Bemerk. Lengre leveringstider på grunn av overveldende etterspørsel i hele Europa

. Les mer

Plastkopper med logo – 6 trykkfarger

rPETBest price
  • Plastkopper med trykk
  • Logo plastikkrus
  • Plastikkopper med logo trykk
  • Logo plastikkrus
  • Plastkrus med logo
  • Plastkopper med egen trykk
  • Plastkopper med logo
  • Logo trykte plastkopper
  • Plastkopper med dit trykk
  • Platkrus med trykk
Plastikkopper med logo trykk

Plastkopper med logo – 6 trykkfarger

Stykkpris
Spar
Oppsettskostnad
Total 14.070,00 
NOK. Eksklusive MVA
eller Motta et PDF tilbud

3D design

Gratis designhjelp

3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105% Prisgaranti

Norges beste priser

Fast shipping

Gratis standard-levering

Mulighet for ekspresslevering

Gi kundene dine en fantastisk opplevelse når de tar med dine smoothies ‘on the go’. Med plastkopper med 6-farges trykk kan du utfolde hele historien til merket ditt på plastkruset, sånn at kundene dine aldri glemmer deg. Samtidig sørger du også for at kundene dine husker at nettopp din drikke smaker bedre enn din konkurrents. Markedsfør deg og forretningen din til kundene dine på en enkel, effektiv og billig måte! 

Gjør et ekstra inntrykk på kundene dine 

La plastglassene dine gjøre arbeidet og la dem fortelle historien om ditt merke. Du får ubegrenset frihet i design prosessen, hvor du kan velge opp til 6 forskjellige pantone-farger til trykket på plastglassene dine. Du kan med andre ord velge akkurat de fargene du liker best og kombinere dem på kryss og tvers! Plastkopper med trykk er det ekstra boostet som markedsføringen din har ventet på. 

Offsettrykk på plastkoppene 

Offsettrykk-metoden har i land tid vært forbeholdt trykk på papir og flate overflater. Men teknologien har heldigvis utviklet seg, så vi har nå muligheten for å levere plastkopper med offsettrykk. Offsettrykk brukes i forbindelse med produksjonen av store opplag, hvor trykket blir påtrykt med høy kvalitet og presisjon, så du alltid kan vøre sikker på at trykket er ensartet, uansett hvor stort antall du har behov for. Denne presisjonen i trykket skyldes at trykker blir rullet rundt koppen. 

Stort utvalg av størrelser

Leter du etter plastkrus til juicebaren din? Eller skal du servere små cocktails på en festival? Null problem! Vi har plastkopper i 4 forskjellige størrelser, som passer perfekt i alle sammenhenger. Vi tilbyr størrelsene: 250 ml (9 oz), 350 ml (12 oz), 450 ml (16 oz) 550 ml (20 oz).

De forskjellige størrelsene gir deg muligheten til å servere forskjellige størrelser av drikken din. Du velger altså helt selv om du skal bruke koppene til øl eller milkshakes, ettersom plastglassene er ‘coated’ til å kunne tåle både alkoholfrie og alkoholiske drikker. 

Til hvilke formål blir de forskjellige størrelsene brukt? 

Generelt blir disse plastkoppene brukt til arrangementer som varer over lengre tid, som f.eks. festivaler eller til cafeer som bruker dem i deres faste sortiment.  

Størrelsen 250 ml (9 oz) blir ofte brukt til å servere cocktails eller vin. Dette kan f.eks. være en til en bod på et gate-arrangement eller til barer som ønsker at kundene heller drinken eller ølen sin over i et plastkopper når de midlertidig går ut. 

350 ml (12 oz) er en god størrelse til den lille drikke varianten. Det kan både være til iskaffen på cafeen eller til milkshaken på burgerjointen - kundene dine får under alle omstendigheter noe å velge mellom! 

450 ml (16 oz) er vår mest brukte størrelse. Denne størrelsen passer perfekt til en fatøl, men den blir også brukt som den ‘store’ størrelsen til drikker som f.eks. smoothier, milkshakes eller iskaffe/frappuccino. 

550 ml (20 oz) er vår største størrelse og blir mest brukt til å servere øl eller brus til den ekstra tørste kunden, som etterspør en ordentlig stor størrelse! 

DKSUQ-PetCup-12S1C7K

Dataark

configuration
step

Spesifikke referanser

La oss håndtere designet

Ønsker du gratis designhjelp? Vi står alltid klare til å hjelpe! Kontakt oss, eller bare last opp grafikken din mens du bestiller.

Vårt designteam vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning som du skal godkjenne. Du kan be om endringer til designet gratis, helt til du er fornøyd.

Lag designet selv

Vi tilbyr en enkel måte å konfigurere designet ditt selv. Last ned en mal nedenfor, og følg instruksjonene tilgjengelig der.
Vi foreslår at du arbeider med malene våre i Adobe Illustrator.

Når du bestiller, er det bare å laste opp designet. Designteamet vårt vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning, som du må godkjenne før vi setter i gang produksjon. Be om endringer gratis, helt til du er fornøyd.

EN-ISO 9001:2008

ISO 9001:2008 er et kvalitetssikringssystem, som krever at produsenter lever opp til lovgivernes forventinger. Dette er med til å sikre at alle plastglassene er produsert i henhold til standarden for materialer som er i kontakt med mat, og for å sikre at produktene møter forventingene til kundene. 

BRC Global Standard for Packaging

Sertifikatet for Global Standards for Packaging spesifiserer at produktene som leveres av produsentene lever opp til standardene omkring produktsikkerhet, høy kvalitet og at interne prosedyrer i organisasjonen lever opp til fastsatte standarder. 

Størrelse250 ml (9 oz)350 ml (12 oz)450 ml (16 oz)550 ml (20 oz)
Høyde 72 mm 108 mm 127 mm 152 mm
Topp Ø 95 mm 95 mm 95 mm 95 mm
Bunn Ø 55 mm 55 mm 55 mm 55 mm
Vekt 8,8 - 9,2 g 11,5 - 11,9 g 12,5 - 13 g 15,7 - 16,2 g
Materialer rPET 50% rPET 50% rPET 50% rPET 50%
Overflate Blank Blank Blank Blank
Trykk metode Offset, pantone farger Offset, pantone farger Offset, pantone farger Offset, pantone farger
Farger pr. design 6 6 6 6
Plastkopper pr. boks 1.000 1.000 1.000 1.000
Bokser pr. Europalle 33 20 16 16

Leveringsmetode

Leveringstider som passer til dine behov.

Gratis standard-levering

Bestill nå og få gratis levering av dette produktet innen 15.12.2021 (8 weeks)

Ekspressforsendelse mulig

Har du det travel? Ingen bekymringer. Vi kan levere på ekspress tid for en litt høyere pris, avhengig av hvor mange produkter du bestiller. Velg ekspresslevering ved kassen for å beregne prisen din. Contact us for further information.

Foretrukket av

Delivery HeroWeberMercedesFeedVolkswagen R GmbHAbsolut VodkaKonica Minolta
Testimonials