Papirsugerør med flexo-trykk

Best priceKomposterbar
  • Papirsugerør med flexo-trykk med logo
Papirsugerør med flexo-trykk med logo

Papirsugerør med flexo-trykk

Stykkpris
Spar
Total 11.800,00 
NOK. Eksklusive MVA
eller Motta et PDF tilbud

3D design

Gratis designhjelp

3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105% Prisgaranti

Norges beste priser

Fast shipping

Gratis standardlevering

Mulighet for ekspresslevering

Leter du etter papirsugerør med ditt eget design? Da har du kommet til rett sted. Vi har våre flexo-trykkede papirsugerør i 8 forskjellige størrelser, og vi garanterer at du ikke finner dem billigere et annet steder - med vår prisgaranti sørger vi alltid for at du får den beste prisen!

Våre papirsugerør med flexotrykk produseres i EU, og leveringstiden er 7 uker. Minste antall er 10.000, noe som høres ut som mye, men til gjengjeld er prisene veldig lave.

Bli husket med dine papirsugerør med trykk

Se for deg at kundene dine nettopp har forlatt butikken din med en av drinkene dine, og de begynner å drikke den og den smaker fantastisk - men de hadde det travelt da de forlot butikken din, så de ikke kan huske firmaets navn - Og det verste om den situasjonen er at de kanskje vil komme tilbake, men de er ikke sikre på hvordan de gjør det. Heldigvis kan dette være en situasjon i fortiden for deg - tilpassede trykte papirstrå er perfekte for å sikre at kundene dine aldri glemmer deg.

Våre papirsugerør med flexotrykk kan trykkes i 1 eller 2 farger, uten ekstra kostnader. Vi tilbyr 6 forskjellige farger; sort, hvit, blå, grønn, rød og mørk gul. Hvis du har et mer komplekst design, bør du velge våre digitalt trykte papirsugerør.

Papirsugerør med heltdekkende trykk

Forsikre deg om at kundene dine legger merke til logoen og merke deres til enhver tid når de nyter drikkene dine. Papiret til sugerøret brettes før det skrives ut, som forsikrer at de har et trykk på hele overflaten. Og når sugerørene er brettet skapes et stilig utseende - det er selvfølgelig også noe som er verdt å bruke til din fordel i designprosessen.

Papirsugerør i størrelser som passer alle drikker 

Serverer du cocktailer i baren din, og leter du etter noe som gir drinkene dine prikken over i’en? Da er vår 6mm i bredde og 140, 160 eller 200mm i lengdene perfekte for deg. Lengden kan du vurdere ut i fra størrelsen på cocktailen. Det er også den samme bredden du bruker på kafeer til iskaffe, juice og brus.

Serverer du kanskje i stedet smoothier eller milkshakes, og ønsker bærekraftige sugerør til å servere dem med? Da er våre 8mm brede og lengdene; 200, 230 eller 250 mm perfekte og gjør det enkelt for kundene å nyte drinken. 

Og selvfølgelig, hvis bedriften din lager boble-te, så har vi også bredden 10mm slik at boblene lett kan komme gjennom - Det er den perfekte løsningen for deg; mer merkevarebygging og stilige, komposterbare sugerør.

Leter du etter sugerør som er bredere, lengre eller trenger dem å passe et spesifikt behov, er det bare å ta tak i oss og la oss hjelpe med det.

Bærekraftige papirsugerør uten papirsmak

Våre papirsugerør er laget av papir, matsikkert lim og blekk, noe som betyr at papirsugerørene nedbrytes i naturen. Det er med andre ord ikke et problem hvis papiret havner i naturen - men vi oppfordrer selvsagt alltid til ansvarlig håndtering av sugerørene etter de har blitt brukt.

Det er også viktig for oss å nevne at papirsugerørene ikke vil påvirke eller ødelegge smaken på drikken du serverer - Vi har brukt tykkere papir til sugerørene slik at de ikke blir våte eller myke når kundene dine bruker dem. 

DKSJO-PapStr-20S2C20K

Dataark

configuration
step

Spesifikke referanser

La oss håndtere designet

Ønsker du gratis designhjelp? Vi står alltid klare til å hjelpe! Kontakt oss, eller bare last opp grafikken din mens du bestiller.

Vårt designteam vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning som du skal godkjenne. Du kan be om endringer til designet gratis, helt til du er fornøyd.

Lag designet selv

Vi tilbyr en enkel måte å konfigurere designet ditt selv. Last ned en mal nedenfor, og følg instruksjonene tilgjengelig der.
Vi foreslår at du arbeider med malene våre i Adobe Illustrator.

Når du bestiller, er det bare å laste opp designet. Designteamet vårt vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning, som du må godkjenne før vi setter i gang produksjon. Be om endringer gratis, helt til du er fornøyd.

Bredde6 mm8 mm 10 mm
Lengde140, 160 og 200 mm140, 160 og 200 mm140, 160 og 200 mm
TrykkmetodeFlexo-trykk, Pantone-fargerFlexo-trykk, Pantone-fargerFlexo-trykk, Pantone-farger
Farver som kan blive tryktSvart, blå, grønn, rød og mørk gulSvart, blå, grønn, rød og mørk gulSvart, blå, grønn, rød og mørk gul
Minimum antall10.00010.00010.000
Standard leveringstid4 uker4 uker4 uker
Antall pr. eske500300200
Garantert holdbarhet1 år1 år1 år
Kan sugerørene pakkes individuelt?Ja, for 90 NOK per 1.000 stk.Ja, for 90 NOK per 1.000 stk.Ja, for 90 NOK per 1.000 stk.

Leveringsmetode

Leveringstider som passer til dine behov.

Gratis standardlevering

Bestill nå og få gratis levering av dette produktet innen 25.11.2022 (7 uker)

Ekspressforsendelse mulig

Har du det travelt? Det er ingenting å bekymre seg over! Vi tilbyr hurtiglevering til en litt høyere pris, avhengig av hvor mange produkter du bestiller. Velg ekspresslevering ved kassen for å beregne prisen din. Kontakt oss for mer informasjon.

Foretrukket av

Delivery HeroWeberFeedMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials