Kremmerhus til bubble waffle med logotrykk

Biologisk nedbrytbarFettavvisende
  • Bubble waffle-kremmerhus med logotrykk i størrelse L
  • Kremmerhus for churros med trykk i liten størrelse
Bubble waffle-kremmerhus med logotrykk i størrelse L

Kremmerhus til bubble waffle med logotrykk

Biologisk nedbrytbarFettavvisende
Stykkpris
Spar
Total 47.382,00 
NOK. Eksklusive MVA
eller Motta et PDF tilbud

3D design

Gratis eksperthjelp til design

Få en 3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105 % prisgaranti

De beste prisene i Norge

Fast shipping

Alltid gratis frakt

Rask produksjon tilgjengelig

Gi kundene dine en ultimativ matopplevelse ved å servere lekre måltider i bubble waffle-kremmerhus med personlig trykk! De er ikke bare perfekte til kaféer og restauranter som selger desserter som pannekaker, bubble waffles og churros – de kan også brukes til friterte måltider som fish and chips, eller snacks som popcorn og chips. 

Kundene dine kommer garantert til å sette pris på hvor lett det er å bære dem med seg, og med ditt helt egne design og logotrykk på dem, kommer de også til å huske deg og gjenkjenne deg i fremtiden for en både morsom og profesjonell måte å servere måltider på. 

Boblevaffel-holderene våre kan bestilles fra bare 5.000 stk, og har en leveringstid på 6 uker. 

Kremmerhus i tre størrelser: finn den perfekte størrelsen til deg!

Kremmerhusene til bubble waffle med personlig trykk kommer i de tre føgende størrelsene:

  • Liten: 160 x 160 mm
  • Medium: 228 x 165 mm
  • Stor: 280 x 275 mm

Disse takeaway kremmerhusene kan bli brukt i alle mulige slags sammenhenger, og uansett hvilket produkt eller hvilken størrelse rett du tilbyr garanterer vi at vi har en perfekt størrelse til deg. Alle størrelsene passer ypperlig til butikker, kaféer, matboder og lignende som serverer både pannekaker, bubble waffles, churros, fish and chips, eller populære cheesy pommes frites. Selv om størrelsene varierer litt i utseende, betyr dette på ingen måte at bruksområdet endres – de kan alle brukes til servering større eller mindre porsjoner av samme type retter. 

Den lille og store størrelsen kommer med to folder på toppen som kan foldes for å lukke kremmerhuset, slik at kundene dine kan ta med maten sin på vei avgårde uten å bekymre seg for å søle. Disse to størrelsene har også en perforert linje – hvilket kan være veldig hendig for kundene dine fordi det betyr at de kan rive av en del av kremmerhuset mens de spiser, for å unngå å få så sølete fingre! Disse størrelsene er for eksempel perfekte til både små og store porsjoner crepes med nutella eller annet fyll. 

Kremmerhuset i mediumstørrelsen ser litt annerledes ut, da de har en forhøyet rygg som støtter opp maten som blir servert i dem. Dette gjør at de er perfekte til desserter som bubble waffles, lange churros og pommes frites. 

Uendelige designmuligheter

Våre kremmerhus til boblevafler med personlig trykk blir laget med offsettrykk, hvilket er en metode som garanterer resultater av høy kvalitet, uansett om det er store eller små mengder som trykkes. Vi trykker kremmerhusene våre med CMYK-farger, hvilket betyr at du kan velge så mange farger du bare vil i designet ditt uten at du skal betale noen ekstra kostnader. Så når du skaper designene dine, slipp kreativiteten løs og utforsk alle de mange forskjellige designmulighetene som finnes! 

Som standard blir kremmerhusene våre laget av hvitt papir, men vi kan også lage dem med kraftpapir. Det hvite papiret er litt lettere å trykke på, og derfor tillater det enda flere designmuligheter. Det er derfor vi anbefaler det hvite papiret hvis du skal ha et design med mange farger. På den andre siden er kraftpapiret ypperlig hvis du ønsker et mer naturlig og enkelt deisgn med få farger. 

Bubble waffleholderene blir trykket med en matt overflate, men du kan også få en blank overflate hvis du ønsker det. Den matte overflaten er perfekt til en nøytral look, mens en blank overflate virkelig skiller seg ut og står frem i mengden. Hvis du har mange farger i designet ditt vil en blank overflate virkelig være prikken over i-en! 

Avhengig av hva du vil servere, kan du få kremmerhusene med eller uten PE-belegg

Kremmerhusene våre med personlig trykk er fettavvisende, hvilket gjør at de passer supert til så mange forskjellige måltider og snacks. De blir produserte uten PE-belegg på innsiden, hvilket også gjør at de er komposterbare og resirkulerbare. Hvis du ønsker kremmerhus som er ekstra fettavvisende, er det selvfølgelig også mulig å få dem laget med dette belegget. Dette er især en god idé hvis du skal servere churros med softis eller pommes frites dekket av syndig, smeltet ost og andre toppings!

La oss håndtere designet

Ønsker du gratis designhjelp? Vi står alltid klare til å hjelpe! Kontakt oss, eller bare last opp grafikken din mens du bestiller.

Vårt designteam vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning som du skal godkjenne. Du kan be om endringer til designet gratis, helt til du er fornøyd.

Lag designet selv

Vi tilbyr en enkel måte å konfigurere designet ditt selv. Last ned en mal nedenfor, og følg instruksjonene tilgjengelig der.
Vi foreslår at du arbeider med malene våre i Adobe Illustrator.

Når du bestiller, er det bare å laste opp designet. Designteamet vårt vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning, som du må godkjenne før vi setter i gang produksjon. Be om endringer gratis, helt til du er fornøyd.

Good Manufacturing Practice (GMP)

Formålet med GMP er å garantere forbrukersikkerhet ved bruk av produktene og å sørge for at kvaliteten på produktene er tilfreds. GMP behandler derfor både produksjons- og kvalitetsikring prosedyrer.

Quality System Certification – ISO 9001: 2015

ISO 9001: 2015 fastsetter kriteriene for et kvalitetsikring system og er basert på en rekke prinsipper, inkludert et sterkt kundefokus og oppfyllingen av lovene i det landet produktet selges. Dette sikrer at forbrukerne for kvalitetsprodukter og service.

Management System Certificering - ISO 9001, ISO 14001: 2015

ISO 14001: 2015 spesifiserer kravene til et CSR-ledelse som hjelper en organisasjon til å oppnå mer bærekrafting produksjon. Det er både bra for lommeboken og for miljøet.

Packaging Safety Management System Certified – UNI EN 15593:2008

EN 15593 er en standard for hygiene håndtering i emballasjeproduksjon. Den spesifiserer krav til hygiene systemer for produsenter og leverandører av matemballasje, inkludert lagring og transport. Effektiv kommunikasjon langs matemballasjekjeden er viktig for å sikre at alle potensielle risikoer innenfor emballasjehygiene er identifisert og kontrollert.

Leveringsmetode

Vi tilbyr en rekke fraktalternativer som passer behovene dine. Utforsk de tilgjengelige alternativene på produktsiden og velg det som passer best for deg.

Gratis frakt

Hos Limepack får du alltid gratis frakt til Norge på alt du bestiller, med unntak av øyer uten fastlandsforbindelse. Dersom du ønsker å få levert varene til en øy uten fastlandsforbindelse, vennligst kontakt oss for å motta et tilbud på leveransen.

Du trenger ikke å bekymre deg for skjulte avgifter eller ekstra kostnader i kassen!

Fremskyndet produksjon

Har du en tidsfrist og trenger bestillingen din i en fei? Ikke noe problem i det hele tatt. Vi kan fremskynde produksjonen på de fleste produktene og forkorte den totale leveringstiden, slik at du kan motta bestillingen din enda raskere. Og det beste av alt? Du betaler bare ekstra for den raskere produksjonen - frakt er fortsatt helt gratis!

Ta en titt på de tilgjengelige fraktalternativene på produktsiden og velg den som passer best for deg. Den totale prisen på bestillingen din, som inkluderer produksjonstiden, er allerede beregnet. Vær oppmerksom på at fremskyndet produksjon vil resultere i en høyere kostnad, så hvis du ikke har det travelt med å motta bestillingen din, foreslår vi at du velger en lengre leveringstid for å sikre deg den beste prisen. Ta deg tid til å utforske de tilgjengelige alternativene og finn det som passer dine behov!

Foretrukket av

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
131 anmeldelser