Se video

Hvordan du bestiller

Skap synlighet for varemerket ditt med engangskopper med logo

Ønsker du å skape synlighet for varemerket ditt på en innovativ og kostnadseffektiv måte? Da er engangskopper med logo den perfekte løsningen for å... Les mer

Foretrukket av

kahluajamesonredbulloriginalcoffeeshotlondonabsolutvodka

...n for å spre oppmerksomhet om virksomheten din! Med pappkrus eller plastkopper trykt med logoen eller budskapet ditt, kan du være sikker på å gjøre ethvert arrangement om til en salgsfremmende plattform og vise frem merkevaren din på en måte som garantert vil fange oppmerksomheten til potensielle kunder. Enten du skal på en utstilling eller bare ønsker å markedsføre virksomheten din, vil engangskopper med ditt design garantert få deg til å skille deg ut fra mengden. Så hvis du ønsker å gjøre et stort inntrykk uten å måtte bruke for mye penge, er engangskopper med ditt trykk veien å gå! 

Et utmerket valg for alle bedrifter

Våre engangskopper med logo er ideelle for alle bedrifter som ønsker å gi kundene sine en unik opplevelse! Enten du er eier av en juicebar, kaffebar, bakeri eller annen type virksomhet, vil personlige engangskopper med ditt unike design garantert etterlate et varig inntrykk hos kundene dine.

Hvis du driver en butikk som serverer både varme og kalde drikker, akkurat som for eksempel Starbucks og Espresso House, er både våre pappkrus og plastkopper et ypperlig valg! Mens pappkrusene er ideelle til varme drikker som espresso og latte, er plastkoppene perfekte til iskalde drikker som iskaffe og milkshakes. Men engangskoppene våre er ikke bare supre til servering av kalde eller varme drikker - de kan brukes til så mye mer! Hvis du skal på en messe, hvorfor ikke bruke koppene til å tilby potensielle kunder noen deilige snacks som nøtter eller popcorn når de kommer innom standen din for å ta en titt? Engangskoppene våre er også perfekte til å dele ut smaksprøver på arrangementer, slik at du kan gi folk en smakebit av det nyeste produktet i sortimentet ditt!

Skreddersy engangskoppene dine, og benytt vår gratis designhjelp!

Pappkrusene våre trykkes med CMYK som standard, men hvis du trenger store antall på 50.000 eller flere, trykker en av våre produsenter dem med Pantone. Trykk med CMYK, som også er kjent som fullfargetrykk, betyr ikke bare at du kan få omtrent hvilken som helst farge du vil ha til designet ditt, men også så mange du vil. Det koster heller ikke noe ekstra! På den annen side sikrer trykk med Pantone at den eller de fargene du velger i designet, kan reproduseres nøyaktig på krusene en annen gang også. Vi bruker Pantone til å trykke plastkoppene våre, som kan trykkes med opptil 6 farger. Vi trykker alle våre engangskopper med 360 graders trykk, noe som betyr at du kan få ditt fantastiske design trykt på hele overflaten av koppen. På denne måten vil merkevaren din alltid være synlig fra alle vinkler slik at alle kan se dem!  

Uansett hvilken stil du har i tankene, kan du skape et unikt utseende for koppene dine som gjenspeiler merkevaren din med de uendelige designmulighetene vi tilbyr! Enten det er et enkelt og klassisk eller dristig og fargerikt utseende som passer best til stilen til bedriften din, kan du designe akkurat den koppen du vil ha. Vårt team av ekspertdesignere vil hjelpe deg med å sette opp designet på koppene, sende deg et designbevis og gjøre justeringer til du er helt fornøyd. Og det beste av alt? Det er helt gratis!

Engangskopper med logo i mange størrelser

Våre engangskopper er tilgjengelige i mange forskjellige størrelser, så du er sikker på å finne akkurat det du trenger hos oss! I vårt sortiment finner du alt fra små kopper for espressoshots til mellomstore kopper til servering av milkshakes, men også krus som er perfekt størrelse til å servere både store øl og brus.

I vårt utvalg av pappkrus finner du alle de følgende størrelsene, men det er viktig å merke seg at de tilgjengelige størrelsene kan variere avhengig av hvilken type papirkopp du velger:

  • The Shot - 100 ml

  • Pick-Me-Up - 160 ml

  • Cup-of-Joe - 240 ml

  • Mug-a-Chino - 350 ml 

  • The Monday Killer - 450 ml

  • The Really Big One - 550 ml

Våre plastkopper med logo er tilgjengelige i følgende størrelser:

  • Cocktail - 250 ml

  • Smoothielicious - 350 ml

  • The Stadium Cup - 450 ml

  • Jumbo - 550 ml 

Er du usikker på hvilken størrelse engangskopp du skal velge? Bare send oss en email eller ring oss! Våre emballasjeeksperter hjelper deg gjerne med å finne den perfekte størrelsen for ditt produkt.

Miljøvennlige engangskopper

Vi er opptatt av bærekraft og ønsker å ha så liten innvirkning på miljøet som mulig, og derfor tilbyr vi miljøvennlige alternativer til engangskoppene våre. Våre BIO-pappkrus er produsert med et vannbasert belegg i stedet for det typiske PE-plastbelegget, noe som gjør dem både biologisk nedbrytbare og resirkulerbare. Det betyr at de kan resirkuleres sammen med avfallspapir og brukes til å lage nye produkter, men også at de kan brytes ned i naturen over tid. Plastkrusene våre er laget av 50 % resirkulert plast, noe som betyr at betydelig mindre ny plast produseres og havner i miljøet.

Vi samarbeider også utelukkende med produsenter i Europa, noe som gjør det mulig for oss å være nær kundene våre, men viktigst av alt bidrar det til å minimere CO2-utslippene våre under transporten av produktene våre.

Engangskopper versus gjenbrukskopper 

Gjenbrukskopper, i motsetning til engangskopper, krever mye mer energi å produsere og å holde rene. En undersøkelse fra 1994 av kjemiprofessor Martin B. Hocking viser spesifikt at for at et gjenbrukbart plastbeger skal være like effektivt som et engangspapirbeger, må du bruke det minst 17 ganger. Du kan lese mye mer om forskningen hans i blogginnlegget vårt her.

Til syvende og sist kommer det imidlertid an på hvordan koppene skal brukes. Hvis planen din er å delta på et stort arrangement og dele ut gjenbrukbare kopper til alle, er det svært sannsynlig at de fleste av dem vil kaste koppen sin når de er ferdige med å drikke av den. Så hvis koppene bare skal brukes én eller noen få ganger, er engangskopper definitivt et mye bedre valg! På den annen side er tilpassede gjenbrukbare plastkopper ideelle å ha i kontorbygninger eller hjemme, hvor de garantert vil bli brukt mange, mange ganger.

Bestill fra 1.000 stk.

Du trenger ikke å betale for store mengder på 10.000 kopper eller mer for å få tak i dine helt egne unike engangskopper med trykk. Hos Limepack har vi en lav minimumsbestillingsmengde på bare 1.000 stk. på våre engangskopper. Derfor, hvis du er en liten bedrift som leter etter en kostnadseffektiv måte å spre ordet om merkevaren din, er våre engangskopper med trykk den perfekte løsningen. Så hvorfor vente lenger? Kom i gang med et design i dag og skap et unikt utseende for koppene dine! 

Limepack | Få tilsendt vareprøver

Vil du prøve produktene våre?

Få tilsendt vareprøver
Limepack | Få et tilbud

Trenger du noe spesielt?

Få et tilbud
Testimonials
4,9
136 anmeldelser