Se video

Hvordan du bestiller

Takeaway-bokser med logotrykk

Vær sikker på at du blir husket av kundene dine for mer enn den gode maten din – skill deg ut fra mengden med takeawaybegre i ditt design! Nudelboksene har en foldbar topp og... Les mer

Foretrukket av

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

... trykkes med fullfargetrykk, hvilket åpner opp for et hav av designmuligheter. Det å bestille takeawaybegre med ditt eget design fra Limepack gjør ikke bare kundene dine klokere på virksomheten din, men det er lett, smidig og billig for deg. Det er ikke lengre en grunn til å overfylle lagerrommet med store ordrer – du kan bestille så mange du ønsker fra kun 1.000 stk. 

Å jobbe med Limepack

Vi er en gjeng emballasjenerder her hos Limepack – og man kan trygt si at vi vet en ting og to om engangsemballasje og mulighetene for trykk på dette, men vi jobber selvfølgelig alltid for å bli bedre! Vi tror på at god kundeservice er nøkkelen til dette. Når du tar kontakt med oss blir du tildelt en kontaktperson som er med deg gjennom hele prosessen – fra å diskutere hva som er den riktige størrelsen og det riktige produktet til formålet ditt, helt til vi er sikre på at du har mottatt produktene du bestiller. 

Hvis du er i det minste tvil om hvilken størrelse på nudelboksene du har bruk for, er du mer enn velkommen til å bestille en gratis vareprøve for å prøve ut de to størrelsene på takeawaybegrene vi tilbyr. Når du har bestemt deg for at du har funnet den riktige størrelsen står designteamet vårt klart til å hjelpe deg med å lage det perfekte designet til dem – helt gratis! 

Gode priser og produksjon i Europa

Vårt lave minimumsordreantall er mulig fordi vi produserer takeawayboksene våre i Europa – i Tyskland, for å være helt presis. Dette muliggjør både et lavere ordreantall, men det er også bedre for miljøet. CO2-utslippet er lavere ved kortere transportdistanser, i forhold til for eksempel å få fraktet takeawaybokser fra Asia eller andre steder utfor Europas grenser. 

Vi streber etter å være konkurransedyktige på markedet – og vi vil tilby deg de beste prisene. Du er kanskje allerede klar over det, men du er alltid garantert en 105% prisgaranti på alle produktene våre. Hvis du finner samme slags engangs-takeawayboks til en lavere pris, matcher vi ikke bare prisen, men vi gir deg også en ekstra rabatt på 5%! Du sender oss bare en mail med forespørselen, og så tar vi en titt på det så snart som mulig. 

Få trykket designet ditt på nudelboksene våre og unngå å bli glemt

Takeawayboksene våre med en foldbar topp er fantastiske på mange forskjellige måter. De lar deg servere forskjellige slags retter, fra pommes frites og fruktsalater til nudler og kebabretter. Den foldbare toppen er lett å lukke, holder maten varm og gjør det lett for kunden å ta maten med seg når de er på farten. I tillegg blir nudelboksene våre trykket med CMYK-farger og fullfargetrykk, hvilket betyr at du kan få trykket akkurat det designet du vil, og med så mange farger du vil – eller bilder (med en dpi på minst 300) uten at det koster noe ekstra. Takeawayboksene er hvite, hvilket gjør at fargene skinner godt, og det får fargene du velger i trykket ditt til å skille seg ut. Trykket dekker 100% av den utvendige overflaten på engangsbegeret – så det er bare å la fantasien være ditt eneste hinder når du designer dine nye takeawaybokser med trykk!

En veldig bra ting med togo-emballasje med trykk er at det øker kundenes bevissthet og opplevelse med varemerket ditt til et nytt nivå. Når du får designet og logoen din trykket på nudelboksene dine, reklamerer du for virksomheten din til både nåværende og potensielle kunder som ser at andre nyter maten du tilbyr ut av takeawayboksene dine når de går forbi. Vi har alle sett mennesker på gata, i parken, på brygga eller på sosiale medier som spiser digg mat og – poff! – så har vi blitt inspirerte til hvor vi skal få lunsj fra neste gang. Når maten ser så god ut i seg selv, hvorfor ikke la emballasjen fortelle andre hvor man kan finne den hen? Med trykte matbegre kan du spare på en del reklameutgifter ved å la dem gjøre jobben for deg. 

