Våtservietter med logotrykk - 60x100 mm

Best price
  • Våtservietter med kraftoverflate med logo
  • Våtservietter med logotrykk med fruktmotiv
  • Spesialtrykte 'Georgian House' våtservietter med triplex overflate
  • Våtservietter med kraftoverflate med 'Grill London' logo
  • Våtservietter med blå tripleks overflate med 'Distilerija' logo
  • Wet wipes with kraft surface with 'Cask 215' logo
  • Våtservietter med rød triplex-overflate med 'Uncle Sam's - American PUB' logo
  • Våtservietter med svart triplex overflate med 'Trinity' logo
Våtservietter med kraftoverflate med logo

Våtservietter med logotrykk - 60x100 mm

Stykkpris
Spar
Total 9.500,00 
NOK. Eksklusive MVA
eller Motta et PDF tilbud

3D design

Gratis designhjelp

3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105% Prisgaranti

Norges beste priser

Fast shipping

Gratis standardlevering

Mulighet for ekspresslevering

Få våtservietter med logo trykk til din forretning og sørg for at ditt brand forblir personlig. Våtservietter er perfekte til å gi sammen med burgere, pizzaer eller sandwicher, så kunden kan rengjøre hendene sine etter et godt måltid. Det er en win-win for deg da det både vil gi kundene dine en bedre opplevelse, og sikre at de husker deg igjen. 

Gratis levering i hele EU

Få dine våtservietter levert direkte til din forretning, hjemmeadresse eller oppbevaringssted helt gratis. Vi kan levere dem gratis på 7 uker, men hvis du har det litt mer travelt kan vi sende dem ekspress og levere på under  uker, det koster derimot litt ekstra. Har du en deadline på mellom 3-4 uker, kan vi noen ganger få produksjonen til å gå raskere, men kontakt oss gjerne om dette. 

Ikke bare en størrelse

Vår standard, og mest brukte størrelse er våre 60x100mm. Du kan derimot også velge mellom andre størrelser uten at prisen endrer seg, du kan velge mellom en mindre og større størrelse; 60x80mm and 50x120mm. Størrelsene har kun innflytelse på innpakningspapiret, servietten vil alltid ha målene 140x200mm. De forskjellige størrelsene av innpakningen gjør det enklere å tilpasse dem til designet ditt. 

Hva med duften av servietten?

Det gode ved våtservietter er at de ikke bare hjelper kundene å holde hendene deres rene, men duften av servietten gjør også at kundene dine sine hender dufter godt etter bruk. Vi har tre valgmuligheter når det kommer til lukten, to av dem er alkoholfrie og den tredje består av 70% alkohol. Duften som inneholder 70% alkohol er ikke blitt testet for om den har en antibakteriell virkning. Våtservietten som inneholder alkohol koster mer enn resten. De tre andre luktene er alkoholfrie, og er henholdsvis sitron og såpe. Den mest populære er såpe, ettersom den er virkelig forfriskende. 

Bruk våtservietter til at styrke ditt merke

Når du designer våtserviettene dine, er det et par overveielser å ta i designprosessen. Det første er selvfølgelig antall farger du ønsker i designet, vi bruker Pantone-farger og du kan få opptil 4 Pantone-farger i designet. Men hvis du har et mer komplekst design, som bruker mer enn 4 farger, kan vi bruke CMYK-farger i stedet for Pantone-farger. Dette betyr at du kan bruke så mange farger i designet du vil.
Våtserviettene er designet slik at vi kan trykke på hele overflaten, så du kan enten velge en bakgrunnsfarge eller bruke hele overflaten til designet.

Overflaten av våtservietten

Den andre tingen som påvirker designprosessen er papiret og overflaten på papiret. Vi har tre forskjellige overflater for papiret/plasten som pakker servietten - du kan velge mellom en blank, triplex (plast) eller kraftoverflate. 

Den blanke er den mest brukte overflaten for våtserviettene våre, overflaten er laget av papir og det er hvitt som standard, så den er enkel å trykke design på. Den har en blank overflate, som er glatt og ikke strukturert. 

Triplex (plast) overflaten er laget av PE-plast, og er som standard hvit, men du kan fremdeles enkelt trykke hele overflaten med en annen farge. Den blanke overflaten får trykket til å skinne og reflekterer lyset, og gir det et profesjonelt utseende.

Den siste typen er kraft, som er laget av papir, og papiret er som standard brunt, det brukes til å gi et mer naturlig utseende.

Hvis du har spørsmål om designprosessen for våtservietter eller om du trenger hjelp til å lage designet, står vårt designteam til din disposisjon.

DKSGS-WetWip-08K1CL10K

Dataark

configuration
step

Spesifikke referanser

La oss håndtere designet

Ønsker du gratis designhjelp? Vi står alltid klare til å hjelpe! Kontakt oss, eller bare last opp grafikken din mens du bestiller.

Vårt designteam vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning som du skal godkjenne. Du kan be om endringer til designet gratis, helt til du er fornøyd.

Lag designet selv

Vi tilbyr en enkel måte å konfigurere designet ditt selv. Last ned en mal nedenfor, og følg instruksjonene tilgjengelig der.
Vi foreslår at du arbeider med malene våre i Adobe Illustrator.

Når du bestiller, er det bare å laste opp designet. Designteamet vårt vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning, som du må godkjenne før vi setter i gang produksjon. Be om endringer gratis, helt til du er fornøyd.

Innpakningens størrelse60x100 mm
Størrelse av våtservietten140x200 mm
PapirtypeTriplex, papir eller kraft
Antall farger4 farger Pantone eller CMYK på forespørsel
DuftSitron, såpe eller alkohol
Antall pr. pall48.000 stk.
Minste antall5.000 stk. 
Garantert holdbarhetstid2 år

Leveringsmetode

Leveringstider som passer til dine behov.

Gratis standardlevering

Bestill nå og få gratis levering av dette produktet innen 25.11.2022 (7 uker)

Ekspressforsendelse mulig

Har du det travelt? Det er ingenting å bekymre seg over! Vi tilbyr hurtiglevering til en litt høyere pris, avhengig av hvor mange produkter du bestiller. Velg ekspresslevering ved kassen for å beregne prisen din. Kontakt oss for mer informasjon.

Foretrukket av

Delivery HeroWeberFeedMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials