Ekspress enkeltlags- og dobbeltlagspappkrus med digitaltrykk

PE-belagtResirkulerbare

Ekspress enkeltlags- og dobbeltlagspappkrus med digitaltrykk

PE-belagtResirkulerbare
Stykkpris
Spar
Total 18.930,00 
NOK. Eksklusive MVA
eller Motta et PDF tilbud

3D design

Gratis eksperthjelp til design

Få en 3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105 % prisgaranti

De beste prisene i Norge

Fast shipping

Alltid gratis frakt

Rask produksjon tilgjengelig

Har du lite tid og trenger personlige papirkopper i en fart? Da har du kommet til rett sted! Enten du er vertskap for et lite arrangement eller en stor konferanse og ønsker å fremheve merkevaren din og etterlate et varig inntrykk, så er våre ekspresspappkrus den perfekte løsningen for deg.

De kan leveres på så lite som 8-9 virkedager og har et lavt minimumsbestillingsantall på kun 1.000 stk. Bestill i dag, og vi garanterer at du har dine skreddersydde pappkrus klare på 1-2-3!

Skreddersydde pappkrus med rask leveringstid

Vi tilbyr flere ulike leveringstider å velge mellom og pappkrusene våre kan leveres på så lite som 8-9 virkedager. Avhengig av ønsket mengde og størrelse på papirkoppene du bestiller, vil tilgjengelig leveringstid variere. Vær oppmerksom på at prisen også varierer avhengig av ønsket leveringstid. Pass på å velge det leveringsalternativet som passer best til dine behov. Hvis du har en spesifikk frist, vennligst sjekk med oss ​​på mail@limepack.no for å bekrefte at vi kan garantere dette.

Pappkrus i forskjellige størrelser til flere formål

Våre pappkrus med trykk passer til ethvert formål eller anledning. De er produsert med et lag PE-plast på innsiden for å sikre at de kan holde på ulike væsker uten å løse seg opp. Dette betyr at du kan servere alle typer drikke, varme som kalde, uten å måtte bekymre deg for noe!

Vi tilbyr to typer pappkrus: enkeltvegg og dobbelvegg. Hvis du skal servere kalde eller lunkne drikker som juice, limonade eller cappuccino, er enkeltlagskruset det perfekte valget. Men hvis du leter etter en kopp som kan romme varme drikker som kaffe, te eller varm sjokolade, anbefaler vi at du går for dobbeltlagskruset. Denne papirkoppen har et ekstra lag med papir som gir ekstra isolasjon og beskyttelse, slik at du kan holde koppen uten problemer. 

Pappkrusene blir laget med en matt overflate som gir dem et naturlig og rustikt utseende. Det er imidlertid viktig å merke seg at mye blekk eller mørke farger i designet kan få den matte overflaten til å virke litt blank når den trykkes med digitaltrykk.

Våre ekspresspappkrus med personlig trykk kommer i et bredt spekter av størrelser slik at du kan være sikker på å finne den perfekte koppen til dine behov. Krusene passer til alle typer drikkevarer, men også til snacks, frukt og annen mat. Bla gjennom utvalget vårt og finn den ideelle størrelsen! Vi tilbyr våre papirkopper i følgende 6 størrelser: 100 ml, 180 ml, 240 ml, 350 ml, 450 ml og 550 ml. Pappkrusene kan brukes til mange forskjellige ting. Ikke begrens deg selv - vær kreativ og bestem hvordan du vil bruke dem!

Legg til et personlig preg med et unikt design

Lag et design til krusene dine som matcher varemerket ditts utseende og følelse. Vårt ekspertteam kan hjelpe deg med å designe pappkrusene dine og sende deg et digitalt prøvetrykk innen 24 timer til godkjenning. Bare send oss logo og/eller designønsker, så setter designteamet vårt i gang med det samme! Vi bruker forskjellige trykkmetoder til pappkrusene avhengig av mengde. Vi garanterer imidlertid at designet ditt vil bli fantastisk uansett hva!

Vi bruker digitaltrykk for antall mellom 1.000 og 10.000 papirkopper. Denne metoden krever ikke trykkplater, så det er ingen oppstartskostnader involvert. Koppene er trykket med fullfargetrykk (CMYK-farger), som lar deg inkludere et ubegrenset antall farger uten å betale noe ekstra. De digitalt trykte pappkrusene kan bli litt mer pigmenterte hvis designfilen din ikke er av den beste kvaliteten. For å sikre høykvalitetstrykk på krusene dine, er det viktig at designfilene dine deles med oss i høy oppløsning. Med digitaltrykk er det også viktig å nevne at en overflate med mørke farger kan ende opp med å se litt blank ut, selv om pappkrusene blir produsert med en matt overflate.

Papirkopper i antall fra 10.000 stk. til 50.000 stk. blir trykt med offsettrykk og CMYK-farger. Dette gjelder alle størrelser. Denne utskriftsmetoden sikrer at hver papirkopp blir fantastisk og med et høykvalitetstrykk som er identisk på den første og siste koppen.

Bestillinger fra 50.000 stk. er trykt med flexotrykk og Pantone-farger. Flexotrykk krever trykkplater, som har et engangs oppstartsgebyr. Vi gjemmer imidlertid trykkplatene dine i opptil 5 år, slik at du slipper å betale oppstartssgebyret hver gang du bestiller kopper på nytt.

Biologisk nedbrytbare og resirkulerbare papirkopper

Hvis du leter etter et bærekraftig alternativ, tilbyr vi også et miljøvennlig alternativ til disse pappkrusene. Vi tilbyr en biologisk nedbrytbar versjon av både enkelt- og dobbeltlagskoppen hvor PE-plastbelegget erstattes av et vannbasert belegg, som gjør koppen komposterbar og resirkulerbar. Disse koppene er sertifisert AA, noe som betyr at de ikke krever et separat eller industrielt anlegg for å sorteres, da de kan resirkuleres sammen med papiravfall. Dessuten oppfyller papirkoppene DIN EN 13430-standarden, som spesifiserer kravene til resirkulerbarhet av emballasjematerialer. De er sertifisert i henhold til denne standarden. Ekspresskrusene blir laget med “jomfru”papir, noe som betyr at de er laget av helt nytt papir. Enkeltlagskrusene har en matt overflate, men med digitaltrykk kan mørke overflater se litt blanke ut. Dobbeltlagskrusene har en blank overflate.

Produksjon i Europa

Hos Limepack leter vi alltid etter nye måter å redusere vår miljøpåvirkning på. En av måtene vi gjør dette på er ved å samarbeide med produsenter som lager pappkrus i EU. Dette gjør at vi kan holde minimumsbestillingsmengdene lave - fra kun 1.000 stykker - og tilby raske leveringstider. Men den største fordelen er at det reduserer mengden CO2-utslipp fra transporten, noe vi føler veldig sterkt for hos Limepack. Så når du bestiller fra oss, kan du være trygg på at du gjør din del for miljøet!

La oss håndtere designet

Ønsker du gratis designhjelp? Vi står alltid klare til å hjelpe! Kontakt oss, eller bare last opp grafikken din mens du bestiller.

Vårt designteam vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning som du skal godkjenne. Du kan be om endringer til designet gratis, helt til du er fornøyd.

Lag designet selv

Vi tilbyr en enkel måte å konfigurere designet ditt selv. Last ned en mal nedenfor, og følg instruksjonene tilgjengelig der.
Vi foreslår at du arbeider med malene våre i Adobe Illustrator.

Når du bestiller, er det bare å laste opp designet. Designteamet vårt vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning, som du må godkjenne før vi setter i gang produksjon. Be om endringer gratis, helt til du er fornøyd.

