Papirposer med logo

Best priceKomposterbar
  • 13L papirpose i kraft med håndtak med logotrykk
  • 13L hvit papirpose med håndtak med din logo
  • 15L logotrykt hvit papirpose med håndtak
  • 8L papirpose med din logo
  • 12L papirpose i kraft uten håndtak for takeaway drikke og mat
  • 16L papirpose med logo for takeaway måltider
  • 24L logotrykt papirpose i kraft uten håndtak
  • Papirpose i kraft med 'Mineslund'-logo
12L papirpose i kraft uten håndtak for takeaway drikke og mat

Papirposer med logo

Stykkpris
Spar
Oppsettskostnad
Total 27.660,00 
NOK. Eksklusive MVA
eller Motta et PDF tilbud

3D design

Gratis designhjelp

3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105% Prisgaranti

Norges beste priser

Fast shipping

Gratis standardlevering

Mulighet for ekspresslevering

På grunn av de utrolige lave prisene og det store bruksområdet for våre "beste pris" papirposer med logo, er de det perfekte tilskuddet til din virksomhet. Det store utvalget gjør at posene kan brukes til en rekke forskjellige ting, som takeaway-mat, handlevarer og mye mer. Hvis du leter etter en miljøvennlig pose med ditt trykk på, så har du definitivt kommet til rett sted! 

Leveringstider som passer dine behov

Vi tilbyr gratis levering av papirposene våre i hele Norge, men skulle du ha en kunde eller et arrangement i et annet land, tilbyr vi også gratis levering i hele EU. Vår standard leveringstid er 13 uker, avhengig av hvor travelt produksjonen vår er. Men ta gjerne kontakt med oss hvis du har det travelt, så kan vi gi deg en mer spesifikk leveringsdato. 

Størrelser

Utvalget av papirposer består av 6 forskjellige størrelser. De 6 standardstørrelsene vi har er: 8L( 220x125x290 mm), 12L (350x170x245 mm), 16L (250x150x340 mm), 13L (250x200x260 mm), 15L (250x150x430 mm) og 25L (320x170x450 mm).

Hva passer størrelsene til?

Vårt brede sortiment av papirposer gjør at uansett om du har en juicebar og vil gi kundene en pose juice og et smørbrød, eller har et steakhouse med takeaway-mat, så har vi størrelsen for deg.

8L-størrelsen brukes først og fremst av kafeer og sandwichbarer, slik at maten kan settes i posen og kan bære drikken sin ved siden av. 

Hvis du derimot ønsker at kundene dine skal kunne ha drikken og maten i posen sammen, er 12L-en vår den mest brukte av kafeer og sandwichbarer. Størrelsen brukes av og til også av burgerbarer.

Vår 16L har ikke noe håndtak, men størrelsen er veldig kjent for folk flest, da den er i samme størrelse som du ville fått burgermenyen din i på McDonalds eller Burger King.

13L-en er den mest brukte størrelsen av  alle takeaway-papirposene. Størrelsen brukes av kafeer, restauranter, salatbarer og så videre. Årsaken til at den er så utbredt er at den ikke er veldig høy, men igjen har mye plass i bunnen. Posen kan derfor enkelt inneholde en meny for et par med drikke inkludert.

15L vår har heller ikke håndtak, og den brukes spesielt av burgerrestauranter og andre butikker som selger litt mer fet mat. Posen har både plass til maten og drikken, og når posen er brettet hjelper den også til å holde maten varm.

Vår 25L eller "dobbelt opp" som vi også kaller den, rommer masse mat. Denne papirposen brukes faktisk hovedsakelig av BBQ/grill steder eller restauranter som lager mat til fester eller familier med barn.

Disse 6 størrelsene passer til de fleste formål, og 90% av alle kundene våre har sett seg fornøyd med disse størrelsene. Men hvis du har et annet behov eller trenger noe spesielt, kan vi finne en annen løsning for deg. Det er bare å ta tak i en av emballasjeekspertene våre!

Velg mellom papirposer med eller uten håndtak

De seks størrelsene gir deg god mulighet til å finne posen som passer dine behov. Men en annen ting du må vurdere før du bestemmer deg for størrelsen er om du vil at de skal ha et håndtak eller ikke. Vi har fire størrelser uten håndtak; 8L, 12L, 16L, 25L - og så har vi to størrelser med håndtak; 13L og 15L. Hvis du velger størrelser uten håndtak, er de ofte litt høyere, slik at du derfor kan rulle posen litt ned og bruke det til å holde den.

Få ditt drømme-design på papirposene

Våre papirposer er trykt med Pantone-farger, og du kan velge mellom alle standard Pantone-farger, men hvis du vil ha en hvite eller metalliske farge, gjøre vi dette på forespørsel. Vi kan trykke papirposene med opptil 4 Pantone-farger, så det er god mulighet til å lage det designet du ønsker. Teamet vårt av designere hjelper deg gjerne med det, men vi trenger vektoriserte filer for å trykke på papirposer.

Ettersom overflaten på papirposen er ganske stor, avhenger prisen også av hvor mye av overflaten trykket dekker. De oppgitte prisene du kan se på nettsiden vår er for 30% trykkdekning av overflaten foran og bak. Men hvis du vil ha mer trykkdekning eller vil vite mer om hva dette betyr, er det bare å ta kontakt med oss. Vi opplever i de fleste tilfeller at 30% trykkdekning er mer enn nok, da trykkdekningen er både foran og bak. Vi kan dessverre ikke trykke på bunnen av papirposene.

Vi trykker papirposene våre med flexotrykk. Trykkplatene som brukes i denne utskriftsmetoden er laget av gummi, noe som gjør dem veldig holdbare. Vi kan derfor bruke dem mange ganger før vi må erstatte dem med nye. Trykkplatene blir lagret i opptil 5 år, noe som betyr at du bare trenger å betale kostnaden for trykkplaten ved din første bestilling hos oss.

Bakgrunnsfargen på papirposen din

Noe av det som påvirker utseendet på papirposene er bakgrunnsfargen, ettersom utskriften ikke brukes på hele overflaten. Vi har papirposer med de to vanligste bakgrunnsfargene; Hvit og kraft (brun). Kraft-fargen (brun) er den mest brukte bakgrunnsfargen når enkle og stilige trykk brukes, da denne bakgrunnen gir et naturlig utseende. Den hvite fargen er perfekt hvis designet ditt krever et større utskriftsområde, og det fungerer spesielt godt med mønstre og lyse farger da kontrasten understreker nyansene litt ekstra.

DKSTC-PapBag-12K1C4K

Dataark

configuration
step

Spesifikke referanser

La oss håndtere designet

Ønsker du gratis designhjelp? Vi står alltid klare til å hjelpe! Kontakt oss, eller bare last opp grafikken din mens du bestiller.

Vårt designteam vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning som du skal godkjenne. Du kan be om endringer til designet gratis, helt til du er fornøyd.

Lag designet selv

Vi tilbyr en enkel måte å konfigurere designet ditt selv. Last ned en mal nedenfor, og følg instruksjonene tilgjengelig der.
Vi foreslår at du arbeider med malene våre i Adobe Illustrator.

Når du bestiller, er det bare å laste opp designet. Designteamet vårt vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning, som du må godkjenne før vi setter i gang produksjon. Be om endringer gratis, helt til du er fornøyd.

Størrelse8L 12L16L24L13L - håndtak15L - håndtak
BakgrunnsfargerKraftKraftKraftKraftKraft eller hvitKraft eller hvit
Bredde220mm250mm250mm320mm250mm350mm
Dybde125mm150mm150mm170mm200mm170mm
Høyde290mm340mm430mm450mm245mm260mm
Med håndtak?NejNejNejNejJaJa
Trykk teknikkFlexo-trykk, 4 Pantone-fargerFlexo-trykk, 4 Pantone-fargerFlexo-trykk, 4 Pantone-fargerFlexo-trykk, 4 Pantone-fargerFlexo-trykk, 4 Pantone-fargerFlexo-trykk, 4 Pantone-farger
Trykkområde30% på begge sider30% på begge sider30% på begge sider30% på begge sider30% på begge sider30% på begge sider
Minimum mengde3.000 stk. 3.000 stk. 3.000 stk. 3.000 stk. 3.000 stk. 3.000 stk.
Papirtykkelse70 g/m²70 g/m²80 g/m²80 g/m²80 g/m²80 g/m²

Leveringsmetode

Leveringstider som passer til dine behov.

Gratis standardlevering

Bestill nå og få gratis levering av dette produktet innen 06.01.2023 (13 uker)

Ekspressforsendelse mulig

Har du det travelt? Det er ingenting å bekymre seg over! Vi tilbyr hurtiglevering til en litt høyere pris, avhengig av hvor mange produkter du bestiller. Velg ekspresslevering ved kassen for å beregne prisen din. Kontakt oss for mer informasjon.

Foretrukket av

Delivery HeroWeberFeedMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials