Se video

Hvordan du bestiller

Imponer kundene dine med sandwichpapir med trykk

Leter du etter wrappapir med logotrykk til gode priser? Da har du funnet frem til den riktige siden. I vårt utvalg finner du sandwichpapir,... Les mer

Foretrukket av

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...pir og hamburgerlommer som er perfekte til innpakning av smørbrød, burgere, panini og så mye mer! Vi har et team av dedikerte designeksperter som gjerne vil hjelpe deg med ditt neste kreative prosjekt - helt gratis. Du kan også håndtere designet selv ved å laste ned sjablongene/malene på produktet du velger.

Bestill ditt wrappapiret ditt med trykk online fra bare 1 000 stk. i dag! Emballasjeekspertene våre står alltid til tjeneste hvis du har spørsmål, spesielle ønsker eller behov for vareprøver.

105% prisgaranti

Hos Limepack prioriterer vi å kunne tilby gode priser. Dette er grunnen til at vi ikke produserer emballasjen selv, men samarbeider med et nettverk av produsenter for å finne den beste prisen for deg! Vi garanterer til og med at vi har den beste prisen på markedet. Hvis du tilfeldigvis finner en bedre pris et annet sted, vil vi ikke bare matche prisen 100%, men også gi deg ytterligere 5% rabatt.

Innpakningspapir etter din smak

Det personaliserte fett-beskyttede papiret vårt kan tilpasses 100% ettersom vi kan trykke hele overflaten på den ene siden og klippe papiret til ønsket størrelse. Trykket på den ene siden vil imidlertid reflekteres på den andre siden da papiret er litt gjennomsiktig. Så uansett om du serverer en burger eller sandwich, vil papiret se bra ut og presentere forretningen din perfekt når kundene dine koser seg med maten du har laget. 

CMYK eller Pantone

Vi bruker Pantone-farger til å trykke burgerpapir og hamburgerlommer, mens vi kan trykke sandwichpapir med logo med både CMYK- og Pantone-farger. Hvis du ønsker et veldig fargesprakende design, og ønsker flere farger på papiret ditt, så er CMYK-farger det beste valget for deg. Det er fordi vi kan trykke så mange farger i designet du ønsker med CMYK-farger uten ekstra kostnad. Hvis du derimot er ute etter en veldig spesifikk farge i designet ditt, bør du imidlertid velge Pantone-farger.

Vi trykker sandwichpapiret vårt med Pantone-farger som er belagte (coated), noe som betyr at trykket vil se blankt ut. Burgerpapiret og hamburgerlommerne trykkes med Pantone-farger som ikke er belagt (uncoated), noe som gir litt mer dempede farger og en matt finish på trykket.

Offset-trykk

Trykkmetoden vår heter offsettrykk, noe som sikrer en høy trykkvalitetet, og som også sikrer at ark nummer 1 og 100.000 er helt like. Den primære kostnaden ved å bruke offsettrykk er trykkplaten, og det er også grunnen til at prisene faller eksponentielt jo flere stykker du kjøper.

Hvordan kan jeg bestemme størrelsen?

Vi tilbyr et stort utvalg av tilpasningsmuligheter for størrelser generelt, og vi kan helt sikkert finne den størrelsen som passer til ditt formål.

Produsenten vår, som kan lage sandwichpapir med en logo fra 1 000 stykker, vil alltid trykke et papir i størrelsen 500x335mm. Hvis du vil ha en størrelse som er halvparten av dette, kan vi skjære papiret i to og stykkprisen blir derfor halvert per ark. Vi bruker med andre ord alltid 500x335mm og så vi kutter sandwichpapiret i størrelsene du ønsker. Så du kan enkelt justere den til en mellomstor og liten størrelse. Vi skjærer til akkurat de størrelsene du har bruk for - helt gratis!

Når det gjelder produsenten vår som starter produksjonen fra 30 000 stk. blir designet ditt trykt på en stor papirrull og deretter kuttet til ønsket størrelse. Vi trykker det gjentatte mønsteret ditt på hele papiret, men hvis du ønsker at kunstverket eller designet ditt skal ha en bestemt plassering på papiret, må vi sette det opp for registrert trykk, noe som koster ekstra. Vær også oppmerksom på at jo mindre størrelser du ønsker, desto høyere blir minimumsantallet. 

For hamburgerlommerne er standardstørrelsen 16,5x15 cm. Den ene siden av posen er alltid 1,5 cm lengre for å gjøre det enkelt å skille de to sidene fra hverandre. Vår produsent kan imidlertid lage hamburgerlommerne i mindre eller større størrelser for å matche dine spesifikke mål. Hvis du har spesifikke størrelsesønsker, er du velkommen til å ta kontakt med oss!

