Se video

Hvordan du bestiller

Uunnværlig emballasje for pizzeriaer: Løft merkevaren din med tilpassede produkter

I den svært konkurranseutsatte matservicebransjen kan valget av emballasje ha stor betydning for merkevarens suksess, spesielt... Les mer

Foretrukket av

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...elt i pizzabransjen. Siden alle elsker pizza, er det viktig at merkevaren din skiller seg ut. Betrakt pizzeriaemballasjen din som en subtil, men kraftfull representant for varemerket.

Den forbedrer det estetiske uttrykket, løfter matopplevelsen og sørger for at pizzaen🍕 holder seg fersk og appetittvekkende.

Viktige emballasjeartikler til pizzeriaer 

En rekke produkter skiller seg ut i pizzeriaemballasjeverdenen på grunn av deres særegne evne til å løfte en merkevare og berike kundeopplevelsen.

Hvert av disse kvalitetsproduktene bidrar til å presentere maten din på en optimal måte og markedsføre varemerket ditt på en effektiv måte.

Pizzabokser med eget trykk for å synliggjøre varemerket ditt

Pizzakartonger med eget trykk gjør mer enn bare å oppbevare de velsmakende pizzaene dine. De fungerer også som en scene for merkevaren din og gjør den mer synlig for kundene.

Ved å dekorere eskene med pizzarestaurantens logo og andre merkevareelementer blir de til et effektivt markedsføringsverktøy.

En pizzaeske er mer enn bare en oppbevaringsboks for pizzaen - den er et løfte om kvalitet. Den fungerer som et skjold som beskytter pizzaen og sørger for at kundene får en pizza som er like fersk og velsmakende som da den ble bakt.

Disse boksene finnes i ulike størrelser og fasonger, slik at du kan velge riktig boks ut fra størrelsen på pizzaene dine.

Denne allsidigheten i størrelse er avgjørende, siden den gir perfekt plass til alle pizzastørrelser, fra personlige pan-pizzaer til store familiepizzaer. Det sikrer også at pizzaen sitter godt i esken, slik at den ikke forskyver seg eller glir under transport.

En tilpasset pizzaeske er ikke bare en emballasje, men et effektivt verktøy som bidrar til merkevarekjennskap, kundetilfredshet og til syvende og sist pizzeriaens suksess.

Allsidige brødposer: Perfekt til pommes frites og annet tilbehør

Brødposer brukes av pizzeriaer til en rekke produkter, inkludert tilbehør som pommes frites, mozzarellapinner og kyllingvinger.

De finnes i en rekke ulike størrelser, så uansett om det dreier seg om små, mellomstore eller store porsjoner, har de plass til alt, noe som gir kunden en bedre matopplevelse. Disse flerbruksposene sørger for at matvarene holder seg ferske og sprø.

Ved å tilpasse brødposene med pizzeriaens logo eller design kan du gjøre et varig inntrykk på kundene dine. Disse vanlige brødposene kan forvandles til effektive markedsføringsverktøy for pizzeriaer.

Ved å inkorporere unike logoer og fargeskjemaer kan posene ikke bare holde maten fersk, men også fungere som en subtil, men effektiv reklame for pizzeriaens varemerke.

Ideell til takeaway: Burgerlommer med eget trykk

Burgerlommer med trykk er et utmerket supplement til pizzeriaens emballasjesortiment, ikke minst fordi de er så praktiske. De er åpne på to sider, noe som gjør det svært enkelt for kundene å få tilgang til måltidet mens de er på farten.

Uansett om det dreier seg om en saftig burger, en velsmakende pitabrød eller en annen takeaway-godbit, er disse posene en praktisk løsning.

Posene kan trykkes med din logo, ditt slagord eller et hvilket som helst annet design.

Det betyr at kundene dine ikke bare bærer med seg mat når de går ut med takeaway-måltidene sine, de bærer også med seg merkevaren din. Når de beveger seg rundt, vil det unike og iøynefallende designet fange oppmerksomheten til forbipasserende, og dermed øke merkevarens synlighet.

Takeaway-papirposer med varemerke: Et viktig verktøy for merkevaresynlighet og emballasjeeffektivitet

Takeaway-papirposer med merkevare er mer enn bare en emballasjeløsning - de er en viktig del av måltidsopplevelsen. De fungerer som en mobil reklametavle for varemerket ditt og gjør det synlig for alle som ser dem.

Med logoen din godt synlig blir posene som en vandrende reklame som bærer varemerket ditt vidt og bredt.

En av de store fordelene med disse posene er deres allsidighet. Enten det dreier seg om pizza, hamburgere eller salat, har disse posene plass til alle typer måltider.

De er designet for å sikre at maten holder seg fersk og appetittvekkende, noe som gir kunden en bedre matopplevelse.

Mulighetene for å tilpasse disse posene er nærmest uendelige. Du kan velge mellom kraftpapir eller hvitt papir og få trykt én eller to farger på forsiden og/eller baksiden. Denne fleksibiliteten gir deg mulighet til å designe en pose som representerer merkevaren din på en perfekt måte og gir gjenklang hos kundene dine.

Du kan velge et minimalistisk design med bare logoen din, eller du kan være kreativ med mønstre, illustrasjoner og fengende slagord.

Forsterk kundenes matopplevelse med servietter med eget design

Personlige servietter er ikke bare et enkelt tillegg til pizzeriaen din, de er en måte å løfte matopplevelsen på.

De er praktiske, de tilfører et sofistikert og eksklusivt preg til serveringsstedet ditt, og med logoen eller designelementene til varemerket ditt trykt på dem er de en diskret, men effektiv måte å markedsføre varemerket ditt på.

Med sin høye absorberingsevne er de perfekte til å ta hånd om det uunngåelige småsølet og til å rydde opp etter en deilig pizzafest.

Denne absorberende egenskapen gjør dem til en viktig del av matopplevelsen, slik at kundene dine kan nyte måltidet uten å bekymre seg for sølete hender. Kundene vil garantert sette pris på den praktiske muligheten til å rengjøre hendene.

Omfavner miljøvennlighet

I tillegg til at serviettene er praktiske, er de også et miljøvennlig valg. De er laget av jomfruelige fibre, noe som er et ansvarlig valg for miljøet.

Det betyr at de er produsert uten bruk av skadelige kjemikalier eller prosesser, noe som gjør dem tryggere for både kundene og planeten.

Kundene dine vil garantert sette pris på den doble fordelen av renhet og bærekraft som disse serviettene gir, noe som vil gi dem en bedre matopplevelse og en bedre oppfatning av merkevarens miljøansvar.

Flott presentasjon: Fettbestandig papir med eget trykk

Smørepapir med eget trykk er en annen viktig emballasjeløsning for pizzeriaer. Det kan brukes på mange måter, for eksempel til å presentere enkelte pizzastykker eller hele pizzaer, til å legge i pizzaesker, eller til og med som underlag til deilige sprø pommes frites.

Det er også perfekt til å pakke inn annen takeaway-mat, for eksempel pitabrød, slik at de når frem til kunden i best mulig stand.

Smørbart papir kan trykkes med pizzeriaens logo, merkevarefarger og andre designelementer, noe som gjør det til et effektivt verktøy for å synliggjøre merkevaren.

Enten du velger et minimalistisk design eller et dristig og kreativt uttrykk, kan dette papiret skreddersys for å representere varemerket ditt på en perfekt måte og gi gjenklang hos kundene.

Forbedring av matkvaliteten med fettbestandig emballasje

I tillegg er fettbestandig papir med eget trykk, som navnet antyder, fettbestandig. Det betyr at det forhindrer at oljer og fett smitter over på emballasjen, noe som sikrer renhet og opprettholder matvarens utseende. Denne egenskapen gjør matopplevelsen enda bedre for kundene dine.

Hvis du ønsker enda mer fettbestandighet, kan du velge PE-belagt matpapir. Denne papirtypen er belagt med et tynt lag polyetylen (PE), noe som gjør papiret enda mer motstandsdyktig mot fett og fuktighet, og gjør det til et utmerket valg for emballering av fetere matvarer.

Dette sikrer at maten holder seg fersk og appetittvekkende, samtidig som emballasjen forblir ren og pen.

Og det beste av alt? Både fettbestandig og PE-belagt matpapir kan trykkes i alle farger, slik at du kan matche merkevarens fargevalg perfekt og skape en helhetlig og visuelt tiltalende emballasjeløsning.

Hvordan velge den perfekte tilpassede pizzaesken til pizzeriaen din?

Å velge riktig emballasje til pizzeriaen din er en kunst, og stjernen i showet er utvilsomt de tilpassede pizzaeskene. Disse pizzakartongene er ikke bare beholdere; de er ansiktet utad for varemerket ditt, det første kundene dine ser og vokterne av de deilige pizzaene dine.

Det er flere faktorer som spiller inn når du skal velge riktig pizzakartong til pizzeriaen din:

  • Størrelsen er viktig: pizzaeskene bør ha god plass til pizzaene uten at de berører sidene. Dette sikrer at pizzaen ikke sklir rundt under transport, slik at pålegget holdes på plass.
  • Markedsføring av merkevaren: Tilpassede pizzaesker er en utmerket mulighet til å markedsføre varemerket ditt. De kan trykkes med logo, kontaktinformasjon og til og med kampanjetilbud. Jo mer attraktive og særpregede pizzaeskene dine er, desto mer skiller de seg ut i mengden.
  • Bærekraft: I dagens miljøbevisste verden kan det å velge pizzaesker laget av resirkulerbare eller biologisk nedbrytbare materialer være et viktig salgsargument. Kunder setter pris på bedrifter som bryr seg om miljøet.
  • Kostnadseffektivitet: Selv om pizzaeskene dine skal være av høy kvalitet og visuelt tiltalende, må de også være kostnadseffektive. Det er viktig å finne en balanse mellom kvalitet og pris.
  • Funksjonalitet: pizzaeskene må være enkle å åpne og lukke, og de må være robuste nok til å kunne stables uten å falle sammen. De bør også være fett- og fuktbestandige for å holde pizzaen i optimal stand.

Valget av riktige pizzaesker til pizzeriaen din er en viktig beslutning som kan ha stor betydning for merkevarens image og kundetilfredsheten. Ved å ta hensyn til disse faktorene kan du velge de beste pizzakartongene som representerer merkevaren din på en perfekt måte og leverer pizzaene dine trygt og velsmakende til kundene dine.

Oppsummering

Valget av emballasje til pizzeriaen din kan altså ha stor betydning for merkevarens synlighet, kundeopplevelsen og kvaliteten på produktene dine.

Men merkevarebygging stopper ikke ved pizzaeskene. Brødposer, burgerposer, papirposer til takeaway, personlige servietter eller bakepapir - hvert emballasjealternativ har sine unike fordeler. Hver eneste emballasje er en mulighet til å vise frem merkevarens verdier og personlighet.

Ved å velge emballasje som gjenspeiler merkevarens verdier og forbedrer kundeopplevelsen, kan du skape et varig inntrykk som skiller pizzeriaen din fra konkurrentene. Husk at hver eneste interaksjon en kunde har med varemerket ditt, inkludert emballasjen, er med på å forme kundens oppfatning av virksomheten. Sørg for at det teller!

Ofte stilte spørsmål

Hvilken rolle spiller emballasje med trykk i en pizzeria?

Tilpasset emballasje tjener ikke bare det praktiske formålet å levere maten på en trygg og tiltalende måte, men fungerer også som et effektivt markedsføringsverktøy. Emballasjen kan utformes slik at den gjenspeiler pizzeriaens varemerke, noe som gjør den mer synlig og gjenkjennelig.

Det er som en mobil reklametavle som bærer varemerkets budskap overalt. I bunn og grunn er spesialtilpasset emballasje en viktig del av pizzeriaens overordnede forretningsstrategi.

Er pizzaesker resirkulerbare?

Pizzaesker er ofte ikke resirkulerbare på grunn av fett og matrester som kan forurense resirkuleringsprosessen. Dette skyldes at oljene fra pizzaen kan forringe kvaliteten på pappen og gjøre den uegnet for resirkulering.

En fet pizzakartong kan faktisk forurense andre resirkulerbare materialer i beholderen og gjøre dem ubrukelige.

Hvis toppen av pizzakartongen har hatt minimal kontakt med pizzaen og er relativt fri for olje og matrester, kan det imidlertid være mulig å resirkulere denne delen. Til tross for dette anbefales det generelt å kaste brukte pizzaesker i søpla for å unngå potensiell forurensning av resirkuleringen.

Limepack | Få tilsendt vareprøver

Vil du prøve produktene våre?

Få tilsendt vareprøver
Limepack | Få et tilbud

Trenger du noe spesielt?

Få et tilbud
Testimonials
4,9
136 anmeldelser