Enkeltlagspappkrus i brunt kraftpapir med digitaltrykk

PE-belagt
  • 350 ml enkeltlagspappkrus i brunt kraftpapir med matt overflate og trykk i sort

Enkeltlagspappkrus i brunt kraftpapir med digitaltrykk

PE-belagt
Stykkpris
Spar
Total 12.420,00 
NOK. Eksklusive MVA

3D design

Gratis eksperthjelp til design

Få en 3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105 % prisgaranti

De beste prisene i Norge

Fast shipping

Alltid gratis frakt

Rask produksjon tilgjengelig

Står du med oppgaven om å planlegge noe med kort varsel og en kort frist, og vil du gjerne sikre deg at du mottar dine helt særegne pappkrus med personlig trykk i tide til et kommende event eller en messe? Du trenger heldigvis ikke lete videre! Her hos Limepack hjelper vi deg med glede. Med dine helt unike enkeltlagspappkrus med personlig trykk vil du få muligheten til å vise frem virksomheten din og varemerket ditt, og samtidig skille deg ut i mengden – helt uten å skulle bekymre deg om å motta krusene i tide!

Våre enkeltlagspappkrus med rask levering kan leveres på så lite som 10-14 virkedager og er en super måte å få varemerket og brandet ditt til å fange folks oppmerksomhet til en messe, en firmafest eller en stand hvor du ønsker å representere brandet ditt på en helt unik måte. 

Pappkrus med trykk med raske leveringstider

Her i Limepack vet vi at man noen ganger sitter med viktige tidsfrister man skal overholde. Det er derfor vi kontinuerlig jobber iherdig med å tilby produkter av høy kvalitet med raskest mulig leveringstid. Pappkrusene våre med personlig trykk er en god løsning på dette, og vi kan levere dem så raskt som på bare 10-14 virkedager. Legg vennligst merke til at prisen avhenger av den ønskede leveringstiden. 

Med disse pappkrusene kan du sørge for at du både overholder tidsfristen din uten at du skal måtte ofre kvaliteten. Hvis du har en veldig kort og spesifikk tidsfrist så er det alltid en god idé å kontakte oss på mail@limepack.no, slik at vi kan være helt sikre på at vi når det i god tid.  

Forskjellige størrelser - uendelige bruksmuligheter

En forfriskende lemonade eller en fløyelsmyk cappuccino? Med dette produktet har du mulighet for å tilby kundene dine begge deler! Enkeltlagskrusene våre er supre til både kalde og varme drikkevarer, og de er dekket med et tynt PE-plastlag som både gjør dem stabile og sørger for at de ikke lekker. 

Vi tilbyr disse krusene i fire størrelser: 100 ml, 240 ml, 350 ml og 450 ml. Den minste størrelsen er super til en espressoshot, men den er også helt ypperlig til å dele ut smaksprøver på messer og andre arrangementer. De større størrelsene blir ofte brukt til å servere en kopp kaffe i på visse arrangementer, men er også et populært valg hos kafeer og butikker som selger forskjellige typer kaffe.  

Det er altså mange forskjellige måter du kan bruke pappkrus med personlig trykk! Uansett om du serverer drikkevarer, popcorn, snop eller noe helt annet, kan du altså være sikker på at du kan gjøre det med stil – og at folk med garanti vil legge merke til deg. 

Vi tilbyr lokk til de tre største størrelsene våre (240 ml, 350 ml 450 ml), slik at kundene dine kan ta koppen med seg uten å frykte å søle eller at kaffen blir kald med det samme. Lokket på 80 mm passer 240 ml og 350 ml-krusene våre, mens 90 mm-lokket passer den største koppen vår på 450 ml.  

Uendelige designmuligheter

Vær flamingoen i blant duene! Bruk disse personlig trykte koppene til ditt varemerkes fordel, og kommuniser med både eksisterende og potensielle kunder. Vi trykker pappkrusene i CMYK-farger og i fullfargetrykk. Disse pappkrusene med rask leveringstid blir laget med brunt kraftpapir og en matt overflate. Vi trykker pappkrusene i CMYK-farger og i fullfargetrykk. Det betyr at du har stort sett helt frie tøyler når det kommer til designet, og du kan blande alle regnbuens farger uten ekstra omkostninger – så når du skaper designet som representerer varemerket ditt, er det bare å kjøre på og gå amok med fargene! Blekket er selvfølgelig nøytralt i både lukt og smak. 

Vi trykker pappkrusene våre fra 1.000-19.000 stk., og med digitaltrykk. Det er en trykkmetode som passer fint til små opplag. Det går raskt, og ettersom trykkmetoden ikke krever noen trykkplater så kan man også få trykket flere forskjellige designs uten at det koster så mye ekstra. Et digitaltrykk kan i noen tilfeller stå i fare for å bli litt uklart ved veldig komplekse trykk, og det kan også være vanskeligere å trykke bildefiler av lav kvalitet. Det er viktig å notere at krusets overflate kan fremstå som litt blank. Dette avhenger av hvor mye blekk som brukes til fargen – så mørke farger vil ofte gi en mer skinnende overflate på koppen. Et flott trekk, spør du oss! Ta gjerne kontakt med oss hvis du har flere spørsmål.