Perfekt til all slags mat

Det beste med vårt fettavvisende innpakningspapir med logo er at det kan brukes til all slags mat. Det brukes hovedsakelig til burgere, smørbrød, pommes frites og paninis. Siden papiret er godkjent til å være i kontakt med mat, er bruksmulighetene nesten uendelige. Vi har også kunder som bruker det til å pakke kjøtt i hos slakteren. Du kjenner kanskje også underlagspapiret som ofte blir lagt under en pizza når det serveres, noe som også er et alternativ. Bare fantasien setter grensene for hva du kan pakke inn i dette papiret. Ettersom sandwichpapiret ikke er plastbelagt, kan det også brukes på paninigrillen, i fryseren og i stekeovnen (bare ikke i for lang tid!), noe som gjør det perfekt til for eksempel å varme en panini eller toast.

Plastbelagt eller ikke?

Produsentene vi jobber med tilbyr også forskjellige løsninger for belegget. Produsenten som kan lage sandwichpapir med logo fra 1000 stk. lager det kun uten belegg. Den andre produsenten, fra 30 000 stykker, kan lage både med og uten belegg. Burgerlommene kan bare produseres med PE-belegg.

Hva innebærer det at innpakningspapiret med trykk er belagt? Hvis papiret er belagt, er det belagt med et tynt lag PE-plast, som forhindrer at papiret blir gjennomvått hvis du serverer saftige burgere eller lignende i det. Hvis papiret ikke er belagt, vil det ganske enkelt være vanlig papir. Det er litt tykkere og mer holdbart og sammenleggbart enn det som er kjent fra vanlig printerpapir.

Hva med leveransen?

For å kunne tilby bedre priser og raskere levering av sandwichpapiret vårt, jobber vi med ulike produsenter. Vi har en produsent som kan produsere sandwichpapir fra 1000 stykker og som kan levere på bare 4 uker - og ofte raskere enn dette. Vi samarbeider også med en annen produsent, som er en del billigere. De har imidlertid et minimumsopplag på 30 000 stykker og en leveringstid på 9 uker. Noen ganger kan vi avtale raskere levering med dem, men vi må avtale dette på forhånd.

Er innpakningspapiret nedbrytbart eller resirkulerbart?

Det er faktisk også belegget på innpakningspapiret med logo som avgjør om det er nedbrytbart. Hvis papiret er laget uten belegg, er det fullt nedbrytbart i naturen. Vi har ikke noe estimat på hvor lang tid det vil ta før det brytes ned. Siden det ikke er belagt med plast, kan det i teorien også resirkuleres sammen med andre papirprodukter. De fleste papirprodukter som har vært i kontakt med mat, blir imidlertid ikke resirkulert fordi det kan skade resirkuleringen av andre papirprodukter som ikke har vært i kontakt med mat.

Sandwichpapiret med PE-belegg kan ikke brytes ned i naturen eller på søppelfyllinger, og skal i stedet kastes i en søppelkasse sammen med plastmaterialer (sjekk lokale regler der du er). Belagt innpakningspapir brennes vanligvis som biobrensel for å produsere energi til elektrisitet.

Produksjon i Europa

Produsentene vi samarbeider med er basert i Europa, for å sikre både lave minimumsantall og raskere levering. CO2-utslippet tilknyttet transport er også lavere enn hvis du for eksempel skulle få sandwichpapiret ditt fra Asia. 

Men det beste med å bruke papirprodukter som er produsert i Europa er at de fleste av dem kommer fra skoger hvor dyrelivet er beskyttet, og hvor det plantes flere trær enn det hugges ned. Dette er mulig takket være FSC (Forest Stewardship Council), en ideell organisasjon som sikrer ansvarlig skogforvaltning. I tillegg er arbeiderne fagorganisert, noe som sikrer gode arbeidsforhold. Ved bestillinger på 50 000 stk. kan vi få sandwichpapiret FSC®-sertifisert for deg. Velg europeisk produsert matpapir for deg og for kundene dine!

Godkjent som matvare-materiale

Alle wrappapirene våre med logotrykk er laget i samsvar med europeisk matlov, så det kan brukes i kontakt med mat. Blekket som brukes til trykk er også godkjent til å bruke til emballage som brukes til mat.

Hvis du har spørsmål eller lurer på noe spesifikt om sandwichpapiret vårt med logo, er det bare å ta kontakt med oss på mail@limepack.no eller på +47 477 25 302. Vi ser frem til å jobbe med deg!

Limepack | Få tilsendt vareprøver

Vil du prøve produktene våre?

Få tilsendt vareprøver
Limepack | Få et tilbud

Trenger du noe spesielt?

Få et tilbud
Testimonials
4,9
136 anmeldelser