Papp salatskåler med logotrykk

PE-belagt
  • 750 ml brun pappskål med din logo
  • 1100 ml brun pappskål med din logo
  • 1300 ml brun pappskål med din logo
  • 1300 ml hvit pappskål med din logo
1100 ml brun pappskål med din logo

Papp salatskåler med logotrykk

PE-belagt
Stykkpris
Spar
Total 30.456,00 
NOK. Eksklusive MVA
eller Motta et PDF tilbud

3D design

Gratis eksperthjelp til design

Få en 3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105 % prisgaranti

De beste prisene i Norge

Fast shipping

Alltid gratis frakt

Rask produksjon tilgjengelig

Ønsker du å servere salat, pasta eller pokebowls i egendesignede papirskåler med logo? Da har vi den perfekte løsningen for deg! Papirskålene våre med logo har et minimum bestillingsantall på 3600 stk. og de kan trykkes over hele overflaten. Vi hjelper deg gjerne med å lage designet til salatskålene dine - helt gratis. Vi leverer dem helt gratis i hele Europa, og har en standard leveringstid på 10 uker etter at designet er godkjent.

Salatskåler med trykk på hele overflaten

Salatskålene våre er trykt med CMYK-farger, så du har muligheten til å bruke så mange farger i designet som du vil, uten noen ekstra kostnad. Ettersom papiret er hvitt som standard, kan du velge mellom et naturlig utseende eller lage stilige og fargerike matbegre til din salat eller wok. Trykkmetoden vår, offsettrykk, sikrer at du kan få designet ditt på hele overflaten. 

Velg mellom 3 størrelser

Vi tilbyr tre forskjellige størrelser; 750 ml (26 oz), 1100 ml (38 oz) og 1300 ml (44 oz). Så uansett om du skal servere grøt i mindre porsjoner eller varm mat i en større skål - så kan vi hjelpe deg. Vi tilbyr også lokk til begrene. De større størrelsene brukes vanligvis til salater, pastaretter, pokebowls, woker og andre retter som serveres til middag. De mindre størrelsene brukes til forskjellige typer grøt, smoothiebowls og diverse nudelretter.

Salatskålene med logo er belagt med et lag plast, slik at de lett kan brukes til både varm og kald mat. Det gjør det også mulig å servere alt fra suppe til nudler til salater i dem, du kan med andre ord bruke dem enten du serverer flytende eller fast mat. Dette er en enkel måte å presentere maten din på. Hvis du er usikker på hvilke størrelser som passer til maten din, så sender vi deg gjerne en gratis vareprøve av de forskjellige størrelsene! 

Gi kundene dine en god opplevelse når de tar med maten mens de er på farten, og sett på et lokk slik at maten holder seg god og varm. Med lokket gjør du det også mulig å stable flere begre oppå hverandre. Lokkene er til fordel for maten enten den er kald eller varm.

Salatboller med trykk og miljøaspekter 

Papirskålene er belagt med PE-plast på innsiden av bollen, for å sikre at koppen er lufttett og at begre ikke lekker eller mister strukturen sin. Imidlertid gjør dette plastlaget at skålene ikke er nedbrytbare. Dessverre klarer vi foreløpig ikke å tilby salatskåler i papir med PLA-plast (som er nedbrytbart), men vi jobber med produsentene våre for å gjøre dette mulig i nær fremtid. 

La oss håndtere designet

Ønsker du gratis designhjelp? Vi står alltid klare til å hjelpe! Kontakt oss, eller bare last opp grafikken din mens du bestiller.

Vårt designteam vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning som du skal godkjenne. Du kan be om endringer til designet gratis, helt til du er fornøyd.

Lag designet selv

Vi tilbyr en enkel måte å konfigurere designet ditt selv. Last ned en mal nedenfor, og følg instruksjonene tilgjengelig der.
Vi foreslår at du arbeider med malene våre i Adobe Illustrator.

Når du bestiller, er det bare å laste opp designet. Designteamet vårt vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning, som du må godkjenne før vi setter i gang produksjon. Be om endringer gratis, helt til du er fornøyd.

Størrelse750 ml (26 oz)1100 ml (38 oz)1300 ml (44 oz)
Top Ø150mm180mm180mm
Bunn Ø127mm157,2mm157,2mm
Høyde61,5mm61,5mm70mm
Minimum antall540036003600
Er lokk tilgjengelig?JaJaJa
Finnes det en bioløsning?Ja, fra 300.000 stk.Ja, fra 200.000 stk.Ja, fra 200.000 stk.
Papirtykkelse310 g/m2345 g/m2345 g/m2
TrykkmetodeOffset (CMYK farger)Offset (CMYK farger)Offset (CMYK farger)
Holdbarhet18 Måneder18 Måneder18 Måneder
AlkoholbestandigNejNejNej

Leveringsmetode

Vi tilbyr en rekke fraktalternativer som passer behovene dine. Utforsk de tilgjengelige alternativene på produktsiden og velg det som passer best for deg.

Gratis frakt

Hos Limepack får du alltid gratis frakt til Norge på alt du bestiller, med unntak av øyer uten fastlandsforbindelse. Dersom du ønsker å få levert varene til en øy uten fastlandsforbindelse, vennligst kontakt oss for å motta et tilbud på leveransen.

Du trenger ikke å bekymre deg for skjulte avgifter eller ekstra kostnader i kassen!

Fremskyndet produksjon

Har du en tidsfrist og trenger bestillingen din i en fei? Ikke noe problem i det hele tatt. Vi kan fremskynde produksjonen på de fleste produktene og forkorte den totale leveringstiden, slik at du kan motta bestillingen din enda raskere. Og det beste av alt? Du betaler bare ekstra for den raskere produksjonen - frakt er fortsatt helt gratis!

Ta en titt på de tilgjengelige fraktalternativene på produktsiden og velg den som passer best for deg. Den totale prisen på bestillingen din, som inkluderer produksjonstiden, er allerede beregnet. Vær oppmerksom på at fremskyndet produksjon vil resultere i en høyere kostnad, så hvis du ikke har det travelt med å motta bestillingen din, foreslår vi at du velger en lengre leveringstid for å sikre deg den beste prisen. Ta deg tid til å utforske de tilgjengelige alternativene og finn det som passer dine behov!

Foretrukket av

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
131 anmeldelser