Good Manufacturing Practice (GMP)

Formålet med GMP er å garantere forbrukersikkerhet ved bruk av produktene og å sørge for at kvaliteten på produktene er tilfreds. GMP behandler derfor både produksjons- og kvalitetsikring prosedyrer.

Quality System Certification – ISO 9001: 2015

ISO 9001: 2015 fastsetter kriteriene for et kvalitetsikring system og er basert på en rekke prinsipper, inkludert et sterkt kundefokus og oppfyllingen av lovene i det landet produktet selges. Dette sikrer at forbrukerne for kvalitetsprodukter og service.

Størrelse100 ml180 ml240 ml240 ml350 ml350 ml450 ml450 ml550 ml550 ml
TypeEnkeltlagEnkeltlagEnkeltlagDobbeltlagEnkeltlagDobbletlagEnkeltlagDobbeltlagEnkeltlagDobbeltlag
Vekt3,67 g5,63 g7,35 g12,66 g11,72 g18,06 g12,7 g 22,7 g13 g25,3 g
Høyde60 mm82 mm92 mm92 mm108 mm108 mm136 mm136 mm149 mm150 mm
Diameter (Top)60 mm72 mm80 mm80 mm90 mm90 mm90 mm90 mm90 mm90 mm
Diameter (Bund)45 mm50 mm55 mm55 mm59 mm59 mm55 mm55 mm61 mm60 mm
TrykkmetodeDigital-, offset- & flexotrykkDigital-, offset- & flexotrykkDigital-, offset- & flexotrykkDigital-, offset- & flexotrykkDigital-, offset- & flexotrykkDigital-, offset- & flexotrykkDigital-, offset- & flexotrykkDigital-, offset- & flexotrykkDigital-, offset- & flexotrykkDigital-, offset- & flexotrykk
OverflateMatt/BlankMatt/BlankMatt/BlankBlankMatt/BlankBlankMatt/BlankBlankMatt/BlankBlank
Kopper per kasse2.0001.0001.0005001.000500500400500400
Størrelse på kasse365 x 360 x 425 mm450 x 365 x 490 mm365 x 360 x 425 mm405 x 325 x 560 mm450 x 365 x 490 mm455 x 365 x 490 mm450 x 365 x 540 mm600 x 380 x 435 mm600 x 380 x 435 mm460 x 580 x 380 mm
Kassevekt7,9 kg6,1 kg 7,9 kg6,8 kg 12,6 kg 9,7 kg6,9 kg 9,8 kg7 kg 10,9 kg

Leveringsmetode

Vi tilbyr en rekke fraktalternativer som passer behovene dine. Utforsk de tilgjengelige alternativene på produktsiden og velg det som passer best for deg.

Gratis frakt

Hos Limepack får du alltid gratis frakt til Norge på alt du bestiller, med unntak av øyer uten fastlandsforbindelse. Dersom du ønsker å få levert varene til en øy uten fastlandsforbindelse, vennligst kontakt oss for å motta et tilbud på leveransen.

Du trenger ikke å bekymre deg for skjulte avgifter eller ekstra kostnader i kassen!

Fremskyndet produksjon

Har du en tidsfrist og trenger bestillingen din i en fei? Ikke noe problem i det hele tatt. Vi kan fremskynde produksjonen på de fleste produktene og forkorte den totale leveringstiden, slik at du kan motta bestillingen din enda raskere. Og det beste av alt? Du betaler bare ekstra for den raskere produksjonen - frakt er fortsatt helt gratis!

Ta en titt på de tilgjengelige fraktalternativene på produktsiden og velg den som passer best for deg. Den totale prisen på bestillingen din, som inkluderer produksjonstiden, er allerede beregnet. Vær oppmerksom på at fremskyndet produksjon vil resultere i en høyere kostnad, så hvis du ikke har det travelt med å motta bestillingen din, foreslår vi at du velger en lengre leveringstid for å sikre deg den beste prisen. Ta deg tid til å utforske de tilgjengelige alternativene og finn det som passer dine behov!

Foretrukket av

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
131 anmeldelser