Lokk til plastkopper

Stykkpris
Spar
Total 3.700,00 
NOK. Eksklusive MVA
eller Motta et PDF tilbud

3D design

Gratis designhjelp

3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105% Prisgaranti

Norges beste priser

Fast shipping

Gratis standardlevering

Mulighet for ekspresslevering

Skal kundene dine ha en milkshake med på farten? Eller leter du etter en praktisk måte å holde et sugerør på plass i koppen? Da er våre to utgaver av lokk til plastkopper perfekte for deg!  

Lokkene som passer til plastkrusene våre er alle 95 mm i diameter, så de passer med andre ord til alle størrelsene plastkopper vi tilbyr. De passer derimot ikke til pappkrusene våre, men leter du etter plastlokk til pappkrusene har vi også mulighet for å hjelpe deg med dette.  

Lokkene kommer i to varianter, hvor den ene er en flat utgave med et "kryss"hull til sugerør. Den andre utgaven vi tilbyr er kuppellokk, som kjennetegnes av en bue hvor det er et mellomrom mellom drikken og toppen på lokket. Også denne versjonen har et hull i toppen til sugerøret.

De flate lokkene brukes ofte til å servere for eksempel brus eller limonader, mens kuppellokkene derimot hovedsakelig brukes ved servering av smoothies, milkshakes eller iskaffe.

Er du i tvil om hva som er det riktige valget i forhold til dine behov? Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg finne det riktige lokket til deg!

NASTH-PetCup-LD95PT5K

Spesifikke referanser

TypeKupolFlatt
Størrelse250+ ml250+ ml
Diameter95 mm95 mm
Gjennomsiktig?JaJa
Bio?NeiNei
Lokk pr. kasse1.0001.000
Kasser pr. palle3333
Vekt pr. kasse4,8 kg3,1 kg
Kassens mål300 x 500 x 400 mm300 x 500 x 400 mm
Pallvekt172 kg118 kg

Leveringsmetode

Leveringstider som passer til dine behov.

Gratis standardlevering

Bestill nå og få gratis levering av dette produktet innen 28.10.2022 (3 uker)

Ekspressforsendelse mulig

Har du det travelt? Det er ingenting å bekymre seg over! Vi tilbyr hurtiglevering til en litt høyere pris, avhengig av hvor mange produkter du bestiller. Velg ekspresslevering ved kassen for å beregne prisen din. Kontakt oss for mer informasjon.

Foretrukket av

Delivery HeroWeberFeedMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials