Se video

Hvordan du bestiller

Engros papirsugerør med trykk av høy kvalitet, til lave priser! 

Med sin utrolig høye kvalitet og mange anvendelsesmuligheter er papirsugerørene våre perfekte til iskaffe, milkshakes, cocktails og mer! Har du... Les mer

Foretrukket av

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...ar du en kafé, juicebar eller skal du dele ut smaksprøver av produktet ditt? Da er vårt store utvalg papirsugerør et miljøvennlig alternativ til plastsugerør. Du har også muligheten til å få din egen logo på sugerørene, slik at du kan vise frem din beste side til kundene dine. 

Hos Limepack har vi ikke bare fokus på å kunne levere det største utvalget, men også å sikre topp kvalitet. Derfor kan du med sikkerhet servere dine delikatesser uten å bekymre deg for noen problemer med sugerørene. 

Garantert 8 timers holdbarhet! 

Vi garanterer at papirsugerørene tåler drikke i opptil 8 timer uten å oppløses, takket være de tre lagene med papir og lim av høy kvalitet. Denne prosessen kan imidlertid være noe raskere ved bruk sammen med alkoholholdige drikker. Papirsugerørene er selvfølgelig laget i samsvar med gjeldende matlover og lover for matvaregodkjente materialer og farger. Ytterligere de 100% fri fra bly, klor og bløtgjørende midler. 

Ta et ekstra tak for bærekraft i bedriften din

Det er ingen tvil om at klima og miljø har en høy prioritet hos virksomheter, forbrukere og politikere - og det med god grunn! Det økende fokuset på plastsugerør har resultert i at de ble forbudt å selge i 2021. Vi vil derfor gjøre vår del av arbeidet for å sikre at virksomheter lett kan skifte fra plast- til papirsugerør. Dette oppnår vi ved å samarbeide utelukkende med produsenter i EU, noe som sikrer lavere CO2-utslipp under transport på grunn av kortere leveringsavstander.

100% komposterbare papirsugerør

Sugerørene våre er laget av 100% papir- og matvaregodkjent lim, og er derfor bio-nedbrytbare og tar kun 6 måneder for å brytes ned i saltvann. Blir papirsugerørene innsamlet og sendt til kompostanlegg tar det i stedet ca. 1-2 måneder. Du kan derfor med ro i sjelen kjøpe dine neste papirsugerør hos Limepack. 

Utallige muligheter med papirsugerør 

Det finnes mange som har fått et dårlig inntrykk av papirsugerør og som mener at de ikke er like funksjonelle grunnet dårlig holdbarhet. Dette jobber vi i Limepack for å motbevise! Sugerørene våre har lang holdbarhet, så du trenger altså ikke bekymre deg om hverken holdbarhet eller mangel på anvendelsesmuligheter. Vi tilbyr også forskjellige størrelser på sugerørene, så du kan lage den beste opplevelsen for kundene dine! 

Kan jeg få logoen min på? 

Ønsker du å gjøre ditt brand mer tydelig og ha et gjennomført utseende i forretningen din? Da er papirsugerør med eget trykk det perfekte valget. Enten du foretrekker et mønster på papirsugerørene din eller at logoen din skal være i fokus, så fikser vi det for deg! Du trenger heller ikke å ha en egen in-house designer, ettersom vi mer enn gjerne hjelper deg med å lage designet ditt. I tillegg sender designene våre deg en gratis forhåndsvisning av designet og perfeksjonerer det helt til du er 100% fornøyd.

Hvilke farger kan jeg bruke i trykket? 

Papirsugerørene trykkes som standard med Pantonefarger, og vi tilbyr en bred fargepalett å velge mellom - rød, gul, grønn og turkis, og mange flere! Pantonefarger sikrer fargenøyaktighet, slik at fargene i trykket samsvarer nøyaktig med de fargene du har valgt. Som standard trykkes sugerørene våre med 1 eller 2 Pantonefarger, men hvis du ønsker flere farger i designet ditt, kan vi også trykke med CMYK. Trykket utføres alltid før papiret vikles rundt sugerøret, slik at designet ditt dekker hele overflaten på sugerøret

Norges største utvalg av papirsugerør

Hos Limepack arbeider vi alltid for å tilby det største utvalget av kvalitetsprodukter til lave priser, og nettopp derfor tilbyr vi papirsugerørene i ulike lengder og bredder å velge mellom, slik at du kan finne det som passer perfekt til dine behov. Vi tilbyr lengder fra 150 mm og opp til 250 mm, og bredder helt opp til 12 mm.

