Isbegre med lokk

Stykkpris
Spar
Total 31.950,00 
NOK. Eksklusive MVA
eller Motta et PDF tilbud

3D design

Gratis designhjelp

3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105% Prisgaranti

Norges beste priser

Fast shipping

Gratis standardlevering

Mulighet for ekspresslevering

Gi kundene dine et profesjonelt inntrykk av forretningen din og produktene dere serverer med logo-trykte isbegre med lokk. Vi har mulighet for å trykke på hele overflaten av begeret, og på både på toppen av og på siden av lokket, så du får full kontroll på utseendet og det totale utrykket. Overflaten på begrene er blanke, noe som styrker det profesjonelle utseendet ved å gjøre at begrene skinner og fargene stråler klart frem. 

Isbegrene med trykk blir laget i et materiale som gjøre det mulig å fryse dem med f.eks. is, yoghurt eller annen mat i. Ettersom koppene er lagd til å kunne fryses ned, holder de til å være i en fryser i mer enn 6 måneder. 

Isbegrene er derimot ikke beregnet til mat- eller drikkevarer med høye mengder alkohol og fett i seg, da dette kan føre til at begrene begynner å lekke. Vi har mulighet til å lage isbegre med ekstra sterke coatingen som trengs for å kunne oppbevare slikt, så ta kontakt med oss hvis det er dette du leter etter. 

360-graders full-farge trykk isbegre med lokk

Vi trykker våre isbegre med lokk i CMYK-farger, noe som tillater deg å velge mellom et stort utvalg forskjellige farger. CMYK farger er velkjente fra brosjyrer og visittkort, hvor det blir brukt en mange forskjellige fargekombinasjoner. Den klare fordelen ved CMYK er at det koster det samme enten du ønsker et design med 2 farger eller 7 farger. 

La isbegrene med lokk vise frem ditt brand og vær sikker på at ditt produkt skiller seg ut fra konkurrentene dine, uansett om det er til utstilling i et butikkvindu eller ved servering av syndige, frosne desserter... 

Vi tilbyr bestillinger fra 1.000 stk., noe som gjør at du kan lage forskjellige design til de forskjellige produktene, uten at du trenger å ha et stort lager til å oppbevare begrene eller å binde mye penger i emballasje. 

De to mest brukte størrelsene 

Vi tilbyr begrene i to standardstørrelser, 300 ml og 480 ml. Størrelsene kan bli brukt til mange forskjellige formål, som for eksempel å servere en stor og en liten porsjon mat to-go, eller for å servere yoghurt med frukt og nøtter som gjerne vil ha det som frokost på farten. 

480 ml-størrelsen blir primært brukt til å selge is eller andre nedfrosne desserter i dagligvarehandler eller spesialbutikker – størrelsen er faktisk den samme som du kjøper Ben&Jerrys® i. Begeret på 300 ml blir brukt av mange kafeer og kaffebarer til å selge frukt og bær som kunder gjerne vil ta med som en snack. 

Leter du etter andre størrelser enn 300 ml og 400 ml, så samarbeider vi også med noen produsenter som kan lage slike isbegre med lokk og trykk i mindre størrelser. 

Produksjon i Europa

Våre logo trykte isbegre med lokk blir utelukkende produserte i Europa, noe som sikrer høy kvalitet, lave minimumsbestillinger og lavere CO2 utslipp tilknyttet produksjon og transport. Vi har en standardleveringstid på 7 uker, men vi kan i visse tilfeller levere raskere, så hvis du har en frist så kan du ta kontakt med oss, så gjør vi hva vi kan for å nå denne fristen. 

NASDQ-FooCup-FL12G5K

Dataark

configuration
step

Spesifikke referanser

La oss håndtere designet

Ønsker du gratis designhjelp? Vi står alltid klare til å hjelpe! Kontakt oss, eller bare last opp grafikken din mens du bestiller.

Vårt designteam vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning som du skal godkjenne. Du kan be om endringer til designet gratis, helt til du er fornøyd.

Lag designet selv

Vi tilbyr en enkel måte å konfigurere designet ditt selv. Last ned en mal nedenfor, og følg instruksjonene tilgjengelig der.
Vi foreslår at du arbeider med malene våre i Adobe Illustrator.

Når du bestiller, er det bare å laste opp designet. Designteamet vårt vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning, som du må godkjenne før vi setter i gang produksjon. Be om endringer gratis, helt til du er fornøyd.

Størrelse300 ml (12 oz)480 ml (16 oz)
Høyde88 mm117 mm
Top Ø90 mm90 mm
Bund Ø73 mm73 mm
Vekt11,8 g14,4 g
Papirtykkelse (gsm)340 g/sqm + 18 PE g/sqm340 g/sqm + 18 PE g/sqm
OverflateBlankBlank
TrykkmetodeOffset, CMYKOffset, CMYK
Isbegre pr. eske500 stk.500 stk.
Er lokk tilgjengelig?JaJa
Lokk høyde15 mm15 mm
Lokk Ø90 mm90 mm
Lokk vekt6,28 g6,28 g

Leveringsmetode

Leveringstider som passer til dine behov.

Gratis standardlevering

Bestill nå og få gratis levering av dette produktet innen 07.10.2022 (7 uker)

Ekspressforsendelse mulig

Har du det travelt? Det er ingenting å bekymre seg over! Vi tilbyr hurtiglevering til en litt høyere pris, avhengig av hvor mange produkter du bestiller. Velg ekspresslevering ved kassen for å beregne prisen din. Kontakt oss for mer informasjon.

Foretrukket av

Delivery HeroWeberFeedMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials