Bionedbrytbare enkeltlags- og dobbeltlagspappkrus med trykk

Resirkulert papirAA-resirkulerbar

Bionedbrytbare enkeltlags- og dobbeltlagspappkrus med trykk

Resirkulert papirAA-resirkulerbar
Stykkpris
Spar
Total 7.890,00 
NOK. Eksklusive MVA

3D design

Gratis eksperthjelp til design

Få en 3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105 % prisgaranti

De beste prisene i Norge

Fast shipping

Alltid gratis frakt

Rask produksjon tilgjengelig

Ønsker du å styrke bedriftens grønne profil? Våre biologisk nedbrytbare pappkrus er den perfekte måten å sende et sterkt budskap om din forpliktelse til bærekraft på. Dessuten vil de garantert få deg til å skille seg ut fra konkurrentene og skape et positivt rykte for varemerket ditt.

Bionedbrytbare pappkrus med logoen din hjelper deg å vise deg frem på en profesjonell måte og kan brukes til en rekke formål, for eksempel messer, firmaarrangementer, eller til og med bare til ansatte på kontoret for en eksklusiv følelse.

Enkeltlags- eller dobbeltlagspappkrus?

Enkeltlags pappkrus er som oftest brukt til å servere kalde drikkevarer eller andre drikkevarer som ikke har veldig høy temperatur. Med andre ord er de perfekte til en cappuccino, eller et glass brus eller juice. Dobbeltlags pappkrus blir hovedsakelig brukt til å servere kaffe, te og andre drikkevarer med høy temperatur, som det ellers er vanskelig å holde i, i andre typer kopper.

Velg overflaten på pappkrusene dine

De bionedbrytbare enkeltlagskrusene våre blir trykket med en matt overflate, og de bionedbrytbare dobbeltlagskrusene er tilgjengelig med både en matt og en blank overflate. Disse to forskjellige overflatene gir deg muligheten til å designe unike og flotte pappkrus. Er du ute etter et mer naturlig utseende er den matte overflaten det rette valget, men foretrekker du at merkevaren din skal være mer iøynefallende, er den blanke overflaten en vinner!

Legg vennligst merke til at papiret vi bruker til yttersiden av dobbeltlagskoppene med trykk våre laget av gjenbrukspapir som også gjør at papiret er litt grånyansert i stedet for helt kritthvitt.

Merking av BIO-pappkopper

Den 3. juli 2021 ble Engangsplastdirektivet innført, hvilket betyr at alle kopper som inneholder plast, eller materialer med samme effekt som plast, skal merkes med en etikett som sier “inneholder plast”. Våre BIO-pappkrus inneholder en veldig liten grad av plast i samme grad som det finnes plast i blekk, men siden loven er veldig uspesifikk, har det ikke vært mulig for oss å avgjøre om våre BIO pappkrus er unntatt fra denne etiketten. Dersom du likevel ikke ønsker etiketten på koppene dine, kan vi produsere pappkopper uten etikett, men da på din egen risiko. 

Biologisk nedbrytbare pappkrus i mange størrelser

Med våre biologisk nedbrytbare pappkrus er mulighetene uendelige. Du kan bruke dem til å servere drinker, popcorn, godteri eller nøtter – de er perfekte til enhver anledning. Så ikke begrens deg selv, la fantasien løpe løpsk og oppdag alle måtene du kan bruke pappkrusene våre på!

Vi kan lage våre BIO-enkeltlag pappkrus i 4 forskjellige størrelser, noe som gir et fantastisk bredt utvalg av bruksmuligheter.

  • 'The Shot', 100 ml

  • 'Cup-of-Joe', 240 ml

  • 'Mug-a-Chino', 350 ml

  • 'The Monday Killer', 450 ml

Vi kan lage våre BIO-dobbeltlagspappkrus i 3 størrelser:

  • 'Cup-of-Joe', 240 ml

  • 'Mug-a-Chino', 350 ml

  • 'The Monday Killer', 450 ml

Stor designfrihet uten ekstra kostnader

Ved produksjonen av enkeltlags pappkrus benytter vi oss av trykkmetoden «offsettrykk». Offsettrykk er en av de mest brukte trykkmetodene når det skal trykkes i store volumer. Dette er fordi offsettrykk sikrer helt ensartet design fra både den første koppen til kopp nummer 10.000. Du kan samtidig med den høye kvaliteten nyte stor frihet i designprosessen, fordi vi bruker full-farge trykk, hvor du kan bruke nesten hvilken som helst farge i designet ditt. Uendelige designmuligheter, mens du samtidig ikke trenger å betale ekstra per farge du velger å bruke. Uansett hvilken retning du ønsker å gå når det kommer til designet, hjelper designteamet vårt deg med glede med å finne frem til det helt riktige utseendet til dine nye pappkrus. 

