Sushibokser med trykk

Stykkpris
Spar
Total 28.300,00 
NOK. Eksklusive MVA
eller Motta et PDF tilbud

3D design

Gratis designhjelp

3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105% Prisgaranti

Norges beste priser

Fast shipping

Gratis standardlevering

Mulighet for ekspresslevering

Med dine helt unike esker med vindu i får kundene dine et lite smugkikk på den flotte sushien din, bakverkene dine, eller salaten din, slik at de blir enda mer fristet til å endelig smake på dem! Denne unike måten å servere noe på er en måte som garantert får kundene dine til å huske deg og til å komme tilbake igjen og igjen for mer, og med et flott og personlig trykk kommer de garantert også til å spre ordet om brandet ditt videre!

Gjør et godt inntrykk med et personlig og unikt design til takeawayboksene dine!

Uansett om du ønsker et klassisk eller et fargesprakende look, er det bare å slå kreativiteten løs. Vi kan garantere at designet ditt på takeawayboksene med vinduer vil se helt fantastisk ut! Du har helt frie tøyler når det kommer til designet, så slipp deg løs og skap et uttrykk som med sikkerhet får varemerket ditt til å skille seg ut i mengden. 

Takeawayboksene med vinduer er trykket med CMYK-farger, hvilket vil si at du kan designe dem med så mange farger du ønsker. Du behøver altså ikke bekymre deg for kostnaden - uansett om du vil ha 3, 5, eller enda flere farger i designet ditt! Trykkmetoden vi bruker på disse takeawayboksene er offsettrykk, hvilket ikke bare sikrer et trykk av veldig høy kvalitet, men også at alle boksene blir helt like – fra den første til den siste i rekka.  

Som standard lager vi takeawayboksene med vindu i hvitt papir på utsiden, og kraftpapir på innsiden, men vi kan også lage dem i fullstendig hvitt eller kraft-papir. I tillegg til dette kan vi faktisk også trykke logoen eller deisgnet ditt på innsiden av boksene, men dette koster litt ekstra.

For å oppsummere, så hjelper vi deg med glede med å realisere drømmen om de perfekte sushiboksene dine!

Sushibokser i flere størrelser - velg størrelsen som passer til deg!

Vi tilbyr boksene de følgende to størrelsene (lengde x bredde x høyde): 

  • Liten: 160 x 103 x 45 mm
  • Stor: 241 x 103 x 45 mm

De to størrelsene er især bra til restauranter og kafeer som tilbyr kalde måltider i to størrelser - både små og store, for eksempel sushimenyer, sandwicher, salater, bakverk og lignende, men de passer til så mye mer! Enten du leter etter unike takeawayesker til foodtrucken din, standen på sommerens festivaler, bakeriet eller restauranten din, så garanterer vi at størrelsene vil passe ypperlig til det du ønsker å servere, uansett om det er makroner eller salat. 

Er du usikker på hvilken størrelse du skal velge? Du er velkommen til å bestille noen gratis vareprøver slik at du kan teste ut de to størrelsene på takeawayboksene, så du er sikker på at du finner en som passer perfekt til formålet ditt. Hvis du har spørsmål, er du selvfølgelig også velkommen til å ta kontakt med os på mail@limepack.no 

Fettavvisende bokser med vindu og personlig trykk 

Boksene med vindu og trykk er matsikre og fettavvisende. De har et tynt PE-plastbelegg på innsiden, hvilket gjør at de ikke lekker, og også sikrer at de passer til både varm og kald mat. De passer dog ikke så godt til veldig varme og flytende retter, som for eksempel suppe. PE-plasten gjør at boksene med vindu ikke er bionedbrytbare eller resirkulerbare, men vinduet er laget av PET-plast og kan lett rives ut og bør resirkuleres. 

Minimum bestillingsantall på sushiboksene er 5.000 stk, og de har en leveringstid på 14 uker. De blir leverte ferdig samlet, så det krever ingen bretting eller samling – de er altså helt klar til bruk ved levering!

NASCD-SusBox-PES5K

Dataark

configuration
step

Spesifikke referanser

La oss håndtere designet

Ønsker du gratis designhjelp? Vi står alltid klare til å hjelpe! Kontakt oss, eller bare last opp grafikken din mens du bestiller.

Vårt designteam vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning som du skal godkjenne. Du kan be om endringer til designet gratis, helt til du er fornøyd.

Lag designet selv

Vi tilbyr en enkel måte å konfigurere designet ditt selv. Last ned en mal nedenfor, og følg instruksjonene tilgjengelig der.
Vi foreslår at du arbeider med malene våre i Adobe Illustrator.

Når du bestiller, er det bare å laste opp designet. Designteamet vårt vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning, som du må godkjenne før vi setter i gang produksjon. Be om endringer gratis, helt til du er fornøyd.

Good Manufacturing Practice (GMP)

Formålet med GMP er å garantere forbrukersikkerhet ved bruk av produktene og å sørge for at kvaliteten på produktene er tilfreds. GMP behandler derfor både produksjons- og kvalitetsikring prosedyrer.

Quality System Certification – ISO 9001: 2015

ISO 9001: 2015 fastsetter kriteriene for et kvalitetsikring system og er basert på en rekke prinsipper, inkludert et sterkt kundefokus og oppfyllingen av lovene i det landet produktet selges. Dette sikrer at forbrukerne for kvalitetsprodukter og service.

Management System Certificering - ISO 9001, ISO 14001: 2015

ISO 14001: 2015 spesifiserer kravene til et CSR-ledelse som hjelper en organisasjon til å oppnå mer bærekrafting produksjon. Det er både bra for lommeboken og for miljøet.

Forest Stewardship Council® (FSC®)

FSC er et internasjonalt skog sertifiseringssystem som sikrer at tre- og papirprodukter som har FSC-merket kommer fra ansvarlig forvaltede skoger.

Packaging Safety Management System Certified – UNI EN 15593:2008

EN 15593 er en standard for hygiene håndtering i emballasjeproduksjon. Den spesifiserer krav til hygiene systemer for produsenter og leverandører av matemballasje, inkludert lagring og transport. Effektiv kommunikasjon langs matemballasjekjeden er viktig for å sikre at alle potensielle risikoer innenfor emballasjehygiene er identifisert og kontrollert.

StørrelseSmallLarge
Lengde160 mm241 mm
Bredde103 mm103 mm
Høyde45 mm45 mm
Vekt15 g26 g
Papirtykkelse270 msg + 12PE290 msg + 12PE
PapirtypePE-belagtPE-belagt
Paper coloursHvit & kraftHvit & kraft
TrykmetodeOffset (CMYK-farger)Offset (CMYK-farger)
Minimum antall5.000 stk.5.000 stk.
Antall pr. eske390 stk.140 stk.
Esker pr. pall2028
Størrelse pr. eske600 x 400 x 410 mm600 x 320 x 280 mm
Vekt pr. eske5,8 kg3,6 kg
Antall pr. pall7800 stk.3920 stk.
Vekt pr. pall147 kg131,9 kg

Leveringsmetode

Leveringstider som passer til dine behov.

Gratis standardlevering

Bestill nå og få gratis levering av dette produktet innen 13.01.2023 (14 uker)

Ekspressforsendelse mulig

Har du det travelt? Det er ingenting å bekymre seg over! Vi tilbyr hurtiglevering til en litt høyere pris, avhengig av hvor mange produkter du bestiller. Velg ekspresslevering ved kassen for å beregne prisen din. Kontakt oss for mer informasjon.

Foretrukket av

Delivery HeroWeberFeedMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials