Se video

Hvordan du bestiller

Papirskåler trykt med ditt design

Få salatskåler med trykk på hele overflaten, med det designet du alltid har drømt om. Bestill dine trykte take-away skåler/boller online med bare noen få klikk og spar både... Les mer

Foretrukket av

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...både tid og penger. Du trenger ikke å tenke på levering - vi sender skålene gratis direkte til din eller firmaets adresse uten noen ekstra kostnad.

Fordelene ved å bestille online med samme “offline” service

Vi gjør alt for å kunne tilby best mulig service. Du vil derfor ha den samme kontaktpersonen gjennom hele prosessen, som kan hjelpe deg med alt fra å finne den riktige størrelsen til å hjelpe deg skape akkurat det designet du ønsker. Og hvis du ikke er sikker på hvilken størrelse som passer formålet ditt best, sender vi gjerne gratis vareprøver av de forskjellige størrelsene. Når du har testet vareprøven og funnet din optimale størrelse, hjelper designteamet vårt deg gjerne med utviklingen av ditt design. 

Europeisk produksjon til gode priser 

Vi produserer våre salatskåler med trykk i Europa, noe som gjør at vi kan tilby lave minimumsantall på bare 1080 stk. Ofte når man bestiller produkter som for eksempel er produsert i Kina, ligger minimumsbestillingen på mange tusen stk., dette ønsker vi å unngå. For å sikre at papirskålene med trykk ikke blir skadet under transport, transporterer vi dem alltid på paller. Ikke bare sikrer vi lavere bestillingsmengder, men gjennom europeisk produksjon, reduserer vi også CO2 utslippene tilknyttet transport.

Vi jobber alltid for å kunne tilby de beste prisene. Vi garanterer at du finner de laveste prisene på trykte papirskåler hos oss. Skulle du mot formodning finne dem til en lavere pris et annet sted, vil vi matche denne prisen og redusere den med ytterligere 5%! Vi kaller det en 105% prisgaranti. 

Få trykk på dine papirskåler og sørg for at kundene dine kommer tilbake 

Skreddersydde take-away boller øker sjansene dine for å bli husket av kundene dine. Ikke bare får de dem til å komme tilbake, det forbedrer også kundeopplevelsen deres! Den gamle klisjeen at du "spiser med øynene" vet vi alle at det finnes en viss sannhet i.

Bruk designet på emballasjen og trykte papirskåler for å gi kunden den samme følelsen som når de besøker butikken eller restauranten din. Formidle den samme følelsen uansett hvor retten din blir konsumert - i rommet, i parken eller i sofaen. Enten du vil ha et kreativt eller enkelt design på dine trykte take-awayskåler kan du bruke designet til å fortelle historien din eller formidle budskapet ditt!

Matbegre med trykk forbedrer ikke bare opplevelsen for kundene dine, men markedsfører også virksomheten din til potensielle kunder. Vi har alle blitt inspirert til å spise et sted fordi vi har sett noen sitte og spise noe lekker mat i parken eller fordi vi har sett et stilig bilde på Instagram. Maten din smaker godt, men la emballasjen markedsføre deg også! Designede salatboller med trykk er den perfekte måten å sikre at du ikke bruker penger på unødvendig reklame, men optimaliserer tilnærmingene dine!

Hvis du trenger hjelp til å designe din drømmeemballasje, står vårt team av designere og emballasjeeksperter mer enn gjerne til rådighet og deler sine beste erfaringer fra andre prosjekter. Hvis du trenger hjelp med å sette opp designet ditt, kan du sende oss ønsket størrelse og logo. Du får til og med en forhåndsvisning av produktet du ønsker med ditt helt egne design i løpet av to timer på virkedager. Og det beste av alt? Alt dette er helt gratis.

Skreddersydde salatskålar med trykk for alle typer mat

Det positive med take-awayskålene er at de er runde, relativt høye og belagt med et lag plast på innsiden, noe som betyr at de faktisk kan brukes til nesten all slags mat - uansett om det er varme eller kalde retter. Skålene produseres og formes sammen med bunnen, noe som gjør dem helt lufttette - du kan dermed servere både fast og flytende mat! Vi tilbyr også lokk til papirskålene, noe som gjør dem enkle å transportere, men enda viktigere, som hjelper med å holde maten varm til kunden din er klar til å nyte måltidet.

