Se video

Hvordan du bestiller

Piff opp snacksen din med popcornbeger med navnet ditt på

Enten du serverer popcorn i en kino eller deler ut popcorn på et arrangement, er popcornbeger med logo måten du kan vise frem virksomheten din.... Les mer

Foretrukket av

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...cornbeger kan også brukes til å servere søtsaker, chips og mange andre snacks. De logo-trykte popcornbegrene er laget i høy kvalitet og har en papirtykkelse på 250g/kvm og en blank overflate, slik at det ikke kommer noen fettmerker på dem.

Hos Limepack vil vi tilby de billigste personaliserte popcornbegrene, og dette garanter vi ved å tilby en 105% prisgaranti. Hvis du finner dem billigere andre steder, gir vi deg en rabatt på prisen du fant. Hos Limepack er pris høyest prioritert.  

Bestill popcornbokser med logo enkelt og online hos Limepack, så sparer du masse tid. Skulle du ha noen spørsmål, står både emballasjeekspertene våre og teamet av designere til din disposisjon.

Et uendelig antall designalternativer

Vi kan trykke på hele overflaten av popcornbegeret, noe som betyr at du kan velge design på alle de 4 sidene av boksen. Vi trykker popcornbokser med CMYK-farger, som betyr at du kan få så mange farger i designet du vil. Ønsker du å ha forskjellig design på hver side av popcornbegeret, er det helt gratis. Trykket vil også være på bunnen når bunnen er brettet sammen og presses sammen med resten av boksen.

Hvis du leter etter noe spesielt, eller hvis bedriften din bruker noen helt spesielle farger, har vi løsningen for deg. Vi kan også trykke popcorn-boksene våre med Pantone-farger, som har et bredere spektrum av farger enn CMYK. Hvis du vil ha gull- eller sølvfarger på popcorn-boksene, kan vi også trykke dem med varm folie. Alt du trenger å gjøre er å ta tak i teamet vårt med emballasjeeksperter.

Norges største utvalg av popcornbeger med trykk

Når vi sier at vi har det største utvalget av popcornbokser med eget trykk, tuller vi ikke! Vi tilbyr 9 forskjellige størrelser popcornbokser, der den minste størrelsen er 0,5 liter og den største er 5,5 liter. Hvis du trenger en større størrelse enn dette, kan vi også produsere popcornbokser som kan inneholde opptil 6 liter (disse har et høyere minimumsantall). Ønsker du en mindre størrelse enn 0,5 liter? Vi har hatt kunder som har brukt pappkrus og isbeger som alternativer.

Standardstørrelsene våre har følgende dimensjoner:

 • Den lille snackboksen – 0,5L
  Topp: 82 x 82 mm, bunn: 63 x 63 mm, høyde: 85 mm

 • Popcornkos – 0,65L
  Topp: 87 x 87 mm, bunn: 63 x 63 mm, høyde: 110 mm

 • Snack attack! – 1L
  Topp: 97 x 97 mm, bunn: 70 x 70 mm, høyde: 125 mm

 • Den sultne tilskueren –1,5L
  Topp: 111 x 111 mm, bunn: 80 x 80 mm, høyde: 145 mm

 • Stadionstil – 1,7L
  Topp: 115 x 115 mm, bunn: 80 x 80 mm, høyde: 160 mm

 • Kinotid – 2L
  Topp: 123 x 123 mm, bunn: 85 x 85 mm, høyde: 185 mm

 • Familiestil – 2,5L
  Topp: 127 x 127 mm, bunn: 85 x 85 mm, høyde: 207 mm

 • Superdeler’n – 3L
  Topp: 135 x 135 mm, bunn: 95 x 95 mm, høyde: 191 mm

 • Popcornbonanza – 5,5L
  Topp: 177 x 178 mm, bunn: 143 x 142 mm, høyde: 212 mm

Popcorn kopper med eget trykk for alle anledninger

Med så mange størrelser er det ikke alltid like lett å vite hva de forskjellige størrelsene passer. Derfor har vi forsøkt å gi størrelsene noen passende navn. Men stort sett brukes popcornbegrene først og fremst i tre forskjellige sammenhenger: til arrangementer, store selskaper og kinoer. De store størrelsene fra 2 liter og oppover brukes hovedsakelig på kinoer på grunn av deres størrelser - de er rett og slett perfekte til en god filmopplevelse! De mindre størrelsene brukes særlig på bedriftsarrangementer og messer. Det kan for eksempel være en bilforhandler som holder åpent hus og ønsker å tilby snacks til de besøkende, eller en premierefest med kjente og ukjente fjes.  De to størrelsene 1L og 1,5L er faktisk mest brukt i lokale idrettshaller. Størrelsene 1,7L og 2L brukes ofte til å servere baconsvor, popcorn og chips på fotballstadioner. 

Med eller uten automatisk brettet bunn?

Popcornbegrene våre kommer i to varianter - manuell og automatisk bunn. Begge begrene leveres i flat form for å spare plass i frakten, så de må brettes ut før bruk. 

Manuell-bunn popcornbokser har 4 separate faner, som må brettes for å danne bunnen. Dette tar i gjennomsnitt 6 sekunder! De med auto-bunnen derimot er limt sammen. Dette betyr at de to motsatte hjørnene bare trenger et lett trykk for automatisk å brette bunnen. Dette sparer mye tid og gjør samtidig popcornbegrene mer holdbare.

Bunnen på popcornboksene brettes inn av fire deler, og er ikke rund som på andre beholdere. Dette betyr at de ikke er laget for popcorn/snacks med mye smør eller ost, da det er fare for at væsken renner ut av bunnen, hvor de fire delene møtes.

Logotrykkede popcornbegre levert raskere enn forventet

Våre popcornbokser med logo produseres her i Europa og leveres direkte fra produsenten til deg. Hos Limepack jobber vi alltid for å holde tidsfristen din. Vi har en standard leveringstid på 5 uker, men hvis du trenger popcornbokser med trykk raskere enn dette, tilbyr vi også ekspress-popcornbokser som kan leveres på bare 4 uker.

Vi har et minimumsantall på 200 stykker, men prisen per stykk ved et slikt antall er ganske høy – enhetsprisen synker drastisk jo flere begre du kjøper.

Miljøvennlige popcornbeger med trykk

Popcornbeger er laget av 100% jomfru papir, noe som betyr at det ikke er resirkulert papir. Dette betyr også at popcornboksene kan brytes ned i naturen og at de kan samles og resirkuleres på gjenvinningsstasjoner. Det primære problemet er imidlertid at de fleste resirkuleringsstasjoner ikke aksepterer papir som har vært i kontakt med mat.

Vi har muligheten til å lage popcornbeger i FSC® sertifisert papir hvis du kjøper minst 50 000 stk. Det positive med logotrykkede popcornkopper som produseres i Europa er at papir som brukes til emballasjeproduksjon kommer fra skogbruk med forhold som oppfyller FSC®-betingelsene for bærekraftig skogbruk. CO2-utslipp tilknyttet transport er også betydelig lavere enn hvis produktene er produsert i Asia eller Amerika.

Klar til bruk med mat

Logo-popcornkoppene våre er laget i samsvar med europeiske regler for matkontaktmateriell. Dette betyr at de er godkjent for å brukes til all mat. Ingen fluoridstoffer eller andre kjemikalier som ikke kan være i kontakt med mat har blitt brukt, og blekket som brukes til å trykke på popcornkoppene er smaks- og duftfrie.

Hvis du har spørsmål eller trenger mer informasjon om popcornbegrene våre, kan du kontakte oss på mail@limepack.no eller på telefon +47 477 25 302. Vi ser frem til å samarbeide med deg! 

Limepack | Få tilsendt vareprøver

Vil du prøve produktene våre?

Få tilsendt vareprøver
Limepack | Få et tilbud

Trenger du noe spesielt?

Få et tilbud
Testimonials
4,9
136 anmeldelser