Brødposer med trykk

Biologisk nedbrytbarBest price
 • Brødpose med trykk i hvitt papir i størrelse XS
 • Brødpose med trykk i brunt papir i størrelse XS
 • Brødpose med "M&M Back"-logo i størrelse S
 • Hvit brødpose med logo i størrelse M
 • Hvit og svart brødpose med logo i størrelse L
 • Brun brødpose i størrelse XL trykt med hvit logo
 • Hvit brødpose i størrelse XL trykt med 'Treego Sourdough Bakehouse'-logo
Hvit brødpose med logo i størrelse M

Brødposer med trykk

Biologisk nedbrytbarBest price
Stykkpris
Spar
Total 13.200,00 
NOK. Eksklusive MVA

3D design

Gratis eksperthjelp til design

Få en 3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105 % prisgaranti

De beste prisene i Norge

Fast shipping

Alltid gratis frakt

Rask produksjon tilgjengelig

Bruk personaliserte sandwich og brødposer til å fortelle historien bak produktene og forretningen din, slik at kundene dine kan føle kjærligheten og tiden du daglig legger i produktene. Ved å ha trykk på brødposene dine vil kundene effektivt markedsføre for deg når de bærer rundt på varene dine. Kjøp våre logo trykte brødposer online og spar både tid og penger! Vi hjelper gratis med designet, og kundeservicen vår står alltid til din rådighet. 

Fullt individualiserbare brødposer

Våre logo-trykte brødposer kommer i 5 forskjellige størrelser, som representerer en lang rekke muligheter for hva du kan bruke posene til. Brødposene kommer i størrelsene:

 • Godteposen (12x25x5 cm)

 • Sandwichposen (13x 28x6 cm)

 • Ciabattaposen (15x6,5x31 cm)

 • Brødposen (20x35x6,5 cm)

 • Den ekstra store posen (20x48x7 cm)

De forskjellige tallene representerer henholdsvis bredde, lengde og høyde – Bredden forteller oss hvor bredt produktet kan være for å passe i posen. Lengden forteller oss hvor langt brødet eller produktet kan være. Høyden forklarer hvor mye posen kan åpnes og dermed hvor høyt brødet kan være for å passe i posen. 

Hva blir brødposer med trykk mest brukt til? 

De mindre pose størrelsene brukes hovedsakelig til «ta med» snacks som croissanter, kjeks og smultringer som selges i kiosker eller bensinstasjoner. De forskjellige størrelsene gjør at du kan velge en pose som passer til enten en, to eller tre stykk. Bakerier bruker dem også til å servere kaker eller andre ting de ikke serverer i kassen. 

Den store størrelsen på logo-brødposer brukes til surdeigsbrød, rugbrød eller loff som du kjøper fra ditt lokale bakeri. Den største størrelsen brukes også av burger joints og sandwich butikker, ettersom posen også passer til å servere en burger, pommes frites og en cola. 

Ubegrensede tilpasningsmuligheter - motta et tilbud nå!

Leter du etter noe mer spesifikt? Vi har alt du trenger! Vi tilbyr tilbud til enhver størrelse og stil for å sikre at du får fatt i de ideelle brødposene til ditt bakeri, kafé eller konditori. For større bestillinger på 15 000 stykker har du muligheten til å tilpasse dimensjonene på brødposene dine slik at de passer til bakevarene dine, uansett størrelse eller form! Hvis du leter etter poser som er spesielt designet for baguetter, slik at du kan presentere de sprø og saftige baguettene dine på en unik måte, eller wicketposer som du kan henge opp, kan vi også produsere disse. Men visste du også at du på bestillinger på over 30 000 stk. har muligheten til å legge til vinduer i posene dine? På denne måten kan du vise frem både rykende ferske bakverk, baguetter eller smørbrød på en iøynefallende måte, selv når de er inne i posen. Har du noen spesielle ønsker? Ta kontakt med oss i dag for et tilbud!

Pantonefarger som gir et perfekt uttrykk

Vi trykker sandwichposene våre med Pantone farger og kan trykke opp til 4 forskjellige Pantone farger i det samme designet, men prisen avhenger på antall farger du velger i designet. Vi har ingen begrensninger i Pantone fargene vi kan tilby, så send oss gjerne de Pantone fargekodene dere normalt bruker, så sørger vi for at trykket følger deres brand guide. I tillegg trykkes brødposene våre med offsettrykk, noe som sikrer en høy kvalitet av trykket. Vi tilbyr heldekkende trykk på brødposene uten ekstra kostnad ved et minimumsantall på 50 000 stk. Så enten du leter etter en enkel pose med logoen din trykket på begge sider, eller vil ha et design som dekker hele posen, så kan vi gjøre det til den samme billige prisen.

Vi har to standardfarger for papiret som brødposene blir laget av; du kan enten få det i hvitt eller brunt. Den brune fargen gir posen et mer naturlig utseende, mens den hvite fargen er ideell til å fremheve trykket, da trykket vil stå i sterk kontrast til den hvite bakgrunnen og dermed være lett gjenkjennelig for kundene. 

Det er ingen begrensninger for kreativiteten din når det kommer til dine nye brød eller sandwichposer, og hvis du ikke har muligheten til å designe dem selv, så står designteamet vårt klar til å hjelpe. Det eneste du derfor trenger å gjøre er å velge størrelse og laste opp filene dine på nettsiden vår. Kjøp dine egne logo-trykte brødposer i dag, så mottar du dem 9 uker etter at designet er godkjent! 

La oss håndtere designet

Ønsker du gratis designhjelp? Vi står alltid klare til å hjelpe! Kontakt oss, eller bare last opp grafikken din mens du bestiller.

Vårt designteam vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning som du skal godkjenne. Du kan be om endringer til designet gratis, helt til du er fornøyd.

Lag designet selv

Vi tilbyr en enkel måte å konfigurere designet ditt selv. Last ned en mal nedenfor, og følg instruksjonene tilgjengelig der.
Vi foreslår at du arbeider med malene våre i Adobe Illustrator.

Når du bestiller, er det bare å laste opp designet. Designteamet vårt vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning, som du må godkjenne før vi setter i gang produksjon. Be om endringer gratis, helt til du er fornøyd.

StørrelseXS "418"S "422"M "426"L "429"XL "433"
Bredde 120 mm 130 mm 150 mm 200 mm 200 mm
Længde 250 mm 280 mm 310 mm 350 mm 480 mm
Dybde/høyde 50 mm 60 mm 65 mm 65 mm 70 mm
Papirtykkelse 40g/m² 40g/m² 40g/m² 40g/m² 40g/m²
Overflate
Trykkmetode Pantone Pantone Pantone Pantone Pantone
Antall farger 4 4 4 4 4
Mindste antall 15.000 pcs. 15.000 pcs. 15.000 pcs. 15.000 pcs. 15.000 pcs.
Antall pr. eske 1000 pcs. 1000 pcs. 1000 pcs. 1000 pcs. 1000 pcs.
Størrelse pr. eske 285x300x205mm 285x300x205mm 330x350x205mm 210x300x205mm 210x410x205mm

Leveringsmetode

Vi tilbyr en rekke fraktalternativer som passer behovene dine. Utforsk de tilgjengelige alternativene på produktsiden og velg det som passer best for deg.

Gratis frakt

Hos Limepack får du alltid gratis frakt til Norge på alt du bestiller, med unntak av øyer uten fastlandsforbindelse. Dersom du ønsker å få levert varene til en øy uten fastlandsforbindelse, vennligst kontakt oss for å motta et tilbud på leveransen.

Du trenger ikke å bekymre deg for skjulte avgifter eller ekstra kostnader i kassen!

Fremskyndet produksjon

Har du en tidsfrist og trenger bestillingen din i en fei? Ikke noe problem i det hele tatt. Vi kan fremskynde produksjonen på de fleste produktene og forkorte den totale leveringstiden, slik at du kan motta bestillingen din enda raskere. Og det beste av alt? Du betaler bare ekstra for den raskere produksjonen - frakt er fortsatt helt gratis!

Ta en titt på de tilgjengelige fraktalternativene på produktsiden og velg den som passer best for deg. Den totale prisen på bestillingen din, som inkluderer produksjonstiden, er allerede beregnet. Vær oppmerksom på at fremskyndet produksjon vil resultere i en høyere kostnad, så hvis du ikke har det travelt med å motta bestillingen din, foreslår vi at du velger en lengre leveringstid for å sikre deg den beste prisen. Ta deg tid til å utforske de tilgjengelige alternativene og finn det som passer dine behov!

Foretrukket av

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
136 anmeldelser