Bemerk. Lengre leveringstider på grunn av overveldende etterspørsel i hele Europa

. Les mer

Plastkopper med fuld overflate trykk i 1 trykkfarge

  • 250 ml. plastikkoppet med logo
  • Plastkopper med design
  • To go plastikkrus med trykk
  • Logo plastkopper
250 ml. plastikkoppet med logo

Plastkopper med fuld overflate trykk i 1 trykkfarge

Stykkpris
Spar
Total 5.276,00 
NOK. Eksklusive MVA
eller Motta et PDF tilbud

3D design

Gratis designhjelp

3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105% Prisgaranti

Norges beste priser

Fast shipping

Gratis standard-levering

Mulighet for ekspresslevering

Server dine lekre produkter på en stilig måte til kundene dine, med bruk av plastkrus med din egen logo. Bruk markedsføringsbudsjettet ditt klokt og kjøp dine nye plastkopper med trykk hos Limepack, og ha dem levert på kun 3 uker! 

Trykk i opplag fra 1.000 stk.

Produsentene våre bruker en enkel metode for å trykke plastkrus på og kan derfor levere opplag fra 1.000 stk. plastbeger med en trykk farge kan bestilles i de 11 forskjellige pantone-fargene. Men skulle du ønske en annen farge kan vi levere dette også. Fargene du kan velge mellom er: gul, rubinrød, varm rød, rosa, lilla, fiolett, mørkeblå, turkis, grønn og naturligvis sort og hvitt. Du kan dermed velge fra et stort fargespekter, slik at du har stor fleksibilitet i design og kan velge akkurat den fargen som passer best for ditt merke.

Tampongtrykk plastkopper

For å kunne levere plastkopper fra 1.000 stk. til konkurransedyktige priser, bruker produsentene våre tampongtrykk for å lage plastkrus. Dette er fordi tampongtrykk er den trykkmetoden som oftest blir brukt til å trykke på konkave og konvekse overflater. Det betyr at trykket blir påført manuelt og sidene blir trykket en om gangen. Du kan derfor være sikker på at trykket og logoen blir helt tydelig og ser best mulig ut. 

4 forskjellige størrelser

Det er ingen tvil om at hos oss kan du finne akkurat den størrelsen som passer best til dine behov. Vi tilbyr følgende størrelser av plastkrus: 250 ml (9 oz), 350 ml (12 oz), 450 ml (16 oz) og 550 ml (20 oz).

Det spiller derfor ingen rolle om du skal servere mindre smaksprøver i kjøpesenteret, eller om du vil servere øl på et firmaarrangement. Hos Limepack møter vi alle dine behov! (Plastglassene våre er “coated”, så de egner seg til alkoholiske drikker.)

Ofte anvendt til

Mange av kundene våre, som foretrekker plastkopper, har brukt dem til en messe eller lignende arrangementer, hvor de vil presentere smoothiene eller milkshakene sine på beste vis. Vi hjelper også firmaer som skal holde større interne arrangementer, hvor personlige plastkopper med logo passer godt inn. I den forbindelsen blir koppene ofte brukt til både øl og brus, ettersom koppene ikke skummer. Den gjennomgående tendensen har vært å bruke dem i forbindelse med kortvarige arrangementer, hvor antallet brukte kopper har variert fra 1.000 til 10.000 plastglass. 

Hva er leveringstiden? 

Vi arbeider hardt for å kunne tilby de laveste leveringstidene mulig, og har derfor standard leveringstid på kun 5 uker! 

NOSTH-PetCup-08L0W1K

Dataark

configuration
step

Spesifikke referanser

La oss håndtere designet

Ønsker du gratis designhjelp? Vi står alltid klare til å hjelpe! Kontakt oss, eller bare last opp grafikken din mens du bestiller.

Vårt designteam vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning som du skal godkjenne. Du kan be om endringer til designet gratis, helt til du er fornøyd.

Lag designet selv

Vi tilbyr en enkel måte å konfigurere designet ditt selv. Last ned en mal nedenfor, og følg instruksjonene tilgjengelig der.
Vi foreslår at du arbeider med malene våre i Adobe Illustrator.

Når du bestiller, er det bare å laste opp designet. Designteamet vårt vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning, som du må godkjenne før vi setter i gang produksjon. Be om endringer gratis, helt til du er fornøyd.

Green Earth Appeal

Produsentene våre jobber med Green Earth Appeal om å plante ett tre per 1.000 kopp de produserer. Dette gjør de for å sikre et så lavt som mulig CO2 fotspor tilknyttet produksjonen av koppene.

Forest Stewardship Council (FSC)

FSC er en internasjonal sertifiseringsordning som sikrer at alle produkter som har et FSC-merke kommer fra skoger hvor arbeiderne jobber under ordentlige forhold og at trærne blir felt i samme tempo som de blir plantet.  

Størrelse250 ml (9 oz)350 ml (12 oz)450 ml (16 oz)550 ml (20 oz)
Høyde 72 mm 108 mm 127 mm 152 mm
Topp Ø 95 mm 95 mm 95 mm 95 mm
Bund Ø 55 mm 55 mm 55 mm 55 mm
Vekt 8,8 - 9,2 g 11,5 - 11,9 g 12,5 - 13 g 15,7 - 16,2 g
Materialer PET PET PET PET
Overflate Blank Blank Blank Blank
Trykkmetode Tampong, pantone farver Tampong, pantone farver Tampong, pantone farver Tampong, pantone farver
Farger pr. design 1 1 1 1
Plastglass pr. kasse 1.000 stk 1.000 stk 1.000 stk 1.000 stk
Kasser pr. Europalle 33 20 16 16

Leveringsmetode

Leveringstider som passer til dine behov.

Gratis standard-levering

Bestill nå og få gratis levering av dette produktet innen 24.11.2021 (5 weeks)

Ekspressforsendelse mulig

Har du det travel? Ingen bekymringer. Vi kan levere på ekspress tid for en litt høyere pris, avhengig av hvor mange produkter du bestiller. Velg ekspresslevering ved kassen for å beregne prisen din. Contact us for further information.

Foretrukket av

Delivery HeroWeberMercedesFeedVolkswagen R GmbHAbsolut VodkaKonica Minolta
Testimonials