Hvis du er litt usikker på hvordan nudelboksene dine skal designes, eller hvis du har noen spørsmål om trykkmuligheter er du alltid velkommen til å rekke ut til emballasje- og designekspertene på teamet vårt. Designteamet vårt har massevis av erfaring, og hjelper deg gjerne med å sette designet ditt opp – helt uten ekstra omkostninger, selvfølgelig. 

Takeawaybokser som passer til all slags mat

Disse matbegrene kan bli brukt til så mangt. Den foldbare toppen gjør at de passer ypperlig til pommes fritres, pasta, nudler, stekt ris, og andre varme retter, men de passer også fint til kalde retter og snacks, som oppskåret frukt eller salater. PE-plastlaget på innsiden gjør at de kan tåle en viss mengde fukt – det er faktisk samme beskyttelseslag som blir brukt på standard pappkrus. Dette gjør at mange bedrifter velger disse begrene, da de kan inneholde både varm og kald mat, har et beskyttelseslag som gjør at de ikke lekker, og at de lett kan lukkes med en foldbar topp. 

Takeawayboksene kommer i to størrelser – 480 ml og 710 ml. Den minste størrelsen på 480 ml passer perfekt til lunsj og snacks. Den større på 710 ml blir ofte brukt til større måltider. Som nevnt tidligere er du velkommen til å bestille en gratis vareprøve på matbegrene for å se og føle på hvilken av størrelsene som passer best til ditt formål. For å bestille vareprøver trykker du bare på “Få tilsendt vareprøver”-knappen på hjemmesiden vår, eller rekk ut til Limepack-teamet vårt for å få mer informasjon. 

Takeawaybegre med ditt design – flere valg 

Bortsett fra dette poplære matbegeret (som faktisk er vårt mest populære måltidsboks!) tilbyr vi også andre former for takeawaybokser. Vi har hatt kunder som har bestilt sushibokser med deres eget design på, burgeresker, takeawaybokser med vinduer i, og mye mer. Vi kan produsere flere forskjellige størrelser og flere forskjellige typer bokser med ditt design på. Her er noen eksempler: 

Du leter kanskje etter en pizzaeske med ditt eget trykk på til den nye restauranten din? Eller en takeawayboks med logoen til ditt nye konditori? Flere og flere kunder etterspør takeawaybokser med trykk, og vi har allerede designet og produsert noen forskjellige slags etter spesifikke forespørsler. Vi vil gjerne hjelpe deg også – bare rekk ut til oss via mail@limepack.no og så ser vi hva vi kan trylle frem! 

Takeawayboksen og miljøvennlighet 

Når man velger hva den mest miljøvennlige løsningen på emballasje til maten din er, er der mange ting man skal tenke over og ta hensyn til. Det er faktisk ganske vanskelig å gi et enkelt svar. La oss for enkelhetens skyld dele det opp i tre kategorier: nedbrytning, gjenvinning og produksjonsprosesser. Mye emballasje, inklusive takeawaybegre, har et plastikklag på innsiden for å sørge for at de kan inneholde mat. Selv om størstedelen av boksen blir laget av papir, gjør nettopp dette tynne beskyttelseslaget av plast at de ikke kan nedbrytes i naturen. Nudelboksene kan bli produsert og bestilt uten dette plastlaget, men designet og trykket på disse boksene skal godkjennes av oss før vi går videre med ordren fordi trykkvaliteten på disse er annerledes enn på standardbegrene. Bio-boksene har en matt overflate, og standardbegrene har en glansfull overflate. Hvis du er interessert i de bionedbrytbare takeawayboksene må du gjerne ta kontakt med oss med en forespørsel, og så hjelper vi deg videre! 

Standardbegrene kan dog gjenvinnes på spesielle anlegg som tar imot papir med et tynt plastlag, og som har mulighet for å separere plasten fra papiret. Siden det er få og kun spesielle anlegg som fullt ut kan resirkulere disse, ender dessverre mange begre opp med å ikke bli resirkulerte. Derfor ber vi deg om å undersøke hvilke muligheter som finnes lokalt der du befinner deg. 

Når det kommer til produksjonsprosessen på nudelboksene betyr det at vi har produksjonspartneren vr her i Europa en veldig stor forskjell når det handler om CO2-utslipp. En lokal produsent betyr en kortere transportrute, som igjen fører til færre utslipp. 

Limepack | Få tilsendt vareprøver

Vil du prøve produktene våre?

Få tilsendt vareprøver
Limepack | Få et tilbud

Trenger du noe spesielt?

Få et tilbud
Testimonials
4,9
124 anmeldelser