Papp salatskåler med logotrykk

  • 750 ml brun pappskål med din logo
  • 1100 ml brun pappskål med din logo
  • 1300 ml brun pappskål med din logo
  • 1300 ml hvit pappskål med din logo
1100 ml brun pappskål med din logo

Papp salatskåler med logotrykk

Stykkpris
Spar
Total 37.224,00 
NOK. Eksklusive MVA
eller Motta et PDF tilbud

3D design

Gratis designhjelp

3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105% Prisgaranti

Norges beste priser

Fast shipping

Gratis standardlevering

Mulighet for ekspresslevering

Ønsker du å servere salat, pasta eller pokebowls i egendesignede papirskåler med logo? Da har vi den perfekte løsningen for deg! Papirskålene våre med logo har et minimum bestillingsantall på 3600 stk. og de kan trykkes over hele overflaten. Vi hjelper deg gjerne med å lage designet til salatskålene dine - helt gratis. Vi leverer dem helt gratis i hele Europa, og har en standard leveringstid på 10 uker etter at designet er godkjent.

Salatskåler med trykk på hele overflaten

Salatskålene våre er trykt med CMYK-farger, så du har muligheten til å bruke så mange farger i designet som du vil, uten noen ekstra kostnad. Ettersom papiret er hvitt som standard, kan du velge mellom et naturlig utseende eller lage stilige og fargerike matbegre til din salat eller wok. Trykkmetoden vår, offsettrykk, sikrer at du kan få designet ditt på hele overflaten. 

Velg mellom 3 størrelser

Vi tilbyr tre forskjellige størrelser; 750 ml (26 oz), 1100 ml (38 oz) og 1300 ml (44 oz). Så uansett om du skal servere grøt i mindre porsjoner eller varm mat i en større skål - så kan vi hjelpe deg. Vi tilbyr også lokk til begrene. De større størrelsene brukes vanligvis til salater, pastaretter, pokebowls, woker og andre retter som serveres til middag. De mindre størrelsene brukes til forskjellige typer grøt, smoothiebowls og diverse nudelretter.

Salatskålene med logo er belagt med et lag plast, slik at de lett kan brukes til både varm og kald mat. Det gjør det også mulig å servere alt fra suppe til nudler til salater i dem, du kan med andre ord bruke dem enten du serverer flytende eller fast mat. Dette er en enkel måte å presentere maten din på. Hvis du er usikker på hvilke størrelser som passer til maten din, så sender vi deg gjerne en gratis vareprøve av de forskjellige størrelsene! 

Gi kundene dine en god opplevelse når de tar med maten mens de er på farten, og sett på et lokk slik at maten holder seg god og varm. Med lokket gjør du det også mulig å stable flere begre oppå hverandre. Lokkene er til fordel for maten enten den er kald eller varm.

Salatboller med trykk og miljøaspekter 

Papirskålene er belagt med PE-plast på innsiden av bollen, for å sikre at koppen er lufttett og at begre ikke lekker eller mister strukturen sin. Imidlertid gjør dette plastlaget at skålene ikke er nedbrytbare. Dessverre klarer vi foreløpig ikke å tilby salatskåler i papir med PLA-plast (som er nedbrytbart), men vi jobber med produsentene våre for å gjøre dette mulig i nær fremtid. 

DKSDM-PapBow-PE38M7K

Dataark

configuration
step

Spesifikke referanser

La oss håndtere designet

Ønsker du gratis designhjelp? Vi står alltid klare til å hjelpe! Kontakt oss, eller bare last opp grafikken din mens du bestiller.

Vårt designteam vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning som du skal godkjenne. Du kan be om endringer til designet gratis, helt til du er fornøyd.

Lag designet selv

Vi tilbyr en enkel måte å konfigurere designet ditt selv. Last ned en mal nedenfor, og følg instruksjonene tilgjengelig der.
Vi foreslår at du arbeider med malene våre i Adobe Illustrator.

Når du bestiller, er det bare å laste opp designet. Designteamet vårt vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning, som du må godkjenne før vi setter i gang produksjon. Be om endringer gratis, helt til du er fornøyd.

Størrelse750 ml (26 oz)1100 ml (38 oz)1300 ml (44 oz)
Top Ø150mm180mm180mm
Bunn Ø127mm157,2mm157,2mm
Høyde61,5mm61,5mm70mm
Minimum antall540036003600
Er lokk tilgjengelig?JaJaJa
Finnes det en bioløsning?Ja, fra 300.000 stk.Ja, fra 200.000 stk.Ja, fra 200.000 stk.
Papirtykkelse310 g/m2345 g/m2345 g/m2
TrykkmetodeOffset (CMYK farger)Offset (CMYK farger)Offset (CMYK farger)
Holdbarhet18 Måneder18 Måneder18 Måneder
AlkoholbestandigNejNejNej

Leveringsmetode

Leveringstider som passer til dine behov.

Gratis standardlevering

Bestill nå og få gratis levering av dette produktet innen 16.12.2022 (10 uker)

Ekspressforsendelse mulig

Har du det travelt? Det er ingenting å bekymre seg over! Vi tilbyr hurtiglevering til en litt høyere pris, avhengig av hvor mange produkter du bestiller. Velg ekspresslevering ved kassen for å beregne prisen din. Kontakt oss for mer informasjon.

Foretrukket av

Delivery HeroWeberFeedMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials