Enkeltlags- og dobbeltlagspappkrus med trykk

PE-belagt

Enkeltlags- og dobbeltlagspappkrus med trykk

PE-belagt
Stykkpris
Spar
Total 6.060,00 
NOK. Eksklusive MVA

3D design

Gratis eksperthjelp til design

Få en 3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105 % prisgaranti

De beste prisene i Norge

Fast shipping

Alltid gratis frakt

Rask produksjon tilgjengelig

Leter du etter en unik måte å spre bevissthet om varemerket ditt? Ingen grunn til å lete lengre! Personlige pappkrus med din egen logo vil med garanti imponere folk og få dem til å snakke om virksomheten din! Uansett hva du serverer vil kundene dine sette pris på den ekstra innsatsen du har lagt ned for å gi dem en unik opplevelse.

Kundene våre – særlig selskaper og organisasjoner - bruker dem til en rekke forskjellige formål, inkludert interne og eksterne markedsføringsaktiviteter som f.eks. messer, firmasamlinger og private fester. Alt fra kalde til varme drikker kan serveres i enkeltlags pappkrus. Denne typen pappkrus er en smart og effektiv måte å reklamere for virksomheten din på.

Enkelt- eller dobbeltlag? 

Avhengig av hvilket formål du skal bruke pappkrusene dine til, så kan du velge mellom enkelt- og dobbeltlagskrus. Enkeltlagskruset egner seg til servering av kalde og varme drikker som juice, smoothies og kaffe med melk, mens dobbeltlagskruset er spesielt egnet til servering av varme til veldig varme drikker som kaffe eller varm sjokolade.

Forskjellen mellom pappkrus med enkel og dobbel vegg er det ekstra laget av papp på dobbeltlagskruset. Det ekstra laget gjør at det er mer komfortabelt å ta med varm drikke to-go, fordi det på dobbeltlagskrusene er et lite luftlag mellom de to lagene, hvilket gir en isolerende effekt. I tillegg holder drikken seg varm en del lengre i krusene med dobbeltlag.

Matt eller blank overflate? 

Du kan få både en blank og en matt overflate på pappkrusene våre.

Våre enkeltlags pappkrus med logo har en matt overflate som gir dem et naturlig utseende. Dobbeltlagskruset vårt kommer med enten en matt eller en blank overflate. En blank overflate gir en skinnende og klar look, og hvis du bruker mange farger i designet ditt kan dette gjøre at de kommer til sin fulle rett. Mange av kundene våre som bruker dobbeltlag pappkrus, er kafeer og virksomheter som gjerne vil vise frem logoen sin på en mer eksklusiv måte. 

Stort utvalg av pappkrus med logo

De skreddersydde pappkrusene våre kommer i mange forskjellige størrelser, så du er helt sikker på at du kan finne en som passer til formålet ditt! Vi tilbyr enkeltlagskrusene i 4 forskjellige størrelser:

  • 'The Shot', 100 ml

  • 'Cup-of-Joe', 240 ml

  • 'Mug-a-Chino', 350 ml

  • 'The Monday Killer', 450 ml

Vi tilbyr dobbeltlagsskrusene i 3 størrelser:

  • 'Cup-of-Joe', 240 ml

  • 'Mug-a-Chino', 350 ml

  • 'The Monday Killer', 450 ml

100 ml-koppen er perfekt til et shot sterk espresso. Den er også ideell til smaksprøver. 

160  ml-koppen passer derimot perfekt til en kopp kaffe fra storhusholdnings-kaffemaskin. Denne størrelsen brukes også i kaffeautomater og på fly. 

240 ml-koppen er vår mest solgte størrelse. Den brukes mye av firmaer og bedrifter på messer, og av kafeer som tilbyr ”to-go” – skal det for eksempel være en deilig cappuccino? 

350 ml-koppene brukes mye av kafeer og kantiner som kun tilbyr kopper i én størrelse og ønsker å tilby en mellom-størrelse mellom en liten og en stor kopp kaffe, og disse er perfekte til en latte. Det er mange firmaer som bruker disse til pop-up arrangementer. 

450 ml-koppen – eller ”mandagsdreperen” som vi kaller den på kontoret – er en stor kopp som kan romme nesten 500 ml kaffe eller andre drikkevarer. Selv om dette er en stor kopp brukes den av mange kafeer, og den er godt kjent fra store kjeder som Starbucks og Espresso House.

Pappkrus med trykk i alle regnbuens farger! 

Takket være bruken av CMYK-farger under offsettrykk av pappkrusene, har du full kreativ frihet under designprosessen. Dette betyr at du kan velge så mange farger som du ønsker på krusets design uten at dette koster deg noe ekstra, og at hele koppen kan trykkes i farger. Det settes med andre ord ingen begrensninger på din kreativitet! Ingen av fargene våre fragir lukt eller smak.

Andre formål til enkeltlags pappkrus

Pappkrus kan brukes til mye mer enn bare kaffe og te. Vi har kunder som bruker pappkopper til mange forskjellige og spennende formål, kanskje kan vi inspirere deg?

Skal du for eksempel til en messe og har lyst til å gjøre noe annet enn å bare servere en standard kopp kaffe? Skift den da heller ut med en snack; popcorn, nøtter eller kanskje til og med det nye hippe – nemlig spiselige insekter! Med vårt brede utvalg av størrelser kan du bestemme helt selv akkurat hvor store du ønsker at porsjonene skal være.

Rekrutterer du, og ønsker å rette markedsføringen din mot studenter? Hvorfor ikke da gi ut gratis pappkrus med logoen din til skolekantiner? De får gratis kopper, samtidig som selskapet ditt får massevis av eksponering overfor elevene.

Pappkrusene kan også brukes til servering av is eller milkshakes, ettersom koppene er isolerte og ikke blir for kald til å kunne bæres. Hvis du ønsker å servere alkoholholdige drikkevarer i pappkrusene, er det viktig å huske på at drikkevarer som for eksempel rom og vodka som har et høyt alkoholinnhold (over 5%) kan gjøre at pappkrusenes kvalitet forverres, og at de ikke holder like godt som ved andre drikkevarer.

Kort sagt: Det finnes utallige muligheter! Pappkrusene våre blir brukt til allslags formål, og det er en genial måte å reklamere for deg selv, din bedrift, eller å spre et budskap på til et stort antall mennesker på en effektiv måte. 

Merking av papirkopper som inneholder plast

Direktivet om engangsplast (SUPD) krever at all emballasje som inneholder plast, skal være merket med dette. Formålet med denne merkingen er å øke bevisstheten om de skadelige effektene av engangsplast har på miljøet og oppmuntre forbrukere til å ta miljøvennlige valg. Ettersom våre vanlige papirkopper er belagt med plast på innsiden, er de pålagt å bære dette merket. Du kan imidlertid velge å bruke våre bionedbrytbare pappkrus uten dette merket, da de blir laget uten plastbelegg, men på eget ansvar. Hvis du har spørsmål om dette, ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Produksjon i Europa

For å sikre de beste prisene, den raskeste leveringen, høyeste kvaliteten og de laveste mulige minimumbestillingene samarbeider vi utelukkende med europeiske produsenter. Alle produsentene våre er ISO-sertifisert og produseres i tråd med standarer for bærekraft og krav til kvalitet. En annen vesentlig fordel ved europeisk produksjon er de lavere CO2 utslippene tilknyttet transporten sammenlignet med transport fra andre kontinenter. 

Vi gjør pappkrus tilgjengelige for alle 

Vi ønsker å gjøre pappkrus tilgjengelige for alle, og tilbyr derfor lave minimum bestillingsantall fra kun 1000 stk., i alle størrelser. Standard leveringstid er på 5 uker, men hvis du har det travelt, kan du ta kontakt med oss på mail@limepack.no. Vi har de laveste prisene på markedet, og skulle du mot forventning finne noe billigere, matcher vi prisen. Sist men ikke minst, ønsker vi å gjøre bestillingen av pappkrus lekende lett ved å tilby en enkel prosess for å kjøpe og designe koppene. 

Vil du lage designet selv? Det er helt greit! Bare last ned designmalen og legg den ved ordren din. Ellers vil vi mer enn gjerne hjelpe deg skape det perfekte designet. Send oss en mail med dine ønsker, så setter vi i gang med det samme! Før vi sender det til produksjon mottar du et 3D-utkast for godkjennelse. 

La oss håndtere designet

Ønsker du gratis designhjelp? Vi står alltid klare til å hjelpe! Kontakt oss, eller bare last opp grafikken din mens du bestiller.

Vårt designteam vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning som du skal godkjenne. Du kan be om endringer til designet gratis, helt til du er fornøyd.

Lag designet selv

Vi tilbyr en enkel måte å konfigurere designet ditt selv. Last ned en mal nedenfor, og følg instruksjonene tilgjengelig der.
Vi foreslår at du arbeider med malene våre i Adobe Illustrator.

Når du bestiller, er det bare å laste opp designet. Designteamet vårt vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning, som du må godkjenne før vi setter i gang produksjon. Be om endringer gratis, helt til du er fornøyd.

Alle pappkrusene våre er laget i tråd med EU’s produksjonstandarder og reguleringer for mat og drikke emballasje. Våre eksklusive samarbeid med høyt kvalifiserte produsenter gir oss følgende verdifulle sertifikater:

Good Manufacturing Practice (GMP)  

Formålet med GMP er å garantere forbrukersikkerhet ved bruk av produktene og å sørge for at kvaliteten på produktene er tilfreds. GMP behandler derfor både produksjons- og kvalitetsikring prosedyrer.

