Se video

Hvordan du bestiller

Papirsugerør av høy kvalitet med logo trykk 

Med sin utrolig høye kvalitet og mange anvendelsesmuligheter er papirsugerørene våre perfekte til iskaffe, milkshakes, cocktails og mer! Har du en cafe, juicebar... Les mer

Foretrukket av

Delivery HeroWeberFeedMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...ebar eller skal du dele ut smaksprøver av produktet ditt? Da er vårt store utvalg papirsugerør et miljøvennlig alternativ til plastsugerør. Du har også muligheten til å får din egen logo på sugerørene, så kan du vise frem din beste side til kundene dine. 

Hos Limepack har vi ikke bare fokus på å kunne levere det største utvalget, men også å sikre topp kvalitet. Derfor kan du med sikkerhet servere dine delikatesser uten å bekymre deg for noen problemer med sugerørene. 

Garantert 2 timers holdbarhet! 

Vi kan garantere at papirsugerørene ikke begynner å oppløse, så lenge de oppholder seg i vann eller annen drikkevare i mindre enn 2 timer. Denne prosessen går imidlertid raskere ved alkoholisk drikke. Papirsugerørene er selvfølgelig laget i samsvar med gjeldende matlover og lover for matvaregodkjente materialer og farger. Ytterligere de 100% fri fra bly, klor og bløtgjørende midler. 

Ta et ekstra tak for bærekraft i bedriften din

Det er ingen tvil om at klima og miljø har en høy prioritet hos virksomheter, forbrukere og politikere - og det med god grunn! Det økende fokuset på plastsugerør har resultert i at i 2021 blir de forbudt å selge i EU. Vi vil derfor gjøre vår del av arbeidet for å forsikre at virksomheter lett kan skifte fra plast- til papirsugerør. 

Ettersom vi utelukkende arbeider med produsenter i Europa sikrer vi også lavere CO2 utslipp tilknyttet transport enn det knyttet til produksjon i andre kontinenter. 

100% kompostbare papirsugerør

Sugerørene våre er laget av 100% papir- og matvaregodkjent lim, og er derfor bio-nedbrytbare og tar kun 6 måneder for å brytes ned i saltvann. Blir papirsugerørene innsamlet og sendt til kompostanlegg tar det i stedet ca. 1-2 måneder. Du kan derfor med ro i sjelen kjøpe dine neste papirsugerør hos Limepack. 

Utallige muligheter med papirsugerør 

Det finnes mange som har fått et dårlig inntrykk av papirsugerør og som mener at de ikke er like funksjonelle grunnet dårlig holdbarhet og manglende mulighet for å bøyes. Dette jobber vi i Limepack for å motbevise! Sugerørene våre har ikke bare lang holdbarhet, men de kan også produseres med en bøy, så du trenger altså ikke bekymre deg om hverken holdbarhet eller mangel på anvending muligheter. Vi tilbyr også forskjellige størrelser på sugerørene, så du kan lage den beste opplevelsen for kundene dine! 

Kan jeg få logo’en min på? 

Ønsker du å gjøre ditt brand mer tydelig og ha et gjennomført utseende i forretningen din? Da er papirsugerør med eget trykk det perfekte valget. Vi har muligheten til å printe opp til to farger på sugerørene dine. Enten du foretrekker et mønster på papirsugerørene din eller at logoen din skal være ‘the center of attention”, så fikser vi det for deg! Du trenger heller ikke å ha en egen in-house designer, ettersom vi mer enn gjerne hjelper deg med å lage designet ditt. 

Hvilke farger kan jeg bruke i trykket? 

Du har stor frihet i valget av trykk ettersom vi benytter oss av de 10 forskjellige pantone fargene. Du kan velge mellom navy-blå, himmel-blå, turkis, grønn, gul, oransje, rød, lyserød, violet, og sort. 

Norges største utvalg av papirsugerør

Hos Limepack arbeider vi alltid for å tilby det største utvalget av kvalitetsprodukter til lave priser, og nettop derfor tilbyr vi papirsugerørene våre i 5 størrelser: ‘Cocktailsugerøret’ er 150 mm i høyden og 6 mm i diameter, ‘Standard’ er 210 mm i høyden og 6 mm i diameter, ‘Standard lang’ er 6 mm i diameter og 250 mm i høyden, ‘Jumbo’ er 8 mm i diameter og 200 mm i høyden, mens vår ‘Jumbo lang’ er 8 mm i diameter og 250 mm i høyden. 

Vi tilbyr derover to størrelser av bøyde papirsugerør, så kan du ligge ned og fortsatt nyte drikken din. Begge sugerørene er 6 mm i diameter. Den store utgaven er 26 cm og er bøyd ved 20 cm, mens den lille utgaven er 18 cm og er bøyd ved 11 cm. 

Cocktail papirsugerør

Navnet sier seg selv, men cocktail sugerørene våre er perfekte til cocktails i hotellbaren eller i cocktail barer. Grunnet den praktiske lengden kan sugerøret også brukes til å røre cocktailen og fjerner derfor behovet for en ekstra rørepinne. Vi har et stort utvalg av farger og design, som gjør det mulig for deg å velg akkurat hva du synes passer best til din forretning. Vår mest populære design er det helt sorte, da det gir et stilig look og kan brukes til de fleste drinker. 

Standard papirsugerør

Standard papirsugerørene våre er mest brukt til sodavann, iskaffe eller andre drikkevarer. De to forskjellige lengdene gjør at de kan brukes til store, mellomstore og små kopp størrelser. ‘Standard’-sugerøret passer til 240-ml (8 oz), 350-ml (12 oz) og 450 ml-kopper (16 oz). Ønsker du derimot sugerør til 550 ml (20 oz) krusene dine skal du opp i størrelsen ‘Standard lang’. Den mindre bredden i forhold til ‘Jumbo’-sugerørene gjør at kunden inntar drikken i mer moderate mengder. Vi kan produsere papirsugerør i 13 forskjellige trykk, tre av dem med heldekkende farger og de siste 10 laget med striper. 

Jumbo papirsugerør

‘Jumbo’ størrelsen er godt egnet til milkshakes, bubbletea, juice med fugtkjøtt. Jumbosugerørene er bredere enn vanlige sugerør og tillater derfor inntak av større mengder drikkevare. De vanlige jumbosugerørene passer til koppene i størrelsene: 240 ml (8 oz) og 350 ml (12 oz), mens de lange jumbosugerørene passer bedre til 450 ml- (16 oz) og 550 ml-krus (20 oz). Jumbo papirsugerørene kommer i fire forskjellige trykk, alle er trykket med striper i rød, gul, grønn og navy-blå. Vi kan også lage dem i et spesielt trykk, personligt for deg, hvis du etterspør dette. 

Papirsugerør med knæk

Papirsugerørene med bøy er, grunnet deres diameter, likt som standardpapirsugerørene primert egnet til sodavand, juice eller andre almindelige drikker. Størrelsen passer både til store og små kopper. Vi har muligheten til å lage sugerørene med bøy i et begrenset utvalg av standard trykk. De mest solgte trykkene er sort og hvitt, men vi kan også tilby enkle mønstre alt etter dine ønsker. 

Har du spørsmål om størrelsen av sugerørene, eller om hvilke sugerør som passer deg best, kan du alltid ta kontakt med oss! Vi har også muligheten til å tilpasse størrelsen på sugerørene, skulle du ha noen helt spesielle ønsker. 

Europeisk produksjon 

I Limepack samarbeider vi utelukkende med europeiske produsenter. Det gjør vi for å sikre kundene våre rask levering og lave priser. Vi kan derfor levere sugerørene på kun 2 uker, og som en ekstra fordel blir mindre CO2 sluppet under frakt i forhold til hvis de ble sendt fra Kina. Hvis vi skal sende sugerørene direkte fra produsentene våre, har vi opplag på minimum 25.000 stk., men du er alltid velkommen til å kontakte oss og høre om vi har noe på lager, så slipper du å bestille 25.000 stk. 

Hvordan blir papirsugerør laget? 

Masseproduksjonen av de første papirsugerør begynte allerede i 1890, etter at oppfinneren Marvin Stone hadde patentert dem to år tidligere. Han oppfant papirsugerør ved å snurre papirstrimler rundt en blyant og lime dem sammen. På denne måten kunne man suge vann opp av dem uten lekkasjer, og det var dette Stone patenterte. 

Det har gått over 120 år siden Stone patenterte denne måten å produsere sugerør på, men lite har endret seg i produksjonsmetoden. I dag har vi derimot fått bedre produksjonsutstyr, matvaregodkjent lim og bedre bearbeide papirstrimler. Kvaliteten av sugerørene avhenger av hvor mange lag papir man legger oppå hverandre og limets holdbarhet i forhold til væske. Produsentene vi jobber med bruker 3 lag papir og sikrer derfor maksimal holdbarhet. 

Plastsugerør vs papirsugerør

Den primære årsaken til at etterspørselen av papirsugerør har eksplodert i de siste årene skyldes de klare negative konsekvensene plastikken har på miljøet og spesielt verdenshavene. 

Det er umulig å overse de utallige negative konsekvensene plastikk har på livet i verdenshavene. I den forbindelse har en gruppe forskere anslått at det ligger ca. 8,3 milliarder plastikksugerør og flyter på verdens strender. Her vil de bli liggende inntil vi fjerner dem, da plastikk - i motsetning til papir - ikke nedbrytes i naturen. Hadde det vært snakk om 8,3 milliarder papirsugerør ville disse i stedet ta ca. 6 måneder å bli nedbrutt og igjen bli en del av naturen. 

Klimamessig blir plastikksugerør laget av olje, en begrenset og forurensende ressurs, i motsetning med papirsugerør, som blir laget av trær.

Limepack | Få tilsendt vareprøver

Vil du prøve produktene våre?

Få tilsendt vareprøver
Limepack | Få et tilbud

Trenger du noe spesielt?

Få et tilbud
Testimonials
4,9
102 anmeldelser