Se video

Hvordan du bestiller

Vær unik med popcornbeger med logotrykk

Enten du serverer popcorn i en kino eller deler ut popcorn på et arrangement, er popcornbeger med logo måten du kan vise frem virksomheten din. Popcornbeger kan også... Les mer

Foretrukket av

Delivery HeroWeberFeedMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

... brukes til å servere søtsaker, chips og mange andre snacks. De logo-trykte popcornbegrene er laget i høy kvalitet og har en papirtykkelse på 250g/kvm og en blank overflate, slik at det ikke kommer noen fettmerker på dem.

Hos Limepack vil vi tilby de billigste personaliserte popcornbegrene, og dette garanter vi ved å tilby en 105% prisgaranti. Hvis du finner dem billigere andre steder, gir vi deg en rabatt på prisen du fant. Hos Limepack er pris høyest prioritert.  

Bestill popcornbokser med logo enkelt og online hos Limepack, så sparer du masse tid. Skulle du ha noen spørsmål, står både emballasjeekspertene våre og teamet av designere til din disposisjon.

Et uendelig antall designalternativer

Vi kan trykke på hele overflaten av popcornbegeret, noe som betyr at du kan velge design på alle de 4 sidene av boksen. Vi trykker popcornbokser med CMYK-farger, som betyr at du kan få så mange farger i designet du vil. Ønsker du å ha forskjellig design på hver side av popcornbegeret, er det helt gratis. Trykket vil også være på bunnen når bunnen er brettet sammen og presses sammen med resten av boksen.

Hvis du leter etter noe spesielt, eller hvis bedriften din bruker noen helt spesielle farger, har vi løsningen for deg. Vi kan også trykke popcorn-boksene våre med Pantone-farger, som har et bredere spektrum av farger enn CMYK. Hvis du vil ha gull- eller sølvfarger på popcorn-boksene, kan vi også trykke dem med varm folie. Alt du trenger å gjøre er å ta tak i teamet vårt med emballasjeeksperter.

Norges største utvalg av popcornbeger med trykk

Når vi sier at vi har det største utvalget av popcornbeger med logo, er det ikke en spøk. Som standard har vi 8 forskjellige størrelser der den minste størrelsen kan inneholde 650 ml (17 oz) og den største størrelsen kan inneholde 3l (102 oz). 

Hvis du er ute etter størrelser større enn 3 liter kan vi lage størrelser på opptil 6 liter, men vi har en minstebestilling på 10.000 stk. Hvis du vil ha en størrelse under 650 ml, har vi hatt kunder som istedenfor har brukt pappkrus eller isbegre til disse formålene. 

Standardstørrelsene våre har følgende dimensjoner:

Snack Master: 0,5 l

Topp: 82 x 82 mm, bunn: 63 x 63 mm, høyde: 85 mm

Distributøren: 0,65 l

Topp: 87 x 87 mm, bunn: 63 x 63 mm, høyde: 110 mm

For kantina: 1 l

Topp: 97 x 97 mm, bunn: 70 x 70 mm, høyde: 125 mm

Den sultende tilskueren: 1,5 l

Topp: 111 x 111 mm, bunn: 80 x 80 mm, høyde: 145 mm

Game day: 1,7 l

Topp: 115 x 115 mm, bunn: 80 x 80 mm, høyde: 160 mm

Den sportslige: 2 l

Topp: 123 x 123 mm, bunn: 85 x 85 mm, høyde: 185 mm

Filmtid: 2,5 l 

Topp: 127 x 127 mm, bunn: 85 x 85 mm, høyde: 207 mm

Den store: 3 l

Topp: 135 x 135 mm, bunn: 95 x 95 mm, høyde: 191 mm

Popcorn kopper med eget trykk for alle anledninger

Med så mange størrelser er det ikke alltid like lett å vite hva de forskjellige størrelsene passer. Vi har derfor prøvd å gi dem noen samsvarende navn. Men stort sett brukes popcornbegrene først og fremst i tre forskjellige sammenhenger; arrangementer, kafeteriaer og kinoer. De store størrelsene fra 2 liter og oppover brukes hovedsakelig på kinoer. De mindre størrelsene brukes spesielt til firmaarrangementer eller messer. De to størrelsene 1l og 1,5l er faktisk mest brukt i kafeteriaer i lokale idrettshaller. Størrelsene 1.7l og 2l brukes ofte til å servere bacon chips på fotballstadion. 

Med eller uten automatisk brettet bunn?

Popcornbegrene våre kommer i to varianter - Manuell eller flat bunn. Begge begrene leveres i flat form for å spare plass i frakten, så de må brettes ut før bruk. 

Manuell-bunn popcornbokser har 4 separate faner, som må brettes for å danne bunnen. Dette tar i gjennomsnitt 6 sekunder.

De med auto-bunnen derimot er limt sammen. Dette betyr at de to motsatte hjørnene bare trenger et lett trykk for automatisk å brette bunnen. Dette sparer mye tid og gjør samtidig popkornkoppene mer holdbare.

Logotrykkede popcornkopper levert raskere enn forventet

Logo-popcornbegrene våre er produsert i Europa og levert direkte fra våre produsenter til deg. Hos Limepack jobber vi alltid for å nå fristen din. Vi kan levere gratis om 3 uker, men med DHL + kan vi levere om 2 uker, og hvis du har et skikkelig tidspress kan vi også levere innen en uke med ekspresslevering.

Vi har et minimumsantall på 200 stykker, men prisen per stykk er da ganske høy -enhetsprisen synker drastisk jo flere begre du kjøper.

Miljøvennlige popcornbeger med trykk

Popcornbeger er laget av 100% jomfru papir, noe som betyr at det ikke er resirkulert papir. Dette betyr også at popcornkopper kan brytes ned i naturen og at de kan samles og resirkuleres på gjenvinningsstasjoner. Det primære problemet er imidlertid at de fleste resirkuleringsstasjoner ikke aksepterer papir som har vært i kontakt med mat. 

Vi har muligheten til å lage popcornbeger i FSC® sertifisert papir hvis du kjøper minst 50 000 stk.

Det positive med logotrykkede popcornkopper som produseres i Europa er at papir som brukes til emballasjeproduksjon kommer fra skogbruk med forhold som oppfyller FSC®-betingelsene for bærekraftig skogbruk. Co2-utslipp tilknyttet transport er også betydelig lavere enn hvis produktene er produsert i Asia eller Amerika.

Klar til bruk med mat

Logo-popcornkoppene våre er laget i samsvar med europeiske regler for matkontaktmateriell. Dette betyr at de er godkjent for å brukes til all mat. Ingen fluoridstoffer eller andre kjemikalier som ikke kan være i kontakt med mat har blitt brukt. Blekket som brukes til å trykke på popcornkoppene er smaks- og duftfrie.

Hvis du har spørsmål eller trenger mer informasjon om popcornbegrene våre, kan du kontakte oss på mail@limepack.no eller på telefon +45 3069 2189. Vi ser frem til å samarbeide med deg! 

Limepack | Få tilsendt vareprøver

Vil du prøve produktene våre?

Få tilsendt vareprøver
Limepack | Få et tilbud

Trenger du noe spesielt?

Få et tilbud
Testimonials
4,9
102 anmeldelser