Her er noen forslag til typiske bruksområder for de ulike lengdene og breddene:

  • "Cocktail"-papirsugerør (150 mm i lengde, 6-8 mm i bredde)

Navnet sier seg selv, men cocktail-sugerørene våre er perfekte til cocktails i hotellobbyen eller på den koselige cocktailbaren rundt hjørnet. Grunnet den praktiske lengden kan sugerøret også brukes til å røre cocktailen og fjerner derfor behovet for en ekstra rørepinne. Vi har et bredt utvalg av farger og design, slik at du kan velge det utseendet som passer best til din virksomhet. Vår mest populære design er det helt sorte, da det gir et stilig look og kan brukes til de fleste drinker.

  • "Standard" papirsugerør (200 mm i lengde, 8 mm i bredde)

Våre standard papirsugerør brukes mest til brus, lemonader og mange andre leskedrikker. Disse lengdene passer til små, mellomstore og store kopper. "Standard" sugerør passer til våre 240 ml, 350 ml og 450 ml pappkrus.

  • "Jumbo"-papirsugerør (230-250 mm i lengde, 10-12 mm i bredde)

Våre "jumbo-sugerør" er på grunn av bredden godt egnet til milkshakes, bubbletea, juice med fruktkjøtt og slush. Den brede diameteren sørger nemlig for at tykkere drikke kan passere gjennom sugerøret, noe som sikrer en jevn flyt.

Har du spørsmål om størrelsen av sugerørene, eller om hvilke sugerør som passer deg best, kan du alltid ta kontakt med oss! Vi har også muligheten til å tilpasse størrelsen på sugerørene, skulle du ha noen helt spesielle ønsker. 

Europeisk produksjon 

I Limepack samarbeider vi utelukkende med europeiske produsenter. Det gjør vi for å sikre kundene våre rask levering og lave priser. Vi kan derfor levere sugerørene på kun 4 uker, og som en ekstra fordel blir mindre CO2 sluppet under frakt enn om de ble sendt fra land utenfor Europa.

Hvordan blir papirsugerør laget? 

Masseproduksjonen av de første papirsugerør begynte allerede i 1890, etter at oppfinneren Marvin Stone hadde patentert dem to år tidligere. Han oppfant papirsugerør ved å snurre papirstrimler rundt en blyant og lime dem sammen. På denne måten kunne man suge vann opp av dem uten lekkasjer, og det var dette Stone patenterte. 

Det har gått over 120 år siden Stone patenterte denne måten å produsere sugerør på, men lite har endret seg i produksjonsmetoden. I dag har vi derimot fått bedre produksjonsutstyr, matvaregodkjent lim og bedre bearbeide papirstrimler. Kvaliteten av sugerørene avhenger av hvor mange lag papir man legger oppå hverandre og limets holdbarhet i forhold til væske. Produsentene vi jobber med bruker 3 lag papir og sikrer derfor maksimal holdbarhet. 

Plastsugerør vs papirsugerør

Den primære årsaken til at etterspørselen av papirsugerør har eksplodert i de siste årene skyldes de klare negative konsekvensene plastikken har på miljøet og spesielt verdenshavene. 

Det er umulig å overse de utallige negative konsekvensene plastikk har på livet i verdenshavene. I den forbindelse har en gruppe forskere anslått at det ligger ca. 8,3 milliarder plastikksugerør og flyter på verdens strender. Her vil de bli liggende inntil vi fjerner dem, da plastikk - i motsetning til papir - ikke nedbrytes i naturen. Hadde det vært snakk om 8,3 milliarder papirsugerør ville disse i stedet ta ca. 6 måneder å bli nedbrutt og igjen bli en del av naturen. 

Klimamessig blir plastsugerør laget av olje, en begrenset og forurensende ressurs, i motsetning til papirsugerør, som blir laget av trær.

Limepack | Få tilsendt vareprøver

Vil du prøve produktene våre?

Få tilsendt vareprøver
Limepack | Få et tilbud

Trenger du noe spesielt?

Få et tilbud
Testimonials
4,9
136 anmeldelser