Plastkrus med logo - Ekspresslevering

rPETEkspress

Plastkrus med logo - Ekspresslevering

rPETEkspress
Stykkpris
Spar
Total 20.100,00 
NOK. Eksklusive MVA

3D design

Gratis eksperthjelp til design

Få en 3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105 % prisgaranti

De beste prisene i Norge

Fast shipping

Alltid gratis frakt

Rask produksjon tilgjengelig

Server drinkene dine med stil i plastkrus med personlig trykk, og du blir med garanti den store snakkisen på ethvert arrangement!

Uansett om det er iskaffe, lemonade, eller øl du serverer, så kommer de unike krusene dine med logoen din på få folk til å huske nøyaktig hvor de fikk tak i den forfriskende drikken sin fra. De kommer til å stå i kø for å få fatt i enda en!

Med en leveringstid på bare 4 uker er disse plastkrusene et raskere alternativ til våre plastkrus med 1-farget trykk.

De er en ypperlig løsning til deg som sitter med en pressende tidsfrist og ønsker å vise frem varemerket ditt slik på en måte som gjør en forskjell – raskt og effektivt.

Så hva venter du på? Bestill unike plastkrus fra bare 1000 stk. i dag, og få dem levert før du vet ordet av det!

Velg den perfekte størrelsen til forfriskende drikkevarer

Leter du etter det perfekte plastkruset til å servere de tørsteslukkende drikkevarene dine i?

Så har du jammen funnet det riktige stedet! Vi tilbyr plastkrus i fem størrelser – 200ml, 250ml, 350ml, 450ml, og 550ml.

De passer til allslags drikkevarer, fra juicer og smoothier til buble tea og milkshakes, og er en stilig og praktisk måte å servere drikkevarene dine på.

Uansett om du bare leter etter en enkelt størrelse, eller om du ønsker å ha muligheten for å kunne tilby flere forskjellige størrelser, så finner du garantert det du leter etter her. 

Kruset på 200ml er helt ideelt til å dele ut vareprøver på et arrangement for å gi forbipasserende gjester en smak av det du tilbyr.

Den bittelitt større versjonen på 250ml er super til de som ønsker å slukke tørsten med et glass iskald lemonade, og 350ml koppen er super til både iste og iskaffe, eller hvorfor ikke en mocktail?

Kruset på 450ml passer ypperlig til en fatøl, og ønsker du en størrelse til den ekstra tørste gjesten er kruset på 550ml alltid en løsning.

Sett varemerket ditt i fokus med plastkrus med eget logo

Plastkrusene våre blir trykket med en enkelt farge, og du kan velge nøyaktig den fargen du vil trykke logoen din i.

Og det beste er kanskje at krusene trykkes med Pantonefarger, hvilket vil si at den endelige fargen blir akkurat som den skal! Velg den perfekte fargen til å representere varemerket ditt – er det en knallsterk neonrosa, kanskje?

Eller en mer subtil og minimalistisk hvit farge? Uansett hva du velger kan du være sikker på at du skiller deg ut med flotte og egendesignede plastkrus.

Og med en trykkoverflate på hele 30%, kan du være sikker på at logoen din blir synlig og flott, og at den etterlater et positivt inntrykk på alle som ser den. 

I tillegg blir plastkrusene våre trykket med tampongtrykk, hvilket sørger for at du får et skrapt trykk i høy kvalitet.

Tampongtrykk brukes normalt på bøyde artikler som er vanskelige å trykke på, og fordi dette blir gjort manuelt, er det en trykkmetode som normalt brukes på mindre antall. Det er også en av grunnene til at vi tilbyr bestillinger fra bare 1000 stk. 

Markering av plastkrus i EU- og EØS-land 

Plastdirektive i EU gir nye regler for markering av engangsartikler som blir laget av plast, og det kreves nå at alle engangskrus skal markeres med et merke som indikerer at produktet inneholder plast, og derfor ikke hører hjemme i naturen.

Målet er å forhindre at avfall blir kastet i naturen, og man håper at dette merket skal bidra med å øke forbrukernes forståelse av de negative effektene ved å kaste plastprodukter på steder der de ikke hører hjemme. 

Derfor markerer vi våre plastkrus med merket som sier “plast i produktet”. På plastkrusene er det innpreget som standard på forskjellige språk (som fransk, tysk, spansk, dansk, osv.), men det er ikke alle språk dette kan la seg gjøre på.

På noen språk – som eksempelvis norsk –  kreves det at vi trykker merket på baksiden med enten hvitt eller svart trykk, og dette kan resultere i en litt høyere pris enn hvis det allerede er innpreget. 

Hvis du har spørsmål, er du velkommen til å kontakte oss på +47 477 25 302 eller på mail@limepack.no.

100% resirkulerbare plastkrus 

Plastkrusene våre blir produserte med 50% rPET, og er altså helt resirkulerbare. Det vil si at i stedet for at de havner på søppeldynga som – ja, søppel – så kan de resirkuleres og bli brukt til å lage noe nytt.

Plastkrusene blir også produsert med mindre plast enn hva andre krus krever, og derfor kreves det mindre energi til å produsere dem.

Selv om dette betyr at de er litt trynnere og lettere enn en alminnelig kopp så er de allikevel veldig stabile og supre til kalde drikkevarer.

Så hvorfor ikke gå for et alternativ som er raskt levert og bedre for miljøet? Kundene dine kommer garantert til å bli glade for å høre at du gjør ditt beste for å være med på den grønne bølgen!

La oss håndtere designet

Ønsker du gratis designhjelp? Vi står alltid klare til å hjelpe! Kontakt oss, eller bare last opp grafikken din mens du bestiller.

Vårt designteam vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning som du skal godkjenne. Du kan be om endringer til designet gratis, helt til du er fornøyd.

Lag designet selv

Vi tilbyr en enkel måte å konfigurere designet ditt selv. Last ned en mal nedenfor, og følg instruksjonene tilgjengelig der.
Vi foreslår at du arbeider med malene våre i Adobe Illustrator.

Når du bestiller, er det bare å laste opp designet. Designteamet vårt vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning, som du må godkjenne før vi setter i gang produksjon. Be om endringer gratis, helt til du er fornøyd.

Størrelse 200 ml 250 ml 350 ml 450 ml 550 ml
Koppens vekt 6,81 gr 8,33 gr 8,7 gr 10,75 gr 13,86 gr
Topp Ø 78 mm 95 mm 95 mm 95 mm 95 mm
Bund Ø 49 mm 59 mm 59 mm 59 mm 59 mm
Høyde 9 cm 7,3 cm 11 cm 13 cm 15,1 cm
Farge Gjennomsiktig Gjennomsiktig Gjennomsiktig Gjennomsiktig Gjennomsiktig
Overflate Blank Blank Blank Blank Blank
Trykkmetode Tampongtrykk, Pantone farver Tampongtrykk, Pantone farver Tampongtrykk, Pantone farver Tampongtrykk, Pantone farver Tampongtrykk, Pantone farver
Materialer 50 % rPET 50 % rPET 50 % rPET 50 % rPET 50 % rPET
Kopper per eske 1250 stk. 800 stk. 800 stk. 800 stk. 800 stk.
Størrelse på eske 40x40x49 cm 40x40x35 cm 40x40x44 cm 40x40x57 cm 40x40x67 cm
Vekt på esken 8,24 kg 7,58 kg 7,69 kg 9,44 kg 11,26 kg
Farger per design 1 1 1 1 1
Maks. temperatur 40°C 40°C 40°C 40°C 40°C
Resirkulerbar? Ja Ja Ja Ja Ja
CE-stemplet Ja Ja Ja Ja Ja

Leveringsmetode

Vi tilbyr en rekke fraktalternativer som passer behovene dine. Utforsk de tilgjengelige alternativene på produktsiden og velg det som passer best for deg.

Gratis frakt

Hos Limepack får du alltid gratis frakt til Norge på alt du bestiller, med unntak av øyer uten fastlandsforbindelse. Dersom du ønsker å få levert varene til en øy uten fastlandsforbindelse, vennligst kontakt oss for å motta et tilbud på leveransen.

Du trenger ikke å bekymre deg for skjulte avgifter eller ekstra kostnader i kassen!

Fremskyndet produksjon

Har du en tidsfrist og trenger bestillingen din i en fei? Ikke noe problem i det hele tatt. Vi kan fremskynde produksjonen på de fleste produktene og forkorte den totale leveringstiden, slik at du kan motta bestillingen din enda raskere. Og det beste av alt? Du betaler bare ekstra for den raskere produksjonen - frakt er fortsatt helt gratis!

Ta en titt på de tilgjengelige fraktalternativene på produktsiden og velg den som passer best for deg. Den totale prisen på bestillingen din, som inkluderer produksjonstiden, er allerede beregnet. Vær oppmerksom på at fremskyndet produksjon vil resultere i en høyere kostnad, så hvis du ikke har det travelt med å motta bestillingen din, foreslår vi at du velger en lengre leveringstid for å sikre deg den beste prisen. Ta deg tid til å utforske de tilgjengelige alternativene og finn det som passer dine behov!

Foretrukket av

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
136 anmeldelser