Generell informasjon om å jobbe med oss

Hvor hører Limepack til?

Kontoret vårt ligger i Danmark, og nærmere sagt holder vi hovedsaklig til på Guldborgvej 25, 2000 Frederiksberg. Du er alltid velkommen til å komme på besøk til en snakk og en kopp kaffe, men du må gjerne avtale dette med oss på forhånd. Vi har også et kontor i Silkeborg, hvor teamet som står for det tekniske arbeidet sitter.

Er moms inkludert i prisene?

Alle prisene på hjemmesiden vår er uten moms, fordi vi som regel selger til andre momsregistrerte bedrifter og organisasjoner. Vi kan selvfølgelig også selge til privatpersoner eller virksomheter som ikke er momsregistrerte, men i slike tilfeller blir moms tillagt i prisen. Det vil si at du bør sende oss organisasjonsnummeret ditt når du legger en bestilling.

Er der noen skjulte kostnader?

Alle prisene våre inkluderer produksjonsomkostninger, avgifter, trykkplater og standard levering. Det er ingen skjulte kostnader. 

Får jeg se det ferdige designet før produksjonen starter?

Vi sender deg en designfil som du skal godkjenne før vi starter produksjonen. På noen produkter har vi mulighet til å lage 3D-modeller til deg. 

Hva er betalingsbetingelsene?

Betaling skjer før produksjonen starter. I visse situasjoner aksepterer vi andre former for betalingsavtaler, og dette kan diskuteres med kontaktpersonen din.

Kan jeg få tilsendt noen vareprøver?

Det kan du absolutt! Vi sender deg med glede en pakke vareprøver - helt gratis. Fyll gjerne ut vareprøveskjemaet, eller ta kontakt med oss, så passer vi på å få dem sendt så raskt som mulig.

Krav til designfiler

Hvis du ønsker vår hjelp til å lage et design til produktene dine, ber vi deg vennligst sende oss filene i vektorformat, eller som en bildefil med minst 300dpi. Dette forsikrer en høy kvalitet på trykket.

Hvilke land tilbyr dere gratis levering til?

Vi leverer gratis til de fleste EU- og EØS-land. Vi leverer gratis til Belgia, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Irland, Italia, Latvia, Litauen, Luxembourg, Nederland, Norge, Polen, Portugal, Slovakia, Slovenia, Spania, Storbritannia, Sverige, Tsjekkia, Ungarn, Tyskland og Østerrike. 

FAQ: Pappkrus

Hvilken trykkmetode blir brukt til pappkrus?

I sortimentet vårt finner du pappkrus som blir trykte på to forskjellige måter: offsettrykk og digitaltrykk. Vi trykker med CMYK-farger, som lar os trykke alle regnbuens farger, og gir deg mulighet til å velge så mange farger du vil uten at det koster deg noe ekstra.

Hva er leveringstiden?

Vi leverer standardkrusene våre med offsettrykk innen fire uker i Norge, men vi tilbyr også ekspresslevering til en ekstra kostnad. Vi har også mulighet til å levere de digitaltrykkede krusene våre på tre uker. Hvis du har en spesifikk deadline vil vi be deg vennligst ta kontakt med din kontaktperson slik at vi kan finne ut av den beste løsningen sammen.

Alkohol og pappkrus?

De fleste pappkrus egner seg ikke spesielt godt til å inneholde sterke, alkoholholdige drikkevarer. Vi opplever sjeldent problemer med alkoholprosent under 5%, men høyere alkoholprosent enn dette kan endre pappkrusets kvalitet ganske mye. Vi kan derimot lage pappkrus som med garanti kan inneholde drikkevarer med en høyere alkoholprosent, så hvis du har bruk for dette må du gjerne ta kontakt med oss.

Tilbyr dere et miljøvennlig valg?

Våre bionedbrytbare pappkrus blir laget med bionedbrytbare og resirkulerbare materialer, og det er det mest miljøvennlige alternativet du finner på markedet. Disse pappkrusene har et vannbasert belegg på innsiden i stedet for det standard plastbelegget du finner i de fleste pappkrus. Dette betyr at de ikke bare er nedbrytbare i naturen, men også at de kan resirkuleres som papir. De bionedbrytbare pappkrusene er markerte med et AAA-merke, hvilket indikerer at de har en super resirkuleringsevne på 95% og at de kan resirkuleres ved alle standard gjenvinningsstasjoner, så sant de blir sortert på korrekt vis.

De bionedbrytbare pappkrusene våre kan også lages med FSC-sertifisertpapir til en ekstra avgift på 300 NOK. FSC-sertifisert papir kommer fra skoger som blir gjenplantet og som generelt sett blir tatt godt vare på.

På standardpappkrusene våre med plastbelegg kan vi bytte ut PE-plasten med et tynt lag PLA-plast i stedet for. Dette belegget blir også laget av plantebaserte materialer, men ved et slikt belegg er krusene ikke resirkulerbare og skal derfor kastes som restavfall. 

Hva er forskjellen mellom enkelt- og dobbeltlagskoppen?

Dobbeltlagskoppen har to lag papp hvilket gjør dem ekstra gode til å bevare varmen i lengre tid, mens enkeltlagsoppen har et enkelt lag papp. Du kan fremdeles helt trygt drikke varme drikker fra begge typene, men vi anbefaler dobbeltlagskoppen til veldig varme drikker siden den isolerer bedre.

Har dere krav til designfilene?

Vennligst send oss designfilene i vektorformat eller som bildefiler med minst 300 dpi. Det er også viktig at det bare blir brukt CMYK-farger og at filen i er en høy oppløsning. Alt dette sikrer et trykk av ypperlig kvalitet på de nye krusene dine!  

Hva er minimum bestillingsantall?

pappkrusene med logo er det et minimum bestillingsantall på 1.000 stk.

Hva er holdbarheten?

Holdbarheten er garantert i minst ett år. Det finnes en risiko for at pappkrusene sprekker litt hvis de blir oppbevart i mye lengre tid enn dette.

FAQ: Isbegre 

Hva er trykkmetoden?

Vi trykker med offsettrykk på begge typer isbegre. Vi bruker CMYK-farger, hvilket lar deg velge så mange farger du ønsker uten at det koster noe ekstra, og uten at det begrenser fargeutvalget ditt.

Finnes det krav til designfilene?

Vennligst send oss designfilene i vektorformat eller som bildefiler med minst 300 dpi. Det er også viktig at det bare blir brukt CMYK-farger og at filen i er en høy oppløsning. Alt dette sikrer et trykk av ypperlig kvalitet på de nye krusene dine! 

Med eller uten lokk?

Isbegrene med lokk kan selvfølgelig også tilbys uten lokk. Disse begrene kommer i to størrelser, nemlig 300 ml og 480 ml. Isbegrene til kuleis kommer derimot i fem størrelser; 100 ml, 150 ml, 200 ml, 300 ml og 400 ml. Det er ofte mulig å få kjøpt plastlokk til disse, men de kan ikke trykkes på, og de passer ikke til alle størrelsene.

Kan lokkene trykkes på?

Ja, vi kan trykke på lokkene til isbegrene med lokk. De kan trykkes på både toppen og på sidene, så du kan designe dem nettopp som du ønsker.

Kan isbegrene fryses?

Isbegrene med matt overflate kan fryses ned, men det anbefales ikke nødvendigvis som en standard, da de ikke kommer med lokk.
Isbegrene med lokk blir ofte brukt til å fryse is eller annet, og det er dem vi kjenner fra for eksempel Ben&Jerry's-is.

Tilbyr dere et miljøvennlig alternativ?

Ja, vi tilbyr bionedbrytbare isbegre hvor plastbelegget har blitt byttet ut med et vannbasert lag, hvilket gjør isbegrene både resirkulerbare og komposterbare. Disse isbegrene er tilgjengelige i de tre størrelsene 115ml, 180ml og 220ml, og har en blank overflate.

Man kan også få de matte isbegrene i en bionedbrytbar utgave.

Den største forskjellen mellom disse begrene er altså størrelsen, overflaten på dem, samt leveringstiden. 

Hva er minimum bestillingsantall?

Minimum bestillingsantall for de standard isbegrene (både med og uten lokk) er 1 000 stk. Minimum bestillingsantall på de bionedbrytbare isbegrene er fra 750 stk - avhengig av hvilken størrelse du ønsker. 

Hva er holdbarheten på dem?

Holdbarheten er minst ett år. Når holdbarhetsperioden er over, er der en litt større sjanse for at isbegrene kan lekke litt.

Hva er leveringstiden?

Vi jobber med to produsenter som tilbyr forskjellige leveringstider på isbegrene.

Standard leveringstid på de matte isbegrene og på isbegre med lokk er 7 uker. Standard leveringstid for de bionedbrytbare isbegrene er 4 uker.

Vi har ofte mulighet til å tilby ekspresslevering på isbegrene, så hvis du har en spesifikk tidsfrist vi bør være oppmerksomme på, ber vi deg vennligst ta dette opp med kontaktpersonen din for å sikre, at vi kan levere innen ønsket tidspunkt. 

FAQ: Plastkrus

Hva er trykkmetoden på disse?

Vi jobber sammen med to forskjellige produsenter når det kommer til plastkrusene våre. Vi trykker enkle plastkrus med en trykkfarge med tampongtrykk, som er en populær trykkmetode til konvekse overflater. På disse kan vi trykke en enkelt farge, og det er svart eller hvit. På de andre plastkrusene trykker vi med offsettrykk, og på disse kan vi trykke opp til seks farger.

Hva er kravene til designfilen?

Kravene på designfilen er at fargene bør være Pantonefarger, og at filen bør være i høy oppløsning.

Tilbyr dere plastkrus laget av resirkulert plast?

Vi kan lage plastkrus med trykk i 100% resirkulert plast, men her er minimum bestillingsantall 100.000 stk. Alle de andre plastkrusene våre består til gjengjeld av 50% resirkulert plast.

Tilbyr dere en miljøvennlig løsning?

Vi kan tilby bionedbrytbare og komposterbare plastkrus, og disse har et minimum bestillingsantall på 25.000 stk. 

Hva er leveringstiden?

Plastkrusene med et ettfarget trykk kan leveres på 5 uker. Plastkrusene med mulighet til flere farger har en leveringstid på 12-20 uker. 

Hva er minimum bestillingsantall?

Plastkrusene med én farge har et minimum bestillingsantall på 1.000 stk. Plastkrusene med opp til seks farger har et minimum bestillingsantall på 5.000 stk, og hvis du har et veldig komplekst design med seks farger er minimum bestillingsantall 10.000 stk.

Hva er holdbarheten på disse?

Holdbarheten er 1.5 år, ettersom at plastikkrusene blir laget av PET-plast.

FAQ: Wrappapir

Hvordan trykker dere sandwichpapiret og burgerpapiret?

Sandwichpapiret og burgerpapiret blir trykket på to forskjellige måter. Sandwichpapiret blir trykket med offsettrykk og fargene kan være både CMYK og Pantone avhengig av hvor mange farger du ønsker i designet ditt. Burgerpapiret blir trykket med flexotrykk, og vi sparer trykkplatene til neste gang. Fargene som blir brukt her er Pantone, men i visse tilfeller kan vi også bruke CMYK-farger.

Kan jeg få trykk på begge sidene av papiret?

Både sandwichpapiret og burgerpapiret kan kun trykkes på den ene siden, fordi den andre siden skal være i kontakt med mat. Men trykket blir reflektert over til den andre siden ettersom papiret er ganske tynt.

Inneholder sandwich- eller burgerpapiret fluorider?

Både sandwich- og burgerpapiret vårt blir produsert uten fluorstoffer. Sandwichpapiret blir laget med fødevaresikkert papir, og burgerpapiret blir laget med et fødevaresikkert plastlag. Vi har også underskrevne dokumenter fra produsentene våre som bekrefter at hverken av de to papirene inneholder fluorstoffer.

Kan sandwich- og burgerpapirene bli laget i andre størrelser?

Sandwichpapiret vårt blir alltid trykket på papir med størrelsen 500x335mm, men vi kan med glede skjære papiret i den størrelsen du ønsker det. Skal du for eksempel bruke dem på serveringsfat eller i esker, kutter vi dem altså gjerne i mindre størrelser, helt gratis.

Vi kan også lage papirer dobbelt så store (500x700mm) til dobbel pris.

Burgerpapirene blir trykket på ruller, og deretter skåret i stykker. Disse stykkene er som standard i størrelsene 400x300 og 500x400 mm, men vi kan også lage disse i større eller mindre størrelser hvis du har bruk for det. Det er bare å ta kontakt med oss!

Kommer papirene i enkle ark?

Ja, både sandwich- og burgerpapiret kommer normalt i ark.

Kan papirene komme i ruller i stedet?

Burgerpapiret kan komme i ruller i stedet, og de kan komme i ruller på 100m, 200m eller 250m hvis du vil ha muligheten til å skjære ut størrelsene du har bruk for underveis. Bredden på papiret kan her endres, men vi lager normalt rullene i 400 mm bredde.

Kan papiret varmebehandles?

Sandwichpapiret vårt kan brukes i sandwichpresser og lignende hvor papiret varmes opp, ettersom det kun inneholder papir. Burgerpapiret kan ikke varmes opp, da det er dekket med et tynt plastlag som kan smelte ved oppvarming.

Kan papiret brukes til å pakke inn ost?

Ja, burgerpapiret vårt kan bli brukt til å pakke inn ost. Vi har flere kunder som velger et spesialtrykket papir som dette, helt uten flourider, til å pakke inn osten de selger. Dette er også et eksempel på situasjoner hvor det gir mening å få papiret levert i ruller fremfor enkle ark.

Hva er holdbarheten på papirene?

Både sandwich- og burgerpapiret har en holdbarhet på minst 1 år. Blekket på papiret aldri løses opp på noen måte, men kvaliteten på papiret kan i noen tilfeller svekkes litt etter et års tid – men det kan fremdeles trygt brukes til å servere mat på, uten problemer.