Bionedbrytbar, gjenvinnbar og plastfri coating

Hos Limepack er vi forpliktet til å tilby de mest mulig bærekraftige produktene markedet har å tilby. Våre biologisk nedbrytbare pappkrus er det mest miljøvennlige alternativet som er tilgjengelig på markedet og er et godt valg for de som ønsker å redusere påvirkningen på miljøet.

Denne formen for pappkrus blir bare produsert i bionedbrytbare og gjenvinnbare materialer. Dette gjør vi ved å skifte ut beskyttelseslaget av plast som sitter på innsiden av koppen med et vannbasert lag. Den primære ressursen som blir brukt til våre komposterbare pappkrus er helt alminnelig papir. Det vannbaserte laget blir laget ved å blande kjemikalier med papirmasse i en vannbeholder som blander det sammen til det formes en tynn coating. Dette laget kan så brukes inni krus som disse, og gjør at de er holdbare til både varme og kalde drikkevarer. 

Våre biologisk nedbrytbare pappkrus er sertifisert AA-resirkulerbare, noe som betyr at de er fullt resirkulerbare og kan resirkuleres på alle standard resirkuleringsanlegg hvis de sorteres riktig. Pappkrusene er merket med tallet ‘21’ for å indikere at de hører sammen med sortert papir og ikke papiravfall. Siden det kan være vanskelig å skille de vanlige, plastholdige koppene fra de biologisk nedbrytbare koppene, hjelper dette avfallshåndteringspersonalet til å håndtere de biologisk nedbrytbare koppene på riktig måte og sikre at de resirkuleres slik de skal.

Den helt klare fordelen ved plastfrie pappkrus er at det ved produksjonen av disse ikke blir brukt noen former for fossile brennstoff, og dette betyr at utslippet av metangass er veldig lite under produksjonen. Så ikke bare hjelper det å velge disse koppene med å redusere plastavfall og engangskopper som bare ender opp på søppeldynga og ikke på de riktige gjenvinningsstasjonen, men de kan også visse steder redusere avfallsavgifter siden de kan gjenvinnes. Pappkrusene er altså bionedbrytbare og komposterbare. Dette betyr dog på ingen måte at vi oppfordrer til å kaste krusene i naturen – de skal gjenvinnes og resirkuleres på gjenvinningsstasjonene.

BIO: et enkelt valg

Det skal ikke være vanskelig å ta miljøvennlige valg. Derfor har vi valgt å jobbe utelukkende med europeiske produsenter. Dette lar oss tilby høy kvalitet og ansvarlig produksjon, og vesentlige lavere CO2 utslipp tilknyttet frakt i forhold til å få fraktet varer fra fjerntliggende land. Som en ekstra bonus medfører dette at standardleveringen vår kan skje innen 5 uker, men har du det travelt skal vi nok finne en løsning på dette også. Du kan bestille antall fra kun 1.000 stk, og til syvende og sist bestille pappkrus fra oss med god samvittighet.

For oss i Limepack handler det ikke bare om at selve produktet skal være av topp kvalitet, men også bestilling og designprosessen. Vi har derfor gjort det enkelt for deg å laste ned designmaler som du raskt kan legge ved designet sammen med bestillingen din. Selvfølgelig hjelper vi deg også gjerne med å lage designet og du trenger i så fall bare å legge ved designfilene du ønsker på koppen, så sender vi deg et 3D-utkast til godkjenning før vi setter i gang produksjonen. Det kan rett og slett ikke bli lettere å skreddersy sine egne pappkrus!

La oss håndtere designet

Ønsker du gratis designhjelp? Vi står alltid klare til å hjelpe! Kontakt oss, eller bare last opp grafikken din mens du bestiller.

Vårt designteam vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning som du skal godkjenne. Du kan be om endringer til designet gratis, helt til du er fornøyd.

Lag designet selv

Vi tilbyr en enkel måte å konfigurere designet ditt selv. Last ned en mal nedenfor, og følg instruksjonene tilgjengelig der.
Vi foreslår at du arbeider med malene våre i Adobe Illustrator.

Når du bestiller, er det bare å laste opp designet. Designteamet vårt vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning, som du må godkjenne før vi setter i gang produksjon. Be om endringer gratis, helt til du er fornøyd.

I dette avsnittet kan du sjekke hvilke sertifiseringer produktene våre har. De har større betydning på kvaliteten og bæredyktigheten enn man ofte tror. 


