Brødposer med trykk

Best priceKomposterbar
  • Croissantpose med logotrykk i str. S
  • Pose til burgermåltider i str. XL

Brødposer med trykk

Stykkpris
Spar
Total 11.400,00 
NOK. Eksklusive MVA
eller Motta et PDF tilbud

3D design

Gratis designhjelp

3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105% Prisgaranti

Norges beste priser

Fast shipping

Gratis standardlevering

Mulighet for ekspresslevering

Bruk personaliserte sandwich- og brødposer til å fortelle historien bak produktene og forretningen din, slik at kundene dine får sjansen til å både se og føle kjærligheten og tiden du daglig legger i produktene. Ved å ha trykk på brødposene dine vil kundene effektivt markedsføre for deg når de bærer rundt på varene dine. Kjøp våre logo trykte brødposer online og spar både tid og penger! Vi hjelper gratis med designet, og kundeservicen vår står alltid til din rådighet. 

Fullt individualiserbare brødposer

Brødposene våre trykkes med offsettrykk, noe som sikrer en høy kvalitet på trykket. Vi kan trykke på hele overflaten av posen, uten noen ekstra kostnader. Så enten du leter etter en enkel pose med logoen din trykket på begge sider, eller vil ha et design som dekker hele posen, så kan vi gjøre det til den samme billige prisen. 

Pantonefarger som gir et perfekt uttrykk 

Vi trykker brødposene våre med Pantonefarger og kan trykke opp til 2 forskjellige Pantone farger i det samme designet, men prisen avhenger på antall farger du velger. Vi har ingen begrensninger til hvilke Pantonefarger vi kan tilby, så send oss gjerne fargekodene dere normalt bruker, så sørger vi for at trykket følge brandguiden deres. 

Vi har to standardfarger på papiret som brødposene blir laget av; du kan enten få det i hvitt eller brunt. Den brune fargen gir posen et mer naturlig utseende, mens den hvite fargen er ideell til å fremheve et fargerikt trykk, da trykket vil stå i sterk kontrast til den hvite bakgrunnen og dermed være lett gjenkjennelig for trofaste kunder og potensielle nye kunder. 

Det er ingen begrensninger for kreativiteten din når det kommer til dine nye brød- eller sandwichposer, og hvis du ikke har muligheten til å designe dem selv, så står designteamet vårt klar til å hjelpe. Det eneste du derfor trenger å gjøre er å velge størrelse og laste opp filene dine på nettsiden vår. 

Velg mellom fem forskjellige størrelser 

Våre logo-trykte brødposer kommer i 5 forskjellige størrelser, som representerer en lang rekke muligheter for hva du kan bruke posene til. Brødposene kommer i størrelsene: 12x25x6, 13x28x6, 15x32x6.5, 20x35x6.5, og 20x48x7. De forskjellige tallene representerer henholdsvis bredde, lengde og høyde – Bredden forteller oss hvor bredt produktet kan være for å passe i posen. Lengden forteller oss hvor langt brødet eller produktet kan være. Høyden forklarer hvor mye posen kan åpnes og dermed hvor høyt brødet kan være for å passe i posen. 

Hva blir de mest brukt til? 

De mindre posestørrelsene brukes hovedsakelig til to-go-snacks som eksempelvis croissanter, kjeks og smultringer som selges i kiosker eller bensinstasjoner. De forskjellige størrelsene gjør at du kan velge en pose som passer til enten en, to eller tre stykker. Bakerier bruker dem også til å servere brownies i, men de kan like gjerne brukes til å servere rundstykker med ost og skinke.

Den største størrelsen brukes ofte til surdeigsbrød, rugbrød eller loff som du kjøper fra ditt lokale bakeri. Den største størrelsen brukes faktisk også av burgerrestauranter eller sandwichbutikker, ettersom posen også passer perfekt til å servere et måltid med både burger, pommes frites og en brus. 

Kjøp dine egne logo-trykte brødposer i dag, så mottar du dem 9 uker etter at designet er godkjent!

NASLQ-BreBag-FB32U1C15K

Dataark

configuration
step

Spesifikke referanser

La oss håndtere designet

Ønsker du gratis designhjelp? Vi står alltid klare til å hjelpe! Kontakt oss, eller bare last opp grafikken din mens du bestiller.

Vårt designteam vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning som du skal godkjenne. Du kan be om endringer til designet gratis, helt til du er fornøyd.

Lag designet selv

Vi tilbyr en enkel måte å konfigurere designet ditt selv. Last ned en mal nedenfor, og følg instruksjonene tilgjengelig der.
Vi foreslår at du arbeider med malene våre i Adobe Illustrator.

Når du bestiller, er det bare å laste opp designet. Designteamet vårt vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning, som du må godkjenne før vi setter i gang produksjon. Be om endringer gratis, helt til du er fornøyd.

StørrelseXS "418"S "422"M "426"L "429"XL "433"
Bredde 120 mm 130 mm 150 mm 200 mm 200 mm
Længde 250 mm 280 mm 320 mm 350 mm 480 mm
Dybde/høyde 50 mm 60 mm 65 mm 65 mm 70 mm
Papirtykkelse 40g/m² 40g/m² 40g/m² 40g/m² 40g/m²
Overflate
Trykkmetode Pantone Pantone Pantone Pantone Pantone
Antall farger 4 4 4 4 4
Mindste antall 10.000 pcs. 10.000 pcs. 10.000 pcs. 10.000 pcs. 10.000 pcs.
Antall pr. eske 1000 pcs. 1000 pcs. 1000 pcs. 1000 pcs. 1000 pcs.
Størrelse pr. eske 285x300x205mm 285x300x205mm 330x350x205mm 210x300x205mm 210x410x205mm

Leveringsmetode

Leveringstider som passer til dine behov.

Gratis standardlevering

Bestill nå og få gratis levering av dette produktet innen 09.12.2022 (9 uker)

Ekspressforsendelse mulig

Har du det travelt? Det er ingenting å bekymre seg over! Vi tilbyr hurtiglevering til en litt høyere pris, avhengig av hvor mange produkter du bestiller. Velg ekspresslevering ved kassen for å beregne prisen din. Kontakt oss for mer informasjon.

Foretrukket av

Delivery HeroWeberFeedMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials