Se video

Hvordan du bestiller

Burgeremballasje med eget trykk

Burgeremballasje med ditt design vil ikke bare få maten din til å se flott ut - det vil også gi kundene dine en ekstra forsikring om at maten deres holdes trygg og fersk til de... Les mer

Foretrukket av

gordonramsaychick&cheezbandoburgersfeedpoplburgerdeliveryhero

...de er klare til å spise den! Enten du eier en burgersjappe, restaurant eller foodtruck, er spesialdesignet burgeremballasje en ideell måte å vise frem merkevaren din og de deilige burgerne på menyen din. Ved å få logoen din og designet ditt trykt på emballasjen din, gir du produktene dine et profesjonelt preg som garantert vil få deg til å skille deg ut i mengden og få kundene til å huske deg for din unikhet.

Vi tilbyr et bredt utvalg av spesialtrykt burgeremballasje for å møte behovene til enhver restaurant; fra burgerbokser til fettavvisende papir og burgerposer - vi har alt du trenger! Sjekk ut vårt utvalg av burgeremballasje med trykk, velg produktet som passer dine behov og kom i gang med designet ditt! Hvis du trenger hjelp med designet ditt, vil våre ekspertdesignere gjerne hjelpe deg gratis.

Hva kan burgeremballasjen vår brukes til?

Selv om vår burgeremballasje med trykk er optimal til servering av burgere av alle slag, er den veldig allsidig og er et godt valg til mange andre typer mat! Uansett hva du trenger emballasjen til, garanterer vi at du kan finne et supert alternativ til hva som helst i vårt store utvalg. 

Burgerbokser funker ikke bare bra til burgere, men kan også fungere som den perfekte emballasjeløsningen til fylte pitas, sandwiches og til og med bagels. Burgerboksene er gode til å holde kundens mat varm og innpakket når de tar den med seg.

Hamburgerlommer er veldig praktiske for kunder som ønsker å nyte burgere eller andre måltider på farten. Men på grunn av deres praktiske design er de også et ideelt valg for mange andre matvarer. Faktisk bruker kundene våre dem også til å servere bakverk, taco og churros! 

Våre fettavvisende papirer er uten tvil de mest allsidige produktene og er ideelle til både burgerbarer, kafeer, pizzeriaer - you name it! Kundene våre bruker dem til alt fra servering av gyros, pizzaslices, skillingsboller og lignende, til å pakke inn sandwicher og bagels med. 

Hvis du leter etter den perfekte emballasjen til hele menyer, er våre takeaway-matbokser med håndtak den perfekte løsningen. De har den ideelle størrelsen for en burgermeny eller en hvilken som helst annen type takeaway-meny, og det praktiske håndtaket gjør det enkelt for kundene å ta med seg maten hvor som helst!

Fullt tilpassbar burgeremballasje - bestill fra bare 500 stk.

Vi tilbyr uendelige muligheter for å tilpasse burgeremballasjen din! Du kan velge mellom flere størrelser og få tilpassede kutt, og du har til og med ubegrensede muligheter når det gjelder å lage ditt helt eget design. Så uansett hvilken størrelse du trenger eller hvor unikt du vil at designet ditt skal være, kan vi hjelpe deg med å få akkurat det du vil ha! 

Vårt fettavvisende papir kan fås i unike tilpassede kutt, slik at de passer perfekt til produktet ditt. Og uansett hvor mange forskjellige størrelser du trenger, vil det ikke koste deg noe ekstra! Videre er burgerboksene våre tilgjengelige i flere størrelser, og hvis du ikke finner størrelsen du leter etter - ikke bekymre deg! Vi tilbyr også burgerbokser som kan tilpasses i størrelse hvis du har behov for spesifikke dimensjoner. Våre hamburgerlommer kan også produseres i både mindre og større størrelser, og selv om de produseres med to sider åpne som standard, kan vi lime sammen den ene siden. Vi har kunder som har bedt om dette for å bruke dem til churros. Hvis du har noen spesielle forespørsler, er det bare å sende oss en email eller ringe oss - vi vil gjøre vårt beste for å løse ethvert ønske!

Med noen av produktene våre har du også muligheten til å velge mellom hvitt og brunt papir. Bedrifter som foretrekker en naturlig stil og ønsker at emballasjen skal ha et rustikt utseende går vanligvis for det brune papiret, mens bedrifter som velger det hvite papiret vanligvis ønsker å vise merkevaren sin med et lyst og fargerikt design. Ta en titt på utvalget vårt og oppdag alle mulighetene som følger med de forskjellige produktene! 

Lag din drømmeburgeremballasje med ubegrensede designalmuligheter

Vi tilbyr mange muligheter når det gjelder å designe burgeremballasjen din! Enten du vil holde designen din enkel og subtil ved å bare legge til logoen din og bruke en eller to farger, eller du er mer interessert i et iøynefallende design med flere farger og elementer, kan du få akkurat det designet du ønsker. Hvis du trenger hjelp med utformingen av produktet ditt, er våre ekspertdesignere alltid klare til å hjelpe deg - gratis! Og selv om du ikke får hjelp fra designerne våre, vil du alltid motta et designbevis. Dette gjør vi fordi vi vil forsikre oss om at du er 100 % fornøyd med produktet ditt før det settes i produksjon.

CMYK og Pantone

Vi bruker to forskjellige fargesystemer for burgeremballasjen vår: CMYK og Pantone. Fargesystemene varierer fra produkt til produkt, og selv om det er mulig å trykke noen produkter med begge, kan noen bare trykkes med enten CMYK eller Pantone. Våre burgerbokser kan bare trykkes med CMYK, mens matpapiret vårt bare kan trykkes med Pantone-farger.

Fordelen med å trykke med CMYK er at du kan ha så mange farger du vil for designet ditt, enten det er 3, 5 eller flere farger. Og uansett antall farger, trenger du ikke å bekymre deg for ekstra kostnader, da prisen forblir den samme! På den annen side, hvis du vil ha en eller flere veldig spesifikke farger i designet ditt, er Pantone det optimale valget. Dette fargesystemet er mer nøyaktig når det gjelder den endelige fargen.

Offsettrykk og flexografisk trykk

Burgeremballasjen vår trykkes med to forskjellige trykkmetoder avhengig av produktet: offset eller flexo. Offsettrykk er en av de mest brukte teknikkene når det gjelder trykking av papirprodukter og sikrer alltid resultater av høy kvalitet. Denne prosessen fungerer ved å overføre trykkplater med grafikk til en gummivalse, som deretter påfører grafikken på produktet. Flexotrykk opererer med fleksible trykkplater som kan brukes til å trykke på mange forskjellige materialer, inkludert plast og metall. Disse platene er svært holdbare og kan ofte brukes til gjentatte bestillinger. Matpapiret vårt trykkes med flexotrykk, og det er en engangskostnad for platene siden de kan brukes i opptil 5 år.

Bli grønn med miljøvennlig burgeremballasje!

Bryr du deg om miljøet og vil du gjerne vise det? Da er vår plastfrie burgeremballasje den perfekte måten å gjøre det på! Med et stort fokus på bærekraft vil du skape et positivt omdømme for virksomheten din, og kundene dine vil føle seg vel når de vet at de støtter en bedrift som tar bærekraft på alvor.

Alle produktene i vår burgeremballasje er laget av fettbestandig papp, slik at de tåler fet og fuktig mat. Vi har imidlertid også produkter som har et PE-plastbelegg for å gjøre dem ekstra motstandsdyktige slik at de ikke går i oppløsning eller begynner å lekke, mens andre produkter ikke har noe belegg. Det er imidlertid også mulig å få disse med et PE-belegg hvis det foretrekkes. Burgeremballasje uten belegg er plastfri, og derfor både resirkulerbar og komposterbar, men selv om den brytes ned i naturen over tid, oppfordrer vi aldri kundene våre til å kaste den på bakken. Produkter belagt med PE er derimot verken resirkulerbare eller komposterbare.

Motta gratis vareprøver og se produktet ditt før du kjøper det

Er du usikker på om en bestemt størrelse burgerboks i vårt utvalg vil passe dine behov, eller vil du bare teste kvaliteten på våre hamburgerlommer eller fettavvisende papir før du bestiller? Ikke nøl med å ta kontakt med oss for gratis vareprøver! Vi ønsker at kundene våre skal ha en sjanse til å se og prøve produktene våre før de bestiller, slik at de kan være helt fornøyde med det de mottar. Vær oppmerksom på at vi ikke kan tilby prøver trykt med ditt design, og at designet på prøvene våre vil variere. 

Limepack | Få tilsendt vareprøver

Vil du prøve produktene våre?

Få tilsendt vareprøver
Limepack | Få et tilbud

Trenger du noe spesielt?

Få et tilbud
Testimonials
4,9
136 anmeldelser