Quality System Certification – ISO 9001: 2015

ISO 9001: 2015 fastsetter kriteriene for et kvalitetsikring system og er basert på en rekke prinsipper, inkludert et sterkt kundefokus og oppfyllingen av lovene i det landet produktet selges. Dette sikrer at forbrukerne for kvalitetsprodukter og service.

Management System Certificering - ISO 9001, ISO 14001: 2015

ISO 14001: 2015 spesifiserer kravene til et CSR-ledelse som hjelper en organisasjon til å oppnå mer bærekrafting produksjon. Det er både bra for lommeboken og for miljøet.

Forest Stewardship Council® (FSC®)

FSC er et internasjonalt skog sertifiseringssystem som sikrer at tre- og papirprodukter som har FSC-merket kommer fra ansvarlig forvaltede skoger.

Produsentene vi jobber med har FSC-sertifisert produksjonsanleggene sine og bruker FSC-papir når de produserer bio-kartong.

Packaging Safety Management System Certified – UNI EN 15593:2008

EN 15593 er en standard for hygiene håndtering i emballasjeproduksjon. Den spesifiserer krav til hygiene systemer for produsenter og leverandører av matemballasje, inkludert lagring og transport. Effektiv kommunikasjon langs matemballasjekjeden er viktig for å sikre at alle potensielle risikoer innenfor emballasjehygiene er identifisert og kontrollert.

Størrelse100 ml240 ml240 ml350 ml350 ml450 ml450 ml
TypeEnkeltlagEnkeltlagDobbeltlagEnkeltlagDobbeltlagEnkeltlagDobbeltlag
Diameter (Top)63 mm80 mm80 mm90 mm90 mm90 mm90 mm
Diameter (Bund)45 mm51 mm51 mm59 mm59 mm59 mm59 mm
Høyde60 mm93 mm93 mm110 mm110 mm137 mm137 mm
Vekt3,71 g7,91 g12,56 g10,63 g 16,84 g12,94 g20,89 g
Papirstyrke 260 g/m2 + 18 PE295 g/m2 + 18 PE295 g/m2 + 18 PE295 g/m2 + 18 PE295 g/m2 + 18 PE295 g/m2 + 18 PE295 g/m2 + 18 PE
OverflateMattMattMatt, blankMattMatt, blankMattMatt, blank
TrykkmetodeOffset, CMYK-fargerOffset, CMYK-fargerOffset, CMYK-fargerOffset, CMYK-fargerOffset, CMYK-fargerOffset, CMYK-fargerOffset, CMYK-farger
Kopper per sleeve50 stk.50 stk.25 stk.50 stk.20 stk.50 stk.20 stk.
Kopper per kasse1.000 stk.1.000 stk.500 stk.1.000 stk.500 stk.1.000 stk.500 stk.
Kassevekt4,25 kg8,39 kg 6,68 kg11,63 kg9,09 kg 13,56 kg11,06 kg
Kassestørrelse310 x 248 x 330 mm415 x 335 x 410 mm415 x 335 x 510 mm455 x364 x 514 mm566 x 368 x 515mm564 x 366 x 545 mm564 x 366 x 610mm
Kasser per pall66302416161212
Kopper per pall66.000 stk.30.000 stk.12.000 stk.16.000 stk.8.000 stk.12.000 stk.6.000 stk.

Leveringsmetode

Vi tilbyr en rekke fraktalternativer som passer behovene dine. Utforsk de tilgjengelige alternativene på produktsiden og velg det som passer best for deg.

Gratis frakt

Hos Limepack får du alltid gratis frakt til Norge på alt du bestiller, med unntak av øyer uten fastlandsforbindelse. Dersom du ønsker å få levert varene til en øy uten fastlandsforbindelse, vennligst kontakt oss for å motta et tilbud på leveransen.

Du trenger ikke å bekymre deg for skjulte avgifter eller ekstra kostnader i kassen!

Fremskyndet produksjon

Har du en tidsfrist og trenger bestillingen din i en fei? Ikke noe problem i det hele tatt. Vi kan fremskynde produksjonen på de fleste produktene og forkorte den totale leveringstiden, slik at du kan motta bestillingen din enda raskere. Og det beste av alt? Du betaler bare ekstra for den raskere produksjonen - frakt er fortsatt helt gratis!

Ta en titt på de tilgjengelige fraktalternativene på produktsiden og velg den som passer best for deg. Den totale prisen på bestillingen din, som inkluderer produksjonstiden, er allerede beregnet. Vær oppmerksom på at fremskyndet produksjon vil resultere i en høyere kostnad, så hvis du ikke har det travelt med å motta bestillingen din, foreslår vi at du velger en lengre leveringstid for å sikre deg den beste prisen. Ta deg tid til å utforske de tilgjengelige alternativene og finn det som passer dine behov!

Foretrukket av

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
136 anmeldelser