Se video

Hvordan du bestiller

Emballasje til iskrembarer med logotrykk: Slik skiller du deg ut fra mengden

Har du noen gang lurt på hvordan du kan få iskremen og isbaren din til å skille seg ut i et hav av konkurrenter? Nøkkelen til å... Les mer

Foretrukket av

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

... differensiere merkevaren din kan ligge i emballasjen du selger produktene dine i.

I dagens konkurranseutsatte marked kan en unik og iøynefallende iskrememballasje være den avgjørende faktoren som får en kunde til å velge ditt produkt fremfor andre.

Det handler ikke lengre bare om iskremen, men om hele pakken - bokstavelig talt!

Denne artikkelen tar for seg bærekraftige, praktiske og iøynefallende emballasjeløsninger som sikrer at varemerket ditt forblir attraktivt og unikt.

Finn ut hvordan riktig emballasje kan gjøre iskremen din mer attraktiv i hyllene og gi gjenklang hos miljøbevisste forbrukere.

En verden av spesialtilpasset, trykt emballasje til iskrembarer

Når det gjelder iskrem, er emballasjen en viktig faktor.

Det er det første kundene ser, og det kan være avgjørende for om de velger å prøve produktet ditt. Det finnes et stort utvalg av emballasjematerialer som passer til dine behov for iskrememballasje. 

Tenk på det slik: Iskremens emballasjedesign er dens førsteinntrykk.

Det er den første muligheten produktet ditt har til å presentere seg, og som vi alle vet, er førsteinntrykket avgjørende. Fargene, designen, følelsen av emballasjen i kundens hender - alle disse elementene er med på å skape en opplevelse.

Men det handler ikke bare om å se bra ut - det handler også om å beskytte produktet, bevare kvaliteten og sørge for at det når frem til kunden i best mulig stand.

Så når du vurderer alternativene for iskrememballasje, må du huske på følgende: Det er mer enn bare en beholder.

Den sier noe om merkevaren din, beskytter produktet ditt og er en viktig del av kundeopplevelsen.

Biologisk nedbrytbare iskrembeger med trykk: Et bærekraftig valg

Hvis du ønsker å skille deg ut i det overfylte markedet og samtidig bidra til et grønnere miljø, er biologisk nedbrytbare♻️ isbeger med trykk svaret.

I stedet for et vanlig PE-belegg har disse isbegrene et vannbasert belegg som gjør dem biologisk nedbrytbare, og sertifisert som resirkulerbare.

Dette vannbaserte belegget er dog en veldig ny form for teknologi, som de fleste gjenvinnigsstasjoner ikke har oppdaterte systemer nok til å gjenkjenne enda, og derfor vil de fleste kommuner kreve at man kaster dem i restavfallet.

Dette vil si at begrene kan brytes ned under de rette miljøforholdene, men vi anbefaler på det sterkeste at du resirkulerer dem på riktig måte, og kaster dem i restavfallet slik at gjenvinningsstasjonene kan håndtere dem på riktig måte.

Du kan alltids sjekke gjenvinningsprosessen med din lokale gjenvinningsstasjon eller kommune.

Det er imidlertid ikke bare det miljøvennlige aspektet som gjør disse koppene til noe helt spesielt.

De er også en visuell fryd, og gir deg muligheten til å vise frem merkevarelogoen din på en levende og tiltalende måte, ettersom de kan trykkes i hvilken som helst farge og med hvilket som helst design du ønsker!

Disse iskrembegrene er ikke bare beholdere for det deilige produktet ditt, de er også en vandrende reklame som viser merkevarens identitet! Når kundene går rundt og nyter den forfriskende godbiten, er logoen din synlig for alle.

Dette øker ikke bare merkevarens synlighet, men knytter også merkevaren din til gleden og tilfredsstillelsen ved å nyte en forfriskende gelato eller iskrem🥪.

Matte iskrembegre med logo: Perfekt for en naturlig, jordnær estetikk

Hvis du er ute etter å markere deg og gjøre varemerket ditt mer synlig, er matte iskrembegremed logo det perfekte valget!

De er laget av papir av høy kvalitet og er en unik og stilig måte å servere iskrem på.

Men sjarmen stopper ikke der. Med logoen din godt synlig hjelper disse begrene kundene med å huske og gjenkjenne merkevaren din, noe som forsterker merkevarehistorien din og skaper kontakt med kundene.

Disse koppene passer til både små og store kvanta, avhengig av kundenes behov. De er tilgjengelige i mange størrelser, og passer til både en liten og en stor porsjon iskrem, avhengig av kundens sult.

Denne fleksibiliteten i størrelsesalternativene sikrer at alle kunders behov blir dekket, uansett hvor stort eller lite is- eller gelatosuget er.

Med disse ulike størrelsene kan iskremmerket ditt tilfredsstille alle, noe som gjør det til et allsidig valg for alle iskremelskere der ute.

Plantebaserte BIO-iskrembegre: En miljøvennlig løsning

For bedrifter som ønsker å være miljøbevisste, er biologisk nedbrytbare isbeger med PLA-belegg et utmerket valg.

PLA er laget av planter og er et biologisk nedbrytbart og komposterbart materiale som er et miljøvennlig alternativ til PE-plastbelegg.

Begrene kan trykkes med valgfri farge og design, noe som gjør dem til et fantastisk valg for bedrifter som ønsker å kombinere miljøansvar med merkevaresynlighet.

Isbeger med eget trykk og lokk: Optimal produktreklame

Når det gjelder servering av iskrem på en måte som sikrer at produktet er friskt og beskyttet mot forurensning, samtidig som det tilfører et sofistikert preg, er iskremglass med eget trykk og lokk det beste valget.

Disse iskrembegrene er et utmerket valg for servering av iskrem, siden de ikke bare bevarer kvaliteten, men også forbedrer presentasjonen.

I tillegg kan de fryses ned i opptil 6 måneder, noe som sikrer langvarig holdbarhet. Det betyr at isen kan oppbevares og nytes av kundene lenge etter at den er laget, uten at det går ut over smak eller kvalitet.

Dette er spesielt gunstig for bedrifter som produserer iskrem i store mengder eller som har sesongbaserte smaker.

Ved å fryse ned iskremen i disse beholderne kan de sikre at produktet alltid er tilgjengelig, uavhengig av årstid eller produksjonsplaner.

Maksimal synlighet for varemerket

Disse isbegrene kan trykkes rundt i alle farger, noe som gir en utmerket mulighet til å fremheve varemerket ditt.

Fargene kan være så sterke eller dempede som du ønsker, slik at du kan skape et design som virkelig gjenspeiler merkevarens identitet.

Til og med dekslene på disse karene kan trykkes, noe som gir ekstra plass til synlighet og kreativitet.

Det betyr at du kan utnytte plassen på karene fullt ut til å inkorporere merkevarens logo, fargevalg og til og med merkevarens historie eller misjon.

Du kan velge å gjenta designet på iskrembegrene, eller du kan bruke denne plassen til å gi tilleggsinformasjon om isen, for eksempel om ingrediensene, næringsinnhold eller til og med en morsom opplysning om varemerket ditt!

På denne måten blir iskrembegrene ikke bare iskrembeholdere, men et kreativt medium som du kan bruke til å kommunisere med kundene dine og forsterke merkevarens image.

Isbegre med ekspresstrykk: Ditt valg for rask levering

Når du har dårlig tid, er ekspress-isbeger med eget trykk din redningsplanke.

Med en leveringstid på bare 10-14 virkedager kan du få disse isbegrene med din merkevarelogo og design i hendene på null komma niks!

Men rask levering betyr ikke at du må gå på akkord med kvaliteten. Her er noen av de viktigste egenskapene til disse isbegrene:

Ekstra lang holdbarhet

Kundene dine kan nyte desserten uten å måtte bekymre seg for søl eller lekkasjer.

Disse iskrembegrene er designet med et solid PE-belegg som sikrer at begeret holder seg godt selv om isen begynner å smelte.

Det betyr at kundene dine kan ta seg god tid til å nyte hver eneste skje av den deilige iskremen uten å bekymre seg for at den lekker gjennom begeret.

I tillegg er PE-belegget motstandsdyktig mot kondens, slik at kundene slipper å forholde seg til et fuktig beger.

Så i tillegg til at de ser bra ut, fungerer de også svært godt, slik at kundene dine får en problemfri iskremopplevelse.

Matt hvitt og kraftpapir

Isbegrene med ekspresstrykk er tilgjengelige i to stilige varianter: matt hvitt og kraftpapir.

Det hvite alternativet gir et klassisk, rent lerret som er perfekt for fargerike logoer og design.

Alternativet med kraftpapir gir derimot et mer naturlig og rustikt uttrykk.

Det er et fantastisk valg for merkevarer som ønsker en jordnær, organisk estetikk.

Begge alternativene er designet for å fremheve merkevarens unike identitet og appellere til målgruppen din.

Fullfargetrykk uten ekstra kostnad

Ekspress-isbegrene er ikke bare raske å levere, de kommer også med fullfargetrykk.

Det betyr at du kan velge så mange farger du vil uten å bekymre deg for ekstra kostnader.

Enten du ønsker å vise logoen til varemerket ditt i sterke farger eller foretrekker et minimalistisk design med noen få nyanser, er valget ditt!

Med dette fullfargetrykket kan du få iskrembegrene dine til å skille seg ut.

Isbegre med digitaltrykk: Unikt og levende design

Disse digitaltrykte iskrembegrene gir mulighet for unike og levende design som ikke bare løfter kundeopplevelsen, men også får merkevaren din til å skille seg ut.

De har et kreativt design på iskrememballasjen som etterlater et varig inntrykk hos kundene.

Isbegrene trykkes i CMYK-prosessen, noe som gir en levende fargegjengivelse.

Dermed kan du velge så mange farger du vil på isbegrene dine. Du kan velge om du vil gjengi regnbuen eller holde deg til én farge.

Legg til logoen din eller et hvilket som helst mønster eller design du ønsker, og gjør disse digitaltrykte iskrembegrene til den perfekte reklamen for varemerket ditt!

Disse isbegrene kan leveres med både PE- og BIO-belegg.

Velg PE-belagte beger for holdbarhetens skyld, eller velg BIO-begre hvis du vil vise at du er opptatt av miljømessig bærekraft.

Velg riktig iskrememballasje til ditt varemerke

Å velge riktig iskrememballasje for ditt varemerke er som å velge den perfekte smaken på iskrem - det er et individuelt valg som har stor betydning for hvordan varemerket oppfattes.

Det er her faktorer som bærekraft, design og funksjonalitet spiller inn.

Bærekraft er et hett tema for tiden, og det er ikke annerledes når det gjelder iskrememballasje.

Produsentene er kreative når det gjelder design av iskrememballasje, og målet er å redusere avfallsmengden og bransjens karbonavtrykk.

De bruker resirkulerbare, biologisk nedbrytbare♻️ eller fornybare materialer for å få dette til.

Design handler derimot om å vise frem merkevarens unike personlighet.

Enten det er sterke farger, minimalistisk design eller finurlige illustrasjoner, er emballasjen en refleksjon av merkevaren din.

Og la oss ikke glemme funksjonaliteten. Emballasjen må gjøre jobben sin - det vil si beskytte isen, holde den fersk og gjøre den enkel å servere

Gratis designhjelp: Lag et innovativt design for iskrememballasje

Hos Limepack tilbyr vi gratis designhjelp fra eksperter for å sikre at iskrememballasjen din virkelig skiller seg ut.

Vårt dyktige designteam står klare til å hjelpe deg med å utforme designet ditt, slik at du får et særegent og tiltalende utseende som virkelig innkapsler merkevaren din.

Vårt erfarne designteam kan hjelpe deg med å sette opp designet ditt og skape et unikt og iøynefallende utseende som virkelig representerer varemerket ditt.

I tillegg forstår vi hvor viktig tid er i næringslivet. Derfor tilbyr vi en gratis forhåndsvisning av designet i løpet av bare to timer, slik at du kan godkjenne det.

Skulle det være behov for endringer, er vi forpliktet til å gjøre så mange justeringer som nødvendig til du er helt fornøyd.

Med Limepack har du alle ressursene du trenger for å realisere drømmene dine om design av iskrememballasje.

La oss hjelpe deg med å skape fantastisk emballasje til isbaren din som etterlater et varig inntrykk!

Lave minimumsbestillingsmengder

Lave minimumsantall er en gyllen mulighet for bedrifter i alle størrelser til å skaffe seg førsteklasses, personlige iskrembeholdere uten å belaste budsjettet.

Enten du er et lite iskremutsalg i oppstartsfasen eller et veletablert varemerke som ønsker å eksperimentere med nye design, gir lave minimumsantall den fleksibiliteten du trenger.

Hos Limepack kan du bestille dine personlige iskrembeger fra et minimumsantall på bare 750 stk.

Så uansett om du er klar til å bestille et stort parti iskrembeger med trykk, eller om du bare ønsker å starte med en mindre bestilling, er avgjørelsen helt i dine hender!

Sammendrag

I iskremverdenen er emballasje mye mer enn bare et beger eller en bøtte til deilige, kalde desserter.

Det er et lerret for å vise frem merkevarens historie og særpreg.

Uansett om du velger miljøvennlige, biologisk nedbrytbare beger eller isglass med trykk, må du huske på at den perfekte emballasjen ikke bare holder på isen - den forsterker gleden ved hver eneste kremete, kalde bit og skaper uforglemmelige øyeblikk for kundene dine.

Ofte stilte spørsmål

Hvorfor er emballasje viktig for isbarer?

Emballasje i iskrembransjen har flere viktige funksjoner.

Det handler ikke bare om å bevare produktets kvalitet og sikkerhet, men også om å gjøre det attraktivt for forbrukerne.

Emballasjen er ofte det første kontaktpunktet mellom produktet og forbrukeren, og en godt designet emballasje kan fange forbrukerens oppmerksomhet og påvirke beslutningen om å velge din iskrem fremfor andre.

Betydningen av emballasje i iskrembransjen kan derfor ikke overdrives - den er helt avgjørende!

Hvilken type emballasje brukes til iskrem?

Når det gjelder emballering av iskrem, er isbegre med lokk og eget trykk et fantastisk valg.

Disse bøttene kan fryses ned, slik at iskremen holder seg frisk og fristende. I tillegg gir de produktet ditt et sofistikert preg.

Ved å ha iskrembeger med trykk i ulike størrelser kan du betjene kunder med varierende appetitt, noe som gjør disse begrene til et allsidig valg for servering av ulike porsjoner i en iskrembar.

Denne fleksibiliteten i porsjonsstørrelser kan bidra til å forbedre kundeopplevelsen, ettersom det gir muligheter for å tilpasse seg individuelle preferanser.

Hvorfor bør bedrifter prioritere bærekraft i iskrememballasje?

Bedrifter bør prioritere bærekraft i iskrememballasje for å redusere avfall, redusere karbonavtrykket og være kreative med resirkulerbare og biologisk nedbrytbare materialer.

Det er en vinn-vinn-situasjon for både planeten og varemerket!

Limepack | Få tilsendt vareprøver

Vil du prøve produktene våre?

Få tilsendt vareprøver
Limepack | Få et tilbud

Trenger du noe spesielt?

Få et tilbud
Testimonials
4,9
136 anmeldelser