Se video

Hvordan du bestiller

Plastkopper med logo trykk i Europeisk kvalitet

Enten kafeen din serverer en lekker iskaffe, eller du arrangerer fredagsbar, så er plastkopper med logo den perfekte måten å markedsføre bedriften din. Du kan... Les mer

Foretrukket av

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...an enkelt kjøpe plastkopperne dine med logo hos Limepack, bare last opp designet ditt og ferdiggjør ordren, så sender vi deg en forhåndsvisning at designet før det blir sendt til produksjon. Vi kan levere dine nye plastglass på ned til 3 uker og i opplag fra kun 1000 stk. 

Stor valgfrihet i ditt design 

Gjennom våre to plastkrus produsenter kan vi lage trykk i opp til 6 pantone-farger. Ettersom vi bruker pantone-farger kan du bruke nærmest alle fargene du kan tenke deg. Du kan altså med garanti skape den ekstra oppmerksomheten med logo-trykte plastbeger som skiller deg ut fra mengden. Du kan selvfølgelig velge å trykke noe helt annet enn logoen din på plastkopperne, som f.eks. tekster, tegninger og alt annet. Pantone-farger som fargespektrum gir deg flere farger å velge mellom, så du kan være helt sikker på at dine plastkopper med trykk kommer til å passe inn i deres sortiment og visuelle identitet. 

Hvordan blir trykket laget? 

Vi benytter oss av to forskjellige produsenter av plastkrus, avhengig av størrelsen på opplaget, og dette har også  betydning for hvilken trykkemetode som brukes. Ved mindre opplag fra 1.000 stk. blir plastkoppene laget med tampontrykk, men velger du opplag på mer enn 5.000 stk. blir plastikkoppene laget med offsettrykk. 

Tampongtrykk 

Tampongtrykk er den mest brukte trykkmetoden på konkave og konvekse overflater, ettersom fargene blir lagt på en etter en. Metoden tillater ikke å trykke på hele overflaten på en gang, men i stedet blir en tredjedel av plastglasset manuelt printet. Dette tillater å trykke plastkopper i mindre opplag ettersom oppstart kostnadene er relativt lave. 

Offsettrykk 

Offsettrykk er den mest brukte trykkmetoden for større opplag. Klichéen kan være forholdsvis dyr å produsere, så oppstartskostnadene er ofte høyere. Trykkmetoden er derimot veldig effektiv og kan derfor trykke mange plastkrus på kort tid. Trykket blir påsatt ved at det blir rullet omkring koppen etter at den har blitt støpt. 

Norges største utvalg av plastkopper med logo

Vi samarbeider med to produsenter, noe som gjør det mulig for oss å tilby et stort utvalg plastkopper med eget trykk. Du kan få plastglassene dine i disee 4 forskjellige størrelsene: 250 ml (9 oz), 350 ml (12 oz), 450 ml (16 oz) og 550 ml (20 oz).

Uansett om du leter etter plastkrus til å servere et lite glass limonade eller et stort glass grønnsakssmoothie, så har vi det du trenger. 

250 ml-koppen blir oftest brukt til forfriskninger i form av limonader, brus eller til utdeling av smaksprøver på messer. 

350 ml-koppen blir oftest brukt til den lille størrelsen av milkshakes, smoothies eller iskaffe fra cafeen. 

450 ml-koppen er derimot en klar vinner når det kommer til skjenking av øl. Vi bruker et alkohol vennlig belegg/coating i koppen, og den er derfor ofte brukt i forbindelse med inntak av alkoholholdig drikke. 

Det største plastkruset kan romme mer enn en halv liter (550 ml). Kunden din kan altså nyte en virkelig stor drikke og du får ekstra eksponering. 

Produksjon i Europa

Vi jobber med to av Europas største trykket plastkopper produsenter og forsikrer derfor deg europeisk standard til lave priser. Plastglass produsert og levert fra Europa betyr lavere CO2 utslipp tilknyttet transport, sammenlignet med i andre kontinenter. Leveringstiden for mindre opplag (1000-5000 stk.) er på kun 3 uker, mens ved bestillinger på over 5000 stk leveres plastlgassene på mellom 4-6 uker. 

Endeløse muligheter

Plastkopper har utrolig mange anvendelsesmuligheter. De er perfekte til alt fra iskaffe, smoothier, frukt skiver, sodavann eller alkoholiske drinker. Glassene blir i midlertidig veldig varme hvis du bruker dem til å server varmere drikker, som f.eks. varm sjokolade, kaffe, osv.  

Serverer du mange produkter til å ta med (‘to-go’) er plastkrus det ideelle valget til repertoaret ditt. Køb plastglassene dine hos Limepack i dag og ha dem klare til bruk om kun 3 uker! 

Biologisk nedbrytbare plastkopper

Vi har muligheten til å levere bio-nedbrytbare plastkrus. Dette innebærer at du kan få plastbeger som er laget av PLA-plast, som er plantebasert, og ikke PE-plast, som er oljebasert. Dette betyr derimot ikke at plastglassene vil bryte ned hvis de blir kastet i naturen, men heller at de kan nedbrytes i industrielle kompostmaskiner. Bio-plastkrus med trykk er klart fordelaktig da de slipper ut mindre CO2 i forbindelse med produksjonen. Det blir i tillegg ikke brukt olje i produksjonen av PLA-kopper, som hjelper oss å skåne en begrenset naturressurs. 

Limepack | Få tilsendt vareprøver

Vil du prøve produktene våre?

Få tilsendt vareprøver
Limepack | Få et tilbud

Trenger du noe spesielt?

Få et tilbud
Testimonials
4,9
124 anmeldelser