Pappkrus i større opplag fra 20.000 opp til 500.000 blir trykket med offsettrykk i stedet. Det er det sikreste og beste valget når det kommer til større produksjoner. Fordi denne trykkmetoden bruker trykkplater kan vi med sikkerhet trykke både fotografier og andre bilder, og vi kan også være sikre på at alle krusene blir like.  

Produksjon hos naboen

Vi produserer alle produktene våre i Europa, i land som ligger tett på både oss og kundene våre. Det å ha partnerskap og samarbeider med produsenter i Europa gir oss mulighet til å tilby lave minimumsordreantall, rask levering, og ikke minst høy kvalitet på produktene. Alle produsentene vi jobber med er ISO-sertifiserte, hvilket betyr at de har sertifisering på både god kvalitetsledelse og bæredyktighet. Den største fordelen ved å produsere i Europa er allikevel utvilsomt at CO2-utslippet er lavere under transport - hvilket også er en helt vesentlig faktor for oss her i Limepack. Du kan derfor ha litt ekstra god samvittighet når du bestiller dine pappkrus hos oss!

La oss håndtere designet

Ønsker du gratis designhjelp? Vi står alltid klare til å hjelpe! Kontakt oss, eller bare last opp grafikken din mens du bestiller.

Vårt designteam vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning som du skal godkjenne. Du kan be om endringer til designet gratis, helt til du er fornøyd.

Lag designet selv

Vi tilbyr en enkel måte å konfigurere designet ditt selv. Last ned en mal nedenfor, og følg instruksjonene tilgjengelig der.
Vi foreslår at du arbeider med malene våre i Adobe Illustrator.

Når du bestiller, er det bare å laste opp designet. Designteamet vårt vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning, som du må godkjenne før vi setter i gang produksjon. Be om endringer gratis, helt til du er fornøyd.

Good Manufacturing Practice (GMP)

Formålet med GMP er å garantere forbrukersikkerhet ved bruk av produktene og å sørge for at kvaliteten på produktene er tilfreds. GMP behandler derfor både produksjons- og kvalitetsikring prosedyrer.

Quality System Certification – ISO 9001: 2015

ISO 9001: 2015 fastsetter kriteriene for et kvalitetsikring system og er basert på en rekke prinsipper, inkludert et sterkt kundefokus og oppfyllingen av lovene i det landet produktet selges. Dette sikrer at forbrukerne for kvalitetsprodukter og service.

Størrelse100 ml240 ml350 ml450 ml
TypeEnkeltlagEnkeltlagEnkeltlagEnkeltlag
PapirBrunt kraftpapir, PE-belagtBrunt kraftpapir, PE-belagtBrunt kraftpapir, PE-belagtBrunt kraftpapir, PE-belagt
Diameter (Top)62 mm80 mm90 mm90 mm
Diameter (Bund)45 mm57 mm60 mm60 mm
Høyde64 mm90 mm110 mm134 mm
Vekt4 g8 g10 g 11 g
TrykkmetodeDigitaltrykk & offsettrykkDigitaltrykk & offsettrykkDigitaltrykk & offsettrykkDigitaltrykk & offsettrykk
Kopper per sleeve350 stk.50 stk.100 stk.200 stk.
Kopper per kasse2.100 stk.1.000 stk.1.000 stk.1.000 stk.
Sleeves per kasse620105
Kassestørrelse410 x 320 x 490 mm410 x 320 x 490 mm460 x 370 x 510 mm564 x 366 x 545 mm
Kopper per pall50.400 stk.24.000 stk.16.000 stk.16.000 stk.
Minimum antall1.000 stk.1.000 stk.1.000 stk.1.000 stk.

Leveringsmetode

Vi tilbyr en rekke fraktalternativer som passer behovene dine. Utforsk de tilgjengelige alternativene på produktsiden og velg det som passer best for deg.

Gratis frakt

Hos Limepack får du alltid gratis frakt til Norge på alt du bestiller, med unntak av øyer uten fastlandsforbindelse. Dersom du ønsker å få levert varene til en øy uten fastlandsforbindelse, vennligst kontakt oss for å motta et tilbud på leveransen.

Du trenger ikke å bekymre deg for skjulte avgifter eller ekstra kostnader i kassen!

Fremskyndet produksjon

Har du en tidsfrist og trenger bestillingen din i en fei? Ikke noe problem i det hele tatt. Vi kan fremskynde produksjonen på de fleste produktene og forkorte den totale leveringstiden, slik at du kan motta bestillingen din enda raskere. Og det beste av alt? Du betaler bare ekstra for den raskere produksjonen - frakt er fortsatt helt gratis!

Ta en titt på de tilgjengelige fraktalternativene på produktsiden og velg den som passer best for deg. Den totale prisen på bestillingen din, som inkluderer produksjonstiden, er allerede beregnet. Vær oppmerksom på at fremskyndet produksjon vil resultere i en høyere kostnad, så hvis du ikke har det travelt med å motta bestillingen din, foreslår vi at du velger en lengre leveringstid for å sikre deg den beste prisen. Ta deg tid til å utforske de tilgjengelige alternativene og finn det som passer dine behov!

Foretrukket av

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
136 anmeldelser