Er sandwich- og burgerpapiret nedbrytbare?

Sandwichpapiret er ikke dekket med noen form for plast, og er derfor nedbrytbart. Vi anbefaler dog, som med alt annet, at man kaster det i søppelet/sorterer det som avfall fremfor å kaste det i naturen. Burgerpapiret er ikke nedbrytpart i naturen, da det er dekket med plast.

Kan papirene FSC-sertifiseres?

Vi kan tilby FSC-sertifiserte sandwichpapir, men på disse er minimum bestillingsantall 100.000 stk. På burgerpapiret er det dessverre ikke mulig med FSC-sertifisering.

Hva er minimum bestillingsantall?

Minimum bestillingsantall for sandwichpapirene er 1.000 stk, og for burgerpapirene er minimum bestillingsantallet 30.000 stk for 500x400 mm, og 50.000 stk for 400x300 mm.

Hva er leveringstiden for sandwichpapiret og for burgerpapiret?

Leveringstiden på sandwichpapiret er 4 uker, men vi kan levere det raskere til en ekstra omkostning. Burgerpapiret leveres som standard på 9 uker, men vi kan ofte levere det raskere til en ekstra omkostning.

FAQ: Papirsugerør

Hva er trykkmetoden som brukes til papirsugerør?

Papirsugerørene våre trykkes med flexotrykk og kan bli trykket med opptil to Pantonefarger uten at det koster noe ekstra. Vi kan trykke de følgende fargene: svart, hvit, grønn, blå, rød og mørkegul. 

Sugerørene trykkes før de foldes sammen, hvilket betyr at du får trykk over hele sugerøret.  

Er papirsugerørene komposterbare? 

Papirsugerørene våre med flexotrykk blir laget av 100% papir og fødevaresikker lim, hvilket betyr at de kan nedbrytes i naturen. Ettersom det tar minst 6 måneder for sugerørene å bryte helt ned i naturen, anbefaler vi selvfølgelig at du ikke kaster dem i naturen, men at du kaster dem i søppelet. På denne måten brytes de hurtigere og sikrere ned, og muligvis sendes de også til de riktige gjenvinningsstasjonene til resirkulering. 

Hva er holdbarheten på sugerørene?

Papirsugerørene våre blir laget med ganske tjukt papir, og kan derfor være i kontakt med drikke i opptil 2 timer uten at de blir myke. De avgir heller ikke papirsmak som ødelegger kundens opplevelse. 

Hva er leveringstiden?

Papirsugerørene har en leveringstid på  7 uker.

Hva er minimum bestillingsantall?

Papirsugerørene med flexotrykk har et minimum bestillingsantall på 10 000 stk.

FAQ: Suppebegre med lokk

Hvordan trykker dere på suppebegre?

Vi trykker suppebegrene med offsettrykk, og vi bruker CMYK-farger. Dette betyr at vi kan bruke så mange farger i designet som du ønsker deg, uten at det koster en krone ekstra.

Kan dere trykke på lokkene?

Vi kan trykke på lokkene, både på siden og på toppen.

Kan suppebegrene bli brukt til både kald og varm mat?

Suppebegrene kan bli brukt til både varm og kald mat. Lokkene er et supert tillegg til begre som skal brukes til å holde mat varm, især hvis den skal transporteres. Begrene kan faktisk også brukes til å fryse mat eller suppe i, hvilket er et supert alternativ hvis kundene dine ønsker å ta med seg maten for så å varme den opp hjemme.

Hva er holdbarheten?

Holdbarheten på begrene er et år etter produksjon. De kan fremdeles brukes etter et år, men de kan begynne å lekke litt.

Kan suppebegrene bli brukt til drikkevarer/godteri/alkohol?

Suppebegrene har et tynt PE-plastlag inni både begeret og lokket. Dette betyr at de også kan brukes til både drikkevarer og godteri uten at det oppstår noen problemer. De kan også brukes til alkoholholdige drikkevarer/produkter, men hvis alkoholprosenten er høyere enn 5% kan begrenes kvalitet svekkes.

Hva er minimum bestillingsantall?

Minimum bestillingsantall er 1.000 stk for både begrene og for lokkene.

Hva er leveringstid?

Standard leveringstid for suppebegrene er 7 uker etter godkjennelse av betaling og design. 

FAQ: Popcornbegre 

Hvordan trykker dere på popcornbegrene?

Vi trykker på popcornbegrene med offsettrykk, og vi trykker på dem med CMYK-farger. Dette betyr at du kan få så mange farger i designet som du vil, uten at det koster noe ekstra.

Kan man få trykk på bunnen av begrene?

Vi trykker på hele begeret, hvilket vil si at vi også kan trykke på bunnen av begrene.

