Få ditt skreddersydde tilbud i dag!

Fyll ut skjemaet så tar Limepack-teamet vårt kontakt med deg så snart som mulig!

Alt du trenger!

  • Har dere ikke en egen designer? Ikke noe problem. Vi hjelper deg gjerne med å designe produktet ditt, helt gratis.
  • Vi ønsker å alltid kunne tilby de billigste prisene på produktene våre. Hvis du mot formodning skulle finne en annen leverandør som er billigere enn oss trenger du ikke å bekymre deg. Vi har en prisgaranti og til og med en 5% prisreduksjon. Vi matcher alle sammenlignbare tilbud på trykte produkter, der alle kostnader er inkludert - som leveringskostnader, skatter og andre avgifter. Vi har ingen skjulte avgifter, prisen som vises på nettsiden vår inkluderer alle kostnader.
  • Vi ønsker å alltid kunne tilby de billigste prisene på produktene våre. Hvis du mot formodning skulle finne en annen leverandør som er billigere enn oss trenger du ikke å bekymre deg. Vi har en prisgaranti og til og med en 5% prisreduksjon. Vi matcher alle sammenlignbare tilbud på trykte produkter, der alle kostnader er inkludert - som leveringskostnader, skatter og andre avgifter.
  • Alle produktene våre leveres gratis i hele Norge, med unntak av øyer uten tilgang med bro. Dersom du ønsker å få levert varene til en øy uten tilgang med bro, vennligst kontakt oss for å motta et tilbud på leveransen. Flesteparten av produktene våre kan også leveres ved hjelp av et ekspressalternativ, dersom du har det travelt.
  • Hos Limepack jobber vi kun med europeiske produsenter. Dette sikrer deg lave priser, rask levering og lavere CO2-utslipp tilknyttet transport.

Foretrukket av

Delivery Hero Weber Absolut Vodka
Planet Doughnut Brillo Pizza Original Coffee
Jameson Whiskey First Hotels Taiyaki Ice Cream