Pizzaesker med egen logo

Stykkpris
Spar
Total 37.250,00 
NOK. Eksklusive MVA
eller Motta et PDF tilbud

3D design

Gratis eksperthjelp til design

Få en 3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105 % prisgaranti

De beste prisene i Norge

Fast shipping

Alltid gratis frakt

Rask produksjon tilgjengelig

Det som er på utsiden av takeawayemballasjen din kan være minst like så viktig som det som finnes på innsiden, især fordi det kan gjøre maten din enda mer attraktiv! Med skreddersydde pizzaesker og et design som forteller historien bak varemerket og produktet ditt, så blir kundene dine garantert spente på å se hva som skjuler seg inni esken! 

Pizza er en kjent og kjær rett for de fleste, og det er et veldig populært takeawaymåltid. Hvorfor ikke gripe sjansen og gi dem et personlig preg? Slik kan du skille deg ut fra mengden når kundene dine bærer pizzaen med seg hjem eller sitter ute i parken og spiser den. Skreddersydde pizzaesker med logoen din på vil utvilsomt få folk til å kikke seg om en ekstra gang, og er derfor en perfekt måte å skape merkekjennskap på!  

Lag et ideelt design til pizzaeskene

Pizzaeskene våre blir trykket med offsettrykk, hvilket er en trykkmetode som alltid sikrer et trykk med høy kvalitet. Med denne trykkmetoden blir designet ditt trykket på et stykke papir som så blir viklet rundt pizzaeskene. Denne trykkmetoden har ingen oppsettskostnader, og prisene på hjemmesiden vår inkluderer trykk på hele den utvendige overflaten på eskene. Vi trykker med CMYK-farger, hvilket lar deg velge så mange farger du bare ønsker deg i designet ditt. Det som virkelig er et pluss, er at uansett hvor mange farger du vil ha - skulle det være to, fire, seks, eller flere – så koster det ikke noe ekstra! I tillegg kommer pizzaeskene våre med en litt blank overflate, som gjør at fargene virkelig får skinne gjennom. 

Kort fortalt kan vi si at uansett hva slags design du har sett for deg på pizzaeskene dine, så er det en mulighet med de uendelige designmulighetene vi tilbyr. Det er ingen grunn til å vente – kom i gang med å lage designet ditt i dag! 

Pizzaeskene våre blir laget med jomfruelige papirfibre, altså helt nytt papir som ikke består av resirkulerte materialer. Vi kan lage dem i både brunt eller hvitt papir til samme pris. Vi har som nevnt mulighet til å trykke hele den utvendige overflaten, men vi har dessverre ikke mulighet til å trykke på innsiden av dem. Ønsker du at varemerket ditt også skal vises frem når kundene åpner eskene? Så vil vi anbefale at du bruker sandwichpapiret vårt med personalisert trykk under pizzaen din som prikken over i-en.  Til sist er det viktig å nevne at når man bretter pizzaeskene sammen så kan eskene bli litt hvite i kantene som resultat av at kantene bøyes. 

Velg form og størrelse 

Det er ingen hemmelighet at pizzaer kommer i forskjellige størrelser. Derfor har vi valgt å tilby et fornuftig antall forskjellige størrelser: 26x26 cm, 28x28 cm, 30x30 cm, 32x32 cm, 33x33 cm, 34x34 cm, 36x36 cm, 38x38 cm og 40x40 cm. Pizzaeskene er som standard alltid 4cm høye. Det vil si at uansett om du selger små gourmetpizzaer eller store, amerikanske deep pan pizza (eller noe helt annet!) så finner du garantert en størrelse som passer deg. Hvis du er ute etter noen helt spesiallagde pizzaesker med andre mål enn dem vi normalt tilbyr, så kan vi også tilby å lage dette på ordre over 5.000 stk. I slike tilfeller ber vi deg vennligst ta kontakt med oss. 

I tillegg til det store utvalget vårt når det kommer til størrelser, er vi så heldige å kunne tilby pizzaesker i to former: en standard kvadratisk boks, og en med to heksagonale hjørner. 

Esken med de sekskantede hjørnene er veldig lik en standard, firkantet eske, men skiller seg ut ved å ta to avrundede hjørner der hvor du åpner esken. Det gir et unikt utseende, og ettersom det blir brukt mindre papp i produksjonen av denne typen eske, så er de også et billigere valg. Med det sagt, er det selvfølgelig helt opp til deg å velge den stilen som passer deg og restauranten din best! 

Kan pizzaesker resirkuleres? 

Da pizza ofte er veldig fettete, gjør ofte fettet som drypper av pizzaen at kvaliteten på esken reduseres. Det er faktisk slik at pizzaesker veldig sjeldent kan resirkuleres - og kaster du en oljete pizzaeske i en konteiner fylt med annet papp er det ofte slik at resten av pappen i konteineren blir ansett som ikke-resirkulerbar på grunn av den ene esken. Man kan selvfølgelig skille fra bitene som har vært i kontakt med oljen/fettet, for ofte er det slik at toppen er helt ren, og kan derfor resirkuleres. Uansett hva, så anbefaler vi at du kaster pizzaesken i søppelet når du har spist opp. 

