Papp salatskåler 1300 ml med logotrykk

Best pricePE-belagt
  • Kupellock 180 mm

Papp salatskåler 1300 ml med logotrykk

Best pricePE-belagt
Stykkpris
Spar
Total 13.251,60 
NOK. Eksklusive MVA
eller Motta et PDF tilbud

3D design

Gratis eksperthjelp til design

Få en 3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105 % prisgaranti

De beste prisene i Norge

Fast shipping

Alltid gratis frakt

Rask produksjon tilgjengelig

Ønsker du å servere måltidene dine på en måte som får folk til å huske deg? I så tilfelle er papirskålene våre med personlig trykk en perfekt løsning! Med ditt helt egne design og logo trykket direkte på skålene, kommer kundene dine med garanti til å huske både varemerket og maten din. På denne måten kan du altså tilby kundene dine en helt unik opplevelse, uansett om de velger å nyte maten din på stedet, eller å ta det med deg! 

At det både er et billigere og raskere alternativ til den andre typen salatskåler vi tilbyr, er bare en av bonusene ved disse skålene. De er en lettvint løsning til å få varemerket ditt til å skille seg ut på, især hvis du jobber med en kort tidsfrist! Med det lave minimum bestillingsantallet på bare 1.180 stk og en leveringstid på bare 5 uker, er du klar til å servere poke bowls og andre deilige retter på null komma niks!

Papirskåler med tryk som passer til all slags mat!

I motsetning til de andre salatskålene vi tilbyr i forskjellige størrelser, så tilbyr vi bare denne i størrelsen 1300ml (44oz). Dette er den perfekte størrelsen til lunsjer eller middager, og siden de kommer et PE-belegg passer de perfekt til både varme og kalde retter, fra salater og poke bowls til wok- eller pastaretter, eller hva enn du kunne tenke deg å servere! PE-belegget gjør dem også fettavvisende, hvilket betyr at du ikke behøver å frykte at den gode salatdressingen eller woksausen lekker gjennom papiret. 

Papirskålene med trykk kommer med klare kuppellokk i plast, hvilket betyr at maten kan transporteres sikkert hjem eller ut i parken, uten at den blir altfor kald! Kuppellokkene ødelegger heller ikke den flotte presentasjonen av maten din når du setter det på, da det gir plass til ekstra toppings. 

Salatskåler med uendelige design- og trykkmuligheter

Ønsker du et enkelt og minimalistisk eller et detaljert design til de personlige salatskålene dine? Uansett hvilken stil du går etter, kan vi garantere at vi hjelper deg med å oppnå det perfekte looket! Så slå deg bare løs blant de forskjellige trykk- og designmulighetene våre, og skap drømmedesignet ditt til de nye papirskålene dine!

Salatskålene våre er tilgjengelige i hvitt papir, og kommer med en matt overflate. Dette gir dem et profesjonelt og naturlig look. De blir trykket med offsettrykk, hvilket tillater oss å trykke på hele skålens overflate, samtidig som det garanterer et høykvalitetstrykk. 

Vi trykker papirskålene våre med CMYK-farger, hvilket betyr at du er velkommen til å mikse og matche så mange farger du vil ha i designet ditt – og det beste er at det ikke koster deg en krone ekstra! Uansett om du ønsker et minimalistisk design eller et design fullt av fargesprak garanterer vi deg at det vil se fabelaktig ut! 

Enda raskere leveringstider!

Papirskålene har en standard leveringstid på 5 uker, men hvis du har en tidsfrist som ligger rett rundt hjørnet har vi noen ganger muligheter for å levere dem raskere enn dette. Hvis du har det travelt, er det derfor viktig at du tar kontakt med oss på mail@limepack.no med den spesifikke forespørselen og tidsfristen din for at vi kan garantere at vi kan levere innen tidsfristen din løper ut. 

La oss håndtere designet

Ønsker du gratis designhjelp? Vi står alltid klare til å hjelpe! Kontakt oss, eller bare last opp grafikken din mens du bestiller.

Vårt designteam vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning som du skal godkjenne. Du kan be om endringer til designet gratis, helt til du er fornøyd.

Lag designet selv

Vi tilbyr en enkel måte å konfigurere designet ditt selv. Last ned en mal nedenfor, og følg instruksjonene tilgjengelig der.
Vi foreslår at du arbeider med malene våre i Adobe Illustrator.

Når du bestiller, er det bare å laste opp designet. Designteamet vårt vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning, som du må godkjenne før vi setter i gang produksjon. Be om endringer gratis, helt til du er fornøyd.

Good Manufacturing Practice (GMP)

Formålet med GMP er å garantere forbrukersikkerhet ved bruk av produktene og å sørge for at kvaliteten på produktene er tilfreds. GMP behandler derfor både produksjons- og kvalitetsikring prosedyrer.

Quality System Certification – ISO 9001: 2015

ISO 9001: 2015 fastsetter kriteriene for et kvalitetsikring system og er basert på en rekke prinsipper, inkludert et sterkt kundefokus og oppfyllingen av lovene i det landet produktet selges. Dette sikrer at forbrukerne for kvalitetsprodukter og service.

Management System Certificering - ISO 9001, ISO 14001: 2015

ISO 14001: 2015 spesifiserer kravene til et CSR-ledelse som hjelper en organisasjon til å oppnå mer bærekrafting produksjon. Det er både bra for lommeboken og for miljøet.

Forest Stewardship Council® (FSC®)

FSC er et internasjonalt skog sertifiseringssystem som sikrer at tre- og papirprodukter som har FSC-merket kommer fra ansvarlig forvaltede skoger.

Packaging Safety Management System Certified – UNI EN 15593:2008

EN 15593 er en standard for hygiene håndtering i emballasjeproduksjon. Den spesifiserer krav til hygiene systemer for produsenter og leverandører av matemballasje, inkludert lagring og transport. Effektiv kommunikasjon langs matemballasjekjeden er viktig for å sikre at alle potensielle risikoer innenfor emballasjehygiene er identifisert og kontrollert.

Størrelse1300 ml (44 oz)
Høyde67 mm
Diameter (topp)186 mm
Diameter (bunn)161 mm
Vekt22,2 g
OverflateMatt
Papirtykkelse313 g/m2
PapirfargeHvit
TrykkmetodeOffset (CMYK-farger)
Minimum antall1.080 stk.
Antall pr. eske180 stk.
Esker pr. pall30
Størrelse pr. eske375 x 275 x 465 mm
Vekt. pr. eske4,4 kg
Antall pr. pall5.400 pcs.

Leveringsmetode

Vi tilbyr en rekke fraktalternativer som passer behovene dine. Utforsk de tilgjengelige alternativene på produktsiden og velg det som passer best for deg.

Gratis frakt

Hos Limepack får du alltid gratis frakt til Norge på alt du bestiller, med unntak av øyer uten fastlandsforbindelse. Dersom du ønsker å få levert varene til en øy uten fastlandsforbindelse, vennligst kontakt oss for å motta et tilbud på leveransen.

Du trenger ikke å bekymre deg for skjulte avgifter eller ekstra kostnader i kassen!

Fremskyndet produksjon

Har du en tidsfrist og trenger bestillingen din i en fei? Ikke noe problem i det hele tatt. Vi kan fremskynde produksjonen på de fleste produktene og forkorte den totale leveringstiden, slik at du kan motta bestillingen din enda raskere. Og det beste av alt? Du betaler bare ekstra for den raskere produksjonen - frakt er fortsatt helt gratis!

Ta en titt på de tilgjengelige fraktalternativene på produktsiden og velg den som passer best for deg. Den totale prisen på bestillingen din, som inkluderer produksjonstiden, er allerede beregnet. Vær oppmerksom på at fremskyndet produksjon vil resultere i en høyere kostnad, så hvis du ikke har det travelt med å motta bestillingen din, foreslår vi at du velger en lengre leveringstid for å sikre deg den beste prisen. Ta deg tid til å utforske de tilgjengelige alternativene og finn det som passer dine behov!

Foretrukket av

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
125 anmeldelser