Se video

Hvordan du bestiller

Kremmerhus med trykk

Vil du legge til et snev av unikhet i måten du serverer måltidene dine på? Server dem i kremmerhus med eget trykk! Ikke bare er dette en stilig måte å servere maten på, de er også... Les mer

Foretrukket av

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...uperpraktiske og gjør det enkelt for gjestene dine å spise på farten. Kjeglene kan brukes til all tenkelig mat, tørr eller fettete, og du kan enkelt fylle dem med alt fra deilige churros med sukkerdryss, til nachos, eller til popcorn og pommes frites. Kundene dine vil elske hvor praktiske kremmerhusene er, og du vil bli husket for din spenstige og annerledes måte å servere måltidene dine på. Bestill takeaway-kremmerhusene dine i dag og skille deg ut fra mengden! 

Det er superraskt og enkelt å bestille fra oss, og hvis du har spørsmål om et produkt eller trenger hjelp med designet ditt, er våre emballasje- og designeksperter alltid tilgjengelig for å hjelpe deg - helt gratis.

Det perfekte valget for ethvert takeaway-måltid

Laget av slitesterk og fettålende papp, er det absolutt ingen grenser for hva disse kremmerhusene kan brukes til! De egner seg til å servere alt fra snacks som brente mandler til større måltider som fish and chips, til desserter som pannekaker med sjokoladekrem eller churros. Kremmerhusene er ypperlige til alle virksomheter som selger mat på farten, for eksempel foodtrucks og matboder, og den er også den ideelle emballasjen for butikker som selger desserter som boblevafler og churros. De er også et helt supert valg til travle og overfylte arrangementer som festivaler og sportskamper, der det ofte er lange køer til matbodene. Ikke bare gjør de serveringen rask og enkel, men de er også veldig praktiske for den sultne gjest som ønsker å ta maten med seg videre. 

Velg mellom en rekke størrelser takeaway-kremmerhus

Vi samarbeider med flere produsenter for å tilby deg et bredt utvalg med mange forskjellige størrelser og former. Uansett hva dine spesifikke behov er, kan du med sikkerhet finne det perfekte takeaway-kremmerhuset til å servere snacks, måltider eller desserter i vårt utvalg! 

Siden vi samarbeider med forskjellige produsenter, varierer noen av kremmerhusstørrelsene litt i dimensjoner, men også i utseende. For eksempel har vi kjegler med perforerte linjer som gjør at kundene dine kan rive av en del av kremmerhuset mens de spiser måltidet. Disse kremmerhusene er praktiske til mange måltider, ettersom kundene dine kan unngå å få klissete fingre. Vi har også kremmerhus med to lukkbare klaffer på toppen for å hjelpe kundene dine med å holde maten varm og frisk, samt en versjon med hevet rygg for å støtte maten i kjeglen. 

De minste kremmerhusene vi tilbyr er i den perfekte størrelsen for en rekke snacks som peanøtter, popcorn og baconchips, og kan til og med brukes til å servere små porsjoner med pommes frites. De mellomstore kremmerhusene kan romme litt mer, noe som gjør dem perfekte til litt større porsjoner pommes frites, men også churros, fish and chips og mange andre friterte herligheter. Denne størrelsen er også ideell for servering av vafler med iskrem. Hvis du vil ha en størrelse til dine ekstra sultne kunder, gå for vår største størrelse! Denne størrelsen kan romme store måltider, hva med for eksempel en “mixed fries” med en blanding av friterte herligheter som pommes frites, mozzarellasticks og chili cheese? Det er også den perfekte størrelsen til deling, slik at kundene kan nyte de deilige måltidene dine sammen. 

105% prisgaranti

Vi stoler på at vi tilbyr gode priser, og vi tilbyr også en prisgaranti på 105% på alle produktene våre. Det vil si at hvis du snubler over et billigere og sammenlignbart tilbud hos en av konkurrentene våre, så matcher vi prisen de tilbyr, og gir deg en rabatt på 5% i tillegg! 

Fremhev merkevaren din med et iøynefallende design

Har du et bestemt design i tankene som du ønsker å gi liv til? Våre endeløse designmuligheter lar deg gjøre nettopp det! Enten det er et design med et fargerikt mønster eller noe mer enkelt og klassisk, kan du få akkurat det du ønsker. Vi lover at du står igjen med et design som vil se fantastisk ut uansett hva! Du kan håndtere designet selv ved å laste ned designmalene på det valgte produktet på hjemmesiden vår, eller få våre interne designere til å hjelpe deg med å sette opp designet ditt. Som en ekstra service vil du alltid motta en forhåndsvisning av det valgte produktet ditt for godkjenning før vi sender det i produksjon. Og du? Designhjelpen vår er helt gratis!

Fullfargetrykk (CMYK)

Vi trykker kremmerhusene i full farge og dekker hele overflaten med ditt fantastiske design! Det flotte med fullfargetrykk er at du kan velge hvilke og hvor mange farger du vil inkludere i designet ditt. Og du trenger ikke å bekymre deg for ekstra kostnader - prisen forblir den samme uansett hvor mange farger du bruker. Ønsker du å inkludere et bilde i designet ditt? Eller kanskje slagordet ditt eller en liten melding til kundene dine? Ikke noe problem! Du kan fritt bruke alle de visuelle elementene du ønsker for å fremheve merkevaren din.

Få PE-belagte kremmehus for ekstra holdbarhet

Våre kremmerhus produseres som standard uten PE-belegg, men er laget av fettfritt papir og tåler de fleste måltider uten å gå i stykker eller begynne å lekke. En av samarbeidspartnerne våre kan imidlertid produsere sine kremmerhus med PE-belegg. Hvis du serverer veldig fettete måltider, eller måltider med mye saus eller dressing på toppen, anbefaler vi at du bestiller kremmerhusene dine med PE-belegg for å være på den sikre siden. Kremmerhusene uten PE-belegg kan både resirkuleres og brytes ned i naturen siden de er plastfrie, men vi anbefaler alltid at du kaster dem i søppelet slik at vi ikke fyller naturen med unødvendig rot - og for at være sikker på, at de blir gjenvunnet på best mulig måte. 

Enkel å bruke, enkel å oppbevare

Kremmerhusene leveres i flat form, men er superenkle å klargjøre til bruk. Det er bare å åpne dem, og på 1-2-3 er de klare til å fylles med maten dine - enklere blir det ikke! Med sin flate form er det ikke noe problem å oppbevare dem til du trenger dem. Så enten du bestiller 500, 1000 eller flere kremmerhus på samme tid, så trenger du ikke bekymre deg for at de tar opp for mye plass på lageret ditt!

Limepack | Få tilsendt vareprøver

Vil du prøve produktene våre?

Få tilsendt vareprøver
Limepack | Få et tilbud

Trenger du noe spesielt?

Få et tilbud
Testimonials
4,9
136 anmeldelser