Good manufacturing practice

Dette er en organisasjon som utdeler sertifiseringer til både produksjon av emballasje til medisiner og til matvare emballasje. Sertifiseringen handler om at kvaliteten av produktene lever opp til forbrukerens standarder. 

ISO 9001:2015

ISO-sertifiseringer er kjent rundt i hele verdenen, og særlig ISO 9001:2015 er kjent som en indikator for kvaliteten av ens produkter. Dette skyldes at sertifiseringen legger vekt på en lang rekke prinsipper for kvalitet. 

ISO 14001:2015

Denne ISO-sertifisering handler om bæredyktighet, spesifikt miljøpåvirkningen av produksjonen og om den lever opp til stadig stigende krav. 

FSC®

FSC er kjent fra mange forskjellige papir produkter, da de heldigvis har fått en stor utbredelse. FSC arbeider for at skogsbruket hvor papiret kommer fra har en positiv påvirkning på lokalmiljøet, skogen og medarbeiderne. Vi er FSC-sertifisert under FSC® C132484, SCS-COC-005763-BC.

UNI EN 15593:2008

Dette er en sertifisering som sikrer at emballasjen lever opp til noen grunnleggende krav omkring matvarekontakt, og at det ikke er noen sunnhetsfarlige stoffer i emballasjen. Det betyr at både limen, papiret og blekket er godkjent til å komme i kontakt med mennesker og mat. 

Størrelse100 ml240 ml240 ml350 ml350 ml450 ml450 ml
TypeEnkeltlagEnkeltlagDobbeltlagEnkeltlagDobbeltlagEnkeltlagDobbeltlag
Diameter (Top)63 mm80 mm80 mm90 mm90 mm90 mm90 mm
Diameter (Bund)45 mm51 mm51 mm59 mm59 mm59 mm59 mm
Høyde60 mm93 mm93 mm110 mm110 mm137 mm137 mm
Vekt3,71 g7,91 g12,56 g10,63 g 16,84 g12,94 g20,89 g
Papirtykkelse270 g/m2310 g/m2310 g/m2310 g/m2310 g/m2310 g/m2310 g/m2
OverflateMattMattMatt, blankMattMatt, blankMattMatt, blank
TrykkmetodeOffset, CMYK-fargerOffset, CMYK-fargerOffset, CMYK-fargerOffset, CMYK-fargerOffset, CMYK-fargerOffset, CMYK-fargerOffset, CMYK-farger
Kopper per sleeve50 stk.50 stk.25 stk.50 stk.20 stk.50 stk.20 stk.
Kopper per kasse1.000 stk.1.000 stk.500 stk.1.000 stk.500 stk.1.000 stk.500 stk.
Kassevekt4,25 kg8,39 kg 6,68 kg11,63 kg9,09 kg 13,56 kg11,06 kg
Kassestørrelse310 x 248 x 330 mm415 x 335 x 410 mm415 x 335 x 510 mm455 x364 x 514 mm566 x 368 x 515mm564 x 366 x 545 mm564 x 366 x 610mm
Kasser per pall66302416161212
Kopper per pall66.000 stk.30.000 stk.12.000 stk.16.000 stk.8.000 stk.12.000 stk.6.000 stk.

Leveringsmetode

Vi tilbyr en rekke fraktalternativer som passer behovene dine. Utforsk de tilgjengelige alternativene på produktsiden og velg det som passer best for deg.

Gratis frakt

Hos Limepack får du alltid gratis frakt til Norge på alt du bestiller, med unntak av øyer uten fastlandsforbindelse. Dersom du ønsker å få levert varene til en øy uten fastlandsforbindelse, vennligst kontakt oss for å motta et tilbud på leveransen.

Du trenger ikke å bekymre deg for skjulte avgifter eller ekstra kostnader i kassen!

Fremskyndet produksjon

Har du en tidsfrist og trenger bestillingen din i en fei? Ikke noe problem i det hele tatt. Vi kan fremskynde produksjonen på de fleste produktene og forkorte den totale leveringstiden, slik at du kan motta bestillingen din enda raskere. Og det beste av alt? Du betaler bare ekstra for den raskere produksjonen - frakt er fortsatt helt gratis!

Ta en titt på de tilgjengelige fraktalternativene på produktsiden og velg den som passer best for deg. Den totale prisen på bestillingen din, som inkluderer produksjonstiden, er allerede beregnet. Vær oppmerksom på at fremskyndet produksjon vil resultere i en høyere kostnad, så hvis du ikke har det travelt med å motta bestillingen din, foreslår vi at du velger en lengre leveringstid for å sikre deg den beste prisen. Ta deg tid til å utforske de tilgjengelige alternativene og finn det som passer dine behov!

Foretrukket av

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
136 anmeldelser