Hamburgerlommer med logotrykk 165x150 mm

PE-belagt

Hamburgerlommer med logotrykk 165x150 mm

PE-belagt
Stykkpris
Spar
Total 13.500,00 
NOK. Eksklusive MVA

3D design

Gratis eksperthjelp til design

Få en 3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105 % prisgaranti

De beste prisene i Norge

Fast shipping

Alltid gratis frakt

Rask produksjon tilgjengelig

Gjør kundeopplevelsen bedre med hamburgerlommer med logotrykk! De trykkede burgerlommene er perfekte til servering av eksempelvis hamburgere, fries, pitabrød, sandwicher og lignende – og med ditt personlige trykk på legges der ingen skjul på hvor det smakende måltidet kommer fra. Burgerlommene våre har et tynt PE-plastlag på innsiden, hvilket gjør det mulig å ha massevis av saus på den saftige burgeren uten at det lekker gjennom papiret. Burgerlommenes standardstørrelse er 16,5x15cm og er tilgjengelige i både hvitt og brunt papir – det er altså opp til deg å velge hvilken som passer best til ditt brand. Har du bruk for en annen størrelse? Send oss en mail, så finner vi utav det!

Levering og ordreantall

Få burgerlommene med trykk levert 9 uker etter den godkjente bestillingen. Den estimerte leveringstiden blir alltid vist på produktsiden for å gi deg en idé om når du kan forvente å få de nye varene dine levert. Og som vanlig er leveringen hos oss kostnadsfri. 

Minimumsordreantallet er 35.000 stk - men du skal ikke være bekymret, for å oppbevare disse lommene krever lite plass. Holdbarheten er garantert til å vare i over et år uten at den gode kvaliteten forverres, så du kan bruke dem i takt med at du serverer kundene dine herlig mat!

Trykk og størrelse

Hamburgerlommene blir trykket med flexotrykk og i Pantonefarger, og du kan velge en eller to farger i trykket ditt. Ved større opplag har vi også muligheten til å trykke opp til seks farger. Velg for eksempel en naturlig look med det brune papiret, eller et friskt og fargerikt design på det hvite papiret. Vi trykker på begge typer papir, så uansett hva virksomheten din har bruk for, så klarer vi det!

Størrelsen på hamburgerlommene med trykk er 16,5x15cm som standard, så de er perfekte til å servere burgere, toasts, pitabrød, eller søte bakverk i. Vi har muligheten til å lage større størrelser også, men den ene siden vil alltid være 1,5cm lengre enn den andre for å sikre at de er lette å åpne. Burgerlommene er laget av papir med et tynt PE-plastlag på innsiden, hvilket gjør at de holder godt til fettete mat, akkurat som burgerpapiret vårt! 

Burgerlommene har normalt to åpne sider, men vi kan også få dem limt på den ene siden sånn at det bare er den ene siden som er åpnet. Vi har for eksempel kunder som velger dette, fordi de ønsker å bruke dem til fish & chips eller churros, og som derfor har bruk for en mer lukket lomme. 

Lokal produksjon 

De trykte burgerlommene blir produserte i Europa, akkurat som resten av produktene våre. Det er mange fordeler ved å kjøpe lokalproduserte produkter. For eksempel er der kortere leveringstider, lave minimumsantall, og høy kvalitet som følger europeisk standard. En av de største fordelene er selvfølgelig også de lavere CO2-utslippene under transport som følge av kortere transportavstand – og det er et viktig miljøaspekt for oss! Du er velkommen til å ta kontakt med oss på mail@limepack.no hvis du har spørsmål eller vil vite mer om produktet eller produksjonsprosessen. 

La oss håndtere designet

Ønsker du gratis designhjelp? Vi står alltid klare til å hjelpe! Kontakt oss, eller bare last opp grafikken din mens du bestiller.

Vårt designteam vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning som du skal godkjenne. Du kan be om endringer til designet gratis, helt til du er fornøyd.

Lag designet selv

Vi tilbyr en enkel måte å konfigurere designet ditt selv. Last ned en mal nedenfor, og følg instruksjonene tilgjengelig der.
Vi foreslår at du arbeider med malene våre i Adobe Illustrator.

Når du bestiller, er det bare å laste opp designet. Designteamet vårt vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning, som du må godkjenne før vi setter i gang produksjon. Be om endringer gratis, helt til du er fornøyd.

 
Størrelse16,5 x 15 cm
FargerHvit eller brun
PapirtypePE-coated
Er det mulig å få hamburgerlommene i andre størrelser?Ja, hamburgerlommen kan produseres i både mindre og større størrelser. Den ene siden vil alltid være 1,5 cm lengre enn den andre
TrykkmetodeFlexotrykk (Pantone)
Minimum antall35.000 stk.
Hvordan er trykket satt op?"Registered" (Presis samme sted på hvert papir)
Sleeves pr. kasse14
Antall pr. sleeve200 stk.
Antall pr. kasse2.800 stk.
Kassestørrelse33 x 30 x 20 cm

Leveringsmetode

Vi tilbyr en rekke fraktalternativer som passer behovene dine. Utforsk de tilgjengelige alternativene på produktsiden og velg det som passer best for deg.

Gratis frakt

Hos Limepack får du alltid gratis frakt til Norge på alt du bestiller, med unntak av øyer uten fastlandsforbindelse. Dersom du ønsker å få levert varene til en øy uten fastlandsforbindelse, vennligst kontakt oss for å motta et tilbud på leveransen.

Du trenger ikke å bekymre deg for skjulte avgifter eller ekstra kostnader i kassen!

Fremskyndet produksjon

Har du en tidsfrist og trenger bestillingen din i en fei? Ikke noe problem i det hele tatt. Vi kan fremskynde produksjonen på de fleste produktene og forkorte den totale leveringstiden, slik at du kan motta bestillingen din enda raskere. Og det beste av alt? Du betaler bare ekstra for den raskere produksjonen - frakt er fortsatt helt gratis!

Ta en titt på de tilgjengelige fraktalternativene på produktsiden og velg den som passer best for deg. Den totale prisen på bestillingen din, som inkluderer produksjonstiden, er allerede beregnet. Vær oppmerksom på at fremskyndet produksjon vil resultere i en høyere kostnad, så hvis du ikke har det travelt med å motta bestillingen din, foreslår vi at du velger en lengre leveringstid for å sikre deg den beste prisen. Ta deg tid til å utforske de tilgjengelige alternativene og finn det som passer dine behov!

Foretrukket av

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
136 anmeldelser