Biologisk nedbrytbare papirsugerør med trykk

Biologisk nedbrytbare papirsugerør med trykk

Stykkpris
Spar
Total 10.400,00 
NOK. Eksklusive MVA
eller Motta et PDF tilbud

3D design

Gratis eksperthjelp til design

Få en 3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105 % prisgaranti

De beste prisene i Norge

Fast shipping

Alltid gratis frakt

Rask produksjon tilgjengelig

Vil du gjøre hver eneste slurk til en ekstra god opplevelse for kundene dine? Bytt ut de vanlige papirsugerørene med våre sugerør med eget trykk og gi drinkene dine det lille ekstra! Med en garantert holdbarhet på mer enn 8 timer kan du servere deilige og forfriskende drinker til kundene dine uten å bekymre deg for at myke sugerør ødelegger smaken og den ellers gode opplevelsen.

Skreddersydde papirsugerør i størrelser for alle typer drikkevarer 

Våre papirsugerør med eget trykk finnes i ulike størrelser som passer perfekt til alle typer drikke, inkludert iskaffe, milkshake, brus og iste! Vi tilbyr sugerør i fire ulike lengder og bredder, noe som gir deg mange valgmuligheter for å finne det som passer perfekt til drikken din! Klikk deg rundt for å se de tilgjengelige lengde- og breddekombinasjonene på siden.

Papirsugerøret på 150 mm er den perfekte størrelsen for drinker som serveres i lave glass, for eksempel cocktails, mocktails og andre drinker. Det er til og med en god størrelse til arrangementer hvor man deler ut smakspørver på drikkevarer. De tilgjengelige breddene gjør at kundene kan nippe sakte til drinkene sine uten å få for mye på en gang. 

Papirsugerør på 200 mm er standardstørrelsen som brukes av barer og restauranter til to-go-drinker som iste, limonade, juice og mye annet. Denne lengden er tilgjengelig i 4 forskjellige bredder, noe som gjør det til det perfekte valget for et bredt spekter av drikkevarer.

Det litt lengre sugerøret på 230 mm egner seg godt til høyere drikker som iskaffe og slushice, mens sugerøret på 250 mm er det ideelle valget til brus eller milkshakes i jumbostørrelse.

Velg den ideelle bredden til drikkevaren du serverer

Breddene 6 mm og 8 mm egner seg godt til tynnere drikker som juice og limonade, mens breddene 10 mm og 12 mm er ideelle til tykkere og kremete drikker. De større breddene brukes vanligvis til milkshakes, kremet frappé og spesielt til bubble tea, der det er viktig at tapiokaperlene lett kan passere gjennom sugerøret.

Løft hver eneste slurk med et tilpasset design på sugerørene dine

Få logoen din eller et hvilket som helst mønster trykt rundt sugerørene i de fargene du ønsker! Papirsugerørene trykkes som standard med to belagte Pantone-farger, noe som garanterer at du får nøyaktig de fargene du ønsker. Hvis du ønsker flere farger i designet ditt, tilbyr vi også CMYK-trykk. Pantone er imidlertid å foretrekke og anbefales ved trykking av papirsugerør. Hvis du ønsker 100 % blekkdekning, f.eks. en bakgrunnsfarge på sugerørene, er dette også mulig, men kun ved fleksotrykk. Ikke nøl med å ta kontakt med oss hvis du ønsker noen av disse alternativene. 

Papirsugerørene dine trykkes med flekso- eller digitaltrykk, avhengig av hvilken leveringstid du velger. Hvis du velger vår standard leveringstid på 7 uker, trykkes sugerørene dine med flexotrykk. Hvis du velger vår ekspresslevering på 4 uker, blir sugerørene trykt med digitaltrykk. Hvis du vil vite mer om dette eller har generelle spørsmål, er du velkommen til å kontakte oss!

Sikre og superholdbare papirsugerør av høy kvalitet

Disse papirsugerørene har et belegg på toppen av blekket for å garantere mattrygghet og maksimal holdbarhet. De er laget av tre lag papir og holdes sammen med lim av høy kvalitet, noe som gjør dem holdbare nok til at de kan ligge i en drink i mer enn 8 timer uten å bli fuktige! Så når du serverer drinker til kundene dine, kan du slappe av i visshet om at sugerørene ikke faller fra hverandre og at smaken av papir ikke ødelegger opplevelsen.

Miljøvennlig

Våre papirsugerør med eget trykk er det ultimate miljøvennlige alternativet for drikkevarene dine. De er laget av papir, er biologisk nedbrytbare og brytes ned på mye kortere tid i miljøet enn plastsugerør. Men papirsugerør skal – som alt annet søppel – selvsagt aldri havne i naturen, og vi oppfordrer derfor alltid til å kaste dem på en ansvarlig måte.

Lengde 150 mm 200 mm 230 mm 250 mm
Bredder 6 mm / 8 mm 6 mm / 8 mm / 10 mm / 12 mm 8 mm / 10 mm / 12 mm 8 mm / 10 mm / 12 mm
Papir Bionedbrytbart. Bestrøket for maksimal mattrygghet og holdbarhet Bionedbrytbart. Bestrøket for maksimal mattrygghet og holdbarhet Bionedbrytbart. Bestrøket for maksimal mattrygghet og holdbarhet Bionedbrytbart. Bestrøket for maksimal mattrygghet og holdbarhet
Trykkfarger 1-2 Pantone-farger 1-2 Pantone-farger 1-2 Pantone-farger 1-2 Pantone-farger
Trykkmetode Flexotrykk for standard levering, digitaltrykk for ekspresslevering Flexotrykk for standard levering, digitaltrykk for ekspresslevering Flexotrykk for standard levering, digitaltrykk for ekspresslevering Flexotrykk for standard levering, digitaltrykk for ekspresslevering
Overflate Matt Matt Matt Matt
Holdbarhet 8+ timer 8+ timer 8+ timer 8+ timer
Kan papirsugerørene pakkes inn? Innpakning er mulig med 6 mm og 8 mm sugerør i lengder fra 200-250 mm. Innpakningen koster 70 kroner per 1 000 stk. Innpakning er mulig med 6 mm og 8 mm sugerør i lengder fra 200-250 mm. Innpakningen koster 70 kroner per 1 000 stk. Innpakning er mulig med 6 mm og 8 mm sugerør i lengder fra 200-250 mm. Innpakningen koster 70 kroner per 1 000 stk. Innpakning er mulig med 6 mm og 8 mm sugerør i lengder fra 200-250 mm. Innpakningen koster 70 kroner per 1 000 stk.
Kan jeg få heldekkende trykk? Ja, men dette koster ekstra og kan bare gjøres med fleksotrykk. Ja, men dette koster ekstra og kan bare gjøres med fleksotrykk. Ja, men dette koster ekstra og kan bare gjøres med fleksotrykk. Ja, men dette koster ekstra og kan bare gjøres med fleksotrykk.

Leveringsmetode

Vi tilbyr en rekke fraktalternativer som passer behovene dine. Utforsk de tilgjengelige alternativene på produktsiden og velg det som passer best for deg.

Gratis frakt

Hos Limepack får du alltid gratis frakt til Norge på alt du bestiller, med unntak av øyer uten fastlandsforbindelse. Dersom du ønsker å få levert varene til en øy uten fastlandsforbindelse, vennligst kontakt oss for å motta et tilbud på leveransen.

Du trenger ikke å bekymre deg for skjulte avgifter eller ekstra kostnader i kassen!

Fremskyndet produksjon

Har du en tidsfrist og trenger bestillingen din i en fei? Ikke noe problem i det hele tatt. Vi kan fremskynde produksjonen på de fleste produktene og forkorte den totale leveringstiden, slik at du kan motta bestillingen din enda raskere. Og det beste av alt? Du betaler bare ekstra for den raskere produksjonen - frakt er fortsatt helt gratis!

Ta en titt på de tilgjengelige fraktalternativene på produktsiden og velg den som passer best for deg. Den totale prisen på bestillingen din, som inkluderer produksjonstiden, er allerede beregnet. Vær oppmerksom på at fremskyndet produksjon vil resultere i en høyere kostnad, så hvis du ikke har det travelt med å motta bestillingen din, foreslår vi at du velger en lengre leveringstid for å sikre deg den beste prisen. Ta deg tid til å utforske de tilgjengelige alternativene og finn det som passer dine behov!

Foretrukket av

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
131 anmeldelser