Se video

Hvordan du bestiller

Pommes frites-emballasje med trykk

Pommes frites-emballasje med personlig trykk er den ultimate måten å skape merkevarebevissthet på! Når du serverer dine deilige curly-fries, pommes frites med ostetopping... Les mer

Foretrukket av

chick&cheezpoplburgergordonramsayfeedbandoburgersdeliveryhero

... eller potetbåter i emballasje dekorert med ditt fantastiske design, er du sikker på å imponere folk med din unike og profesjonelle måte å vise frem maten du serverer på. Med emballasje som ser like bra ut som maten smaker, vil du være sikker på å gi kundene dine en minneverdig opplevelse og få dem til å komme tilbake for enda flere deilige smaksopplevelser. Bestill din særegne pommes frites-emballasje med trykk fra bare 500 stykker og gi dine salte og saftige pommes frites den flotte presentasjonen de fortjener!

Hos Limepack ønsker vi å sørge for at det kundene våre får levert oppfyller forventningene deres og er akkurat slik de ønsker. Derfor tilbyr vi å sende deg gratis vareprøver, slik at du kan se og føle den gode kvaliteten på emballasjen vår på nært hold og til og med teste den med produktet ditt. Bestill din gratis prøvepakke i dag og motta den innen en uke.

100 % tilpassbar emballasje til pommes frites

Hvis du leter etter personlig pommes frites-emballasje som oppfyller alle kravene, har du kommet til det rette stedet! Uansett hva du leter etter til å servere og presentere dine deilige pommes frites i – enten det er fettavvisende papir, serveringsbrett eller kremmerhus, er du sikker på å finne det i vårt brede utvalg av produkter, størrelser, farger, stiler og mer.

Produktene våre er et godt valg for alle steder med pommes frites på menyen, for eksempel food trucks, gateboder og burgerbarer, som ønsker å ta presentasjonen av måltidene sine til neste nivå! I tillegg til å eksponere varemerket ditt på en unik måte, har pommes frites-emballasjen også praktiske fordeler som å beskytte og holde pommes fritesene dine ferske og varme når gjestene tar dem med seg! Selv om produktene er perfekte for servering av pommes frites i alle former og størrelser, er det absolutt ingen grenser for hva du kan servere i dem - de passer til så mye mer! Hva med å servere nuggets, mozzarellasticks og løkringer i dem? Og mange av våre kunder bruker også det fettavvisende papiret vårt til å servere deilige tacoer, paninier og til og med hotwings på.

Pommes frites-emballasje i alle størrelser

Pommes frites-emballasjen vår kommer i flere forskjellige størrelser, noe som gjør det enkelt å finne akkurat den størrelsen du leter etter. Vi har produkter som er tilgjengelige i 3 forskjellige størrelser, så de passer til både små, mellomstore og store porsjoner på menyen din. I tillegg kan de produseres i nøyaktig den størrelsen som passer deg. Det er også mulig å få det fettavvisende sandwichpapiret vårt beskåret helt ned til 10x10 cm - helt gratis! Så hvis du har spesifikke størrelsesforespørsler, ikke nøl med å ta kontakt med oss!

Fettbestandig og egnet for alle typer matvarer

Pommes frites-emballasjen vår tåler fet og fuktig mat, så du trenger ikke å bekymre deg for at den går i stykker eller lekker. Produktene våre er enten laget av papp med en spesiell fettbarriere eller belagt med PE-plast, og vi har også produkter som produseres uten PE-plastbelegg som standard, men som kan lages med et hvis du foretrekker det. Hvis  produktet du ønsker ikke er plastbelagt som standard, er det et godt og smart valg å bestille det med PE-belegg for dem som serverer ekstra våt mat, for eksempel pommes frites med ekstra mye saus og lignende. 

Mange andre tilpasningsmuligheter

Vi tilbyr også muligheten til å velge mellom hvitt eller brunt bakgrunnspapir på noen av produktene våre, for eksempel kremmerhusene våre. Det brune papiret velges oftest av bedrifter som går for et naturlig og rustikt utseende, mens det hvite papiret er lettere å trykke mange farger på og velges av bedrifter som ønsker et veldig lyst og fargerikt design. I tillegg til dette er det også mulig å velge mellom en matt og blank overflate på noen av produktene våre. 

Du kan alltid sjekke ut utvalget vårt og lese mer om de mange tilpasningsmulighetene som følger med de forskjellige produktene våre! Ta også kontakt med oss hvis du har spørsmål eller spesifikke forespørsler - vi hjelper deg mer enn gjerne. 

Design din helt særegne pommes frites-emballasje

Når vi sier at du har uendelige designmuligheter, mener vi det! Det er absolutt ingen grenser for hvilket utseende du kan skape for pommes frites-emballasjen din når du lager designet ditt med oss. Du kan legge til logo, slagord og andre elementer som representerer merkevaren din for å skape et iøynefallende design for emballasjen din som garantert vil gi deg all oppmerksomhet. Vårt team av ekspertdesignere er alltid klare til å hjelpe deg med designet ditt helt gratis!

Trykking med CMYK og Pantone

Produktene våre trykkes med fargesystemene CMYK og Pantone. Vi bruker hovedsakelig CMYK, men for vårt fettavvisende papir og matpapir er Pantone det standard fargesystemet som brukes. Imidlertid kan vårt fettavvisende papir også trykkes med CMYK.

Trykk med CMYK og Pantone har hver sine fordeler, men hovedforskjellen mellom dem er nøyaktigheten til de endelige fargene. CMYK kombinerer cyan, magenta, gult og svart for å skape et bredt spekter av farger, så når det gjelder designet ditt, betyr det at du kan inkludere hvilken som helst farge du ønsker. Et stort pluss er at du ikke trenger å betale noe ekstra for hver farge, uansett hvor mange du bruker! Hvis antall farger i designet ditt er viktig, er CMYK ideelt. På den annen side, hvis du ikke vil ha mange farger, men heller noen få veldig spesifikke farger, kan du være sikker på å få frem den riktige fargen med Pantone.

Er pommes frites-emballasjen vår miljøvennlig? 

Produkter belagt med PE er sjelden resirkulerbare eller biologisk nedbrytbare, da de ikke aksepteres i de fleste papirgjenvinningsstrømmer og tar veldig, veldig lang tid å brytes ned i miljøet. Vi anbefaler alltid at du kontakter din lokale gjenvinningsstasjon for å finne ut hvordan du best skal gjenvinne PE-belagte produkter på riktig måte. På den annen side er produktene våre som ikke er belagt eller har en fettbarriere laget uten plast, noe som gjør dem nedbrytbare i naturen og resirkulerbare sammen med papiravfall. Men selv om et produkt er plastfritt, oppfordrer vi deg alltid til å kaste det i restavfallsbeholderen eller papirbeholderen i stedet for på bakken, slik at det kan gjenvinnes på riktig måte.

Vi samarbeider kun med produsenter i Europa. I tillegg til å tilby kundene våre lave minimumsbestillinger og raske leveringstider, har vi valgt å gjøre dette først og fremst for å redusere CO2-utslippene under transporten av produktene våre, ettersom vi ønsker å ha så liten innvirkning på miljøet vårt som mulig.

Limepack | Få tilsendt vareprøver

Vil du prøve produktene våre?

Få tilsendt vareprøver
Limepack | Få et tilbud

Trenger du noe spesielt?

Få et tilbud
Testimonials
4,9
136 anmeldelser