Generell informasjon om å jobbe med oss

 1. Hvor holder Limepack til?

  Kontoret vårt ligger i København – Esromgade 15, Nørrebro. Du er alltids velkommen til å komme forbi på en kopp kaffe, men det skal helst avtales på forhånd. Vi har også et kontor i Aarhus, hvor IT-teamet vårt jobber til daglig.

 2. Er moms inkludert i prisene?

  Alle prisene på hjemmesiden er uten moms, da vi primært jobber sammen med andre virksomheter som har er momsregistrerte. Vi kan også selge til bedrifter eller personer som ikke er momsregistrerte, men da blir momsen lagt til.

 3. Er der noen skjulte omkostninger?

  Alle prisene våre inkluderer produksjonkostnader, trykkplater, trykk og standard levering.

 4. Får jeg muligheten til å godkjenne designet mitt før produksjonen starter?

  Vi sender deg selvfølgelig en designfil som du skal godkjenne før produksjonen starter, og på visse produkter kan vi også sende deg et 3D-utkast.

 5. Hva er betalingsbetingelsene?

  Betaling skjer før produksjonen starter. I visse situasjoner aksepterer vi andre former for betalingsavtaler, og dette kan diskuteres med kontaktpersonen din.

 6. Kan jeg få tilsendt noen vareprøver?

  Det kan du absolutt! Vi sender deg med glede en pakke vareprøver - helt gratis. Fyll gjerne ut vareprøveskjemaet, eller ta kontakt med oss, så passer vi på å få dem sendt så raskt som mulig.

 7. Krav til designfiler

  Hvis du ønsker vår hjelp til å lage et design til produktene dine, ber vi deg vennligst sende oss filene i vektorformat, eller som en bildefil med minst 300dpi. Dette forsikrer en høy kvalitet på trykket.

 8. Hvilke land tilbyr dere gratis levering til?

  Vi leverer gratis til de fleste EU- og EØS-land. Vi leverer gratis til Belgia, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Irland, Italia, Latvia, Litauen, Luxembourg, Nederland, Norge, Polen, Portugal, Slovakia, Slovenia, Spania, Storbritannia, Sverige, Tsjekkia, Ungarn, Tyskland og Østerrike. 

FAQ om pappkrus

 1. Hvilken trykkmetode blir brukt til pappkrus?

  Trykkmetoden som blir brukt på pappkrusene våre er offsettrykk, og vi trykker med CMYK-farger. Dette lar os trykke alle regnbuens farger, og gir deg mulighet til å velge så mange farger du vil uten at det koster deg noe ekstra.

 2. Hva er leveringstiden?

  Vi leverer innen seks uker i Europa, men vi tilbyr også ekspresslevering til en ekstra kostnad. Hvis du har en spesifikk deadline vil vi be deg vennligst ta kontakt med din kontaktperson slik at vi kan finne ut av den beste løsningen sammen.

 3. Alkohol og pappkrus?

  De fleste pappkrus egner seg ikke spesielt godt til å inneholde sterke, alkoholholdige drikkevarer. Vi opplever sjeldent problemer med alkoholprosent under 5%, men høyere alkoholprosent enn dette kan endre pappkrusets kvalitet ganske mye. Vi kan derimot lage pappkrus som med garanti kan inneholde drikkevarer med en høyere alkoholprosent, så hvis du har bruk for dette må du gjerne ta kontakt med oss.

 4. Tilbyr dere et miljøvennlig valg?

  Vi tilbyr bionedbrytbare og resirkulerbare pappkrus også. Det betyr at vi bytter ut det tynne plastlaget du finner i standard pappkrus med et vannbasert beskyttelseslag, hvilket gjør at pappkrusene kan resirkuleres på gjenvinningsstasjoner. Selv om den vannbaserte coatingen gjør dem både resirkulerbare og komposterbare, bør de selvfølgelig kastes i søppelet og ikke i naturen.

 5. Er pappkrus nedbrytbare?

  Pappkrusene våre skal – likegyldig om de er bio eller ei – kastes i søppelet. På denne måten kan de sorteres og evt. gjenvinnes i følge din lokale gjenvinningsstasjon.

 6. Er pappkrusene resirkulerbare?

  Standardkrusene våre er ikke resirkulerbare, da de inneholder et tynt plastlag på innsiden av kruset, men biokrusene våre kan som nevnt resirkuleres.

 7. Hva er forskjellen mellom enkelt- og dobbeltlagskoppen?

  Dobbeltlagskoppen har to lag papp hvilket gjør dem ekstra gode til å bevare varmen i lengre tid, mens enkeltlagsoppen har et enkelt lag papp. Du kan fremdeles helt trygt drikke varme drikker fra begge typene, men vi anbefaler dobbeltlagskoppen til veldig varme drikker siden den isolerer bedre.

 8. Har dere krav til designfilene?

  Det er viktig at vi mottar designet i CMYK-farger og i høy oppløsning.

 9. Hva er minimum bestillingsantall?

  pappkrusene med logo er det et minimum bestillingsantall på 1.000 stk.

 10. Hva er holdbarheten?

  Holdbarheten er garantert i minst ett år. Det finnes en risiko for at pappkrusene sprekker litt hvis de blir oppbevart i mye lengre tid enn dette.

FAQ om isbegre 

 1. Hva er trykkmetoden?

  Vi trykker med offsettrykk på begge typer isbegre. Vi bruker CMYK-farger, hvilket lar deg velge så mange farger du ønsker uten at det koster noe ekstra, og uten at det begrenser fargeutvalget ditt.

 2. Hva er leveringstiden?

  Den vanlige leveringstiden for isbegre med og uten lokk er 14 uker. Vi har ofte mulighet for å tilby ekspresslevering, så hvis du har en spesifikk deadline må du gjerne ta kontakt med oss, så finner vi ut av en løsning sammen.

 3. Finnes det krav til designfilene?

  Det er viktig at vi mottar designet i CMYK-farger og i høy oppløsning.

 4. Hva er minimum bestillingsantall?

  Minimum bestillingsantall kommer an på størrelsen på begeret, men det laveste vi kan tilby er 1.000 stk.

 5. Hva er holdbarheten på dem?

  Holdbarheten er minst ett år. Når holdbarhetsperioden er over, er der en litt større sjanse for at isbegrene kan lekke litt.

 6. Med eller uten lokk?

  Isbegrene med lokk kan selvfølgelig også tilbys uten lokk. Disse begrene kommer i to størrelser, nemlig 300 ml og 480 ml. Isbegrene til kuleis kommer derimot i fem størrelser; 100 ml, 150 ml, 200 ml, 300 ml og 400 ml. Det er ofte mulig å få kjøpt plastlokk til disse, men de kan ikke trykkes på, og de passer ikke til alle størrelsene.

 7. Kan lokkene trykkes på?

  Ja, vi kan trykke på lokkene til isbegrene med lokk. De kan trykkes på både toppen og på sidene, så du kan designe dem nettopp som du ønsker.

 8. Kan isbegrene fryses?

  Isbegrene til kuleis kan fryses ned, men det anbefales ikke nødvendigvis som en standard, da de ikke kommer med lokk.
  Isbegrene med lokk blir ofte brukt til å fryse is eller annet, og det er dem vi kjenner fra for eksempel Ben&Jerry's-is.

 9. Kan isbegrene nedbrytes?

  Isbegrene kan ikke nedbrytes i naturen, da de inneholder et tynt plastlag på innsiden, og skal derfor resikruleres/sorteres som restavfall.

 10. Tilbyr dere et miljøvennlig valg?

  Vi tilbyr bionedbrytbare isbegre med digitaltrykk. I disse har det tynne plastlaget blitt byttet ut med et vannbasert beskyttelseslag, hvilket gjør disse begrene både resirkulerbare og komposterbare.

FAQ om plastikkrus

 1. Hva er trykkmetoden på disse?

  Vi jobber sammen med to forskjellige produsenter når det kommer til plastkrusene våre. Vi trykker enkle plastkrus med en trykkfarge med tampongtrykk, som er en populær trykkmetode til konvekse overflater. På disse kan vi trykke en enkelt farge, og det er svart eller hvit. På de andre plastkrusene trykker vi med offsettrykk, og på disse kan vi trykke opp til seks farger.

 2. Hva er leveringstiden?

  Plastkrusene våre med én trykkfarge kan leveres på 5 uker. Plastkrusene med opptil 6 farger leveres på 16 uker.

 3. Hva er minimum bestillingsantall?

  Plastkrusene med én farge har et minimum bestillingsantall på 1.000 stk. Plastkrusene med 5 farger har et minimum bestillingsantall på 5.000 stk, og hvis du har et veldig komplekst design med 6 farger er minimum bestillingsantall 10.000 stk.

 4. Hva er kravene til designfilen?

  Kravene på designfilen er at fargene bør være Pantonefarger, og at filen bør være i høy oppløsning.

 5. Hva er holdbarheten på disse?

  Holdbarheten er 1.5 år, ettersom at plastikkrusene blir laget av PET-plast.

 6. Tilbyr dere plastkrus laget av resirkulert plast?

  Vi kan lage plastkrus med trykk i 100% resirkulert plast, men her er minimum bestillingsantall 100.000 stk. Alle de andre plastkrusene våre består til gjengjeld av 50% resirkulert plast.

 7. Tilbyr dere en miljøvennlig løsning?

  Vi kan tilby bionedbrytbare og komposterbare plastkrus, og disse har et minimum bestillingsantall på 25.000 stk. 

FAQ om papirsugerør

 1. Trykker dere på sugerør?

  Vi har mulighet for å trykke på papirsugerørene våre med en til to farger. Vi har et minimum bestillingsantall på 5.000 stk med et heldekkende logotrykk, hvilket gjør at trykket viser selv om drikken ikke er gjennomsiktig.

 2. Hva er leveringstiden på sugerørene?

  Vi har en standard leveringstin på 4 uker for papirsugerørene med trykk.

 3. Hva er minimum bestillingsantall?

  Vi har et minimums bestillingantall på 3250 stk på jumbosugerør uten trykk, og 5.000 stk for standard sugerør uten trykk. På sugerør med trykk er minimum bestillingsantall 5.000 stk.

 4. Er papirsugerør komposterbare?

  Papirsugerør blir laget av 100% papir og fødevaresikker lim. Det tar seks måneder for sugerørene å brytes ned i naturen, men vi anbefaler selvfølgelig allikevel at du kaster dem i søppelet ettersom de da havner på riktig sted og har muligheten til å bli resirkulert.

 5. Kan dere tilby andre størrelser enn standardstørrelsene?

  Ja, vi kan lage både lengre, kortere og bredere sugerør. 

FAQ om suppebegre med lokk

 1. Hvordan trykker dere på suppebegre?

  Vi trykker suppebegrene med offsettrykk, og vi bruker CMYK-farger. Dette betyr at vi kan bruke så mange farger i designet som du ønsker deg, uten at det koster en krone ekstra.

 2. Kan dere trykke på lokkene?

  Vi kan trykke på lokkene, både på siden og på toppen.

 3. Kan suppebegrene bli brukt til både kald og varm mat?

  Suppebegrene kan bli brukt til både varm og kald mat. Lokkene er et supert tillegg til begre som skal brukes til å holde mat varm, især hvis den skal transporteres. Begrene kan faktisk også brukes til å fryse mat eller suppe i, hvilket er et supert alternativ hvis kundene dine ønsker å ta med seg maten for så å varme den opp hjemme.

 4. Hva er holdbarheten?

  Holdbarheten på begrene er et år etter produksjon. De kan fremdeles brukes etter et år, men de kan begynne å lekke litt.

 5. Kan suppebegrene bli brukt til drikkevarer/godteri/alkohol?

  Suppebegrene har et tynt PE-plastlag inni både begeret og lokket. Dette betyr at de også kan brukes til både drikkevarer og godteri uten at det oppstår noen problemer. De kan også brukes til alkoholholdige drikkevarer/produkter, men hvis alkoholprosenten er høyere enn 5% kan begrenes kvalitet svekkes.

 6. Hva er minimum bestillingsantall?

  Minimum bestillingsantall er 1.000 stk for både begrene og for lokkene.

 7. Hva er leveringstid?

  Standard leveringstid for suppebegrene er 14 uker etter godkjennelse av betaling og design. 

FAQ om wrappapir

 1. Hvordan trykker dere sandwichpapiret og burgerpapiret?

  Sandwichpapiret og burgerpapiret blir trykket på to forskjellige måter. Sandwichpapiret blir trykket med offsettrykk og fargene kan være både CMYK og Pantone avhengig av hvor mange farger du ønsker i designet ditt. Burgerpapiret blir trykket med flexotrykk, og vi sparer trykkplatene til neste gang. Fargene som blir brukt her er Pantone, men i visse tilfeller kan vi også bruke CMYK-farger.

 2. Kan jeg få trykk på begge sidene av papiret?

  Både sandwichpapiret og burgerpapiret kan kun trykkes på den ene siden, fordi den andre siden skal være i kontakt med mat. Men trykket blir reflektert over til den andre siden ettersom papiret er ganske tynt.

 3. Inneholder sandwich- eller burgerpapiret fluorider?

  Både sandwich- og burgerpapiret vårt blir produsert uten fluorstoffer. Sandwichpapiret blir laget med fødevaresikkert papir, og burgerpapiret blir laget med et fødevaresikkert plastlag. Vi har også underskrevne dokumenter fra produsentene våre som bekrefter at hverken av de to papirene inneholder fluorstoffer.

 4. Kan sandwich- og burgerpapirene bli laget i andre størrelser?

  Sandwichpapiret vårt blir alltid trykket på papir med størrelsen 500x335mm, men vi kan med glede skjære papiret i den størrelsen du ønsker det. Skal du for eksempel bruke dem på serveringsfat eller i esker, kutter vi dem altså gjerne i mindre størrelser, helt gratis. Burgerpapirene kommer som standard i størrelsene 400x300 og 500x400mm, men vi kan også lage disse i større eller mindre størrelser hvis du har bruk for det.

 5. Kommer papirene i enkle ark?

  Ja, både sandwich- og burgerpapiret kommer normalt i ark.

 6. Kan papirene komme i ruller i stedet?

  Burgerpapiret kan komme i ruller i stedet, og de kan komme i ruller på 100m, 200m eller 250m hvis du vil ha muligheten til å skjære ut størrelsene du har bruk for underveis. Bredden på papiret kan her endres, men vi lager normalt rullene i 400mm bredde.

 7. Kan papiret varmebehandles?

  Sandwichpapiret vårt kan brukes i sandwichpresser og lignende hvor papiret varmes opp, ettersom det kun inneholder papir. Burgerpapiret kan ikke varmes opp, da det er dekket med et tynt plastlag som kan smelte ved oppvarming.

 8. Kan papiret brukes til å pakke inn ost?

  Ja, burgerpapiret vårt kan bli brukt til å pakke inn ost. Vi har flere kunder som velger et spesialtrykket papir som dette, helt uten flourider, til å pakke inn osten de selger. Dette er også et eksempel på situasjoner hvor det gir mening å få papiret levert i ruller fremfor enkle ark.

 9. Hva er holdbarheten på papirene?

  Både sandwich- og burgerpapiret har en holdbarhet på minst 1 år. Blekket på papiret aldri løses opp på noen måte, men kvaliteten på papiret kan i noen tilfeller svekkes litt etter et års tid – men det kan fremdeles trygt brukes til å servere mat på, uten problemer.

 10. Er sandwich- og burgerpapiret nedbrytbare?

  Sandwichpapiret er ikke dekket med noen form for plast, og er derfor nedbrytbart. Vi anbefaler dog, som med alt annet, at man kaster det i søppelet/sorterer det som avfall fremfor å kaste det i naturen. Burgerpapiret er ikke nedbrytpart i naturen, da det er dekket med plast.

 11. Kan papirene FSC-sertifiseres?

  Vi kan tilby FSC-sertifiserte sandwichpapir, men på disse er minimum bestillingsantall 100.000 stk. På burgerpapiret er det dessverre ikke mulig med FSC-sertifisering.

 12. Hva er minimum bestillingsantall?

  Minimum bestillingsantall for sandwichpapirene er 1.000 stk, og for burgerpapirene er minimum bestillingsantallet 30.000 stk for 500x400mm, og 50.000 stk for 400x300mm.

 13. Hva er leveringstiden for sandwichpapiret og for burgerpapiret?

  Leveringstiden på sandwichpapiret er 4 uker, men vi kan levere det raskere til en ekstra omkostning. Burgerpapiret leveres som standard på 9 uker, men vi kan ofte levere det raskere til en ekstra omkostning.

FAQ om popcornbegre 

 1. Hvordan trykker dere på popcornbegrene?

  Vi trykker på popcornbegrene med offsettrykk, og vi trykker på dem med CMYK-farger. Dette betyr at du kan få så mange farger i designet som du vil, uten at det koster noe ekstra.

 2. Kan man få trykk på bunnen av begrene?

  Vi trykker på hele begeret, hvilket vil si at vi også kan trykke på bunnen av begrene.

 3. Tilbyr dere større størrelser enn 3L?

  Ja, vi har muligheten til å lage større størrelser enn 3L– vi kan faktisk lage popcornbegre helt opp til 6L – men på disse er der et minimum bestillingsantall på 10.000 stk.

 4. Hva er forskjellen på automatisk og manuell bunn?

  Forskjellen på automatisk og manuell bunn er at du ikke trenger å brette bunnen selv, hvilket man skal på dem med manuell bunn. Det er på ingen måte vanskelig å brette bunnen på dem, men man sparer litt tid på å velge dem med automatisk bunn.

 5. Har popcornbegrene noen form for coating?

  Popcornbegrene våre har ikke et plastlag inni slik som eksempelvis pappkrusene har – de er kun laget av papir og blekk. Overflaten er glatt, hvilket gjør at papiret føles mer robust, og det får også fargene til å stå tydelig frem.

 6. Hva er holdbarheten på popcornbegrene?

  Holdbarheten er minimum 2 år etter produksjon.

 7. Hva er minimum bestillingsantall?

  Minimum bestillingsantall er 200 stk, uansett hvilken standardstørrelse du velger.

 8. Hva er leveringstiden?

  Leveringstiden for popcornbegrene er 5 uker.

FAQ om våtservietter

 1. Hvordan trykker dere på våtserviettene?

  Våtserviettene blir trykket med Pantone-farger, og man kan velge opptil fire farger i trykket. Våtserviettene blir trykket med flexotrykk.

 2. Kan dere trykke på selve servietten?

  Nei, vi kan dessverre ikke trykke på selve servietten – kun på innpakningen.

 3. Har dere andre størrelser enn 60x100 mm?

  Ja, vi har andre størrelser enn 60x100 mm. Vi kan tilby størrelsene 50x120mm og 60x80mm også. Hvis du ønsker en helt annen størrelse enn dette, må du gjerne ta kontakt med oss.

 4. Hva er størrelsen på selve servietten?

  Størrelsen på servietten er 140x200mm.

 5. Kan dere lage pakker med flere våtservietter i?

  Nei dessverre, vi kan kun lage pakninger med en enkelt våtserviett i.

 6. Hvilke dufter tilbyr dere?

  Vi tilbyr tre standarddufter på våtserviettene våre. Disse er sitron, såpe og alkohol (70%). Vi har muligheten til å tilby andre dufter som for eksempel klementin eller aloe vera, men vi har valgt de tre nevnte duftene som standard på grunn av kunders etterspørsel.

 7. Tilbyr dere desinfiserende våtservietter?

  Våtserviettene våre med alkohol har ikke blitt testet som antibakterielle, men siden de inneholder 70% alkohol er det en stor sjanse for at de vil ha denne funksjonen.

 8. Hva er den mest populære innpakningen å velge til våtserviettene?

  De mest vanlige innpakningene er enten kraft-papir, hvitt papir eller plast (triplex). Den mest populære hos oss er den i hvitt papir.

 9. Hva er minimum bestillingsantall?

  Minimum bestillingsantall på våtserviettene våre er 5.000 stk.

 10. Hva er leveringstiden?

  Standard leveringstid på våtserviettene våre er 7 uker fra godkjent design og betaling.