Rask levering 

De skreddersydde pizzaeskene med trykk har en gratis standard leveringstid på 8 uker, og det finnes mulighet for å levere med ekspresslevering på 6-7 uker. Leveringsdato telles fra dagen vi mottar betaling og godkjent design. Den nøyaktige ekspressleveringstiden blir bekreftet så snart vi får godkjennelse på størrelse og antall fra produsenten vår.

Ettersom vi utelukkende jobber med produsenter i EU kan vi i tillegg til rask levering tilby et minimum bestillingsantall på bare 3000 stk når det kommer til pizzaeskene våre. Og et enda større pluss ved å være fokusert på europeisk produksjon er at det blir sluppet ut mindre CO2 ved transport av varene dine, ettersom transportavstandene er vesentlig kortere.

La oss håndtere designet

Ønsker du gratis designhjelp? Vi står alltid klare til å hjelpe! Kontakt oss, eller bare last opp grafikken din mens du bestiller.

Vårt designteam vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning som du skal godkjenne. Du kan be om endringer til designet gratis, helt til du er fornøyd.

Lag designet selv

Vi tilbyr en enkel måte å konfigurere designet ditt selv. Last ned en mal nedenfor, og følg instruksjonene tilgjengelig der.
Vi foreslår at du arbeider med malene våre i Adobe Illustrator.

Når du bestiller, er det bare å laste opp designet. Designteamet vårt vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning, som du må godkjenne før vi setter i gang produksjon. Be om endringer gratis, helt til du er fornøyd.

Management System for Food Safety - EN ISO 22000: 2005

ISO 22000 setter kravene for alle slags virksomheter som jobber innen næringsmiddelkjeden (bl.a. næringsmiddelprodusenter, detaljister, leverandører av innpakningsmaterialer som blir brukt i direkte kontakt med næringsmidler, o.l.) i forhold til hvilke standarder som skal opprettholdes for å sikre at næringsmidlene er sikre når de konsumeres.

Quality System Certification – ISO 9001: 2008

ISO 9001 fastsetter kriteriene for et kvalitetsikring system og er basert på en rekke prinsipper, inkludert et sterkt kundefokus og oppfyllingen av lovene i det landet produktet selges. Dette sikrer at forbrukerne for kvalitetsprodukter og service.

Størrelser26x26 cm / 28x28 cm / 30x30 cm / 32x32 cm / 34x34 cm / 36x36 cm / 38x38 cm / 40x40 cm
TypeKvadratisk eller heksagonal
PapirLaget med jomfruelige papirfibre
PapirfargeHvit eller brun
Er det mulig å få pizzaeskene i andre størrelser?Ja, pizzaeskene er tilgjengelige i skreddersydde størrelser ved minimumsordre på 5.000 stk.
TrykkmetodeOffset (CMYK-farger)
TrykkområdeFull dekning på utsiden
Hvordan er pizzaeskene pakket?Pakket i plast a 100 stk.
Hvordan blir pizzaeskene levert?På paller
Minimumsordre3.000 stk.

Leveringsmetode

Vi tilbyr en rekke fraktalternativer som passer behovene dine. Utforsk de tilgjengelige alternativene på produktsiden og velg det som passer best for deg.

Gratis frakt

Hos Limepack får du alltid gratis frakt til Norge på alt du bestiller, med unntak av øyer uten fastlandsforbindelse. Dersom du ønsker å få levert varene til en øy uten fastlandsforbindelse, vennligst kontakt oss for å motta et tilbud på leveransen.

Du trenger ikke å bekymre deg for skjulte avgifter eller ekstra kostnader i kassen!

Fremskyndet produksjon

Har du en tidsfrist og trenger bestillingen din i en fei? Ikke noe problem i det hele tatt. Vi kan fremskynde produksjonen på de fleste produktene og forkorte den totale leveringstiden, slik at du kan motta bestillingen din enda raskere. Og det beste av alt? Du betaler bare ekstra for den raskere produksjonen - frakt er fortsatt helt gratis!

Ta en titt på de tilgjengelige fraktalternativene på produktsiden og velg den som passer best for deg. Den totale prisen på bestillingen din, som inkluderer produksjonstiden, er allerede beregnet. Vær oppmerksom på at fremskyndet produksjon vil resultere i en høyere kostnad, så hvis du ikke har det travelt med å motta bestillingen din, foreslår vi at du velger en lengre leveringstid for å sikre deg den beste prisen. Ta deg tid til å utforske de tilgjengelige alternativene og finn det som passer dine behov!

Foretrukket av

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
124 anmeldelser