Se video

Hvordan du bestiller

Styrk varemerket ditt med takeawaybokser med trykk

Vær sikker på at du blir husket av kundene dine for mer enn den gode maten din – skill deg ut fra mengden med takeawaybokser med eget design! Det å bestille... Les mer

Foretrukket av

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...lle takeawaybokser med ditt eget design fra Limepack gjør ikke bare kundene dine klokere på virksomheten din, men det er lett, smidig og billig for deg. Det er ikke lengre en grunn til å overfylle lagerrommet med store ordrer – du kan bestille så mange du ønsker fra kun 100 stk. 

Å jobbe med Limepack

Vi i Limepack er en gruppe emballasjenerder, så du kan si at vi vet en ting eller to om engangsemballasje og forskjellige trykkmuligheter - og vi streber alltid etter å bli bedre! Vi mener at god kundeservice er nøkkelen til dette. Når du kontakter oss, får du derfor en kontaktperson som følger deg gjennom hele prosessen. Denne personen sørger for at du finner riktig produkt og størrelse, og at designet blir akkurat slik du vil ha det - alt for å realisere drømmen din om spesialtilpassede takeawayesker. 

Hvis du er det minste usikker på hvilken størrelse takeaway-emballasje du trenger, er du hjertelig velkommen til å bestille gratis vareprøver på produktene våre. Klikk på knappen "Få vareprøver" på hjemmesiden eller ta kontakt med Limepack-teamet for mer informasjon. Når du har bestemt deg for den endelige størrelsen, står designteamet vårt klart til å hjelpe deg med å sette opp ditt unike design på eskene dine - helt gratis!

Gode priser og produksjon i Europa

Vi produserer takeawayboksene våre i Europa. Det gjør det ikke bare mulig for oss å produsere mindre partier og levere raskt, men også å skåne miljøet! CO2-utslippet er lavere ved kortere transportdistanser, i forhold til for eksempel å få fraktet takeawaybokser fra Asia eller andre steder utenfor Europas grenser. 

Vi streber etter å være konkurransedyktige på markedet – og vi vil  helst tilby deg de beste prisene på markedet. Du er kanskje allerede klar over det, men du er alltid garantert en 105% prisgaranti på alle produktene våre. Hvis du finner samme slags engangs-takeawayboks til en lavere pris, matcher vi ikke bare prisen, men vi gir deg også en ekstra rabatt på 5%! Du sender oss bare en mail med forespørselen, og så tar vi en titt på det så snart som mulig. 

Få designet ditt trykt på takeaway-eskene dine, og unngå å bli glemt

En veldig bra ting med togo-emballasje med trykk er at det øker kundenes bevissthet og opplevelse med varemerket ditt til et nytt nivå. Når du får designet og logoen din trykket på boksene dine, reklamerer du for virksomheten din til både nåværende og potensielle kunder som ser at andre nyter maten du tilbyr ut av takeawayboksene dine når de går forbi. Vi har alle sett mennesker på gata, i parken, på brygga eller på sosiale medier som spiser digg mat og – poff! – så har vi blitt inspirerte til hvor vi skal få lunsjen vår fra fra neste gang. Når maten ser så god ut i seg selv, hvorfor ikke la emballasjen fortelle andre hvor man kan finne den hen? Med trykte matesker kan du spare på en del reklameutgifter ved å la dem gjøre jobben for deg. 

Hvis du er litt usikker på hvordan takeawayboksene dine skal designes, eller hvis du har noen spørsmål om trykkmulighetene vi tilbyr er du alltid velkommen til å kontakte emballasje- og designekspertene på teamet vårt. Designteamet vårt har massevis av erfaring, og hjelper deg gjerne med å sette designet ditt opp – helt uten ekstra omkostninger, selvfølgelig. 

Takeawaybokser som passer til all slags mat

Utforsk vårt utvalg av tilpassede takeaway-esker, tilgjengelig i en rekke varianter, størrelser og stiler! Noen av disse takeaway-eskene har til og med mulighet for å tilpasse dimensjonene til akkurat dine behov, slik at matboksene passer til ditt unike produkt. I teorien kan vi produsere og spesialtilpasse nesten alle typer takeaway-esker.

Er du på utkikk etter små esker til godteri eller sjokolade, eller små smaksprøver til arrangementer? Da er våre godteribokser og takeaway-esker med smart lukking et utmerket valg. Hvis du er på utkikk etter større takeaway-esker til risretter, pastasalater eller fish'n'chips, kan snackboksene våre være akkurat det du leter etter. Vi tilbyr også matbrett med eget trykk for servering av pølser, pommes frites eller nachos, noe som gjør at de passer perfekt til restauranten eller foodtrucken din. Og ikke glem å ta en titt på matbåndene våre, som er perfekte til å vikle rundt brød, og takeawayskåler og -bokser. 

Er du ute etter noe litt annerledes? Vi tilbyr litt av hvert! Vi kan produsere alle de følgende takeaway-matboksene og trykke dem med ditt eget design:

  • Sushi-bokser
  • Burgerbokser 
  • Pommes frites-esker
  • Pizzaesker
  • Kakeesker
  • Kremmerhus 
  • Takeaway-esker med håndtak
  • Brett

Finner du fortsatt ikke akkurat den takeaway-boksen du leter etter? Ingen grunn til bekymring! Mange av kundene våre har etterspurt spesifikke takeaway-esker, og vi har allerede designet og produsert forskjellige esker etter spesifikke behov, for eksempel spesialtrykte esker til bananbrød. Vi hjelper gjerne deg også! Ta kontakt med oss på mail@limepack.no, så ser vi nærmere på ditt unike prosjekt.

Åpne opp en verden av farger med fullfargetrykk 

Våre takeaway-matbokser trykkes med fullfargetrykk. Fullfargetrykk gjøres ved å kombinere de fire primærfargene cyan, magenta, gul og key (svart), også kjent som CMYK. Hva er det fine med CMYK? Du har friheten til å velge så mange farger du vil og kombinere dem på den måten du ønsker i designet ditt! Og alle fargene du velger, kommer uten ekstra kostnad. Du kan mikse og matche som du vil og skape et design som er like unikt som maten din!

Vi trykker også noen produkter med Pantone-farger. Hvis du er på utkikk etter svært presise farger til designet ditt, vil Pantone alltid garantere en nøyaktig match av de valgte fargene i det endelige trykket, slik at du kan være sikker på at trykket ditt vil se knivskarpt ut på matkassene dine! Ta kontakt med oss hvis dette er tilfelle.

Takeawaybokser og miljøvennlighet 

Når man velger hva den mest miljøvennlige løsningen på emballasje til maten din er, er det mange ting man skal tenke over og ta hensyn til. Det er faktisk ganske vanskelig å gi et enkelt svar. La oss for enkelhetens skyld dele det opp i tre kategorier: nedbrytning, gjenvinning og produksjonsprosesser. Mange emballasjetyper, inkludert noen av takeaway-eskene i vårt utvalg, har et tynt plastbelegg for å gjøre dem ekstra motstandsdyktige mot væsker og fett. Dette belegget er vanligvis laget av PE-plast. 

Selv om størstedelen av boksen blir laget av papir, gjør nettopp dette tynne beskyttelseslaget av plast at de ikke kan nedbrytes i naturen. Takeaway-esker uten dette belegget er derimot helt biologisk nedbrytbare og kan i prinsippet resirkuleres sammen med vanlig papir. Våre biologisk nedbrytbare matbokser er laget av papp med en spesiell barriere som et alternativ til PE-belegg, og kan komme i direkte kontakt med våte og oljete matvarer.

Takeaway-esker med plastbelegg kan dog gjenvinnes på spesielle anlegg som tar imot papir med et tynt plastlag, og som har mulighet for å separere plasten fra papiret. Siden det er få og kun spesielle anlegg som fullt ut kan resirkulere disse, ender dessverre mange esker opp med å ikke bli resirkulerte. Derfor ber vi deg om å undersøke hvilke muligheter som finnes lokalt der du befinner deg. 

Bestill akkurat den mengden du trenger 

Når du bestiller fra Limepack, trenger du ikke å bekymre deg for å binde deg til store mengder. Vi er opptatt av å gi kundene våre friheten til å bestille akkurat det antallet de trenger, og vi gjør dette mulig med vår lave minimumsbestilling på bare 100 stk på mange av eskene våre. Enten du er en liten bedrift som er på utkikk etter den perfekte emballasjen med tilpasset trykk, eller en bedrift som av og til liker å endre designet på takeaway-emballasjen, gir vårt lave minimumsantall deg fleksibiliteten til å gjøre nettopp det.

Limepack | Få tilsendt vareprøver

Vil du prøve produktene våre?

Få tilsendt vareprøver
Limepack | Få et tilbud

Trenger du noe spesielt?

Få et tilbud
Testimonials
4,9
136 anmeldelser