Tilbyr dere større størrelser enn 3L?

Ja, vi har muligheten til å lage større størrelser enn 3L– vi kan faktisk lage popcornbegre helt opp til 6L – men på disse er der et minimum bestillingsantall på 10.000 stk.

Hva er forskjellen på automatisk og manuell bunn?

Forskjellen på automatisk og manuell bunn er at du ikke trenger å brette bunnen selv, hvilket man skal på dem med manuell bunn. Det er på ingen måte vanskelig å brette bunnen på dem, men man sparer litt tid på å velge dem med automatisk bunn.

Har popcornbegrene noen form for coating?

Popcornbegrene våre har ikke et plastlag inni slik som eksempelvis pappkrusene har – de er kun laget av papir og blekk. Overflaten er glatt, hvilket gjør at papiret føles mer robust, og det får også fargene til å stå tydelig frem.

Hva er holdbarheten på popcornbegrene?

Holdbarheten er minimum 2 år etter produksjon.

Hva er minimum bestillingsantall?

Minimum bestillingsantall er 200 stk, uansett hvilken standardstørrelse du velger.

Hva er leveringstiden?

Leveringstiden for popcornbegrene er 5 uker.

FAQ: Våtservietter

Hvordan trykker dere på våtserviettene?

Våtserviettene blir trykket med Pantone-farger, og man kan velge opptil fire farger i trykket. Våtserviettene blir trykket med flexotrykk.

Kan dere trykke på selve servietten?

Nei, vi kan dessverre ikke trykke på selve servietten – kun på innpakningen.

Har dere andre størrelser enn 60x100 mm?

Ja, vi har andre størrelser enn 60x100 mm. Vi kan tilby størrelsene 50x120 mm og 60x80 mm også. Hvis du ønsker en helt annen størrelse enn dette, må du gjerne ta kontakt med oss.

Hva er størrelsen på selve servietten?

Størrelsen på servietten er 140x200 mm.

Kan dere lage pakker med flere våtservietter i?

Nei dessverre, vi kan kun lage pakninger med en enkelt våtserviett i.

Hvilke dufter tilbyr dere?

Vi tilbyr tre standarddufter på våtserviettene våre. Disse er sitron, såpe og alkohol (70%). Vi har muligheten til å tilby andre dufter som for eksempel klementin eller aloe vera, men vi har valgt de tre nevnte duftene som standard på grunn av kunders etterspørsel.

Tilbyr dere desinfiserende våtservietter?

Våtserviettene våre med alkohol har ikke blitt testet som antibakterielle, men siden de inneholder 70% alkohol er det en stor sjanse for at de vil ha denne funksjonen.

Hva er den mest populære innpakningen å velge til våtserviettene?

De mest vanlige innpakningene er enten kraft-papir, hvitt papir eller plast (triplex). Den mest populære hos oss er den i hvitt papir.

Hva er minimum bestillingsantall?

Minimum bestillingsantall på våtserviettene våre er 5.000 stk.

Hva er leveringstiden?

Standard leveringstid på våtserviettene våre er 7 uker fra godkjent design og betaling.  

FAQ: Burgerbokser

Hvordan trykkes burgerboksene?

Trykkmetoden som blir brukt på burgerboksene er offsettrykk. Vi trykker burgerboksene med CMYK-farger, hvilket lar deg bruke så mange fargen som du bare ønsker, uten at det koster en krone ekstra. Vi kan også trykke innsiden av burgerboksene, men dette koster ekstra. 

Kan burgerboksene resirkuleres?

Burgereskene er fettavvisende og blir produserte uten noen form for plastbelegg, hvilket gjør at de faktisk både er resirkulerbare og komposterbare. Burgerboksene kan også bli laget med et PE-belegg inni for å sikre at de er ekstra fettavvisende mot sauser og lignende, men dette betyr på samme tid at de ikke vil kunne resirkuleres eller komposteres. 

Er det mulig å få burgerboksene i en annen størrelse?

Standardstørrelsen på burgereskene er 117x117x80mm, men vi kan også lage dem i mindre eller større utgaver. Ta gjerne kontakt med oss for å diskutere mulighetene.

Hva er minimum bestillingsantall?

Vi har et minimum bestillingsantall på 5 000 stk på burgereskene.

Hva er leveringstiden?

Burgerboksene våre med trykk har en leveringstid på 14 uker.

FAQ: Papirposer

Hvordan trykkes papirposene? 

Trykkmetoden som blir brukt på papirposene er flexotrykk. Vi trykker dem med opptil 4 Pantonefarger, men vi kan også trykke hvitt eller metalliske farger hvis du ønsker det. Vennligst vær oppmerksom på at prisen avhenger av hvor mange farger du ønsker i designet ditt. 

Kan man få papirposene i andre størrelser? 

Ja, papirposene kan bli produserte i andre størrelser. Standardstørrelsene våre er 8L, 12L, 13L, 15L, 16L og 24L, men vi har som regel mulighet for å skreddersy posen slik at den passer perfekt til ditt formål. Ta vennligst kontakt med oss hvis du har spesifikke ønsker. 

Hvor stor overflate trykker dere på? 

Vi trykker normalt på 30% av posens overflate, både på forsiden og baksiden. Vi kan dessverre ikke trykke i bunnen av posene. 

Ønsker du trykk på en større overflate enn 30%, vennligst ta kontakt med din kontaktperson for et pristilbud.  

Er papirposene komposterbare i naturen? 

Papirposene våre blir primært laget av papir, hvilket betyr at de kan nedbrytes i naturen. Vi anbefaler imidlertid heller at du kaster dem i søppelet til gjenvinning. 

Hva er minimum bestillingsantalll? 

Vi har et minimum bestillingsantall på 3 000 stk på papirposene våre. 

Hva er leveringstiden? 

Papirposene våre har en leveringstid på 13 uker.

FAQ: Hamburgerlommer

Hvordan trykkes hamburgerlommene? 

Burgerlommene våre trykkes med flexotrykk. De trykkes med Pantonefarger, og du kan velge opptil 2 farger i designet. Hvis du ønsker flere enn to farger kan vi ofte også dette, men i slike tilfeller ligger minimum bestillingsantall på rundt 100 000 stk.

Kan hamburgerlommene fås i andre størrelser? 

Burgerlommene våre kommer i standardstørrelsen 165x150mm, men vi kan lage dem i både mindre og større størrelser - alt ettersom hva du har bruk for. Den ene siden vil dog alltid være større enn den andre, for at de skal kunne åpnes lett.  

Hva er trykkoverflaten på burgerlommene? 

Burgerlommene våre burger har en standard trykkoverflate på 30%, men på ordre over 100 000 stk. har vi mulighet for å trykke dem på hele overflaten.  have a standard printing coverage of 30%, but we can also make them with a full printing coverage at minimum order quantities of 100.000 pcs.

Er burgerlommene fettavvisende? 

Burgerlommene er som standard belagt med et tynt PE-lag, hvilket vil si at de er ypperlige til fettete måltider, uten at de går i oppløsning. Hamburgerlommene kan også lages uten dette plastlaget hvis du ønsker det, og hvilket gjør at de vil være både komposterbare og resirkulerbare. 

Hva er minimum bestillingsantall?

Minimum bestillingsantall på hamburgerlommene er 35 000 stk., avhengig av hvor mange farger du ønsker i designet ditt.  

Hva er leveringstiden? 

Leveringstiden på de skreddersydde burgerlommene er 9 uker etter at vi har mottatt godkjent design og betaling. 

Hvordan er holdbarheten? 

Hamburgerloommene har en garantert holdbarhet på 1 år, og kvaliteten blir ikke dårligere over tid.  

FAQ: Nudelbokser

Hvoedan trykker vi nudelboksene våre? 

Nudelboksene våre trykkes med offsettrykk, og siden vi trykker med CMYK-farger kan du velge så mange farger du vil i designet uten at det koster deg noe ekstra. 

Overflaten på nudelboksene er blank, hvilket også gjør at fargene skinner flott og blir tydelige og klare. 

Er nudelboksene fettavvisende? 

Nudelboksene våre kan brukes til både varme og kalde retter, og ettersom de har et PE-belegg på innsiden er det heller ingen fare for at de går i oppløsning - selv ved fettete retter. 

Finnes det et bionedbrytbart alternativ? 

Ja, nudelboksene våre kan bli laget med 295g plastfritt papir, men vær vennligst oppmerksom på at dette vil gi en matt overflate i stedet for en blank overflate. Uten plastbelegg inni er nudelboksene både resirkulerbare og komposterbare, men vi anbefaler selvfølgelig allikevel ikke at du kaster dem i naturen.

Hva er minimum bestillingsantall?

De skreddersydde nudelboksene våre har et minimum bestillingsantall på 1 000 stk.  

Hva er leveringstiden? 

Nudelboksene leveres på 4 uker etter at vi har mottatt en ordre med godkjent design og betaling.

FAQ: Brødposer

Hvordan trykkes brødposene? 

Brødposene trykkes med offsettrykk, og vi bruker Pantonefarger. Du kan velge opptil 4 Pantonefarger, men vær vennligst oppmerksom på at prisen avhenger av hvor mange farger du ønsker i designet ditt.  

Brødposene kan også trykkes med metalliske trykkfarger, men kun på bestillinger over 30 000 stk.  

Kan brødposene trykkes på hele overflaten? 

Ja, vi kan trykke på hele overflaten på brødposene. Hvis du ønsker å få logoen trykket på begge sider, eller hvis du ønsker et gjennomgående mønster trykket over hele posen, så klarer vi dette uten at det koster noe ekstra. 

Er det mulig å få brødposene i andre størrelser? 

Ja, brødposene kan bli laget i spesialstørrelser på bestillinger på over 50 000 stk. Ta vennligst kontakt med oss hvis du har bruk for en spesiell størrelse. 

Er brødposene komposterbare og resirkulerbare? 

Brødposene lages primært av papir, hvilket vil si at de kan brytes ned i naturen. Siden de er plastfri er de egentlig også resirkulerbare, men noen gjenvinningsstasjoner klarer ikke å resirkulere papir som har vært i kontakt med mat.

Hva er minimum bestillingsantall? 

Brødposene våre med logotrykk har et minimum bestillingsantall på 10 000 stk.

Hva er leveringstiden? 

Leveringstiden på brødposene våre er 9 uker.

FAQ: Pommes frites-begere

Hvordan trykkes pommes frites-begrene? 

Vi trykker pommes frites-begrene våre med offsettrykk og bruker CMYK-farger til dette. Det gir deg lov til å velge så mange farger du bare vil i designet, uten at det koster en krone ekstra. 

Pommes frites-begrene kan trykkes på hele overflaten, men hvis du ønsker logo eller lignende trykket på sidene ber vi deg være oppmerksom på at holderene samles med lim i skjøtene, hvilket altså kan bety at du risikerer at logotrykket blir en smule forskjøvet eller lignende.

Er pommes frites-holderne fettavvisende?

Pommes frites-holderene blir som regel laget uten et plastbelegg eller lignende, men er fettavvisende is eg selv. Hvis du imidlertid ønsker å få dem laget med et plastlag kan vi også lage dem på denne måten.  

Er pommes frites-begrene kun tilgjengelige i en størrelse? 

Som regel lager vi pommes frites-holderne våre i størrelsen 10x7cm x 4,95 cm x 8,5 cm, men de kan skreddersys helt til ditt formål, og kan altså lages i både større og mindre utgaver. Ta vennligst kontakt med oss for å snakke om mulighetene som finnes. 

Hva er minimum bestillingsantall? 

Minimum bestillingsantall på pommes frites-begrene er 5 000 stk. 

Hva er leveringstiden? 

Leveringstiden på de skreddersydde pommes frites-begrene er 14 uker.  

FAQ: Kremmerhus til bubble waffles

Hvordan trykkes kremmerhusene?

Kremmerhusene våre trykkes med offsettrykk og CMYK-farger, hvilket betyr at du får et trykk av super kvalitet, og at du kan bruke så mange farger du bare vil.

Hvilken størrelse bør jeg velge? 

Alle de tre størrelsene vi tilbyr passer supert til de forskjellige produktene våre, men vær vennligst oppmerksom på at det finnes en liten forskjell på de forskjellige størrelsene. 

Den lille og store størrelsen har to bretter på toppen, slik at kremmerhuset kan lukkes for å holde maten varm. De har også perforerte linjer, hvilket gir deg lov til å enkelt rive av deler av begeret hvis du ønsker det. 

Det mellomstore kremmerhuset har en hevet “rygg” som støtter maten i den, og passer derfor også supert til churros eller lignende. 

Kan kremmerhusene til bubble waffles resirkuleres? 

Kremmerhusene til bubble waffles blir laget uten plastbelegg, hvilket gjør at de både er resirkulerbare og at de kan nedbrytes i naturen.  

Vi har mulighet for å lage dem med PE-plastbelegg, men dette vil bety at de ikke lengre kan resirkuleres eller komposteres. 

Hva er minimum bestillingsantall? 

Minimum bestillingsantall på kremmerhusene er 5 000 stk. 

Hva er leveringstiden? 

Leveringstiden på disse kremmerhusene er 6 uker. 

FAQ: Salatskåler

Hvilken trykkmetode brukes på salatskålene i papir? 

Trykkmetoden som brukes til begge typene salatskåler vi tilbyr er offsettrykk. Vi trykker skålene med CMYK-farger, hvilket gir deg muligheten til å mixe og matche uendelige mengder farger sammen.  

Hva er forskjellen på de to typene salatskåler? 

Vi samarbeider med to forskjellige produsenter, hvilket er grunnen til at vi har muligheten til å tilby to typer papirskåler. 

Standardskålen vår er tilgjengelig i 3 størrelser: 750 ml, 1100 ml og 1300 ml, mens det andre alternativet kun er tilgjengelig i størrelsen 1300ml. Sistnevnte skål er ikke bare et billigere alternativ, men har også et lavere minimum bestillingsantall og en kortere leveringstid. 

Begge typene kommer med en matt overflate. 

Kan man kjøpe lokk til? 

Vi tilbyr transparente plastlokk til salatskålene i størrelsene 750 ml (150 mm) og 1100+ ml (180 mm). Det største lokket passer til de to største skålene. 

Kan man servere varm mat i skålene? 

Ja, det er ikke et problem å servere varm mat i skålene, men vær gjerne oppmerksom på at plastlokkene ikke tåler varme over 40 °C, da de ved høyere temperaturer kan begynne å smelte.

Kan papirskålene fryses?

Ja, begge salatskålene kan fryses uten problemer. 

Er papirskålene resirkulerbare? 

Begge salatskålene vi tilbyr blir laget med et tynt PE-plastlag på innsiden, hvilket gjør at de ikke lekker. Dette belegget betyr på samme tid dessverre at skålene ikke kan resirkuleres, og at de heller ikke er bionedbrytbare. 

Hva er leveringstiden? 

Standard leveringstid på papirskålene i tre størrelser ligger på 7-10 uker, mens standard leveringstid på 1300 ml-skålen har en leveringstid på bare 5 uker. 

Noen ganger har vi mulighet for å arrangere ekspresslevering av papirskålene våre, så hvis du har en tidsfrist som presser på, så er det bare å ta kontakt med oss, så ser vi hva vi kan gjøre for deg.  

Hva er minimum bestillingsantall? 

Standardpapirskålene våre har et minimum bestillingsantall på 3 600 stk. Papirskålene på 1300ml kan bestilles fra bare 1 080 stk. 

Hva er holdbarheten? 

De skreddersydde papirskålene våre har en holdbarhet på ca. 18 måneder. 

FAQ: Sushibokser

Hvordan trykkes sushiboksene? 

Vi trykker sushiboksene våre med vindu med offsettrykk og CMYK-farger. Dette gir deg et trykk i høy kvalitet, samt muligheten til å slå deg helt løs med antall farger uten å bekymre deg for ekstrakostnader.  

Er sushiboksene resirkulerbare? 

Sushiboksene våre lages med et PE-belegg på innsiden, hvilket gjør at de kan brukes til både varme og kalde retter, og på samme tid gjør det også at boksene ikke lekker. Ettersom de blir laget med det tynne plastbelegget er de ikke bionedbrytbare eller resirkulerbare. Vinduet på boksene lages av PET-plast og kan tilgjengjeld rives fra og resirkuleres. 

Er det mulig å få sushiboksene i andre størrelser? 

Ja, det er mulig. Sushiboksene med vindu kommer i to standardstørrelser:liten (160 x 103 x 45 mm), og stor (241 x 103 x 45 mm). Men vi kan også lage dem i andre størrelser, så du skal være mer enn velkommen til å ta kontakt med oss hvis du har en spesifikk forespørsel. 

Hva er minimum bestillingsantall?

Sushiboksene kan bestilles fra 5 000 stk. 

Hva er leveringstiden? 

Sushiboksene blir levert på 14 uker fra vi mottar bestillingen med godkjent design og betaling. 

FAQ: Servietter

Hvordan trykkes serviettene?

Serviettene våre trykkes med flexotrykk og Pantonefarger. Du kan velge opptil 2 Pantonefarger, men skulle du ønske flere farger enn dette i designet ditt er det også mulig på bestillinger på over  100 000 stk. 

Hva slags papir blir serviettene laget av?  

Papiret blir laget av “jomfru”/nye papirfibre, hvilket er grunnen til at det er helt hvitt. I tillegg er det fritt for klor, og det blir produsert i Skandinavia. 

Kan man få serviettene i andre farger? 

Ja. Standardserviettene våre er hvite, men vi kan lage dem i andre farger. Dette er kun mulig på bestillinger over 500 000 stk. 

Hvor stor trykkoverflate har serviettene? 

Serviettene kan trykkes på maksimalt 30% av overflaten, men på ordre over 108 000 stk. har vi også mulighet for å trykke hele overflaten.  

Kan man få FSC-sertifiserte servietter? 

Ja, vi kan lage serviettene med FSC-sertifisert papir. Dette koster en ekstra avgift på 300 NOK, samt har et høyere minimum bestillingsantall på 50 000 stk. 

Kan jeg få serviettene i andre farger?

Serviettene våre kommer i to standardstørrelser: 330 x 330 mm (“lunsjservietter”), og 400 x 400 mm (“middagsservietter”). På bestillinger over 100 000 stk kan vi også lage dem i størrelsen 250 x 250 mm. 

Hva er leveringstiden? 

Leveringstiden på serviettene med logotrykk er 10 uker. 

Hva er minimum bestillingsantall? 

Serviettene har et minimum bestillingsantall på 25 000 stk.