Popcornbeger med eget trykk

Biologisk nedbrytbarResirkulerbare
 • 0,5L rød popcornbeger med 'Doritos' logo
 • Spesialtrykt svart 0,65L popcornbeger med 'Clear Channel' logo
 • Komposterbar blå 0,65L popcornbeger med 'Hyundai' logo
 • Resirkulerbar 1L rød popcornbeger med 'webnetz' logo
 • 1L popcornbeger med 'Simba Direkt' logotrykk
 • Popcornbeger med 'TVN Fabula' logotrykk
 • Stor popcornboks med logotrykk for en full opplevelse på kino
Resirkulerbar 1L rød popcornbeger med 'webnetz' logo

Popcornbeger med eget trykk

Biologisk nedbrytbarResirkulerbare
Stykkpris
Spar
Total 10.045,00 
NOK. Eksklusive MVA
eller Motta et PDF tilbud

3D design

Gratis eksperthjelp til design

Få en 3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105 % prisgaranti

De beste prisene i Norge

Fast shipping

Alltid gratis frakt

Rask produksjon tilgjengelig

Skill deg ut fra mengden med egne logotrykte popcornbeger. Popcornbegrene med trykk er selvfølgelig perfekte til popcorn, men de kan også brukes til baconsnacks, nachos og andre former for salte (og søte!) snacks. Så enten du er en bedrift som skal på messe eller en kino som vil markedsføre din neste store filmutgivelse, er popcornbeger med logo perfekte til deg.

Ettersom popcornbegrene våre er laget i Europa har vi et minimum bestillingsantall på 200 stk., og hvis du har det travelt kan vi levere på ekspresstid. Vi leverer popcornbeger gratis over hele Europa med leveringstid på bare 6 uker som standard.

8 forskjellige størrelser

Vi har Norges største utvalg av popcornbeger med eget trykk, noe som gir deg uendelige muligheter for hva du kan bruke popcornkopper til. Popcornbegrene kommer i størrelsene: 

 • 0,5 L (17 oz)
 • 0,65 L (22 oz)
 • 1 L (34 oz)
 • 1,5 L (51 oz)
 • 1,7 L (61 oz)
 • 2 L (68 oz)
 • 2,5 L (85 oz)
 • 3 L (102 oz)

Hvis du vil ha mer spesifikke dimensjoner i forhold til høyde, topp og bunndiameter, kan du se dem under menypunktet “produktdetaljer”. Imidlertid har vi også muligheten til å lage kopper større enn 3l, faktisk helt opptil 6l. Kontakt oss hvis det er det du leter etter. 

Hva kan popcornkoppene brukes til?

Det brede utvalget av begerstørrelser gjør at de kan brukes til en rekke anledninger. De små størrelsene brukes hovedsakelig av selskaper og organisasjoner som skal på messer. Men de kan like gjerne brukes til å selge snacks i den lokale sportshallen. De større størrelsene derimot brukes ofte av underholdningsselskaper som kinoer, teatre, fornøyelsesparker og dyrehager - så er det nok snacks for hele opplevelsen. Mellomstørrelsen brukes hovedsakelig i idrettshaller for å servere nachos mens tilskuerne ser på svømming eller deres favorittfotballag spiller lokale kamper.

En enkelt brettbar bunn 

Popcornbegrene våre med trykk transporteres i flat form for å spare både plass og penger på transport. Dette betyr at de må brettes ut før de kan brukes til å servere forskjellige snacks. Vi kan lage popcornbeger med to forskjellige typer bunn - manuell eller automatisk bretting. 

Popcornbegrene med manuell bunn har fire forskjellige faner som må brettes for å forme bunnen. Popcornbegrene med den automatiske bunnen er allerede limt sammen, så her må du bare gi de to motstående sidene en liten dytt og litt på rette dem, så har du et ferdig popcornbeger.

Popcornbeger med trykk i alle farger 

Vi kan trykke på alle fire sidene av popcornbegrene. Vi trykker popcornbegrene med CMYK-farger, noe som betyr at du kan bruke så mange farger du ønsker i ditt design, uten noen ekstra kostnader. Vårt team av designere hjelper deg gjerne med ditt neste prosjekt, så du får akkurat de popcornbegrene du ønsker. Ta kontakt med oss hvis du har noen spørsmål. 

La oss håndtere designet

Ønsker du gratis designhjelp? Vi står alltid klare til å hjelpe! Kontakt oss, eller bare last opp grafikken din mens du bestiller.

Vårt designteam vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning som du skal godkjenne. Du kan be om endringer til designet gratis, helt til du er fornøyd.

Lag designet selv

Vi tilbyr en enkel måte å konfigurere designet ditt selv. Last ned en mal nedenfor, og følg instruksjonene tilgjengelig der.
Vi foreslår at du arbeider med malene våre i Adobe Illustrator.

Når du bestiller, er det bare å laste opp designet. Designteamet vårt vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning, som du må godkjenne før vi setter i gang produksjon. Be om endringer gratis, helt til du er fornøyd.

Størrelse 0,5 L 0,65 L 1 L 1,5 L 1,7 L 2 L 2,5 L 3 L
Dimensjoner topp 82x82 mm 87x87 mm 97x97 mm 111x111 mm 115x115 mm 123x123 mm 127x127 mm 135x135 mm
Dimensjoner bunn 63x63 mm 63x63 mm 70x70 mm 80x80 mm 80x80 mm 85x85 mm 85x85 mm 95x95 mm
Høyde 85 mm 110 mm 125 mm 145 mm 160 mm 185 mm 207 mm 191 mm
Vekt 8,5 gram 10,5 gram 15 gram 18 gram 21 gram 23 gram 25 gram 28 gram
Overflate Blank Blank Blank Blank Blank Blank Blank Blank
Trykkmetode Offset, CMYK Offset, CMYK Offset, CMYK Offset, CMYK Offset, CMYK Offset, CMYK Offset, CMYK Offset, CMYK
Minimumsbestilling 200 200 200 200 200 200 200 200
Er den ferdig brettet? Nei Nei Nei Nei Nei Nei Nei Nei

Leveringsmetode

Vi tilbyr en rekke fraktalternativer som passer behovene dine. Utforsk de tilgjengelige alternativene på produktsiden og velg det som passer best for deg.

Gratis frakt

Hos Limepack får du alltid gratis frakt til Norge på alt du bestiller, med unntak av øyer uten fastlandsforbindelse. Dersom du ønsker å få levert varene til en øy uten fastlandsforbindelse, vennligst kontakt oss for å motta et tilbud på leveransen.

Du trenger ikke å bekymre deg for skjulte avgifter eller ekstra kostnader i kassen!

Fremskyndet produksjon

Har du en tidsfrist og trenger bestillingen din i en fei? Ikke noe problem i det hele tatt. Vi kan fremskynde produksjonen på de fleste produktene og forkorte den totale leveringstiden, slik at du kan motta bestillingen din enda raskere. Og det beste av alt? Du betaler bare ekstra for den raskere produksjonen - frakt er fortsatt helt gratis!

Ta en titt på de tilgjengelige fraktalternativene på produktsiden og velg den som passer best for deg. Den totale prisen på bestillingen din, som inkluderer produksjonstiden, er allerede beregnet. Vær oppmerksom på at fremskyndet produksjon vil resultere i en høyere kostnad, så hvis du ikke har det travelt med å motta bestillingen din, foreslår vi at du velger en lengre leveringstid for å sikre deg den beste prisen. Ta deg tid til å utforske de tilgjengelige alternativene og finn det som passer dine behov!

Foretrukket av

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
131 anmeldelser