Lokk til Plastkrus

Stykkpris
Spar
Total 4.300,00 
NOK. Eksklusive MVA

3D design

Gratis eksperthjelp til design

Få en 3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105 % prisgaranti

De beste prisene i Norge

Fast shipping

Alltid gratis frakt

Rask produksjon tilgjengelig

Skal kundene dine ha en milkshake med på farten? Eller leter du etter en praktisk måte å holde et sugerør på plass i koppen? Da er våre to utgaver av lokk til plastkopper perfekte for deg!  

Lokkene som passer til plastkrusene våre er alle 95 mm i diameter, så de passer med andre ord til alle størrelsene plastkopper vi tilbyr. De passer derimot ikke til pappkrusene våre, men leter du etter plastlokk til pappkrusene har vi også mulighet for å hjelpe deg med dette.  

Lokkene kommer i to varianter, hvor den ene er en flat utgave med et "kryss"hull til sugerør. Den andre utgaven vi tilbyr er kuppellokk, som kjennetegnes av en bue hvor det er et mellomrom mellom drikken og toppen på lokket. Også denne versjonen har et hull i toppen til sugerøret.

De flate lokkene brukes ofte til å servere for eksempel brus eller limonader, mens kuppellokkene derimot hovedsakelig brukes ved servering av smoothies, milkshakes eller iskaffe.

Er du i tvil om hva som er det riktige valget i forhold til dine behov? Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg finne det riktige lokket til deg!

TypeKupolFlatt
Størrelse250+ ml250+ ml
Diameter95 mm95 mm
Gjennomsiktig?JaJa
Bio?NeiNei
Lokk pr. kasse1.0001.000
Kasser pr. palle3333
Vekt pr. kasse4,8 kg3,1 kg
Kassens mål300 x 500 x 400 mm300 x 500 x 400 mm
Pallvekt172 kg118 kg

Leveringsmetode

Vi tilbyr en rekke fraktalternativer som passer behovene dine. Utforsk de tilgjengelige alternativene på produktsiden og velg det som passer best for deg.

Gratis frakt

Hos Limepack får du alltid gratis frakt til Norge på alt du bestiller, med unntak av øyer uten fastlandsforbindelse. Dersom du ønsker å få levert varene til en øy uten fastlandsforbindelse, vennligst kontakt oss for å motta et tilbud på leveransen.

Du trenger ikke å bekymre deg for skjulte avgifter eller ekstra kostnader i kassen!

Fremskyndet produksjon

Har du en tidsfrist og trenger bestillingen din i en fei? Ikke noe problem i det hele tatt. Vi kan fremskynde produksjonen på de fleste produktene og forkorte den totale leveringstiden, slik at du kan motta bestillingen din enda raskere. Og det beste av alt? Du betaler bare ekstra for den raskere produksjonen - frakt er fortsatt helt gratis!

Ta en titt på de tilgjengelige fraktalternativene på produktsiden og velg den som passer best for deg. Den totale prisen på bestillingen din, som inkluderer produksjonstiden, er allerede beregnet. Vær oppmerksom på at fremskyndet produksjon vil resultere i en høyere kostnad, så hvis du ikke har det travelt med å motta bestillingen din, foreslår vi at du velger en lengre leveringstid for å sikre deg den beste prisen. Ta deg tid til å utforske de tilgjengelige alternativene og finn det som passer dine behov!

Foretrukket av

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
136 anmeldelser