Salatskålene med trykk brukes hovedsakelig til servering av salater, poke bowls og andre sunne, kalde retter. Skålen kan romme en stor porsjon mat, noe som er normalt når du serverer sunne retter med salat som base. Vi har også kunder som bruker skålene til forskjellige frokoster som grøt eller smoothieboller. Papirskålene med trykk brukes også av kunder som serverer varm mat i form av pasta, ris og nudler, og de fungerer supert til dette også.

Papirskåler med trykk og alkohol

Hvis du serverer matvarer som inneholder mer enn 5% alkohol, kan pappskålene begynne å lekke. Dette er fordi alkoholen kan etse det tynne plastlaget som brukes på innsiden av skålene for å sikre at de nettopp ikke lekker. Du kan derimot bruke skålene til matvarer med mindre enn 5% alkohol uten problemer, så hvis du bruker alkohol som smaksforsterker i maten din, er det ikke noe problem!

Plast- vs. papirskåler

Skåler finnes jo generelt i forskjellige slags materialer, men hva er forskjellen mellom dem og hva brukes de først og fremst til? Plastskåler brukes som regel kun til kald mat som salater, poke bowls og kald pastasalat. Dette er fordi plasten kan begynne å smelte hvis den blir eksponert for høy varme over lengre tid. Pappskåler tåler derimot ofte varm mat, men også flytende retter som suppe o.l. Selvfølgelig brukes de også til kald mat. 

Papirskåler brukes mest av selskaper som ønsker trykk på emballasjen sin, da trykkflaten er mye større enn hva det er på plastskåler. Og du kan også sette et klistremerke på toppen av plastlokket på papirskålene, hvis du ønsker litt ekstra pynt. Hvis du vil forbedre markedsføringen av maten din og øke din bedrifts eksponering overfor kunder, er pappskålene det perfekte alternativet for deg.

Bærekraft

Når det kommer til hva som er den mest miljøvennlige løsningen, er det ganske vanskelig å gi et direkte svar på ettersom det avhenger av ulike faktorer. Det første du må vurdere er nedbrytbarhet; det korte svaret er at papirskålene og plastskålene ikke er nedbrytbare, ettersom de begge inneholder plast. Den neste tingen du bør vurdere er om de er resirkulerbare eller ikke, og her kan begge variantene resirkuleres. Dette skjer imidlertid ofte ikke, da det er veldig vanskelig å resirkulere materialer som har blitt brukt til mat, da det ofte krever en helt annen resirkuleringsprosess. Det avhenger derfor ofte på om sorteringen blir gjort riktig. Imidlertid er det lettere å resirkulere plastskålene, siden de er laget av 100% plast, mens papirskålene primært er papir, men også et tynt plastlag. En annen ting vi må vurdere er CO2-utslipp under produksjonen. Her er det faktisk plastskålene som avgir mindre CO2 enn papirskålene. Årsaken er at det er mer energikrevende å produsere papir enn plast. Tilnærmingen er nesten den samme, men på grunn av materialet som i seg selv også må produseres, får plastskålene en miljøfordel. 

Selvfølgelig er det hundrevis av ting å vurdere, men dette er normalt de tingene vi setter mest pris på når vi vurderer et produkts miljøpåvirkning.

Om matbeholdere av plast eller papir er best for deg, avhenger av hva du serverer, hvor du serverer det og selvfølgelig hvor mye du ønsker å eksponere designet ditt. Med spesialtilpassede papirskåler har du fordelen av å få designet ditt trykt på hele overflaten, noe som gir varemerket ditt den eksponeringen det fortjener. Hvis du trenger noen å diskutere alternativene med, kan du kontakte våre emballasjeeksperter og utforske mulighetene dine!

Limepack | Få tilsendt vareprøver

Vil du prøve produktene våre?

Få tilsendt vareprøver
Limepack | Få et tilbud

Trenger du noe spesielt?

Få et tilbud
Testimonials
4,9
136 anmeldelser