordel, for det gjør det mulig å vise frem produktet i koppene, med den fargede logoen godt synlig på toppen.

Selv om tilpassede plastbeger i utgangspunktet kan virke mindre miljøvennlige fordi de ikke er biologisk nedbrytbare, er det viktig å ta hensyn til hele produktets livssyklus.

Faktisk slipper produksjonen av plastbeger ut mindre CO2 enn produksjonen av pappkrus. Dette skyldes at produksjonsprosessen for pappkrus krever mer energi og vann, noe som fører til høyere karbonutslipp.

Alt i alt er tilpassede plastkrus et funksjonelt og attraktivt alternativ for servering av kald drikke og for restauranter som serverer flotte drikkevarer på farten.

Best til desserter - iskrembeger med eget merke

Iskrembeger med varemerke kan gjøre dessertopplevelsen i restauranten eller dessertbutikken din enda bedre. De tilfører et snev av klasse og raffinement som går lenger enn at man bare serverer isen i hvilket som helst beger. på begrene er en konstant påminnelse om restaurantens identitet og historie, noe som skaper en sterkere tilknytning mellom kunden og varemerket ditt.

Begrene kan dessuten utformes slik at de gjenspeiler restaurantens unike personlighet, enten den er morsom og finurlig, elegant og sofistikert eller noe midt imellom.

Dette gir kundene en mer engasjerende opplevelse, ettersom hver del av måltidet, helt ned til desserten, gjenspeiler merkevarens identitet.

I tillegg kan bruk av isbegre med merkevare også gjøre desserten mer visuelt tiltalende, noe som gjør den mer fristende og hyggeligere for kunden. Begrenes design og farger kan utfylle iskremens farger og tekstur, noe som skaper en visuelt tiltalende estetikk som forbedrer den generelle matopplevelsen.

Til slutt er isbeger med eget merke også en subtil form for reklame. Når kundene tar med seg desserten på farten, bærer de med seg varemerket ditt, noe som kan fange blikket til andre potensielle kunder. Dette kan bidra til å øke merkevarekjennskapen og tiltrekke nye kunder til restauranten eller dessertbutikken.

Koppene trykkes vanligvis med CMYK-trykk, noe som gir mulighet for et bredt spekter av livlige farger og komplekse design, som også derfor gir deg mange muligheter til å være kreativ og gjøre koppene dine like unike som merkevaren din.

Best til bordet - servietter med trykk

Servietter med eget design kan gi restaurantens servise et sofistikert preg, samtidig som de har praktiske fordeler. De er myke, absorberende og biologisk nedbrytbare, noe som gjør dem til et miljøvennlig alternativ.

Serviettene kan tilpasses med logo og design, noe som gjør varemerket ditt mer synlig og gir kundene en minneverdig matopplevelse.

Det er den perfekte matemballasjen for restaurantkunder som enten vil bli på stedet og spise eller ta med seg maten to-go, enten om det er hjem eller uten i parken.

Hvordan velge den perfekte spesialtilpassede emballasjen til restauranten din

Når du skal velge den perfekte emballasjen til restauranten din, bør du ta hensyn til aspekter som design og praktiske egenskaper.

Miljøvennlige emballasjealternativer, som plantebasert emballasje og miljøvennlig matemballasje laget av biologisk nedbrytbare og resirkulerbare materialer, kan bidra til å tiltrekke seg miljøbevisste kunder og styrke merkevarens omdømme når det gjelder bærekraft.

Når det gjelder design, bør du velge en emballasje som gjenspeiler merkevarens identitet og appellerer til målgruppen din. Våre egne grafiske designere har hjulpet både små og store restauranter med å utnytte merkevarens fulle potensial.

Vi hjelper deg med å styrke merkevaren din med takeaway-emballasje.

Funksjonalitet er en annen viktig faktor, ettersom emballasjen bør være godt tilpasset de mat- og drikketypene du serverer, slik at maten holder seg fersk og presentabel gjennom hele kundeopplevelsen.

Gjør det lille ekstra hver gang

Hos Limepack er vi opptatt av å levere mer enn bare tilpasset restaurantemballasje av høy kvalitet. Vi gjør det lille ekstra for å sikre at kundene våre får best mulig service, hver gang. Vi forstår at hver enkelt restaurant har unike behov, og vi skreddersyr tjenestene våre for å oppfylle disse individuelle kravene. Teamet vårt tilbyr alltid:

  • Tilgjengelig salgsteam: Sikrer en smidig prosess og personlig assistanse
  • Gratis designhjelp fra eksperter: Få profesjonelle råd om hvordan du skaper den perfekte emballasjedesignen
  • Rask levering og små kvanta på alle produkter: Fleksibilitet for å møte restaurantens unike behov

Limepack er ikke bare et emballasjeselskap. Vi er en partner som bidrar til restaurantens suksess. Vi gjør det lille ekstra for å sikre at du får de tilpassede emballasjeløsningene du trenger for å skille deg ut i den konkurranseutsatte restaurantbransjen.

Tilgjengelig salgsteam

Vårt dedikerte salgsteam er alltid tilgjengelig for å gi deg personlig assistanse, sikre en smidig drift og håndtere eventuelle problemer raskt.

Vi mener at kommunikasjon er nøkkelen til et vellykket samarbeid, og vi forplikter oss til å gi tydelige, regelmessige oppdateringer gjennom hele prosessen.

Gratis designhjelp fra Limepacks eksperter

Hos Limepack vet vi at designet på den spesialtilpassede emballasjen er like viktig som kvaliteten på maten. Derfor tilbyr vi gratis designhjelp fra vårt team av erfarne grafiske designere.

Enten du starter fra bunnen av eller har en klar visjon, er ekspertene våre her for å gjøre ideene dine til virkelighet.

Med Limepack trenger du ikke å være designekspert for å få en profesjonell emballasje. Vår kostnadsfrie designhjelp betyr at du kan fokusere på det du gjør best - å drive restauranten din - mens vi tar oss av å få emballasjen til å se bra ut.

Rask levering og små mengder

Vi forstår også at tid er en viktig faktor i restaurantbransjen. Derfor tilbyr vi rask levering og små bestillingsmengder. Våre tjenester for rask produksjon og forsendelse sikrer at du mottar den skreddersydde emballasjen din raskt, slik at du kan betjene kundene dine uten forsinkelser.

Med våre små bestillingsmengder kan du teste ut nye produkter, tilpasse emballasjebehovet til sesongvariasjoner og minimere svinn og kostnader.

Oppsummering

Tilpasset takeaway-emballasje for restauranter er et effektivt verktøy for å øke merkevarens synlighet, forbedre kundeopplevelsen og vise at du er opptatt av kvalitet og bærekraft.

Ved å velge den perfekte matemballasjen kan du skape en minneverdig og imponerende matopplevelse for kundene dine.

Husk at nøkkelen til suksess i den konkurranseutsatte restaurantbransjen ligger i å skille seg ut fra mengden, og tilpasset emballasje er en viktig del av denne strategien.

Ikke nøl med å investere i merkevareemballasje av høy kvalitet som gjenspeiler restaurantens unike identitet og verdier.

Uansett om du bare serverer varm mat eller kald drikke, kan du enkelt skille deg ut fra mengden ved å velge riktig matemballasje.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan bestiller jeg personlig matemballasje?

Hos Limepack ønsker vi å gjøre det enkelt å bestille personlig emballasje til næringsmiddelindustrien ved å tilby gratis designhjelp, gratisprøver og en kontaktperson som hjelper deg gjennom prosessen.

Det eneste du trenger å gjøre er å ta kontakt med oss, så veileder vi deg gjennom prosessen.

Må jeg kjøpe all matemballasjen på én gang?

Det enkle svaret er nei, vi begynner alltid med den matemballasjen som har størst effekt. Hvordan vi måler dette, avhenger først og fremst av hvilket produkt du selger mest av - det er forskjell på om du er en gatekjøkkenrestaurant eller en hotellrestaurant.

Finnes det miljøvennlige alternativer for spesialtilpasset emballasje?

Ja, vi har både miljøvennlig takeaway-emballasje med miljøvennlig trykk og produkter som er fullstendig komposterbare, mens andre produkter er resirkulerbare med plast eller papir.

Limepack | Få tilsendt vareprøver

Vil du prøve produktene våre?

Få tilsendt vareprøver
Limepack | Få et tilbud

Trenger du noe spesielt?

Få et tilbud
Testimonials
4,9
136 anmeldelser