Se video

Hvordan du bestiller

Øk merkevarekjennskapen med sushibokser med trykk

Er du på utkikk etter en måte å få takeaway-emballasjen din til å skille seg ut? Da trenger du ikke lete lenger. Med våre spesialtilpassede sushibokser kan du... Les mer

Foretrukket av

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

... kan du sette et unikt preg på presentasjonen din og gjøre hvert måltid til en minneverdig opplevelse for kundene dine. Enten du trenger små, mellomstore eller store sushibokser, har vi et stort utvalg av størrelser og stiler å velge mellom! Du kan til og med få tilpassede sushibokser med vindu, slik at du kan vise frem de deilige california- eller makirullene dine med stil, selv når de ligger i innpakningen sin

Våre dyktige designere står klare til å hjelpe deg med utformingen av sushiboksene dine - helt gratis. Så hva venter du på? Bestill dine tilpassede sushibokser i dag, og få dem levert på døren i løpet av bare 4 uker!

Bestill dine helt egne sushibokser fra bare 100 stk.

Du trenger ikke å binde deg til større mengder enn du trenger. Hos Limepack gjør vi det enkelt å bestille akkurat det antallet du trenger. Våre tilpassede sushibokser har et minimumskvantum på bare 100 stk, og uansett om du driver en liten sushirestaurant eller trenger tilpassede sushibokser til et arrangement, kan du bestille akkurat så mange du trenger.

Med eller uten vindu? Velg din ideelle størrelse og stil

I vårt utvalg finner du både sushibokser med og uten vinduer. Våre sushibokser finnes i ulike størrelser og stiler, og hver og en av dem har unike muligheter for personlig tilpasning.

Løft sushipresentasjonen din med våre sushibokser med vindu! Med sushibokser med vindu kan du presentere sushikreasjonene dine på en unik måte, samtidig som du gir folk en sniktitt på de appetittvekkende delikatessene på innsiden. 

Våre sushibokser med vindu er tilgjengelige i to størrelser:

  • Liten: 160 x 103 x 45 mm (LxBxH)

  • Stor: 241 x 103 x 45 mm (LxBxH)

Disse to størrelsene er perfekte for restauranter som selger både mindre og større sushi-alternativer. Du kan servere sushirullene alene eller med tilbehør som ingefær og tangsalat, og en god klatt wasabi.

Som standard produseres disse sushiboksene med hvitt papir på utsiden og kraftpapir på innsiden. Du kan imidlertid også få sushibokser av helt hvitt papir eller kraftpapir hvis du foretrekker det. I tillegg kan vi også trykke logoen eller designet ditt på innsiden av eskene mot en ekstra kostnad. 

Våre sushibokser uten vindu har en rask leveringstid på bare 4 uker! De er derfor den ideelle løsningen når du har det travelt med å få tak i sushibokser med eget design, spesielt til kommende arrangementer der du ønsker at merkevaren din skal skinne og skille seg ut fra mengden.

Våre sushibokser med rask levering finnes i tre størrelser:

  • Liten: 50 x 210 x 50 mm (BxLxH)

  • Medium: 100 x 210 x 50 mm (BxLxH)

  • Stor: 150 x 210 x 50 mm (BxLxH)

Den minste størrelsen har plass til én enkelt sushirulle og er ideell for å tilfredsstille sushisuget på farten. Den mellomstore størrelsen har plass til to ruller, mens den største størrelsen har plass til opptil fire sushiruller og er den perfekte størrelsen for deling i grupper. Hvis du trenger sushibokser i en annen størrelse, tilbyr vi også spesialtilpassede størrelser mot et pristillegg. Hvis du vil vite mer om alternativene, er du velkommen til å kontakte oss.

Er du usikker på størrelsen? Få gratis vareprøver

Er du usikker på hvilken størrelse du skal velge? Ingen grunn til bekymring! Vi sender deg gjerne en prøvepakke med sushibokser, slik at du kan prøve de ulike størrelsene og finne nøyaktig den størrelsen som passer deg. Hvis du trenger hjelp eller har spørsmål, kan du alltid kontakte våre emballasjeeksperter. Send oss en e-post på limepack@mail.no eller ring oss på +47 477 25 302.

Uendelige designmuligheter: Slipp kreativiteten løs med CMYK-trykk

Våre sushibokser har en matt overflate som ikke bare gir dem et polert og elegant utseende, men som også gjør at de føles myke å ta på! Vi bruker CMYK til å trykke sushiboksene, noe som betyr at du kan velge så mange farger du vil i designet ditt. Hvis du er ute etter et levende design med pangfarger, er CMYK-trykk et ideelt alternativ, ettersom det kombinerer cyan, magenta, gul og key (svart) for å skape en hel regnbue av nyanser. Hva er det beste med å trykke med CMYK? Uansett hvor mange farger du bruker i designet ditt, forblir prisen den samme!

Vi tilbyr også muligheten til å trykke sushiboksene i Pantone-farger. Dette kommer imidlertid med en ekstra kostnad. Å trykke med Pantone er det beste valget for enkle design med færre farger, der fokuset er på å oppnå fargenøyaktighet i designet.

Få gratis designhjelp

Trenger du hjelp med å sette opp designet ditt? Ingen grunn til bekymring! Designteamet vårt er alltid klar til å hjelpe deg uten ekstra kostnad. Bare last opp designfilene dine, så tar vi oss av resten. På 2 timer får du en forhåndsvisning av de tilpassede sushiboksene dine, slik at du kan godkjenne designet og forsikre deg om at det er akkurat slik du vil ha det.

Sikre og slitesterke sushibokser med eget design

Våre sushibokser har et tynt lag plast på innsiden som gjør dem ekstra motstandsdyktige mot fett og væsker. Det betyr at du ikke trenger å bekymre deg for lekkasjer eller at boksene faller fra hverandre når kundene tar med seg sushien! I tillegg har sushiboksene våre et tett lokk som holder sushien både trygg og fersk, noe som gjør dem til et godt valg når du er på farten.

Limepack | Få tilsendt vareprøver

Vil du prøve produktene våre?

Få tilsendt vareprøver
Limepack | Få et tilbud

Trenger du noe spesielt?

Få et tilbud
Testimonials
4,9
136 anmeldelser