Bemerk. Lengre leveringstider på grunn av overveldende etterspørsel i hele Europa

. Les mer

Logo trykte suppebeger med lokk

  • Logo food cups med lokk
  • Trykte food cups uden lokk
  • Logo trykte mad containere med lokk, 480 ml.
  • Logo suppebeger uden lokk
Logo food cups med lokk

Logo trykte suppebeger med lokk

Stykkpris
Spar
Total 34.150,00 
NOK. Eksklusive MVA
eller Motta et PDF tilbud

3D design

Gratis designhjelp

3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105% Prisgaranti

Norges beste priser

Fast shipping

Gratis standard-levering

Mulighet for ekspresslevering

Suppebegre med lokk er en super mulighet for deg til å bruke kundene dine til å fortelle verden om deg og dine produkter, uten å bruke mer penger på markedsføring. Du kan designe hele overflaten til både lokkene og begrene, for å vise frem de beste sidene ved bedriften din og hva dere har å tilby. Suppebegrene med lokk er lagd med en blank overflate, som gjør at de føles mer robuste ut og at designet får et mer lyst utseende som tiltrekker seg oppmerksomhet fra første sekund. 

En rekke forskjellige bruksmuligheter

Vi tilbyr våre trykte suppebegre med lokk i to forskjellige størrelser; 300 ml (12 oz) og 480 (16 oz). Ettersom begge to har samme topp-diameter, så passer lokkene til begge størrelsene. Suppebegrene fungerer som mat-containere med lokk, og kan derfor brukes til mange forskjellige ting. De to størrelsene er relativt store, som gjør at de passer perfekt til suppe eller andre flytende mat som kundene tar med på farten i en travel hverdag. 

Begrene og lokkene har et tynt lag av PET-plast på innsiden, sånn at de kan inneholde flytende vesker, uten å lekke. Det lille laget er derimot ikke sterkt nok til å holde vesker eller mat med et høyt nivå av alkohol eller fett, så hvis du ønsker å benytte suppebegrene med lokk til dette, så må du kontakte oss. Vi har muligheten til å lage slike beger, men det er derimot ikke standarden vår. 

De to størrelsene kan brukes i en rekke situasjoner. De blir ofte brukt for å kunne tilby en stor og en liten størrelse for servering av forskjellige retter. Det lille 300 ml begeret kan også brukes til snacks eller frosne bær, men hovedformålet er som oftest varme retter. 

Synes du at størrelsene er for store til formålet du har tenkt deg, så har vi også muligheten til å hjelpe ved å lage mindre størrelser. Ta bare fatt i oss så finner vi ut av det og gir deg en pris på dette. 

Et gjennomført design med logo-trykte suppebegre med lokk

Grunnen til at mange velger å kjøpe suppebegre med lokk skyldes de mange designmulighetene som presenterer seg ved muligheten til å designe på hele overflaten. Trykkmetoden vi bruker er offsettrykk, med CMYK farger, noe som gjør at du kan bruke så mange farger i designet ditt som du ønsker, uten at det vil koste deg så mye som en krone ekstra! CMYK-farger er vanligvis brukt i forbindelse med trykk av brosjyrer, plakater, visittkort og andre trykk med bilder og farger, som har høy oppløsning og kvalitet. Det har alle produktene våre også. 

Logo suppebeger med lokk gjort tilgjengelig for de mange 

Suppebegrene våre med lokk er produsert av toppkvalitets produsenter i EU for å sikre deg gratis levering i hele EU og at du skal slippe å måtte bestille en kjempe stor order på grunn av minimumsbestillinger. Enda bedre er de lavere co2 utslippene tilknyttet til transporten av varene. 

For å gjøre det så enkelt for deg som mulig tilbyr vi også å hjelpe deg med å lage designet for både begrene og lokkene, helt gratis! Vi arbeider alltid for å ha de beste produktene til de beste prisene, som er hvorfor vi også har 105% prisgaranti på alle produktene våre, inklusivt suppebegre med egen logo

NASDQ-FooCup-FL12G5K

Dataark

configuration
step

Spesifikke referanser

La oss håndtere designet

Ønsker du gratis designhjelp? Vi står alltid klare til å hjelpe! Kontakt oss, eller bare last opp grafikken din mens du bestiller.

Vårt designteam vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning som du skal godkjenne. Du kan be om endringer til designet gratis, helt til du er fornøyd.

Lag designet selv

Vi tilbyr en enkel måte å konfigurere designet ditt selv. Last ned en mal nedenfor, og følg instruksjonene tilgjengelig der.
Vi foreslår at du arbeider med malene våre i Adobe Illustrator.

Når du bestiller, er det bare å laste opp designet. Designteamet vårt vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning, som du må godkjenne før vi setter i gang produksjon. Be om endringer gratis, helt til du er fornøyd.

Størrelse300 ml (12 oz)480 ml (16 oz)
Høyde88 mm117 mm
Top Ø90 mm90 mm
Bund Ø73 mm73 mm
Vekt11,8 g14,4 g
Papirtykkelse (gsm)340 g/sqm + 18 PE g/sqm340 g/sqm + 18 PE g/sqm
OverflateBlankBlank
TrykkmetodeOffset, CMYKOffset, CMYK
Isbegre pr. ekse1.000 stk.1.000 stk.
Er lokk tilgjengelig?JaJa
Lokk høyde15 mm15 mm
Lokk Ø90 mm90 mm
Lokk vekt6,28 g6,28 g

Leveringsmetode

Leveringstider som passer til dine behov.

Gratis standard-levering

Bestill nå og få gratis levering av dette produktet innen 15.12.2021 (8 weeks)

Ekspressforsendelse mulig

Har du det travel? Ingen bekymringer. Vi kan levere på ekspress tid for en litt høyere pris, avhengig av hvor mange produkter du bestiller. Velg ekspresslevering ved kassen for å beregne prisen din. Contact us for further information.

Foretrukket av

Delivery HeroWeberMercedesFeedVolkswagen R GmbHAbsolut VodkaKonica Minolta
Testimonials