Suppebegre med lokk og trykk

Suppebegre med lokk og trykk

Stykkpris
Spar
Total 31.950,00 
NOK. Eksklusive MVA
eller Motta et PDF tilbud

3D design

Gratis designhjelp

3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105% Prisgaranti

Norges beste priser

Fast shipping

Gratis standardlevering

Mulighet for ekspresslevering

Suppebegre med lokk er en super mulighet for deg til å bruke kundene dine til å fortelle verden om deg og dine produkter, uten å bruke mer penger på markedsføring. Du kan designe hele overflaten til både lokkene og begrene, for å vise frem de beste sidene ved bedriften din og hva dere har å tilby. Suppebegrene med lokk er lagd med en blank overflate, som gjør at de føles mer robuste ut og at designet får et mer lyst utseende som tiltrekker seg oppmerksomhet fra første sekund. 

En rekke forskjellige bruksmuligheter

Vi tilbyr våre trykte suppebegre med lokk i to forskjellige størrelser; 300 ml (12 oz) og 480 (16 oz). Ettersom begge to har samme topp-diameter, så passer lokkene til begge størrelsene. Suppebegrene fungerer utmerket som matbeholdere med lokk, og kan derfor brukes til mange forskjellige ting. De to størrelsene er relativt store, som gjør at de passer perfekt til suppe eller andre flytende mat som kundene tar med på farten i en travel hverdag. 

Begrene og lokkene har et tynt lag av plast på innsiden, sånn at de kan inneholde væsker uten å lekke. Det lille laget er derimot ikke sterkt nok til å holde vesker eller mat med et veldig høyt nivå av alkohol eller fett, så hvis du ønsker å benytte suppebegrene med lokk til dette, så må du kontakte oss da vi har mulighet for å lage dette også – men det er ikke et standard produkt i sortimentet vårt.

De to størrelsene kan brukes i en rekke situasjoner. De blir ofte brukt for å kunne tilby en stor og en liten størrelse for servering av forskjellige retter. Det lille 300 ml begeret kan også brukes til snacks eller frosne bær, men hovedformålet er som oftest varme retter. 

Synes du at størrelsene er for store til formålet du har tenkt deg, så har vi også muligheten til å hjelpe ved å lage mindre størrelser. Ta bare fatt i oss så finner vi ut av det og gir deg en pris på dette. 

Et gjennomført design med logo-trykte suppebegre med lokk

Grunnen til at mange velger å kjøpe suppebegre med lokk skyldes de mange designmulighetene som presenterer seg ved muligheten til å designe på hele overflaten. Trykkmetoden vi bruker er offsettrykk, med CMYK farger, noe som gjør at du kan bruke så mange farger i designet ditt som du ønsker, uten at det vil koste deg så mye som en krone ekstra! CMYK-farger er vanligvis brukt i forbindelse med trykk av brosjyrer, plakater, visittkort og andre trykk med bilder og farger, som har høy oppløsning og kvalitet. Det har alle produktene våre også. 

Logo suppebeger med lokk gjort tilgjengelig for de mange 

Suppebegrene våre med lokk er produsert av toppkvalitets produsenter i EU for å sikre deg gratis levering i hele EU og at du skal slippe å måtte bestille en kjempe stor order på grunn av minimumsbestillinger. Enda bedre er de lavere CO2 utslippene tilknyttet til transporten av varene. 

For å gjøre det så enkelt for deg som mulig tilbyr vi også å hjelpe deg med å lage designet for både begrene og lokkene, helt gratis! Vi arbeider alltid for å ha de beste produktene til de beste prisene, som er hvorfor vi også har 105% prisgaranti på alle produktene våre, inklusivt suppebegre med egen logo

NASDQ-FooCup-FL12G5K

Dataark

configuration
step

Spesifikke referanser

La oss håndtere designet

Ønsker du gratis designhjelp? Vi står alltid klare til å hjelpe! Kontakt oss, eller bare last opp grafikken din mens du bestiller.

Vårt designteam vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning som du skal godkjenne. Du kan be om endringer til designet gratis, helt til du er fornøyd.

Lag designet selv

Vi tilbyr en enkel måte å konfigurere designet ditt selv. Last ned en mal nedenfor, og følg instruksjonene tilgjengelig der.
Vi foreslår at du arbeider med malene våre i Adobe Illustrator.

Når du bestiller, er det bare å laste opp designet. Designteamet vårt vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning, som du må godkjenne før vi setter i gang produksjon. Be om endringer gratis, helt til du er fornøyd.

Størrelse300 ml (12 oz)480 ml (16 oz)Lokk300 ml (12 oz) / 480 ml (16 oz)
Høyde88 mm117 mmHøyde15 mm
Diameter (top)90 mm90 mmDiameter (top)90 mm
Diameter (bund)73 mm73 mmVekt6,28 g
Vekt11,8 g14,4 gOverflateBlank
Papirtykkelse340 g/sqm + 18 PE g/sqm340 g/sqm + 18 PE g/sqmTrykkmetodeOffset, CMYK
OverflateBlankBlankLokk pr. PET-pose25 stk.
TrykkmetodeOffset, CMYKOffset, CMYKLokk pr. kasse500 stk.
Begre pr. PET-plastpose25 stk.25 stk.Størrelse pr. kasse395 x 495 x 405 mm
Begre pr. kasse500 stk.500 stk.Vekt pr. kasse4,5 kg
Størrelse pr. kasse375 x 465 x 375 mm375 x 465 x 375 mmKasser pr. palle25
Vekt pr. kasse6,8 kg8,1 kgPallemål120 x 100 cm
Kasser pr. palle2525
Pallemål120 x 100 cm120 x 100 cm

Leveringsmetode

Leveringstider som passer til dine behov.

Gratis standardlevering

Bestill nå og få gratis levering av dette produktet innen 25.11.2022 (7 uker)

Ekspressforsendelse mulig

Har du det travelt? Det er ingenting å bekymre seg over! Vi tilbyr hurtiglevering til en litt høyere pris, avhengig av hvor mange produkter du bestiller. Velg ekspresslevering ved kassen for å beregne prisen din. Kontakt oss for mer informasjon.

Foretrukket av

Delivery HeroWeberFeedMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials