Type to search

Lokk til plastkopper

  • Kuppellokk
  • Lokk for plastkopper
Kuppellokk

Lokk til plastkopper

Stykkpris
Spar
Total info_outline  3,00000
NOK. Eksklusive MVA
eller

3d design

Gratis designhjelp info_outline

3D-forhåndsvisning
price guarantee

105% Prisgaranti info_outline

Norges skarpeste priser
free shipping

Gratis standard-levering info_outline

Mulighet for ekspresslevering

Skal kundene dine ha plastkoppene sine med på farten? Eller leter du etter en praktisk måte å holde et sugerør på plass i koppen? Da er våre to utgaver av lokk til plastkopper perfekte for deg!  

Plastkopp-lokkene våre er alle 95 mm i diameter, så de passer med andre ord til alle våre størrelser av plastkopper. De passer derimot ikke til pappkrusene våre, men leter du etter plastlokk til pappkrusene har vi også mulighet for å hjelpe deg med dette.  

Lokkene kommer i to variasjoner, hvor den ene er en flat utgave med et hull for et sugerør. Den andre utgaven er våres såkalte «kuppellokk», som kjennetegnes av en bue hvor det er et mellomrom mellom drikken og toppen på lokket. Også denne versjonen har et hull for sugerøret.

De flate lokkene brukes ofte til å servere for eksempel brus eller limonader. Kuppellokkene brukes derimot hovedsakelig til smoothier, milkshaker eller oppskåret fruktstykker. 

Er du i tvil om hva som er det riktige valget i forhold til dine behov? Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg finne det riktige lokket for deg!

NASNQ-PetLid-DOMEPET5K

Spesifikke referanser

Foretrukket av

Delivery Hero Weber Mercedes Feed Volkswagen R GmbH Absolut Vodka Konica Minolta
Testimonials