Se video

Hvordan du bestiller

Wrappapir med logotrykk

Leter du etter wrappapir med logotrykk til gode priser? Da har du funnet frem til den riktige siden. Vi tilbyr et stort utvalg av innpakningspapir som kan brukes til burgere,... Les mer

Foretrukket av

Delivery HeroWeberFeedMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

..., pølser og mye annen mat. Vi har et team av dedikerte designeksperter som gjerne vil hjelpe deg med ditt neste kreative prosjekt. Hvis du vil lage designet selv, kan du laste ned malene våre til produktet du ønsker.

Hos Limepack prioriterer vi å kunne tilby gode priser. Dette er grunnen til at vi ikke produserer emballasjen selv, men samarbeider med et nettverk av produsenter for å finne den beste prisen for deg! Vi garanterer til og med at vi har den beste prisen på markedet, og hvis du skulle finne noen som har bedre priser enn oss, tilbyr vi en 105% prisgaranti.

Du kan bestille sandwichpapiret ditt på nettet hos Limepack, og våre emballasjeeksperter står til din disposisjon hvis du har spørsmål eller hvis du ønsker vareprøver.

Innpakningspapir etter din smak

Det personaliserte fett-beskyttede papiret vårt kan tilpasses 100% ettersom vi kan trykke hele overflaten på den ene siden. Trykket på den ene siden vil imidlertid reflekteres på den andre siden da papiret er litt gjennomsiktig. Så uansett om du serverer en burger eller sandwich, vil papiret se bra ut og presentere forretningen din perfekt når kundene dine koser seg med maten du har laget. 

CMYK eller Pantone

Vi kan trykke sandwichpapir med logo med både CMYK- og Pantone-farger. Hvis du er ute etter en veldig spesifikk farge i designet ditt, bør du velge Pantone-farger. Hvis du derimot ønsker et veldig fargesprakende design, og ønsker flere farger på papiret ditt, så er CMYK-farger det beste valget for deg. Det er fordi vi kan trykke så mange farger i designet du ønsker med CMYK-farger uten ekstra kostnad. Som standard bruker begge produsentene våre Pantone-farger i utskriftsprosessen, så det vil koste litt ekstra å bytte til CMYK-farge.

Offsettrykk

Trykkmetoden vår heter offsettrykk, noe som sikrer en høy trykkvalitetet, og som også sikrer at ark nummer 1 og 100.000 er helt like. Den primære kostnaden ved å bruke offsettrykk er trykkplaten, og det er også grunnen til at prisene faller eksponentielt jo flere stykker du kjøper.

Hva med leveransen?

For å kunne tilby bedre priser og raskere levering av sandwichpapiret vårt, jobber vi med to produsenter. Vi har en produsent som kan produsere sandwichpapir fra 1000 stykker og som kan levere på bare 4 uker - og ofte raskere enn dette. Vi samarbeider også med en annen produsent, som er en del billigere. De har imidlertid et minimumsopplag på 30 000 stykker og en leveringstid på 9 uker. Noen ganger kan vi avtale raskere levering med dem, men vi må avtale dette på forhånd.

Hvordan kan jeg bestemme størrelsen?

Hvordan størrelser bestemmes avhenger av hvilken produsent vi bruker. Vi har generelt mye frihet når det gjelder å definere størrelsen som passer til maten din og hva du vil servere.

Vår produsent, som kan lage sandwichpapir med en logo fra 1000 stykker, vil alltid trykke et papir i størrelsen 500x335mm. Hvis du vil ha en størrelse som er halvparten av dette, kan vi kutte papiret i to og enhetsprisen blir derfor halvert. Vi bruker med andre ord alltid 500x335mm og så vi kutter sandwichpapiret i størrelsene du ønsker. Så du kan enkelt justere den til en mellomstor og liten størrelse uten å betale ekstra for det.

Produsent fra 30 000 stk. endrer størrelsen på papiret til det du leter etter. Derfor er det ingenting å spare ved å velge forskjellige størrelser. Siden det ikke er maksimal størrelse i papiret, betyr dette også at vi kan tilby enda større biter av innpakningspapir med logo.

Perfekt til all slags mat

Det beste med vårt fettavvisende innpakningspapir med logo er at det kan brukes til all slags mat. Det brukes hovedsakelig til burgere, smørbrød, pommes frites og paninis. Siden innpakningspapiret er godkjent til å være i kontakt med mat, er anvendelsesmulighetene nesten uendelige. Vi har også kunder som bruker det til å pakke kjøtt i hos slakteren. Du kjenner kanskje også underlagspapiret som ofte blir lagt under en pizza når det serveres, noe som også er et alternativ. Bare fantasien setter grensene for hva du kan pakke inn i dette papiret. Ettersom sandwichpapiret ikke er plastbelagt, kan det også brukes på grillen, i fryseren og stekeovnen, noe som gjør det perfekt til for eksempel å varme en panini.

Plastbelagt eller ikke?

Produsentene vi jobber med tilbyr også forskjellige løsninger for belegget. Produsenten som kan lage sandwichpapir med logo fra 1000 stk. lager det kun uten belegg. Den andre produsenten, fra 30 000 stykker, kan lage både med og uten belegg.

Hva innebærer det at innpakningspapiret med trykk er belagt? Hvis papiret er belagt, er det belagt med et tynt lag PE-plast, som forhindrer at papiret blir gjennomvått hvis du serverer saftige burgere eller lignende i det. Hvis papiret ikke er belagt, vil det ganske enkelt være vanlig papir. Det er litt tykkere og mer holdbart og sammenleggbart enn det som er kjent fra vanlig printerpapir.

Produksjon i Europa

Begge produsentene våre er basert i Europa for å sikre både lave minimumsantall og raskere levering. Vi samarbeider tett med produsentene våre for å få fart på leveringsalternativene. Men det beste med å bruke papirprodukter som er produsert i Europa, er at produktene kommer fra skoger hvor det plantes flere trær enn det felles. CO2-utslippet tilknyttet transport er også lavere enn hvis du for eksempel skulle få sandwichpapiret ditt fra Asia. Velg europeisk produsert innpakningspapir for deg og dine kunder.

Godkjent som matvare-materiale

Alle wrappapirene våre med logotrykk er laget i samsvar med europeisk matlov, så det kan brukes i kontakt med mat. Blekket som brukes til trykk er også godkjent til å bruke til emballage som brukes til mat.

Hvis du har spørsmål eller lurer på noe spesifikt om sandwichpapiret vårt med logo, er det bare å ta kontakt med oss på mail@limepack.no eller på +47 477 25 302 - Vi ser frem til å jobbe med deg!

Limepack | Få tilsendt vareprøver

Vil du prøve produktene våre?

Få tilsendt vareprøver
Limepack | Få et tilbud

Trenger du noe spesielt?

Få et tilbud
Testimonials
4,9
102 anmeldelser