Se video

Hvordan du bestiller

Plastkopper med logo trykk i Europeisk kvalitet

Enten kafeen din serverer en lekker iskaffe, eller du arrangerer fredagsbar, så er plastglass med logo den perfekte måten å markedsføre bedriften din.... Les mer

Foretrukket av

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...din. Du kan enkelt kjøpe plastglassene dine med logo hos Limepack, bare last opp designet ditt og ferdiggjør ordren, så sender vi deg en forhåndsvisning at designet før det blir sendt til produksjon. Vi kan levere dine nye plastglass på ned til 4 uker og i opplag fra kun 1000 stk. 

Stor valgfrihet i ditt design 

Gjennom våre ulike plastglass produsenter kan vi lage trykk i opp til 6 pantone-farger. Ettersom vi bruker pantone-farger kan du bruke nærmest alle fargene du kan tenke deg. Du kan altså med garanti skape den ekstra oppmerksomheten med logo-trykte plastglass som skiller deg ut fra mengden, og kundene dine vil huske deg i stedet for konkurrentene dine! Du kan selvfølgelig velge å trykke noe helt annet enn logoen din på plastglassene, som f.eks. tekster, QR-koder, hashtag på sosiale medier eller hva som helst på plastkoppene dine - du trenger ikke å gå på akkord med kreativiteten. Siden Pantone lar deg bruke hele fargespekteret, kan du være helt sikker på at plastkoppene dine passer perfekt til konseptet og varemerket ditt. 

Hvordan blir trykket laget? 

Vi bruker to ulike trykkmetoder, tampontrykk og offsettrykk, for å dekke dine behov når det gjelder antall og leveringstid. Tampongtrykkeren vår egner seg for små bestillinger fra 1 000 stykk, mens offsettrykk er å foretrekke for bestillinger på over 5 000 stykk. Tampontrykk er også ideelt for korte leveringstider (4 uker) og trykk i én farge, mens offsettrykk muliggjør personalisering i flere farger, men med lengre leveringstider (10-14 uker).

Tampongtrykk 

Tampongtrykk er den mest brukte trykkmetoden på konkave og konvekse overflater, ettersom fargene blir lagt på en etter en. Metoden tillater ikke å trykke på hele overflaten på en gang, men i stedet blir en tredjedel av plastglasset manuelt trykt. Dette gjør at plastkoppene kan trykkes i mindre mengder fordi oppstartskostnadene er relativt lave.

Offsettrykk 

Offsettrykk er den mest brukte trykkmetoden for større opplag. Klichéen kan være forholdsvis dyr å produsere, så oppstartskostnadene er ofte høyere. Trykkmetoden er derimot veldig effektiv og kan derfor trykke mange plastglass på kort tid. Trykket blir påsatt ved at det blir rullet omkring koppen etter at den har blitt støpt. 

Norges største utvalg av plastglass med logo

Vårt samarbeid med ulike produsenter gjør at vi kan tilby et stort utvalg av plastglass med trykk og gir deg uendelige muligheter når det gjelder å tilpasse koppene dine.

Vi tilbyr plastbeger i 5 forskjellige størrelser som kan brukes til nesten alle formål. Vi har følgende størrelser:

  • 200 ml. Perfekt for mindre porsjoner og er perfekt til utdeling av smaksprøver på messer og utstillinger.

  • 250 ml. Oftest brukt til forfriskende drikkevarer i form av limonader, iste og juice på arrangementer.

  • 350 ml. Populært valg på kafeer og hamburgerbarer, der den brukes til servering av smoothies, milkshakes og iskaffe.

  • 450 ml. “Ølkruset” - er en klar vinner når det kommer til skjenking av øl! Vi bruker et alkoholvennlig belegg/coating i koppen, og den er derfor ofte populær til servering av øl. 

  • 550 ml. Denne størrelsen rommer mer enn en halvliter! Send kundene dine av gårde med en stor kopp iskaffe som de kan nyte i lange baner. 

Uansett om du leter etter plastglass til å servere et lite glass limonade eller et stort glass milkshake eller grønnsakssmoothie, så har vi det du trenger. Presenter drikkevarene dine på en unik måte med gjennomsiktige plastbeger med eget trykk!

Endeløse muligheter

Gjennomsiktige plastkopper har utrolig mange anvendelsesmuligheter. De er perfekte til alt fra iskaffe, smoothier, fruktskiver, sodavann eller alkoholholdige drikkevarer. På burgersjappa kan du bruke dem til å servere milkshake eller brus. Glassene blir i midlertidig veldig varme hvis du bruker dem til å servere varmere drikker, som f.eks. varm sjokolade, kaffe, osv. og derfor anbefaler vi ikke å bruke dem til varme drikker.

Serverer du mange produkter til å ta med (‘to-go’) er plastglass det ideelle valget til repertoaret ditt. Køb plastglassene dine hos Limepack i dag og ha dem klare til bruk om kun 4 uker!

Produksjon i Europa

Vi jobber med nogle av Europas største trykket plastglass produsenter og forsikrer derfor deg europeisk standard til lave priser. Plastkoppene produseres i EU og sendes også fra Europa, noe som ikke bare reduserer CO2-utslippene ved transport av koppene, men også sikrer rask levering. For mindre bestillinger er leveringstiden bare 4 uker!  

Resirkulerbare plastbegre 

Vi streber etter å bruke mindre plast i produktene våre og tilbyr plastbeger som er produsert av 50 % rPET (resirkulert plast). Det betyr at det går med mindre plast og energi til å lage dem. Plastkoppene er ikke annerledes enn vanlige plastkopper - de er fullt resirkulerbare og kan sendes til plastgjenvinningsanlegg der de kan gjenbrukes til nye produkter. I stedet for å kaste dem i naturen oppfordrer vi deg alltid på det sterkeste til å resirkulere plastkoppene!

Limepack | Få tilsendt vareprøver

Vil du prøve produktene våre?

Få tilsendt vareprøver
Limepack | Få et tilbud

Trenger du noe spesielt?

Få et tilbud
Testimonials
4,9
136 anmeldelser